Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anlaştığımıza sevindim canım.Topluluklarda fıkırlerın aynı olması cok onemlı bende senın gıbı dusunuyorum...

Offf off sızın bu ıclı koftelerınızde benı oldurecek :))) Tabıkı ramazanda zor olur ama ramazandan sonra hemen tempolu yuruyuslere baslıyoruz

söz verdiğim gibi size bugünkü sporda (yürüyüşte) dinlediğim şarkıların isimlerini yazıyım...
mp3 arşivim arasından hoşuma giden ve hareketli denebilecek (en azından en yavaşının bile insanı uyuşturmayacağı tempoda) şarkıları
seçip playlist oluşturuyorum ve yürüyüşler çok daha zevkli hale geliyor...yeni veya bilmediği şarkılar arayışında olan arkadaşlara yardımcı olur inşallah..

listem şöyleydi..

1- spice girls - spice up your life
2- katty perry - peacock
3- maroon 5 ft. christina aguilera - moves like jagger
4- jennifer lopez ft. pitbull - on the floor
5- chris brown ft. lil wayne & busta rhymes - look at me now
6- coldplay - every teardrop is a waterfall
7- beyonce - run the world (girls)
8- LMFAO feat lil jon - shots
9- jennifer lopez ft.lil wayne - i'm into you
10 - nsync - pop
11- outkast - hey ya
12- ricky martin - un dos tres maria

45 dakikalık yürüyüşe genelde 12 adet şarkı yetiyor ortalama olarak :)

Son düzenleme:
benimde artık leslie yapmamın vakti geldi..öteki laptopta kayıtlıydı..şimdi tekrar indirmem gerekecek...bayağıda uzun sürüyo meret..

fadime şu içli köfte yapmayı bizede öğretsene bacım..vallahi her anlattığında canım çekiyo yaa..

Son düzenleyen: Moderatör:
[]

murçum okurken bende duygulandım , gözlerim doldu..sana "beraber yürüdük bir bu yollardaaaaa" şarkısını armağan etmek isterdim ama sen şimdi o şarkıyıda sevmezsin..

kaç hızda yürüyorsun benimde var artık ramazandan sonra beraber yürüyelim kiloları verelim

kızlarr beni de aranıza alın..ben de bayramdan sonra koşu bandıma ger dönmek istiyorum..birbirimize destek olalım yürüyelim..off hiçç sevmiyorumkoşu bandında yürümeyi..aslında çok faydalı..koşu bandımı kilere tıkıştırmıştım çıkarmanın vakti geldi..yer ayarlamam lazım:))

Aynen bebusummm sevmem :)) En ıyısı sen bana bende sana ARKADAŞ şarkısını armağan edelim :))))
aaa...ben severim o şarkıyı kız..et bacım et..

canım koşu bandı bendede var ama öylece bakışıp duruyoruz...ben o yüzden leslie yapıcam..daha eğlenceli geliyo bana..

canım ben de spordan pek hazzetmeyen bir insanım ama koşu bandına muzikle çıkınca inan çok zevkli oluyor...sevdiğin hareketli şarkıları al yanına kulaklığı da tak...insana gaz veriyor tavsiye ederim :)

Gel nurmelekcım zaten lıstede varsın gecen hafta kılo bıldırmemıssın bu hafta atlama ama yenı kurala gore 3 hafta ust uste kılo bıldırımı yapmayan dıskalıfıye oluyormus...Oruc tutuyorsan ıftardan once tartıl bugun aksamdada grıp yazabılırsın ...Yada yarın saat 14:00 kadar.İhmal etme olurmu tatlım....Ve artık o kosu bandı kılerden cıksın tv yı goren bı yere konsun ve tv ızlerken yuruyus yapılsın :))) he bıde hergun gelmeye calısırsan sevınrıız :))

...bütün sayfayı karnım aç nidaları ile doldurmak istemem..:))

Son düzenleyen: Moderatör:
...bütün sayfayı karnım aç nidaları ile doldurmak istemem..:))

Takdire şayan bacımmmm ama bende acıkmaya basladım yavas yavas aksam menude neler var dökülün bakalım kızlar....

Bide hoppidick ben yenı kuralı okudum anladım.İstersen kilo bildirimi yapabilirsin aldıgın kılo olmadıgın hafta sayısına bolunecek.Sen bılırsın yanı.Ama bıldırım yapacaksan ıftardan once tartıl unutma sakın :)))

en sevindiğim şey bu oldu bugünnnnnnn

Yaaa kızlarr ben bugün sabrım deneniyor hehraldeee çok kötüyüm başımdaki müdür anamı ağlattıııııııııııııııı
yerime oturmadım bugünnnn

aynenn sallaaaaaaaa

arada olur ole seyler edda hep yaycazmı azcıkta calısak...

Wlla bende bugun hemm ızlerımı yaptım hemde hesaplama ıcın bı duzen olusturdum...Ekstra evraklar vardı onlarıda bıtırdım maşallahım var yane....

Bide arkadaşlar HEPBERA arkadasımızda 1. takıma geçmiş bugun hbr verdi...Bilginize

Mehaba arkadaşlar.
Aranıza yeni ktılıyorum. Sanırım grubunuzda boş yer varmış.

1.62 boy,75 Kilo 60 lı rakamaları görmeyeli yaklaşık 4 sene oldu. Çakılıp kaldım bu kiloda.
Her pazartesi diyete başlıyorum ama salı günü bitiyor

Çık Çık Çıkkk hiç yakıştıramadım :))))

Öncelıkle hosgeldin aramıza evt 1 kısılık bos yerımız var ... Eger hergun gelır paylasımda bulunabılırım dıosan devam et cnm sorun yok bizim acımızdan...

bildir nolacak bend ealdım kilo yawaş yawaş vercez hele dediğini gibi bi ramazan bitsinnnn
takımı 1. Yapcazzzz

waayyyy çakallll yeni tel aldı yaa bağlanıyo telden face ıste bak bak bakkk...walla benım bıldıgım edda goturmustur profeterollerı :))))
eddaaaaa pastane pastane gez bakalım...yakaladım uleynn seni!!!...

hahahaaa yeni telefonumu deniyim dedim
kocecimle dondurma çekti canımızz oyüzden yaniiii

bende diyorum eda nerde oruç tutmuyormuydu reglmiydi o

yok yok nerdee işşşş güççç bugün 1 senelik iş yaptım nerdeyse 1 sene yatabilirim artıkkk

anam geçsinlerrrr
kalan adamlar pardon sağlar bizimdirrrr

Son düzenleme:

canım evet geçen hafta kilo bildirememiştim..yarın sabahtan bildireceimkilomu...3 hafta üstüste kilo vermeme durumunda diskalifiye kuralı benim için çok iyi oldu....
yen, kaptanımız sen misin mursh cum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…