Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız git işini yap ben pcyi açık bıraktım biraz iş yapıp geldim sen burdasın yoksa sende benim gibi açık bırakıp işinimi yapıyosun
aynen bacım...cam siliyorum , öğleden sonra dışarı çıkıcam ..şimdiden işleri bitireyim dedim..bilgisayar açık arada bakıp cevap yazıyorum..

aynen bacım...cam siliyorum , öğleden sonra dışarı çıkıcam ..şimdiden işleri bitireyim dedim..bilgisayar açık arada bakıp cevap yazıyorum..
bende silicem ama bizim burda inşaat bitmedi mecbur şu toprakların taşınmasını beklicem adamlar kepçeyle alıp kamyona koyuyorlar ama sanki bizim balkon dibindeymiş gibi heryer berbat oldu

günlük sporum bitti arkadaşlar tekrar merhaba :)
nedense bugünkü spor beni çok yordu derken bir de ne göreyim...regl işareti geldi...
hay şansıma tüküreyim...o kadar gün gecikti gecikti de tam diyete başladığım gün ben geliyorum dedi
o yüzden şu an şeker düşüklüğü hissediyorum....biraz dinleneyim az sonra size sporda dinlediğim şarkıları paylaşıcam...ama yabancı hepsi önceden söyleyim :)
ha bu arada bugünkü sporda yaktığım kalori 110....

netür spor yaptın yürüyüşmü

Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir.
Bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Bizim topiğimiz için önemli olan arkadaşlık daha sonra kılo vermek geliyor.Elbette hepimizn burada toplanma amacı birbirimize motive sağlayarak daha hızlı ve keyıflı kilo vermek.Fakat aramızdakı saygı sevgide bence çok önemli.Ben burdaki herkesi kardeşim ablam gibi görüyorum ve takımımı çok seviyorum...Umraım hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız .... Offf amma duygusala bağladım haaa

Son düzenleme:

Cnm hıc onemlı deıl regl olman sen sakın bırakayım felan deme.eger cok cıkolata ıhtıyacın olursa su pırınc patlaklı pıkolatalardan 1 tane ye ama sadece 1 tane.Sakın ole cıkolata tatlıya saldırayım deme bak haaa

bence muzu tarçın kakao karışımına batır ye yani bütün meyveler olabilir kavun güzel olur dene bence tatlı krizi gidiyo

kuralları hatırlattığın için teşekkür ederim canım :)
aslında çok da zor şartlar değilmiş...siteye hergün düzenli uğrayabilecek durumu olanlar (mesela ev hanımı gibi) kişiler için hiç zor olmayacaktır..
tabi ki hastalık vesaire gibi kurallarda da belirtilen istisnalar haricinde :)
kurallar haricinde dediklerine de katılıyorum...evet sadece birbirimizin yediği içtiği lokmaları saymak doğru olmaz tabi...insan onu istese kendisi kağıda da yazıp çetele tutabilir...burada bulunmanın asıl amacı "birlikten kuvvet doğar" ilkesiyle birbirimizi yüreklendirmek olmalı çok haklısın :)

bence muzu tarçın kakao karışımına batır ye yani bütün meyveler olabilir kavun güzel olur dene bence tatlı krizi gidiyo

Aaaa evet yaa cok mantıklı 1 tatlı kasıgıda bal gezdır ustune hem dogal hemde krızın onune gecersın :))) Denıcem ablacım guzel taktık sevdım bunu

benim dr bana günde 30 dakika tempolu yürü demişti ben 6.2 yürüyordum ama 1 aydır hiç çıkmadım mecbur 5 den başlıcam vucut hamlaşmış

olsun o hamlama geçici oluyor kısa süre için..ne de olsa hiç spor görmemiş bir bünye değil sonuçta..2-3 gün hadi bilemedin 5 gün zorlanırsın sonra bakmışsın uçuyorsun :) dönem dönem ara verdiğimde bende de öyle oluyordu....senin hızın yine iyiymiş ben en fazla 5.5 yapabiliyorum :)

tamam canım....yok kesinlikle bırakmam..buralara kadar gelmişim daha ilk günden cayarsam kendimden utanırım...önerin için sağol :)

Bencede artık o kosu bandını kullanmanın zamanı geldı abla.Hadı grş gene gel gene beklerız :)))
oruçta yapamıyorum çok susarım iftardan sonra sahur için yemek yapıyorum desem belki tuhaf gelcek sana dün kız kardeşim misafirlere içli köfte yaptırdı bana .osırada eşim aradı napıyosun diye bende kız kardeşime köfte yaptımı söledim .adamın canı çekmiş bizede yapsana dedi iftardan sonra oturdum 25 tane anca bize yaptım öfff sonra mutfagı toparla geç oluyo zaten yorgun oluyorum işte böyle bayramdan hemen sonra başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…