- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.141
Mehaba arkadaşlar.
Aranıza yeni ktılıyorum. Sanırım grubunuzda boş yer varmış.
1.62 boy,75 Kilo 60 lı rakamaları görmeyeli yaklaşık 4 sene oldu. Çakılıp kaldım bu kiloda.
Her pazartesi diyete başlıyorum ama salı günü bitiyor
azimleee .... duvarları delermişşş
evet takımımız hermzanaki gibiii
yarın cuma bildirimlerimizide yapalımmm
razamanda bi bitsinn gelin hep beraber 1 hafta dukan yapalımm azcık tartıda değişiklik görelimm veeee sonumuzu ben güzel görüyorunmm
ben gönderdim sanakızlar face kullanan ve benı eklemek ısteyen varsa ADINI SOYADINI ozelden msj atsın bana
mursh çok tatlısın ben seni erkek fatma gibi bekliyordum saçı kısa hayal ediyordum
mursh CUM SENİN FACE DE ARKADASI EKLE BUTONU ÇIKMIYOR CNM YAA(
Cnmm keske aksama 1 tabak sebze yemegı ekleseydın az olmus sankı menun
yeni gelen ardadaşlar güneş , gülşeker , ene2004 sizde muhabbete girin bacım..sizi fazla tanımadığım için bişey yazamıyorum..
güneş fotodaki senmisin
cnm benim, öğlen yediklerim beni bayağı tok tuttu sende denersen ne demek istediğimi anlayacaksın hatta akşam kayısı yemesem bile olurdu yani o derece
kızlar face kullanan ve benı eklemek ısteyen varsa ADINI SOYADINI ozelden msj atsın bana
kaç hızda yürüyorsun benimde var artık ramazandan sonra beraber yürüyelim kiloları verelim
ablacım bende koşu bandında yürüyüş yapıyorum normalde 6 ile yürüyorum ve 4-5 dkda bir hızı 12 ye çıkarıp 1 dk boyunca koşuyorum toplam 45 dk yapıyorum ,tavsiye ederim
aaa...ben severim o şarkıyı kız..et bacım et..
canım koşu bandı bendede var ama öylece bakışıp duruyoruz...ben o yüzden leslie yapıcam..daha eğlenceli geliyo bana..
ben face kullanmıyorum malesef..çünkü o site çok psikolojimi bozmuştu..burdan belirteyim de gönülsüzlük ettiğim sanılmasın
leslie nedir biri bana bunu açıklayabilir mi??? fitness gibi birşey mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?