- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.361
Günaydın kızlarrrrr
Çok sinirli geldimkiii buraya gelince dahada sinirlendim...
öncelikle bu saatte pazar günü işyerimdeyim akşam arayıp bugün resmi toplantı yapılacagını gelmemi söylediler.. beni ve arkadaşlarımı bu saatte buraya diktiler...
ikincisiii Fadime abla ve hoppidick banlanmış...
neden acaba çok merak ediyorum...
birşey yapmadılarki.. sadece haksızlıga gelemediklerini dile döktüler..
saolsun vefalı arkadaşlarımız topikimizi bir anda anlaşıp bıraktılar olabilir burada vazgeçilmiyecek kimse yok bunu unutarak ...
onlarda yapılanın dogru olmadını söyledi durdular.. Yöneticiler bence belirli 1-2 kişinin kötü içerik basması nedeniyle eger bu kişileri banladıysalar.. Çok adaletli iş yapmışlar!!!!!!
Evet bugün sıkı bir diyete başladım. Çünkü aldım başımı gidiyorum. 70.8'den 71.3e çıkmıştım, şimdide 71.4'e çıkmışım. Buna bir dur demezsem daha neler neler olcak kim bilir
Arkadaşım aşağıda yazmış olduğum diyeti uygulayıp haftada 2.5 kilo verdi.. Benimle bu diyete başlamak isteyen varsa gelin beraber başlayalım:))
Bu diyetten sonra hadise diyetine başlamayı planlıyorum, sonrada cornflakes diyetine
Günlük menümü yazıyorum:
Sabah 1 şeftali YA DA 1 dukan poğaçası / Şekersiz çay/kahve serbest
Öğlen: 1 kase çorba ya da 1 kase sebze yemeği EĞER ONLAR YOKSA 1 dukan poğaçası
Ara: 1 porsiyon meyve (üzüm,muz,karpuz,kavun hariç)
Akşam: Izgara tavuklu salata ya da Et yemeği ( 1 kase)
Yediklerimin hiçbirinde 1 gr. bile yağ olmayacak
En az 1.5 litre su içilecek
1 gr bile fazla bir şey yenmeyecek
Patates/Pirinç gibi şişmanlatan şeyler yenmeyecek
Bakalım bu diyetle 1 haftada kaç kilo vericem:) Bugün başlamış bulunuyorum
eğer yağ yememeyi , patetes pirinç tarzı şeyleri ekmeği hayatından çıkarabilirsen zatennn kesinlikle konlaylıkla verirsin kiloları
zaten bizlere kilo aldıran onlar değilmiii sankii
Herkesi durduk yere banlıyorlar zaten, bana da öyle yapmışlardı.
Neyse canım hayırlısı
kizlar isiniz yok mu sizin, hala ileri geri konusuyorsunuz
madem o kadar süpersiniz, muhtesemsiniz, kimseye ihtiyaciniz yok diyetinize bakin
insanlarin huzurunuda kacirmayin.
cok koydu herhalde gitmeleri, arkalarindan konusa konusa bitiremediniz.
bende çok şaşkınım mursh geçmişe bi bakiim dedim ama bişey göremedim nolduğunu çok merak ettim yaww
sanrım 14 takım ve gıdenler hakkında yaptıkları yorumlar.Kımsenın sahsına zarar verıcı rencıde edıceı konusmalar deılıdı bunlar herkes fıkrını soylemekte ozgur.Bence bu 9. takıma yapılmıs bı sabote dir.Yarı yolda bırakıp gıttıklerı yetmıyormus gıbı bide bu şekılde zarar verıyorlar takıma.
Neyse bu saatten sonra yapılacak bırsey yok.Herpımız yolumuza bakıcaz.Devlet ıslerındede boledır yaa ... Bi dayın olmalıdır her yerde yoksa hep ezılırsın.K.K. dada oylesmıs.Neyse sağlık olsun...
hmm tamam şekerim şimdi çözdüm olayı sanırım, E peki bu engellenme geçici mi oluyo acaba hiç mi gelemiyolar..Eğer öyleyse takımımız yine eksik.. ne oldu bize yaa nazarmı ne??
sanrım 14 takım ve gıdenler hakkında yaptıkları yorumlar.Kımsenın sahsına zarar verıcı rencıde edıceı konusmalar deılıdı bunlar herkes fıkrını soylemekte ozgur.Bence bu 9. takıma yapılmıs bı sabote dir.Yarı yolda bırakıp gıttıklerı yetmıyormus gıbı bide bu şekılde zarar verıyorlar takıma.
Neyse bu saatten sonra yapılacak bırsey yok.Herpımız yolumuza bakıcaz.Devlet ıslerındede boledır yaa ... Bi dayın olmalıdır her yerde yoksa hep ezılırsın.K.K. dada oylesmıs.Neyse sağlık olsun...
sallayın yaa
haydiri lilililililii lilili yarrrrrrrrrrrr
hadiiiii lililiii lili lili yarrrrr
umrumda bile değil kimin ne dediği ne düşündüğü gidenmişşşş gelenmişşş pehhhhhh..
naber murcum iyimisin nasıldı haftasonu..
benim güzeldii dün burdaydım çalışyıodum ama eve gittim misafirlerim var yemekler yaptım harşikaydııı
tartıdada 67,1 i gördüm dün 500 gram gitmiş.. bi kaç gün dijkkat ettim böyle oldu
İYİDİ CNM EGLENDIK BAYA SENIN IS YERIDE IYICE SAPITTI BU ARALAR PAZAR PAZAR NE ISIYSE :) LISEDEN ARKADASLARIMI GORDUM HAFTA SONU GEZDIM TOZDUM FACE BAK BI ARA MUSAIT OLDUGUNDA :) sACLARIMI GOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?