Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GÜNAYDINNNN kızlarrrr......güzl ve az kalorili bir hafyta diliyoruuuuuuuum hepimize inşaallahhh...
ben güzel bir pazar geçirdim...çarşıya çıktık eşimle akşam eve 12 den snra geldik...2 aylık bebeği olan biz değiliz sanki:)))
kızıma bayramlık ciciler aldım..ama kendime takı ve oka harici hiç bir kıyafwet almadım..almıkcam işte..bayramda elimdeki kıafetlerden giyicem..çünkü çok şişkoyummm ve dikkat ettiğim halde tartı aynııı...

MURSHH canım saçların güzel olmuş şekerim..güle güle kullan..ben boyatamadım..pasaklılıga devam:)))
ayrca çokd a kilolu durmuyorsun..bıyun uzun sanırım dimi..

MURSH canım sen bana link atıcaktın leslie 3 mile için..bugün müsait olursan atabilirmisin cnm..ben indşremedim bi ürlü offf...bugün pazartesi ya hani sporla birlikte rejime başladım her hafta oldugu gibiii:))

MURSHH canım saçların güzel olmuş şekerim..güle güle kullan..ben boyatamadım..pasaklılıga devam:)))
ayrca çokd a kilolu durmuyorsun..bıyun uzun sanırım dimi..

Saol cnm degısıklık ıyı gelıo ınsana :))) 1.65 felan cnm boyum ole aman

MURSH canım sen bana link atıcaktın leslie 3 mile için..bugün müsait olursan atabilirmisin cnm..ben indşremedim bi ürlü offf...bugün pazartesi ya hani sporla birlikte rejime başladım her hafta oldugu gibiii:))

bırazdan faceden msj olarak atayım cnm kontrol edersın

Cnmm metebolızman alısmaya calısıyordur bekle azcık...Hemen olmuyo dıe pes etme sakın

kız bebeğine de süslü neler var magazalardaaaa
bayılıyorumm
ben istanbuldan bitane eşofman takımı aldım çok begendim mi,nyatür gibii
komik amaa aldım iştee
kayınvalidem yanımdaydı diyoki al kızım al belki bunun hevesine bebek yaparsın

evettt kızlar için süper...herşeyi herşeyi alasım geliyor ama bebişler çok cabuk büyüyorlar..bir kıyafeti bir kere giyip diğerine sıra gelinceye kadar büyümüş ya da mevsim değişmiş oluyr..
edacım biz senla tam tanışmadık..yeni evlisin sanırım cnm..hastanede mi örevlisin...ben 4 yıllık evliyim 2 aylık kızım var canım 83 lüüm bu arada sen?

dün benim annemler iftara bendeydi yaptıgım yemekleri yazıyım
nelerden yediğimide yanlarına belirtirim

tavuklu şehri çorba
patlıcan kebabı
pirinç pilavı (yemedimm)

ortada
zeytinyağlı fasulye
salata
zeytinyağlı biber dolması (yemedim)

tatlı
tulumba
milföyde cevizli tatlı (yemedim)

dondurmaa (malesef yedim)

kızlarr dünkü menüleriniz nelerrr

yazayım cnm..sabah 1 kalın dilim karpuz ve sonrasında 1 dilim beyaz ekmek 2kk peynir 5 zeytin ve 1 domates
öğleyin 1 pakete yakın kremalı bisküviiiiiiiiiiiii
akşam 1 küçük dilim börek 2 kaşık pirinç pilavı 5 kuru köfte yedimsonrasında yarım haşlanmışmısır 5 kırmızı erik ve biraz üzüm..

evetttt
1 yıllık evliyim hastaned çalışıyom
bebekim yok :)))
67,1 kiloydum dün iftar öncesi
85liyim eşim senle yaşıt 83lü

mursh özelden sana msj atayım dedim tekrar beni face eklemedin unuttun sanırım göremedim şu saçlarını.. neyse özel mesaj kutun dolmuş bilgin olsun msj gönderilmiyor

herşey güzelmde sadece o kremalı büzküvi işi bozmuşşşş
Su içiyomusunuzz
ben içmiyorum oyüzden tuvalet amcayla kaç gündür görüşemedikk :26:
Bugün litrelerle içecemm

herşey güzelmde sadece o kremalı büzküvi işi bozmuşşşş
Su içiyomusunuzz
ben içmiyorum oyüzden tuvalet amcayla kaç gündür görüşemedikk :26:
Bugün litrelerle içecemm

kremalı biküvii çokk çokk kötü dimi:)
kızlar ben hurma yiyorum çok acıkınca kalorisini bilen var mı?çok zarralı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…