Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım evet geçen hafta kilo bildirememiştim..yarın sabahtan bildireceimkilomu...3 hafta üstüste kilo vermeme durumunda diskalifiye kuralı benim için çok iyi oldu....
yen, kaptanımız sen misin mursh cum?

HOŞGELDİN AYPERİ
KAPTANIMIZ SANA YAZACAKTIR KURALLARI AMA KISACA BEN SÖYİLİYİM
HER GÜN PAYLAŞIMLARDA BULUNUYORUZ MENÜLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ
CUMA GÜNLERİDE ÖĞLEYE KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ

YENİ KATILAN YANİ SEN VE DİGER ARKADAŞIMIZ 2 HAFTA DENEME SÜRESİNDE OLUYOSUNUZ
2 HAFTA KİLOLARINIZ LİSTEYE KİLOLARINIZ ETKİLEMİYO 2 HAFTA DÜZENLİ KİLO BİLDİRİMİ YAPARSANIZ 3. HAFTA LİSTEYE TAM KADROYA DAHİL OLUYPSUNUZZ
VE SON OALRAK HOŞGELDİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :92::92:

canım evet geçen hafta kilo bildirememiştim..yarın sabahtan bildireceimkilomu...3 hafta üstüste kilo vermeme durumunda diskalifiye kuralı benim için çok iyi oldu....
yen, kaptanımız sen misin mursh cum?

Yok cnm 3 hafta ust uste KILO BILDIRIMI YAPMAYAN dıskalıfıye edılıyo.Yoksa kılo veremedın dıe dıskalıfıye olmuyorsun.Sadece saatınde cuma gunlerı gelıp kılonu bıldırıyorsun...Evt cnm sımdılık gecıcı bır sure ben ve edda ıdare etmeye calısıcaz.Sonrası ıcın bı oylamayla yenı kaptanı secerız :)))

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
takımda dün baya bideğişiklikler olmuş...hadi kızlar daha çok takım ruhhuna bürünelim ve takır takı verelim kilolarımızı

takımda dün baya bideğişiklikler olmuş...hadi kızlar daha çok takım ruhhuna bürünelim ve takır takı verelim kilolarımızı

Ohhh hele sukur nurmalek yaa sonunda hem fıkır oldugumuz bırıler cıktı :)))) Cnm bıraz kendınden bahsedermısın bıze.Ben senı cok ıyı tanımıyorum da

Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ohhh hele sukur nurmalek yaa sonunda hem fıkır oldugumuz bırıler cıktı :)))) Cnm bıraz kendınden bahsedermısın bıze.Ben senı cok ıyı tanımıyorum da

canım 83 doğumluyum 4 yıllık evliyim...2 aylık bir kız bebek annesiyim...kamuda memurum fakat su an doğum iznindeyim...ve kızıma 1 yaşına gelene kadar kendim bakmak istediğim için ücretsiz izin alıcam...yani 1 yıllıgna ev hanımıyım:)
kilo konusuna gelince hayatım boyu hep kilo sorunum oldu..çok fazla kilo almaya müsaitim..her istediğimi yesem 1 haftada 4 kilo alabilecek dehsettttt bir bünyeye sahibim:))))
kilolu olmamın yanında 2 defa başardım zayıflamayı..birincisinde 70 kilodan 48 e ikincisinde ise 67 kilodan 50 ye düştüm...sporla ve yavas yavas vermiş olmama ragmen koruyamadım ne yazık ki...evlendiğimde 50 kilo idim ama hızla kilo almaya başladımve 84 kilo ile hamile kaldım 99 kilo doğuma gittim...ve 84 kiloya düşmüştüm ki bir kaç haftadır iştahımı frenleyemediğim için 87 ciarı kilom(( 2 defa başardım tekrar başaracagım ve bu son olucak...
kilo alınca kendimden çok sogudum..önceden makyjsız ve kndine çok bakan renkli bir kişilk olan ben hem şişman hem mulu olmayı beceremedim ve üzerine aldıkça aldım....
TEKRAR UZUN VADEDE 50 Lİ KİLOLARA DÜŞÜP ESKİ DAR KOTLARIMA GİREBİLMEK EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY SU ANDA...EMZİRME DÖNEMİNDEYİM EGER DİKKAT EDERSEM ÇOK HZILI KİLO VEREBİLİCEM..SADECE BEBEĞİME SÜT YAPACAK ŞEYLER YEMELİYİM..ZATEN EN ÇOK SÜT YAPAN ŞEYLER SULU GIDLAR ÇORBA VE SU....İNŞAALLAH BAŞARCAGIM...

işte tam bu takım ruhu denilen şey budurr
ben dün olanları unuttum tamamen silindi beynimden devam ediyoruzz

normale döneriz tabiki noldukiiiii yanii ufak tefek şeylerrr pehhhhhhhhhhhh

Cnm çok süper 2 defa basarmıssın gene basarabılırsın bence...Hele hele 70 ten 48 dusmek cok cıddı bısey.Tebrık ederım senı.Okendıne kusme ısı her kıloluda var malesef.Çünkü gıydıgın yakısmadıgındakı pıskolojınle makyaj yapsan ne olur gulsen eglensen ne olur gibi bi hıssın oluyo...Hep beraber ve sakın sakın verıcez bu kıloları ve gerıye hıc alımıcaz ınss...

demekki sen verince verebiliyosun ne güzell
ozaman bu seferde kararlıysan kesin verirsinn
hepimizin niyeti 50 lü kilolarrrrr ahhh bir gerçek olsa

murch canım ben bugün nöbetçiyim yarın yokum kilomu dün iftar öncesi tartıldım tam 67,6 kiloyum
şimdiden bildiriyim ben
aslında perşembe akşamdan kiloları almaya başlasak murch ramazanya en iyi kilo iftar öncesi kilo en son böyle yapıyoduk sanki perşembe akşamdan başlıyoduk kiloları almaya

nabersiniz kızlarr

Sanki takıma yeni bi can kan geldi diimee
Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler herkez çok azimli ve kararlı duruyor bakalım inşallah yakında herkes o eski daracık kotlarına girer:))

Cnmmm zaten şimdiki bildirimler ona göre yapılıyor.Perşembe iftar öncesi tartılıp isteyen perşembe akşamı imkanı olmayanda cuma sabahı kılo bıldırımlerını yapıyorlar.Herkesin bilgisine :)))

nabersiniz kızlarr

Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler herkez çok azimli ve kararlı duruyor bakalım inşallah yakında herkes o eski daracık kotlarına girer:))

İyidir enecım aynı ıste devam edıyoruz topıgımızde yola :) Bencede ole helekı ramazandan sonra hersey cok daha guzel olacak gıbı gelıo bana :))))

nabersiniz kızlarr

azimleee .... duvarları delermişşş
evet takımımız hermzanaki gibiii
yarın cuma bildirimlerimizide yapalımmm
razamanda bi bitsinn gelin hep beraber 1 hafta dukan yapalımm azcık tartıda değişiklik görelimm veeee sonumuzu ben güzel görüyorunmm

Teşekkür edrim,hoşbuldum. Her gün ziyaret edeceğim. Çünkü benim de kilo verme konusunda motivasyona ihtiyacım var(

nabersiniz kızlarr

İnşallahhhh. O eski kotlarım öylece askıda durup bana bakıyorlar. Onlar bana ben onlara... İnşallah bir yine onların içine gireceğim...

Ayperi topigimize hoş geldin bir şenlenmiş topik ay nekadar mutlu bir topik olmuş böyle inşallah devam eder bence oruç tutanlar iftardan önce tartılıp yazsın .tutmayan sabah yazsın ben haftasonu yokum ayın 26 sına kadar izinliyim

bencede çok iyi oldu böylesi herkes kilo verme çabasına girer artık ben kesin tam gaz devam edecegime söz veriyorum kurban bayramına kadar 10 kilo kesin diyorum

aramıza hoşgeldin canım küçük meleğini Allah bağışlasın...analı babalı büyütsün...
kiloyla ilgili olarak seninle mevcut kilomuz ve hedef kilomuz aynı gözüküyor...evlilik ve çocuk dışında ortak yönümüz çok gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…