- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.021
iyi iftarlar şimdiden herkese
merhaba arkadaşlar :)
beni de aranızda alırsanız..ben de takıma girmek istiyorum :)
Sanada tatlımmm :))
Cnmm hoşgeldin öncelikle...
Bugün zor ve stresli bir gun gecırdık hepımız...Kaptanımız ıstıfa ettı ve bır kac arkadasımız takımdan ayrıldı ben gecıcı olarak takım kaptanlıgını yapıorum.Sana kuralalrımızı yarın yazarım.Şimdi çıkmam gerek sen bıze bıraz kendınden bahset tanıyalım senı.
hoşbulduk canım :) öncelikle teşekkür ederim bu sıcak karşılaman için :)
takımınızın yaşadığı talihsizliklere üzüldüm..inşallah hayırlısı neyse o olur...
biraz kendimden bahsedeyim...adım güneş (zaten tahmin edilmiştir büyük ihtimal )
29 yaşındayım...boyun 1.53 ve şu an kilom 83 ün üzerinde ...yani 83-84 arası gösteriyor....yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) ben malesef oruç tutamıyorum geçmişte geçirdiğim insulin direnci ve şeker sorunları dolayısıyla..
Anladım cnmm olsun herkesın ınancı ıcınde olduktan sonra onemlı deıl :) Günescım boyuna gore kılon baya fazla gosterıyo olmalıKesın sıkı bı dıyete baslamalısın en kısa zamanda ıstersen bıraz dukan dıyetını arastır...Cok hızlı ve guzel kılo verdırıyor... Yarın gene detaylı gorusuruz mutlaka ugra yarın kaynasalım cnm :)) Benım ıftara yetısmem gerek cıkıyorum sımdı herkese guzel gunler arkadaslar :)))
beni neden unutuyosunuz bacımmm...hiçte birşey olmazzz ben bırakmam bu bayragııı tek başımaa murchde bırakmaz bizzz sürüne çıkarızzzz dağları tepeleriii
haydi güle güle bacım..size inanamıyorum valla ya,hala aynı muhabbet hala aynı tavırlar,üzgünüm sadece,ben böyle gergin bir ortamda bulunamam kimse kusura bakmasın lütfen,bundan sonra 1.takımdayım,aranız düzelmiş olursa arada uğrarım sizede,ama geldiğimde de aynen görürsem yok olurum,aslında sevmiştim sizi ne yalan söyleyeyim,2 ufak kuzum var,bazı şeylerde yaşadım zor bir hayaım var,sinirlerim çok yıprandı,psikolojik destek alıyorum,böyle bir ortam bana yasaköpüyorum hepinizi:80:
yakışır eddamaaa..dökülün tek tek..
huzursuzlugu gören kaçıyo..
Allahım sinir ediyolar beniki kaptan ben oliyimmm gül gibide geçinip gidelim!!!!!!!!!!!
ramazandan sonra dönecektim ama şimdi hemmencecik dönüyorum...murchhhh cumaya kaldı 2 gün kilon ne durumda
buarada hoppidick ne zaman döncek topikeee
hoşgeldin canımmm...merhaba arkadaşlar :)
beni de aranızda alırsanız..ben de takıma girmek istiyorum :)
güneş hoş geldin kusura bakma biraz gergin gün geçirdik herşeyin hayırlısı diyelim kendini tanıtırmısınsağol canım hayırlı iftarlar :)
geçmişte diyetisyene gitmiştim onun listeleri hala elimde duruyor atmadım..
tekrar onlarda faydalanmayı düşünüyorum bakalım :)
görüşürüz tekrar :)
güneş hoş geldin kusura bakma biraz gergin gün geçirdik herşeyin hayırlısı diyelim kendini tanıtırmısın
hoşbulduk :) evet farkındayım kötü bir zamanlama olmuş...olsun napalım...
kendimi tanıtayım..ben güneş...29 yaşındayım...boyum 1.53 kilom 84...oldukça fazlam var yani...çalışmıyorum...bekarım..kısaca ev kızıyım işte :)
interneti, müzik dinlemeyi film izlemeyi seviyorum..biraz da kozmetiğe ilgim var...
birçok kez kilo vermeyi denedim..hatta birkaç sene önce 55 kiloya kadar inmiştim ama gerisin geri alıp bu halde geldim yine...
birkaç kez kendim diyetisyenin o sakladığım listeleriyle tekrar girişimlerim olduysa da 3 haftadan fazla sürdüremedim psikolojiden ve motivasyon eksikliğinden
ama artık fazlalıklarım işin estetik boyutunu aşıp sağlığımı tehdit etmeye başladığını hissediyorum...ve tek başıma bunu yapamayacağımı anladım...
ben de birşeyler yapmalı acele diyip kendimi burda buldum..hikayem bu :)
günaydııınnn herkese,
Bu sabah tartımı çok sevdim, bayıldım hatta, geçen hafta sonu abarttığım için 64.5 larda çıkmıştım moralim çok bozulmuştu 2 gün dikkat edince bu sabah 63,5 olduğumu görmek tekrar motivasyona getirdi beni:) yaşassıınnn gitsin buu 60 lar artık çok az kaldııı:))))))
beni neden unutuyosunuz bacımmm...
haydi güle güle bacım..
yakışır eddamaaa..
ramazandan sonra dönecektim ama şimdi hemmencecik dönüyorum...
hoşgeldin canımmm...
yarın hiçbişey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz canlarım....verilecek çok cevap var ama seviyemi düşürmemek için bu konuyu kapanmış addediyorum ve kalan sağlar bizimdir diyorum...
ben hiç biryere gitmiyorum sadece kaptanınız dönsün diye demiştim mademki 3 kişi yok ben burdayım artık konuyu kapatıp kaldıgımız yerden devam diyorum eger benden kaynaklanan birşey olursa ben yine giderim ama hızlı kilo kaybı olacagına söz veriyorum kısa sürede takımı 1. yaparız
hoşbulduk :) evet farkındayım kötü bir zamanlama olmuş...olsun napalım...
kendimi tanıtayım..ben güneş...29 yaşındayım...boyum 1.53 kilom 84...oldukça fazlam var yani...çalışmıyorum...bekarım..kısaca ev kızıyım işte :)
interneti, müzik dinlemeyi film izlemeyi seviyorum..biraz da kozmetiğe ilgim var...
birçok kez kilo vermeyi denedim..hatta birkaç sene önce 55 kiloya kadar inmiştim ama gerisin geri alıp bu halde geldim yine...
birkaç kez kendim diyetisyenin o sakladığım listeleriyle tekrar girişimlerim olduysa da 3 haftadan fazla sürdüremedim psikolojiden ve motivasyon eksikliğinden
ama artık fazlalıklarım işin estetik boyutunu aşıp sağlığımı tehdit etmeye başladığını hissediyorum...ve tek başıma bunu yapamayacağımı anladım...
ben de birşeyler yapmalı acele diyip kendimi burda buldum..hikayem bu :)
arkadaslaarr beni de alın aranıza benimde zayıflamam lazım :) boyum 1.65 kilo 92
günaydııınnn herkese,
Bu sabah tartımı çok sevdim, bayıldım hatta, geçen hafta sonu abarttığım için 64.5 larda çıkmıştım moralim çok bozulmuştu 2 gün dikkat edince bu sabah 63,5 olduğumu görmek tekrar motivasyona getirdi beni:) yaşassıınnn gitsin buu 60 lar artık çok az kaldııı:))))))
günaydın :) benzer durumlar bende de oluyor..o 1-2 günlük artışlar sanırım vucudun kilo olarak aldığı gerçek kilolar değil de..hazımsızlıktan falan kaynaklı olan ve yenilen midede kalan yemeklerin ağırlığı olabilir...bende o durum çoğunlukla oluyor...sendeki de öyledir diye düşünüyorum..yağ alıp verme değil de şişkinlik yani :)
ben de dün 83-84 kilo arası gösteriyordum ama şimdi sabah kalktım tuvalete çıktım...sonra aç karnına tartıya çıktım..kiloyu 82.7 gösterdi..demekki özkilom buymuş..dünkü fark da hazımsızlıktan kaynaklı olarak yediğim yemeklerin ağırlığıymış..diyetin ilk günlerinde de böyle şaşırtıcı kilo kayıplarına şahit oluyorum..kilo sandıklarımızım bir kısmı vucudun sindiremediği yemekler olabiliyor...veya ödem olabiliyor...ama tartı hepsini kilodan sayıyor işte ..senin adına çok sevindim canım bak 2 gün dikkat edince bünye ödülü hemen veriyor aslında insana
gidermiyim heç takımımı bırakıp ben hedefime ulaşmadan kimse beni burdan uzaklaştıramaz yaşasın 9.topik ramazan bitsin takımı 1 .yapmasam görürsün kesin kararlıyımhopidikcımmmm artık sana daha cok ıhtıyacımızvar daha sık gelmenı ve kılo vermede daha azımlı olmanı ıstıyoruz senden.Mumkun oldugunca gelırsen severız senın muhabbetını malum :)))
Fadıme abla dun donemedım sana kusura bakma gıtmenı ıstemem tabı kı ama bıda ole alınganlık yapmak ve ılk fırsatta gıdıyorum demek yok.Şimdi birbirimize daha cok ıhtıyacımız var...
Cnmm benım yaaa nasıl 55 e dustunde gerı aldın o kıloları.Bu sefer hep beraber verıcez kılolarımızı ve asla gerı almıcaz.Evde olmana sevındım sık sık gelırsın topıge.Paylasımcı olman onemlı bızım ıcın canım :))
Tabıkıde cnm hosgeldın aramıza gelır gelmez kendınden bahset bıze bıraz tanısalım :)))
Aaaa çok sevındım cnm yaa dahada ıyı olacak hersey ıns.Duraklamalarda yılamamk onemlı stratejı :)))
Evt cnm bazen vucut bılınclı olarak yedıklerını tutuyo onları attıgında kılo vermıs gıbı gorunuyosun.Tespıtın cok dogru :)))
hoş geldin aramıza kendini tanıtırsın biz seni tanırız sen de biziarkadaslaarr beni de alın aranıza benimde zayıflamam lazım :) boyum 1.65 kilo 92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?