- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.041
arkadaslaarr beni de alın aranıza benimde zayıflamam lazım :) boyum 1.65 kilo 92
günaydın arkadaşlar
bugün itibariyle diyete başlamış gözüküyorum...marketten almam gereken 1-2 yiyecek malzemesi eksiği var..yemeklik sebze yok evde ama bugün için sebze yemeği yerine salatayla idare edicem artık..1-2 malzeme eksik diye de diyeti ertelemek istemedim..bahane yaratmak istemedim :)
ben oruç tutamadığım için öğünlerimi 6 öğün halindee yiyeceğim...oruç tutan arkadaşlara hayırlı ramazanlar diliyorum....
şu an için ilk kilo hedefim 79 a inmek...tabi ki 79 olup işi bırakmayacağım ama bir anda hedefi 55-60 diye koyarsam önümde uzun yol var deyip vazgeçerdim o yüzden ufak hedefler koyuyorum..şimdiki hedefim 80 li rakamlardan 70 li rakamlara inmek...79 bile olsa :)
herkese kolay gelsin arkadaşlar..ben az sonra koşu bandına çıkacağım ve 45 dakika yürüyeceğim...mp3 üme birkaç hareketli şarkı da attım spor için...
spordan dönünce o şarkıların isimlerini de paylaşırım..spor da yapan arkadaşlara belki faydası olur....ben şimdi spora gidiyorum...görüşürüz :)
bende agustos 26 sında inşallah bomba gibi gelirim 3 gün sonra regl olcam belki biraz vucut su atar 2 kiloyu bekliyorum inşallah
dünkü menüm
sabah
1 küçük kepekli poğaça
Öğlen
zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
yoğurtlu semizotu 2 kaşık
köz patlıcan ezmesi 2-3 kaşık
1 dilim kepek ekmeği
(Yani öğlen yemeği yediğim yerde küçük zeytinyağlı tabağı yaptım kızarma - mayonezli olanları tercih etmeyerek)
Bir orta türk kahvesi
Ara
1 şeftali
2 kayısı
Akşam
1 kase çorba
fırında köfte patates yemeğinden 3 köfte bir kaç patates
cacık
ekmek yok
Çorbanın çok büyük faydası var arkadaşlar yemekten önce mutlaka çorbayı menülerinize koyun derim...hemen şişirip doyuyosunuz..
2 bardak şekersiz açık çay
Bol su içmeye çalışıyorum.. içmediğim zamanlarda kilom yine fazla çıkıyor..benim için su içmek baya sıkıntı hiç içmesem aklıma gelmez ama zorluyorum işte.. günde en az 2 lt. içmeye çalışıyorum
Allahtan minik oğluşu uyuturken bende uyuyup kalmışım, yoksa aklımda dondurma yemek vardı:))
eveeeeeeetttt...nerde kalmıştık:)))
..selam olsun size 9. takımın kadrolu şişko inekleri...kendimi nedense bugün bayağı bir mutlu ve enerjik hissediyorum..
arkadaslaarr beni de alın aranıza benimde zayıflamam lazım :) boyum 1.65 kilo 92
eddaaaaa pastane pastane gez bakalım...yakaladım uleynn seni!!!...
hangi cinsden kız horlandamı döndünmü ben izinliyim..selam olsun size 9. takımın kadrolu şişko inekleri...kendimi nedense bugün bayağı bir mutlu ve enerjik hissediyorum..
bilemiyorum kiii......birazdan alış-verişe çıkıcam...onun ruhumda yarattığı çoşkudan olabilimüüüüü????Neden acabaa ????
eddaaaaa pastane pastane gez bakalım...yakaladım uleynn seni!!!...
[B[/B]..ya şimdi çok detaya girip arkadaşımı rencide etmek istemem ..kendisi gelince anlatsın:)aaa siz tanışıyomusunuz nasıl yakaladın bakalım, detayları alalım:))
ben horlanda değilim kızkardeşim horlandodur...maaşallah diyorumhangi cinsden kız horlandamı döndünmü ben izinliyim
faceye bak..Nasıl yaneeeee :))))
[B[/B]..ya şimdi çok detaya girip arkadaşımı rencide etmek istemem ..kendisi gelince anlatsın:)
ben horlanda değilim kızkardeşim horlandodur...maaşallah diyorum
faceye bak..
eda olcakmış diye biliyorum ama kesinmi bilmiyorumkızlar şimdi kim kaptan kim yardımcı...ayy birde kaptanlık için kimse ses çıkarmıyomuş muş...öyle okudum..amanda ne güldüm ne güldümmm...
kız günahını almayalım..10 saat önce olmuş olay:))Waayyyy çakallll yeni tel aldı yaa bağlanıyo telden face ıste bak bak bakkk...Walla benım bıldıgım edda goturmustur profeterollerı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?