Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaşlar...

Öncelik şunu söylemek istiyorum.Kimse duygusal davranmasın en başta..

Benim sorunum, şahıslarla oldu evet... Ama takım içindede sorunlarım oldu. Ve sunu anladım:
BEN SADECE İSİM OLARAK KAPTANIM. Ne zaman size bir öneri sunsam, ki hiç art niyetli, kötümser bir mesajım olmadı. Hep reddedildim.Diğer takılarda olmayan rahatlık, bizim takımızda var acıkcası...

Size sadece su zamana kadar ciddi anlamda 2 öneri sundum.

1- Devamlılıgı saglamak için " herkes günde 7 msj atmak zorunda olsun " dedim.
Cevabınız: " milleti buraya zorla baglamak olur bu, herkesin işi gücü, çolugu cocugu var, ne gerek var böyle şeylere " oldu. En basta evlilik sorun olsaydı benim topiğe en az ugramam lazım.Çünkü 14.00 kadar doluyum.Ondan sonra cocugumla ilgileniyorum.Derken yemek, ders,su bu... Yanii ben daha yogunum herkesten.Bazen yemeğimi pişiremedim burasıyla ilgilendim.Gelmesem ben gelmem.Feragat gösterip takıma süreklilik saglanmıyordu.Fikrimi söyledim reddedildi.

2- 3 hafta ( mazaretsiz ) üst üste kilo veremeyen yada sabit gecen takımdan ayrılsın dedim.
Cevabınız: " bizim bazen kilo vermelerimiz duruyor, olmaz hiç caydırıcı bir kural değil,çok sacma " gibi bir cevap aldım.Yine reddedildi.Ben zaten duraksama ve hastalık dısında böyle bir kural koymak istemiştim.Çünkü topikte kilo vermeyip üstüne alan, hatta topikte onu bunu yedim diye msj atan arkadaslarım var.Buda haliyle motivasyonu düşürüyor. Diğer arkadaşlarımızda bu durumdan etkileniyor. Sadece bu haftakini kast etmiyorum.Bu haftaki sonuc bulmadan bitmek durumunda kaldı.Önceki haftalarda, bu tepkilerle cok karsılastım.

Ben bu takımda isim olarak kaptanım.Yani kimse kural istemiyor.Ben takımın iyiliği için çalısıyorum.Yoksa benim karım ne olabilir ki? Burası kimsenin malı değil tabiki ama ben herkes orta yolu bulsun diye ugrastım.Ama yok , olmadı...

Takım kaptanı: cuma listesini hazırlasın, arada yorum yapsın ama uyarmasın !!! Devamsızlık olsada, kilo verilmesede herkesin kendi sorunu !!!

Takımda ben üslubumu korumaya çalısmaya calıstıkça, bir çok çirkin söze, hatta yalancılık gibi ithaflara maruz kaldım. Gelin tartıdaki resimlerimizi cekelim dedim, yalancı oldum. Takım içi listeyi hazırlamaya vaktim olmuyor dedim, listeyi yarım yamalak yapar oldum. Ki ben bu zamana kadar zorunlu olan cuma listesini hiç aktamadım, takımımıda boşlamadım.

Şimdi takımdan ayrılmak isteyince, " hiçkimse oylamaya sunulup ortak bir karar alınmadan topikten ayrılamaz ve postalanamaz.. " oldu. Bu zamana kadar alınmak istenen kararlarda neden yanımda olmadınız?

Evet, sonucu beklemedim.Çünkü 7 aydır oldugum bu takımdan artık ayrılmak istiyorum.Ben cıkıyorum, kimse cıkmasın herkes devam etsin yoluna...

Üzgün değil miyim? Tabiki üzgünüm.. Ama işlerin bu noktaya gelmesinde bir çok etken oldu.Bensiz daha mutlu ve motivasyon doluda takımı idare edebilirsiniz..

Takıma iyi bir kaptan bulacaksınız aranızdan eminim...
Kimse bencillik yapmasın, azıcık elini tasın altına koysun..

Duruma bakılırsa, zaten benim bu takımda ne kadar cok emek verdiğim görülüyor.Baksanıza , kimse kaptan olmak istemiyor bile..

Neyse arkadaşlar, durum bundan ibaret. İyi bir takım olup, devam edebilirsiniz...

Son düzenleme:

aynen murch yaa içimdekiler söylüyon hep demekki bu konuda tamamen aynı fikirdeyiz...
Mutenin kaptanlığı bırakmaSINI BEN ŞAHSEN İSTEMİYORUM çünkü ondan başka kim idfare edecek yeri gelince kızacak çok yedin diyeeee
ben okdar şey diyor alınmıyorum haa kızdıgım oluyo kabul etmediğim şeyler oluyo
çok diskalifiye lafını diyince bende kızıyodum ama abartılacak derecede değil yaniiii
uzatmayın walla uzatılacak birşey yok çünkü ...
muteeee niye gelmediiiiii yaaaaa

bak fadime, 90+ topiğinde daha mutlu olduğunu ve oraya geçtiğini söyledi.gitti o.sen burda mutlusun..biz de seninle mutluyuz..uzatma artık..ben gitmeni istemiyorum..

Son düzenleme:

seni vururummmm dayak smilesi nerdeydii yaaaaaaaaa

bak çok etkilenebilirsin..olmazsa kes yarıda..tamam mı canım..ah bu erkekler kesin kazma..

evt cnm ızledım gercekten cok duygusal bıze cok uyuyo ama bız hıc bıseyımızı vermedık bırbırımıze bende kaldırdım hepsını bı kutuya yatagın altına koydum.Zor donemler allah saglıgımızı bozmasın.

ay muteee wallaa sinirleniyorum
ne gitmesi yaaa
rahatsız olan gider... sen isttiyorsan gidersin başkaları senden rahatsız oluyo diye değil....
ki öyle birşey yok...
siz ne kadar kolay vazgeçiyorsunuzzzz !!! hayattada böylemisiniz merak ediyorum hiçbirşeyin peşinden koşmazmısınızzz!!!!
kaptan sensin !!!
gitmiyorsun biyere wallaa gidersen hakkımız olsunn azcık yemek tarifleri verdiysek helal etmeyizz sonra helal etmeden ölü bile gömülmüyo unutmaaa

Yok ben birilerinden rahatsız olmuşum, yada birilerini rahatsız etmişim değil konu... istediğim için gidiyorum..
Siz helal etmeyin isterseniz, ben herkese ediyorum...

Eddacım ugrasma bozuna ben 1 saat dıl doktum msden muteye ama malesef o kararını vermıs ve dunku aldıgı karara karsı cıktım oylama ıstedım dıye sanırım banada kızgın.Herkesın kendı kararı gıtmek ısteyen gıtsın bugunden sonra kımseyede kal demem zaten.Evvel allah kalan saglar bızımdır.

Bence bızde artık gıdenle deıl gelenlerle ugrasalım ve ortak bır karar alalım derım...

bencede bırakma kaptan mute!! sen bu işi iyi yapıyosun,,, böle gerginliklerin olması gayet normal hemen en ufak bişeyde pes etmek sana yakışmaz..

ben tekrar bayrama kadar sakin sakin geçirip,, sonrasında tam gaz yağları eritme çalışmalarını hızlandırmamızı öneriyorum... ramazanda bunların olması çok normal..

ÇOK ŞAŞIRDIM WALLAA OLACAK İŞ DEĞİL YANİ BİRİ BİRİNDEN RAHATSIZ OLUYO DİĞERİ GİDİYO. BURDA ŞİMDİ MURCHHH EDDAYI SEVMİYORUM DESE KONUŞ KONUŞSA BEN UMURSAMAM DAHADA SARILIRIM İŞİMİ YAPARIM .. AMA DEMEKKİİ HER BÜNYE BİR DEĞİL...

yani mute senin gitmeni hiç istemiyorum OKDAR DİL DÖKDÜK GİTME DİYE demekki seninle sıkıntımız yok ama egerki fadime abla böyle dedi diye gidiyorum diyosa mute fadima abla gitmiş 90artılı gruba gitmiş ozaman demekki gitmek vardı senin aklında gidiyosunn ben böyle anlarım ve çok darıldımm gerçekten!!

HAA BURADA BUNLARI KONUŞMAK BİLE YAKIŞMIYO bize..
NAPIYOSANIZ YAPIN KARARINIZI VERİN İYİ DÜŞÜNÜN ÇÜNKÜ BEN YARIN BU KONULARDA DÜŞÜNMEK KONUŞMAK İSTEMİYORUM DİYETİMİ DÜŞÜNMEK İSTİYORUM.....

hadi yaa o kadar ciddi demek murshh.. kaptansız gemi dümenini kim kullanacak o halde???

Kesınlıkle aynı fıkırdeyım eddacım.Zaten farklı dusunuyo olsak sasırırdım :))) Yarın ıns hersey bızım ve takımımız ıcın daha ıyı olur.Böle en ufak zorlukta baska takıma gecen yada bırakıp gıden kısıler arakalarında bıraktıklarını dusunmeyen bencıl kısıler oluyorlar.Ben mutenın gıtmesıne cok uzuldum ama ole bı karar aldıysada yapcak bısey yok

hadi yaa o kadar ciddi demek murshh.. kaptansız gemi dümenini kim kullanacak o halde???

cnm zaten su anda ben yardımcıyım lısteyı yapmayıda az cok bılıyorum 1 2 hafta ben ıdare ederım lısteyı daha sonra bu zaman zarfında ramazan bıtmıs olur herkes kendını hazır hısseder ve takıma yenı alımlarla kadroyu kurarız ve yolumuza devam ederız.Bu 1. secenek

yadaaa herkes bakar basının caresıne takım kapatılır... bunada hep beraber karar verıcez

Ya daha hzuurlu bir takıma gecmek nedne bencillik olsun? Benim neden her tavrım egoistlik bencillik olarak algılanıyor.Sizi düşünmesem o kadar ay burda kalmazdım.Gidecegim zaman bile, herseyi size acıklayıp gittim.Yapmayın Allah aşkına.. insaf ya... azıcık eliniz vicdanınıza dokunsun..

bunun vıcdansızlıkla ne ılgısı var kı bız senın kalmanı ıstıyoruz sana muhtac yada mecbur oldugumuz ıcın deıl senınle bu yolda yurumeyı ıstedıgımız ıcın ama sen bı tuturmussun yok olmaz yok gelemem tamm gelemezsen gelme mute yapcak bısey yok alınmıcaksın ozaman solenenlere elın agzı torba deıl ben bugun yasanan herseyı bu takıma karsı yapılmıs bır bencıllık olarak alıyorum.Özgurum dusuncelerımıde solerım kımse kusura bakmasın

biz nelere alışmadık bunada alışırız mute sen bukadar kararlıysan biz ne desek sen kalmıyacaksan ...
huzur olayına geliyosak benim huzurum yerinde hemde çok..
zaten kim varkiii huzursuzluk fadime abla ve senin aranda oluyodu e fadime abla gittiyse şimdi kimden huzursuzsun???...
cidden bu noktaya geldiysek bunu sormak hakkım??

yok canım neden kapatılsınn!!! daha yeni alışıyorum şahsen ben ilk defa böyle bir topluluğa üye oldum çömezliğimden her nakadar katkımda olmasa seviyorum buraya girip takip edip azçok da bişeyler katkıda bulunmayı.. daha da iyi olacağımızı düşünüyorum..

Bence 1.seçenek çok mantıklı destekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…