Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım...sakın moralini bozma..tek başına diyet sürdürememek durumu çoğu insanda var..yoksa böyle topikler gruplar ortaya çıkmazdı dimi...
önemli olan motivasyon zaten....canım belki de başladığın diyetler sana uygun diyetler olmayabilir...kalorisi düşük olabilir bu da baştan pesetmene yol açıyordur...kalori ihtiyacını internet üzerinen hesaplayabileceğin siteler var boyunu kilonu falan giriyosun günde kaç kalori alman gerektiğini gösteriyor..google dan aratıp bulabilirsin..sonra da o kaloriye uygun bir diyet araştırırsın....zorlanmadan kilo verirsin...bana sorarsan etrafta ismi geçen ünlü diyetler pek sağlıklı değil..sadece ticari amaçlı yada moda olsun diye ortaya atılan şeyler... :)

evet bayramdan sonra hepberaber dukan yapalım eddacımm ben denemek istiyorum zaten

mursh çok tatlısın ben seni erkek fatma gibi bekliyordum saçı kısa hayal ediyordum

:))) Ahahhaha ole bı ızlenımmı bıraktım sen de tuuuu bana :) saol cnm ıste bu kılolarla ne kadar tatlı olunursa artık :)))

mursh CUM SENİN FACE DE ARKADASI EKLE BUTONU ÇIKMIYOR CNM YAA(

Cnmm eskı saf sevgılım kapatmıstı ben sımdı acamıyorum senı nasıl tanıya bılırım ben ben eklıyım senı

ablacım bende koşu bandında yürüyüş yapıyorum normalde 6 ile yürüyorum ve 4-5 dkda bir hızı 12 ye çıkarıp 1 dk boyunca koşuyorum toplam 45 dk yapıyorum ,tavsiye ederim

anlaşılan çok atletik ve esnek olmalısın..özendim açıkcası :) ben 1.5 yıllık koşu bandı sahibiyim daha hızı 6 ya bile çıkaramadım...5.5 ten öteye çıkamıyorum..harikasın

leslie nedir biri bana bunu açıklayabilir mi??? fitness gibi birşey mi???

Aorebik hareketlerden olusan bı vıdeo cnm yaptıran kadının adı leslıe 2 mıl 3 mıl 4 mıl dıe vıdeolar var...Mesela 3 mıllık vıdeodakı hareketlerı yaptıgında 3 mıl yol yurumus kadar kcl yakıyosun.Çok acayıp bı vıdeo kesınlıkle yapmanı onerırım hem cok keyıflı hemde acayıp terletıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…