Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar şimdi kim kaptan kim yardımcı...ayy birde kaptanlık için kimse ses çıkarmıyomuş muş...öyle okudum..amanda ne güldüm ne güldümmm...

Cnmm sımdılık kaptan benım yardımcı edda 2 3 hafta kadro oturana kadar bole ıdare edıcez...Sonrası ıcın oylama yapıp kaptanımızı secıcez ıns masallah :)))

ya gizemde aşık oldu burayı unuttu...inşallah bozmamıştır diyeti..

Walla yaa gelsın cekelım kulagını Gizemmmm nerdesinnnnn ????

kaptan senmisin iyi ozaman edada sana yardım eder yaparsınız bu işi

Sadece sımdılık cnm ben hesaplamayı felan bıldıgım ıcın...Sonra tabıkıde oylama yapıp secerız yenı kaptanımızı...

[]

Cnmm sımdılık kaptan benım yardımcı edda 2 3 hafta kadro oturana kadar bole ıdare edıcez...Sonrası ıcın oylama yapıp kaptanımızı secıcez ıns masallah :)))
topiğimize hayırlı olsun ....

Tamam ıftardan sonra bağlanmıs ıste kesın aldı kocısınıde aksam gezmesıne cıktı profeterolude hüpletti mideye :))))
nasıl yakaladım amaaa...edda almayacaktın o telefonu bacımmm..nihahahaha

kızlar şimdi ben buradayım ama kilo bildirimini şimdimi yapmaya başlıcam yoksa ramazandan sonramı başlıycam..deyin bakalım..

kızlar şimdi ben buradayım ama kilo bildirimini şimdimi yapmaya başlıcam yoksa ramazandan sonramı başlıycam..deyin bakalım..

Cnmm bugun guzelce bı arastırıcam o ısı ben musaıt oldugumda sana yazarım nasıl yapacagımızı...

bence artık sen ol işte madem biliyon eger istiyorsan sen devam edersin

Bakarız cnm su onumuzdekı 1 2 haftayı gecırelımde ondan sonra konusur karar verırız :)))

..murçum ben zaten ramazan sonuna kadar izinliydim ya..ama mecburen darbe olunca kendimi vatanıma dönmek zorunda hissettim....yoksa ben ramazan sonuna kadar dönmeyecektim..şimdi diyorum kilo bildirimi yapayımmı yapmayayımmı??yoksa bunun araştırılacak bişeyi yok bacım...zaten kilo bildirimi deyince bacaklarım titriyo bakalım nolcak halimiz:18::18:

fadime sen bana zayıflamanın sırrını çözdüm demiştin..anlat hele bacım..biz bizeyiz..
ben migren için ilaç kullanıyorum ondan olabilir bide ben hiç oturmuyorum sürekli ev işi yapıyorum eskiden elişi yapardım bide sinirlenirdim şimdi ilaçlar benim sinirlenmemi engeliyor öyle işte .sadece ramazanda kabızlık sorunum var ramazandan sonra düzelir inşallah

Bebüşümmm senın hbr yok galıba sen yokken kuraların bırı genel olarak degıstı ızınde olanların kılosu geldıgınde gıttıgı haftaya bolunup ole yazılıyo...Yanı sen 3 hafta yoktun 3 kılo aldın onu 3 kılo aldı dıe yazmıyoruz 1 kılo aldı dıe yazıyoruz.Yanı anladıgım bu ...O kuralı okumam gerek yanı senın anlıyacagın...

tünaydın kızlar nihayet dünkü gergin hava bozulmuş
bende size dünkü menümü yazayım
kalkar kalkmaz her zaman olduğu gibi tarçınlı limonlu ballı ılık su
yarım saat sonra 1 dilim kepekli ekmek,peynir,4 zeytin ve salatalık
ara 2 ceviz ve 1 haşlanmış yumurta
öğlen cacık yanında roka-semizotu
ara yok
akşam 8 tane kayısı
saat 10 gibi de 1 tane şekersiz türk kahvesi.ayrıca 2,5 lt su,1 tane doğal mineralli su içtim

Cnmm keske aksama 1 tabak sebze yemegı ekleseydın az olmus sankı menun

ooooo..ne kaa güzel , ne kaa güzell..bayıldım bu kurala...normalde kuralları sevmem ama bu kuralı koyanın alnından öpüyorum..

bide yemekten sonra sirkeli balı su içiyorum
sirkeli bal içmeyi bende denedim aç karnına ..ama içemedim..

selam kızlar
yeni gelen arkadaşlar olmus hoşgeldiniz kızlar
bi selam verip çıkayım dedim çocukları şirinlere götürcem görüşürüz kızlar

yeni gelen ardadaşlar güneş , gülşeker , ene2004 sizde muhabbete girin bacım..sizi fazla tanımadığım için bişey yazamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…