- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.381
Hatta buyrun buraya eklıyım gercı yuzumu kestım ama anlasılır genede heralde :)))
Eki Görüntüle 245083
Şu kızda dukanla zayıflamıs baya ıyı olmus demı kızlar ???
Eki Görüntüle 245084
eveeetttt...nerde kalmıştık...
koyu olmuşş ama harikaa değişikk faceden yüzünle beraber bakarımmmm
emnim hava katmışltır sanaaa:79:
eveeetttt...nerde kalmıştık...
kızlar öğleden sonra gelicem ...bekleyin beni bacımmmm
MURSHH canım saçların güzel olmuş şekerim..güle güle kullan..ben boyatamadım..pasaklılıga devam:)))
ayrca çokd a kilolu durmuyorsun..bıyun uzun sanırım dimi..
MURSH canım sen bana link atıcaktın leslie 3 mile için..bugün müsait olursan atabilirmisin cnm..ben indşremedim bi ürlü offf...bugün pazartesi ya hani sporla birlikte rejime başladım her hafta oldugu gibiii:))
GÜNAYDINNNN kızlarrrr......güzl ve az kalorili bir hafyta diliyoruuuuuuuum hepimize inşaallahhh...
ben güzel bir pazar geçirdim...çarşıya çıktık eşimle akşam eve 12 den snra geldik...2 aylık bebeği olan biz değiliz sanki:)))
kızıma bayramlık ciciler aldım..ama kendime takı ve oka harici hiç bir kıyafwet almadım..almıkcam işte..bayramda elimdeki kıafetlerden giyicem..çünkü çok şişkoyummm ve dikkat ettiğim halde tartı aynııı...
günaydınnnn kızlarrrr......güzl ve az kalorili bir hafyta diliyoruuuuuuuum hepimize inşaallahhh...
Ben güzel bir pazar geçirdim...çarşıya çıktık eşimle akşam eve 12 den snra geldik...2 aylık bebeği olan biz değiliz sanki:)))
kızıma bayramlık ciciler aldım..ama kendime takı ve oka harici hiç bir kıyafwet almadım..almıkcam işte..bayramda elimdeki kıafetlerden giyicem..çünkü çok şişkoyummm ve dikkat ettiğim halde tartı aynııı...
kız bebeğine de süslü neler var magazalardaaaa
bayılıyorumm
ben istanbuldan bitane eşofman takımı aldım çok begendim mi,nyatür gibii
komik amaa aldım iştee
kayınvalidem yanımdaydı diyoki al kızım al belki bunun hevesine bebek yaparsın
kızlarr dünkü menüleriniz nelerrr
evettt kızlar için süper...herşeyi herşeyi alasım geliyor ama bebişler çok cabuk büyüyorlar..bir kıyafeti bir kere giyip diğerine sıra gelinceye kadar büyümüş ya da mevsim değişmiş oluyr..
edacım biz senla tam tanışmadık..yeni evlisin sanırım cnm..hastanede mi örevlisin...ben 4 yıllık evliyim 2 aylık kızım var canım 83 lüüm bu arada sen?
yazayım cnm..sabah 1 kalın dilim karpuz ve sonrasında 1 dilim beyaz ekmek 2kk peynir 5 zeytin ve 1 domates
öğleyin 1 pakete yakın kremalı bisküviiiiiiiiiiiii
akşam 1 küçük dilim börek 2 kaşık pirinç pilavı 5 kuru köfte yedimsonrasında yarım haşlanmışmısır 5 kırmızı erik ve biraz üzüm..
mursh özelden sana msj atayım dedim tekrar beni face eklemedin unuttun sanırım göremedim şu saçlarını.. neyse özel mesaj kutun dolmuş bilgin olsun msj gönderilmiyor
herşey güzelmde sadece o kremalı büzküvi işi bozmuşşşş
Su içiyomusunuzz
ben içmiyorum oyüzden tuvalet amcayla kaç gündür görüşemedikk :26:
Bugün litrelerle içecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?