- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.401
kremalı biküvii çokk çokk kötü dimi:)
kızlar ben hurma yiyorum çok acıkınca kalorisini bilen var mı?çok zarralı mı sizce?
Bende dünki menümü yazayım ;
Sabah ;
Paşa kahvaltısı ...
Arkadasıma kahvaltıya gıdecegımı soylemıstım zaten az cok tahmın edersınız cok guzel hazırlık yapmıs :)
1 dilim kepeklı ekmek
peynır
domates salatalık
zeytın
2 dılım kıymalı borek
1 cay kasıgı nutella (Tatmak ıcın sadece cok guzel gorunuyordu)
Öğle ;
1 fıncan orta kahve
Aksam ;
Çıtır tavuklu salata (O kadar lezzetlıydı kı suanda cnm delı gıbı o salatadan ıstıyo)
Eve gıdınce su cıtır tavuklardan denemek ıstıyorum becerebılırsem yarın hbrdar ederım sızı :)))
hurmanın 100 gr 275 kcl var cok tuketılmemelı yınede
az önce öğle hyemeğimi hyedim kızlar..tavuk göğsünü küp küp doğradım az zeytinyagı koyup tavada döndürdüm..yağ koymasam yanarmıydı acep...ve yanına 1 domates dogradm...acayip tokum su anda..
oruç tutuyoz biz tabiii açız aççç
bende akşam yiycem sabah sana hava atcamm
temızledım cnm tekrar gondermeyı denermısın eklıyım senı
hurmayı bende çok severimmm
bide sağlıklı oloduguna inanırım hacdan geliyoya genelde ondan hehralde
ay nutelle demeee
eşimde fındık ezmesi almış orduda fabrikasından Allahım çok güzelll
böyle sigara peşinee agzım tatlansın diye 1 çay kaşıgıı atıyorum ağzıma
cnm sende hava atcam dıe abartma sakın... :) cuma gunu fark olmalı bılıyorsun ... Tavuk sınırsız yıyebılırsın cok canın cektıyse tavuk yap sote ondan ye 1 dılım ekmekle :) bende aksama tavuk yapıcam cok sevıyorum yaaa...
çok tatlısın murshh maşallah sana yüzünde güller açıyo, pek hoş muhabbete benziyosun.. zaten aydınlı ne kadar tanıdığım varsa hepsi neşeli bool muhabbetli insanlardır..
1 : eğer benim arkamdan konuşulursa bende arkalarından konuşurum...2:evet, kilo vermek için birilerinin beni motive etmesi gerekir ki bu da olumlu yönde olmalı...beni olumsuz şekilde etkiliyorsa birileri benim huzurum kaçtığı gibi onlarında kaçar...3:valla hiiiiiiiçç koymadı gitmeleri..eğer bazı şeyler bana çok koysaydı gider birilerine şikayet ederdim....kizlar isiniz yok mu sizin, hala ileri geri konusuyorsunuz
madem o kadar süpersiniz, muhtesemsiniz, kimseye ihtiyaciniz yok diyetinize bakin
insanlarin huzurunuda kacirmayin.
cok koydu herhalde gitmeleri, arkalarindan konusa konusa bitiremediniz.
biz gittik diyemi sevindin uleyynnn..vefasız eddaaa.sallayın yaa
haydiri lilililililii lilili yarrrrrrrrrrrr
hadiiiii lililiii lili lili yarrrrr
umrumda bile değil kimin ne dediği ne düşündüğü gidenmişşşş gelenmişşş pehhhhhh..
naber murcum iyimisin nasıldı haftasonu..
benim güzeldii dün burdaydım çalışyıodum ama eve gittim misafirlerim var yemekler yaptım harşikaydııı
tartıdada 67,1 i gördüm dün 500 gram gitmiş.. bi kaç gün dijkkat ettim böyle oldu
murçum fotolarını gördüm facedede..ama henüz vakit bulamadığım için yorum yapamadım..buradan söyleyeyim bari..mikemmel olmuşsun bacımmm...Hatta buyrun buraya eklıyım gercı yuzumu kestım ama anlasılır genede heralde :)))
Eki Görüntüle 245083
Şu kızda dukanla zayıflamıs baya ıyı olmus demı kızlar ???
Eki Görüntüle 245084
biz gittik diyemi sevindin uleyynnn..vefasız eddaaa...
murçum fotolarını gördüm facedede..ama henüz vakit bulamadığım için yorum yapamadım..buradan söyleyeyim bari..mikemmel olmuşsun bacımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?