Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende dünki menümü yazayım ;

Sabah ;

Paşa kahvaltısı ...

Arkadasıma kahvaltıya gıdecegımı soylemıstım zaten az cok tahmın edersınız cok guzel hazırlık yapmıs :)

1 dilim kepeklı ekmek
peynır
domates salatalık
zeytın
2 dılım kıymalı borek
1 cay kasıgı nutella (Tatmak ıcın sadece cok guzel gorunuyordu)

Öğle ;

1 fıncan orta kahve

Aksam ;

Çıtır tavuklu salata (O kadar lezzetlıydı kı suanda cnm delı gıbı o salatadan ıstıyo)

Eve gıdınce su cıtır tavuklardan denemek ıstıyorum becerebılırsem yarın hbrdar ederım sızı :)))

kremalı biküvii çokk çokk kötü dimi:)
kızlar ben hurma yiyorum çok acıkınca kalorisini bilen var mı?çok zarralı mı sizce?

hurmayı bende çok severimmm
bide sağlıklı oloduguna inanırım hacdan geliyoya genelde ondan hehralde

ay nutelle demeee
eşimde fındık ezmesi almış orduda fabrikasından Allahım çok güzelll
böyle sigara peşinee agzım tatlansın diye 1 çay kaşıgıı atıyorum ağzıma

Son düzenleme:
az önce öğle hyemeğimi hyedim kızlar..tavuk göğsünü küp küp doğradım az zeytinyagı koyup tavada döndürdüm..yağ koymasam yanarmıydı acep...ve yanına 1 domates dogradm...acayip tokum su anda..

oruç tutuyoz biz tabiii açız aççç
bende akşam yiycem sabah sana hava atcamm

Cnm sende hava atcam dıe abartma sakın... :) Cuma gunu fark olmalı bılıyorsun ... Tavuk sınırsız yıyebılırsın cok canın cektıyse tavuk yap sote ondan ye 1 dılım ekmekle :) Bende aksama tavuk yapıcam cok sevıyorum yaaa...

O fındık ezmesiyle bende yeni tanıştım eşimin teyzesi giresundan getirmiş bizede ne kadaann mikemmelmiş yaww keşke hiç yemez olaydım.. benim 14 aylık oğluş bile deliriyo onun için mamaaa maamamma diye koşuyo peşinde:)))

efet efettt soteeeee
Ama patlıcan kebabımdan var evde biraazz bugün onu yerim soteyi yarın için yaparım belki bu geceee

çok tatlısın murshh maşallah sana yüzünde güller açıyo, pek hoş muhabbete benziyosun.. zaten aydınlı ne kadar tanıdığım varsa hepsi neşeli bool muhabbetli insanlardır..

çok tatlısın murshh maşallah sana yüzünde güller açıyo, pek hoş muhabbete benziyosun.. zaten aydınlı ne kadar tanıdığım varsa hepsi neşeli bool muhabbetli insanlardır..

Saol cnm benım sende ole cok tatlısın ve ole kılolu durmuyorsun :) Eeee biz aydınlılar öle oluveriyoz gariii :))))

1 : eğer benim arkamdan konuşulursa bende arkalarından konuşurum...2:evet, kilo vermek için birilerinin beni motive etmesi gerekir ki bu da olumlu yönde olmalı...beni olumsuz şekilde etkiliyorsa birileri benim huzurum kaçtığı gibi onlarında kaçar...3:valla hiiiiiiiçç koymadı gitmeleri..eğer bazı şeyler bana çok koysaydı gider birilerine şikayet ederdim....

biz gittik diyemi sevindin uleyynnn..vefasız eddaaa...

murçum fotolarını gördüm facedede..ama henüz vakit bulamadığım için yorum yapamadım..buradan söyleyeyim bari..mikemmel olmuşsun bacımmm...

biz gittik diyemi sevindin uleyynnn..vefasız eddaaa...

murçum fotolarını gördüm facedede..ama henüz vakit bulamadığım için yorum yapamadım..buradan söyleyeyim bari..mikemmel olmuşsun bacımmm...

Sagol tatlımmmm bırazda su kıloları versem daha super olacak galıba sanırsam ama zamanla oda olur ıns :)))

bak şimdi bakıyorum oraya yazmayayım ...motosiklete bindiğin iki fotoda biraz kilolu gözüküyosun...diğerlerinde harikasın.....zaten fotoların yarısı yiyecek-içecek fotosu ama neyseeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…