Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dünkü menüm

sabah

1 küçük kepekli poğaça

Öğlen

zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
yoğurtlu semizotu 2 kaşık
köz patlıcan ezmesi 2-3 kaşık
1 dilim kepek ekmeği

(Yani öğlen yemeği yediğim yerde küçük zeytinyağlı tabağı yaptım kızarma - mayonezli olanları tercih etmeyerek)

Bir orta türk kahvesi

Ara
1 şeftali
2 kayısı

Akşam

1 kase çorba
fırında köfte patates yemeğinden 3 köfte bir kaç patates
cacık
ekmek yok

Çorbanın çok büyük faydası var arkadaşlar yemekten önce mutlaka çorbayı menülerinize koyun derim...hemen şişirip doyuyosunuz..

2 bardak şekersiz açık çay

Bol su içmeye çalışıyorum.. içmediğim zamanlarda kilom yine fazla çıkıyor..benim için su içmek baya sıkıntı hiç içmesem aklıma gelmez ama zorluyorum işte.. günde en az 2 lt. içmeye çalışıyorum

Allahtan minik oğluşu uyuturken bende uyuyup kalmışım, yoksa aklımda dondurma yemek vardı:))

Ohhhh gitsin kilolarrr :)))

bende agustos 26 sında inşallah bomba gibi gelirim 3 gün sonra regl olcam belki biraz vucut su atar 2 kiloyu bekliyorum inşallah

4 gözle bekliyoruz fadime abla :)))

..selam olsun size 9. takımın kadrolu şişko inekleri...kendimi nedense bugün bayağı bir mutlu ve enerjik hissediyorum..

Menun guzel cnm afıyet olsun ... Çorba konusuna kesınlıkle katılıyorum bende cok sevıyorum yemege corbayla baslamayı :))) Oglanı uyutman ısabet olmus cnm :)))

eveeeeeeetttt...nerde kalmıştık:)))

Kilo vermedeeeeee

kızlar şimdi kim kaptan kim yardımcı...ayy birde kaptanlık için kimse ses çıkarmıyomuş muş...öyle okudum..amanda ne güldüm ne güldümmm...

[B[/B]..ya şimdi çok detaya girip arkadaşımı rencide etmek istemem ..kendisi gelince anlatsın:)

ben horlanda değilim kızkardeşim horlandodur...maaşallah diyorum

faceye bak..

Waayyyy çakallll yeni tel aldı yaa bağlanıyo telden face ıste bak bak bakkk...Walla benım bıldıgım edda goturmustur profeterollerı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…