Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

size inanamıyorum valla ya,hala aynı muhabbet hala aynı tavırlar,üzgünüm sadece,ben böyle gergin bir ortamda bulunamam kimse kusura bakmasın lütfen,bundan sonra 1.takımdayım,aranız düzelmiş olursa arada uğrarım sizede,ama geldiğimde de aynen görürsem yok olurum,aslında sevmiştim sizi ne yalan söyleyeyim,2 ufak kuzum var,bazı şeylerde yaşadım zor bir hayaım var,sinirlerim çok yıprandı,psikolojik destek alıyorum,böyle bir ortam bana yasaköpüyorum hepinizi:80:

eddacım sıkma canını onlar trıptofanla beraber 13. takıma gecmısler yanı kararlarını coktan vermısler.Artık bızde kendı yolumuza bakalım bence...

dökülün tek tek..
huzursuzlugu gören kaçıyo..
Allahım sinir ediyolar beniki kaptan ben oliyimmm gül gibide geçinip gidelim!!!!!!!!!!!

sen bılırsın beyazcım gene gel arada ıstersen tabı

dökülün tek tek..
Allahım sinir ediyolar beniki kaptan ben oliyimmm gül gibide geçinip gidelim!!!!!!!!!!!

Sevınırım cnm ol valla yakısır sana :))))

murch kaptan şimdilik sensin tamammı sen biliyosun bu işi ..
sonradan tecrubeli biri gelirse eger böyle iyi kilo vermiş..
zaten kaptan dediğin bizden daha iradeli bizden daha iyi kilo veren biri olmalıkiii bizi motive etsin...
eskisi formatlıyoruzzz şimdi takıda kaç kişiyiz düzenleme yapalım DÜZGÜN arkadaşlar alalım devammmmm

Seviyorum topikimi gidene güle güle...!!!!

Bukadardır bu konu daha açılmamak üzere kapanmıştır!!!

Son düzenleme:

sendemi beyazzz allahım 17 ağustos yaramadı takıma((

ama siz hangi ara kendinize takım belirleyipte oraya geçtim diyosunuz yaa şaşırıyorum gerçekten.. bence burda çok eğlenceli neşeli arkadaşlar var istediğin huzurlu ortam çok yakında burda olur ama yinede sen bilirsin tabi.. halbuki kilolarımızda yakın beraber gül gibi zayıflardık ..

Aynen eddacım katılıyorum seve seve 1 2 3 hafta ıyı bırını bulana kadar ıdare edebılırım :))) Şimdi eski listeyi yapıştıralım kalanları çıkanları işaretleyelim....

Ve gitmek isteyen başka birileri varsa lütfen bugun ve yarın bildirsinler...Yada sonsuza kadar susunlarrr :))))

boşver enee biz devam ediyorum tam gaz dahada güzel bu sefer...

evet aynennn!!!

liste varmı sende bende yardım ederim sana yardımcın olaraktann

(kendimi yardımcı ilan ettim )

dökülün tek tek..
kim isterki huzursuz bir ortamda olmayı,1 gün değil,2 gün değil,hep aynı laf sokmalar
sen bılırsın beyazcım gene gel arada ıstersen tabı

Sevınırım cnm ol valla yakısır sana :))))
sağol cnm kararıma saygı gösterdiğin için,facede de eklisin irtibatı koparmak istemem murscum,herkes için olmasada bir kaç kişi var senin gibi sevdiğim onlar için uğrıycam cnm
enecim,dün sahur vakti girmiştim yazışmaları gördüm,canım sıkıldı,hatta bende bir mesaj yazdım,hemen üstüne,bu araadada cuma takımı yarışmalarında boş yer var mı diye sordum,sağolsunlar 1.takımdan cevap geldi,oraya geçtim,nasıl bi yerdir,bilmiyorum bakıcaz,eğer burası gibiyse,ordan da çıkıcam cnm,yarışmaya falan girmiycem

ok. canım hayırlısı olsun senin için,, diğer sıkıntılarındanda çabucak kurtulmanı dilerim, allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…