- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.121
Gel nurmelekcım zaten lıstede varsın gecen hafta kılo bıldırmemıssın bu hafta atlama ama yenı kurala gore 3 hafta ust uste kılo bıldırımı yapmayan dıskalıfıye oluyormus...Oruc tutuyorsan ıftardan once tartıl bugun aksamdada grıp yazabılırsın ...Yada yarın saat 14:00 kadar.İhmal etme olurmu tatlım....Ve artık o kosu bandı kılerden cıksın tv yı goren bı yere konsun ve tv ızlerken yuruyus yapılsın :))) he bıde hergun gelmeye calısırsan sevınrıız :))
Mehaba arkadaşlar.
Aranıza yeni ktılıyorum. Sanırım grubunuzda boş yer varmış.
1.62 boy,75 Kilo 60 lı rakamaları görmeyeli yaklaşık 4 sene oldu. Çakılıp kaldım bu kiloda.
Her pazartesi diyete başlıyorum ama salı günü bitiyor
canım evet geçen hafta kilo bildirememiştim..yarın sabahtan bildireceimkilomu...3 hafta üstüste kilo vermeme durumunda diskalifiye kuralı benim için çok iyi oldu....
yen, kaptanımız sen misin mursh cum?
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
takımda dün baya bideğişiklikler olmuş...hadi kızlar daha çok takım ruhhuna bürünelim ve takır takı verelim kilolarımızı
Ohhh hele sukur nurmalek yaa sonunda hem fıkır oldugumuz bırıler cıktı :)))) Cnm bıraz kendınden bahsedermısın bıze.Ben senı cok ıyı tanımıyorum da
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
takımda dün baya bideğişiklikler olmuş...hadi kızlar daha çok takım ruhhuna bürünelim ve takır takı verelim kilolarımızı
Ohhh hele sukur nurmalek yaa sonunda hem fıkır oldugumuz bırıler cıktı :)))) Cnm bıraz kendınden bahsedermısın bıze.Ben senı cok ıyı tanımıyorum da
canım 83 doğumluyum 4 yıllık evliyim...2 aylık bir kız bebek annesiyim...kamuda memurum fakat su an doğum iznindeyim...ve kızıma 1 yaşına gelene kadar kendim bakmak istediğim için ücretsiz izin alıcam...yani 1 yıllıgna ev hanımıyım:)
kilo konusuna gelince hayatım boyu hep kilo sorunum oldu..çok fazla kilo almaya müsaitim..her istediğimi yesem 1 haftada 4 kilo alabilecek dehsettttt bir bünyeye sahibim:))))
kilolu olmamın yanında 2 defa başardım zayıflamayı..birincisinde 70 kilodan 48 e ikincisinde ise 67 kilodan 50 ye düştüm...sporla ve yavas yavas vermiş olmama ragmen koruyamadım ne yazık ki...evlendiğimde 50 kilo idim ama hızla kilo almaya başladımve 84 kilo ile hamile kaldım 99 kilo doğuma gittim...ve 84 kiloya düşmüştüm ki bir kaç haftadır iştahımı frenleyemediğim için 87 ciarı kilom(( 2 defa başardım tekrar başaracagım ve bu son olucak...
kilo alınca kendimden çok sogudum..önceden makyjsız ve kndine çok bakan renkli bir kişilk olan ben hem şişman hem mulu olmayı beceremedim ve üzerine aldıkça aldım....
TEKRAR UZUN VADEDE 50 Lİ KİLOLARA DÜŞÜP ESKİ DAR KOTLARIMA GİREBİLMEK EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY SU ANDA...EMZİRME DÖNEMİNDEYİM EGER DİKKAT EDERSEM ÇOK HZILI KİLO VEREBİLİCEM..SADECE BEBEĞİME SÜT YAPACAK ŞEYLER YEMELİYİM..ZATEN EN ÇOK SÜT YAPAN ŞEYLER SULU GIDLAR ÇORBA VE SU....İNŞAALLAH BAŞARCAGIM...
canım 83 doğumluyum 4 yıllık evliyim...2 aylık bir kız bebek annesiyim...kamuda memurum fakat su an doğum iznindeyim...ve kızıma 1 yaşına gelene kadar kendim bakmak istediğim için ücretsiz izin alıcam...yani 1 yıllıgna ev hanımıyım:)
kilo konusuna gelince hayatım boyu hep kilo sorunum oldu..çok fazla kilo almaya müsaitim..her istediğimi yesem 1 haftada 4 kilo alabilecek dehsettttt bir bünyeye sahibim:))))
kilolu olmamın yanında 2 defa başardım zayıflamayı..birincisinde 70 kilodan 48 e ikincisinde ise 67 kilodan 50 ye düştüm...sporla ve yavas yavas vermiş olmama ragmen koruyamadım ne yazık ki...evlendiğimde 50 kilo idim ama hızla kilo almaya başladımve 84 kilo ile hamile kaldım 99 kilo doğuma gittim...ve 84 kiloya düşmüştüm ki bir kaç haftadır iştahımı frenleyemediğim için 87 ciarı kilom(( 2 defa başardım tekrar başaracagım ve bu son olucak...
kilo alınca kendimden çok sogudum..önceden makyjsız ve kndine çok bakan renkli bir kişilk olan ben hem şişman hem mulu olmayı beceremedim ve üzerine aldıkça aldım....
TEKRAR UZUN VADEDE 50 Lİ KİLOLARA DÜŞÜP ESKİ DAR KOTLARIMA GİREBİLMEK EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY SU ANDA...EMZİRME DÖNEMİNDEYİM EGER DİKKAT EDERSEM ÇOK HZILI KİLO VEREBİLİCEM..SADECE BEBEĞİME SÜT YAPACAK ŞEYLER YEMELİYİM..ZATEN EN ÇOK SÜT YAPAN ŞEYLER SULU GIDLAR ÇORBA VE SU....İNŞAALLAH BAŞARCAGIM...
murch canım ben bugün nöbetçiyim yarın yokum kilomu dün iftar öncesi tartıldım tam 67,6 kiloyum
şimdiden bildiriyim ben
aslında perşembe akşamdan kiloları almaya başlasak murch ramazanya en iyi kilo iftar öncesi kilo en son böyle yapıyoduk sanki perşembe akşamdan başlıyoduk kiloları almaya
nabersiniz kızlarr
Sanki takıma yeni bi can kan geldi diimee
Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler herkez çok azimli ve kararlı duruyor bakalım inşallah yakında herkes o eski daracık kotlarına girer:))
nabersiniz kızlarr
Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler herkez çok azimli ve kararlı duruyor bakalım inşallah yakında herkes o eski daracık kotlarına girer:))
Çık Çık Çıkkk hiç yakıştıramadım :))))
Öncelıkle hosgeldin aramıza evt 1 kısılık bos yerımız var ... Eger hergun gelır paylasımda bulunabılırım dıosan devam et cnm sorun yok bizim acımızdan...
Teşekkür edrim,hoşbuldum. Her gün ziyaret edeceğim. Çünkü benim de kilo verme konusunda motivasyona ihtiyacım var(
nabersiniz kızlarr
bencede çok iyi oldu böylesi herkes kilo verme çabasına girer artık ben kesin tam gaz devam edecegime söz veriyorum kurban bayramına kadar 10 kilo kesin diyorumazimleee .... Duvarları delermişşş
Evet takımımız hermzanaki gibiii
yarın cuma bildirimlerimizide yapalımmm
razamanda bi bitsinn gelin hep beraber 1 hafta dukan yapalımm azcık tartıda değişiklik görelimm veeee sonumuzu b
ben güzel görüyorunmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?