- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.101
kuralları hatırlattığın için teşekkür ederim canım :)
aslında çok da zor şartlar değilmiş...siteye hergün düzenli uğrayabilecek durumu olanlar (mesela ev hanımı gibi) kişiler için hiç zor olmayacaktır..
tabi ki hastalık vesaire gibi kurallarda da belirtilen istisnalar haricinde :)
kurallar haricinde dediklerine de katılıyorum...evet sadece birbirimizin yediği içtiği lokmaları saymak doğru olmaz tabi...insan onu istese kendisi kağıda da yazıp çetele tutabilir...burada bulunmanın asıl amacı "birlikten kuvvet doğar" ilkesiyle birbirimizi yüreklendirmek olmalı çok haklısın :)
oruçta yapamıyorum çok susarım iftardan sonra sahur için yemek yapıyorum desem belki tuhaf gelcek sana dün kız kardeşim misafirlere içli köfte yaptırdı bana .osırada eşim aradı napıyosun diye bende kız kardeşime köfte yaptımı söledim .adamın canı çekmiş bizede yapsana dedi iftardan sonra oturdum 25 tane anca bize yaptım öfff sonra mutfagı toparla geç oluyo zaten yorgun oluyorum işte böyle bayramdan hemen sonra başlıcam
benimde artık leslie yapmamın vakti geldi..öteki laptopta kayıtlıydı..şimdi tekrar indirmem gerekecek...bayağıda uzun sürüyo meret..günlük sporum bitti arkadaşlar tekrar merhaba :)
nedense bugünkü spor beni çok yordu derken bir de ne göreyim...regl işareti geldi...
hay şansıma tüküreyim...o kadar gün gecikti gecikti de tam diyete başladığım gün ben geliyorum dedi
o yüzden şu an şeker düşüklüğü hissediyorum....biraz dinleneyim az sonra size sporda dinlediğim şarkıları paylaşıcam...ama yabancı hepsi önceden söyleyim :)
ha bu arada bugünkü sporda yaktığım kalori 110....
fadime şu içli köfte yapmayı bizede öğretsene bacım..vallahi her anlattığında canım çekiyo yaa.oruçta yapamıyorum çok susarım iftardan sonra sahur için yemek yapıyorum desem belki tuhaf gelcek sana dün kız kardeşim misafirlere içli köfte yaptırdı bana .osırada eşim aradı napıyosun diye bende kız kardeşime köfte yaptımı söledim .adamın canı çekmiş bizede yapsana dedi iftardan sonra oturdum 25 tane anca bize yaptım öfff sonra mutfagı toparla geç oluyo zaten yorgun oluyorum işte böyle bayramdan hemen sonra başlıcam
murçum okurken bende duygulandım , gözlerim doldu.
Bizim topiğimiz için önemli olan arkadaşlık daha sonra kılo vermek geliyor.Elbette hepimizn burada toplanma amacı birbirimize motive sağlayarak daha hızlı ve keyıflı kilo vermek.Fakat aramızdakı saygı sevgide bence çok önemli.Ben burdaki herkesi kardeşim ablam gibi görüyorum ve takımımı çok seviyorum...Umraım hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız .... Offf amma duygusala bağladım haaa
[]
murçum okurken bende duygulandım , gözlerim doldu..sana "beraber yürüdük bir bu yollardaaaaa" şarkısını armağan etmek isterdim ama sen şimdi o şarkıyıda sevmezsin..
kaç hızda yürüyorsun benimde var artık ramazandan sonra beraber yürüyelim kiloları verelim
aaa...ben severim o şarkıyı kız..et bacım et..Aynen bebusummm sevmem :)) En ıyısı sen bana bende sana ARKADAŞ şarkısını armağan edelim :))))
canım koşu bandı bendede var ama öylece bakışıp duruyoruz...ben o yüzden leslie yapıcam..daha eğlenceli geliyo bana..kızlarr beni de aranıza alın..ben de bayramdan sonra koşu bandıma ger dönmek istiyorum..birbirimize destek olalım yürüyelim..off hiçç sevmiyorumkoşu bandında yürümeyi..aslında çok faydalı..koşu bandımı kilere tıkıştırmıştım çıkarmanın vakti geldi..yer ayarlamam lazım:))
kızlarr beni de aranıza alın..ben de bayramdan sonra koşu bandıma ger dönmek istiyorum..birbirimize destek olalım yürüyelim..off hiçç sevmiyorumkoşu bandında yürümeyi..aslında çok faydalı..koşu bandımı kilere tıkıştırmıştım çıkarmanın vakti geldi..yer ayarlamam lazım:))
kızlarr beni de aranıza alın..ben de bayramdan sonra koşu bandıma ger dönmek istiyorum..birbirimize destek olalım yürüyelim..off hiçç sevmiyorumkoşu bandında yürümeyi..aslında çok faydalı..koşu bandımı kilere tıkıştırmıştım çıkarmanın vakti geldi..yer ayarlamam lazım:))
...bütün sayfayı karnım aç nidaları ile doldurmak istemem..:))
[/b]
ramazandan sonra dönecektim ama şimdi hemmencecik dönüyorum...
ben hiç biryere gitmiyorum sadece kaptanınız dönsün diye demiştim mademki 3 kişi yok ben burdayım artık konuyu kapatıp kaldıgımız yerden devam diyorum eger benden kaynaklanan birşey olursa ben yine giderim ama hızlı kilo kaybı olacagına söz veriyorum kısa sürede takımı 1. Yaparız
yarın hiçbişey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz canlarım....verilecek çok cevap var ama seviyemi düşürmemek için bu konuyu kapanmış addediyorum ve kalan sağlar bizimdir [sıze=1]diyorum...[/sıze][sıze=3][/sıze]
Mehaba arkadaşlar.
Aranıza yeni ktılıyorum. Sanırım grubunuzda boş yer varmış.
1.62 boy,75 Kilo 60 lı rakamaları görmeyeli yaklaşık 4 sene oldu. Çakılıp kaldım bu kiloda.
Her pazartesi diyete başlıyorum ama salı günü bitiyor
..murçum ben zaten ramazan sonuna kadar izinliydim ya..ama mecburen darbe olunca kendimi vatanıma dönmek zorunda hissettim....yoksa ben ramazan sonuna kadar dönmeyecektim..şimdi diyorum kilo bildirimi yapayımmı yapmayayımmı??yoksa bunun araştırılacak bişeyi yok bacım...zaten kilo bildirimi deyince bacaklarım titriyo bakalım nolcak halimiz:18::18:
waayyyy çakallll yeni tel aldı yaa bağlanıyo telden face ıste bak bak bakkk...walla benım bıldıgım edda goturmustur profeterollerı :))))
eddaaaaa pastane pastane gez bakalım...yakaladım uleynn seni!!!...
bende diyorum eda nerde oruç tutmuyormuydu reglmiydi o
arada olur ole seyler edda hep yaycazmı azcıkta calısak...
Wlla bende bugun hemm ızlerımı yaptım hemde hesaplama ıcın bı duzen olusturdum...ekstra evraklar vardı onlarıda bıtırdım maşallahım var yane....
Bide arkadaşlar hepbera arkadasımızda 1. Takıma geçmiş bugun hbr verdi...bilginize
Gel nurmelekcım zaten lıstede varsın gecen hafta kılo bıldırmemıssın bu hafta atlama ama yenı kurala gore 3 hafta ust uste kılo bıldırımı yapmayan dıskalıfıye oluyormus...Oruc tutuyorsan ıftardan once tartıl bugun aksamdada grıp yazabılırsın ...Yada yarın saat 14:00 kadar.İhmal etme olurmu tatlım....Ve artık o kosu bandı kılerden cıksın tv yı goren bı yere konsun ve tv ızlerken yuruyus yapılsın :))) he bıde hergun gelmeye calısırsan sevınrıız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?