Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Owww bayılıyorum o bıberlere bende hele mangalda koftenın yanında

aynennn köfte yanında o bibe bide piyaz olacak ama (köfte nasılsa serbest dukanda)

közde patlıcan salatasıda yaparmısınız lütfen:))) bol soğanlı ooof mis misss:))

içine maydonoz limonda koycan ohhhhhhhh

ben kaçtım kızlar hem hazırlık yapıp hem burayı takip etmek zor oluyo yarın görüşürüz öptüm

görüşürüz canım yarın uğrarsınnn :79:

Asya27:
Beyaz16: 1. takıma geçti
Edda1985:
Ene2004:
Fadime02: +90 lara geçti
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mutedeyyin: 13. takıma geçti
Nurkelebek:
Triptofan: 13. takıma geçti
Zayıflıyorum:

Evet arkadaşlar son durum bu şimdi kalanları belirlememiz için devam etmek istemeyen arkadaşlar yarına kadar bilgi versin lütfen....

muechh bacım buarada telefon almaya gittik senin telefondan eşime aldık görüntüsü baya hoş zengin duruyo
kendime HTC aldım dokunmatik kullanabilcekmiyim bilmiyom olmadı eşimle değişirim dedim:)))

muechh bacım buarada telefon almaya gittik senin telefondan eşime aldık görüntüsü baya hoş zengin duruyo
kendime HTC aldım dokunmatik kullanabilcekmiyim bilmiyom olmadı eşimle değişirim dedim:)))

HTC de kullandım bı ara guzel telefon ama cok kabaydı degıstırdım.Hayırlısı olsun cnm guzel gunlerde kullan :)))

cnm en son tartıldıgımda 79 dum 200 gr gıtmıs hoppıdck ramazandan sonra donecek...

ben dün iftar öncesi 67,6 idim buda fazla ama ramazan sonrası çok pis diyet moduna gircemm
önce bi hedef 65 yapmalıyım 66 aşagı inemedim dukandaa
ondan sonrada orada bi süre sabitlemeye çalışıp sonra aşagılara inmeliyimm sende 78 lere insen sonra 75lesen varyaa süper olur

Aynen bende cok pıs bozdum kafayı yaa...Benımde ılk hedefım 75 sonra 70 sonra 65 hayırlısıyla yolum uzun yanı :))

Aynen bende cok pıs bozdum kafayı yaa...Benımde ılk hedefım 75 sonra 70 sonra 65 hayırlısıyla yolum uzun yanı :))

UZUN BELKİ AMA SONUNU DÜŞÜNSECEE DARACIK KOT ÜSTÜNE DAR Bİ BEYAZ BADİ GÖBEK SIFIR
YAPARIZ BEEE

BUARADA FUNDA ARAR AŞKIN BANA DEĞDİ DEĞELİ dinle çok güzel
sana böyle şarkılar yasak ama bir kerelik dinlee bayıldım şarkıya

Ahhh cnmm ahhh o sarkıyı ezber ettım ben sen bıde sıbel canın eloğlunu dınle bak (((

Canlarım cigerlerim ben gidiyorum iftara kayınvalideme gitcem evde yemeğimde yoktu iyi oldu
yarın görüşrüüzzz
murchh canım ben yarın nöbetçiyim cuma yokum nasl yapcaz sana yardım etmek isterdim ama üzgünümm bu haftalık yokum yarın bildiririm kilomu eve gidip üstümü değişcem şimdi tartılırım hem

buarada diger arkadaşlarda gelirlerse yeni arkadaşlar davet edelim grubumuza 3 kişilik boş yerimiz varrrrr:76:

Ahhh cnm ah ınsan o zamanlar ıste kor oluyo sımdı anlıyosun ama ne fayda olan olmus oluyo (((

boşverrr giden gitmiştir seni çoktan kaybetmiştir...
gideni Boşver gülene hoşgeldin de ....
Severi severim sevmeyeni ...... rim :))))
hahaaa murchum benimmm boşverrrr öyle biri çıkacakki karşınaaa bu günlerini üzüldügün her anını unutturacak sana inanıyorum azcık daha zayıflıyalım manken gibi biriniii bulcazz sanaa

Yok cnm sorun olmaz sen bak ısıne ben cuma gunu hallederım ıslerı yarın konusuruz zaten detaylı :)))

Kesınlıkle cnm ınanıyorum bende ıns hersey cok guzel olacak herpımız ıcın.Ahhh bı zayıflayalım bak neler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…