- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.601
ben herşeyi unuturum ama onu unutmam inşallah çocuklarla daha nice yıllara bastonlu halini görürüz inşallah ...amin eşin hatırlarmı ,,,,,ne ya aldın eşine bişe yapcanmı akşam için
evit sana dedim menüyü yazmışsın bende sersem gibi dolanıyorum dün halıları yıkadım kollar kalkmıyor ...ya keşke birbirimi,ze yakın olsakta hepinizi çağırsam iftara...
son olrak Taçsız prensess hoşgeldin mutlu huzurlu topikimizeeee
kız yanlış yere alıntı yapmışım sen okursun bidaha yazmıyayım şimdi çıkıcam yemek zamanıkızlar şimdi szie bişey diyecem...sıkı durun...bugün benim evlilik yıldönümümm...tam 14 sene oldu evleneli...dün aklımdaydı, bugün unutmuşum...face açınca aklıma geldi...
kızlar şimdi szie bişey diyecem...sıkı durun...bugün benim evlilik yıldönümümm...tam 14 sene oldu evleneli...dün aklımdaydı, bugün unutmuşum...face açınca aklıma geldi...
ne yemeğiniz var
benim planım 6 da işten çıkacagım iftara 1 saat oldugu için hemen pilav atacam üstüneee ve tavuk sote
napim kıza dedim yemeğim yok evde olsun beraber yaparız dedii
misafir umdugunu değil buldugunu yiycekkk
Bende Listemi yazmak istiyorummm =)))
Sabah : bir fincan yeşil çay
Öğlen : 4 çatal peynir1,5 yeşil biber 2 siyah 1 yeşil zeytin
Akşam : Erişteli yeşil mercimek çorbası daha yemedim tadına baktım
Aralarda bişey yemedim yeşil çay tok tutuyor beni aslında böyle bir özelliği yok ama ben yaseminli yeşil çay içince üzerine bişey yiyesim gelmiyor hemde tok hissediyorum..Oruç tutmuyorum ek gıdaya geçmediğimiz için geçen sene de hamile olduğum için tutmadım günler uzun su kaybı bebek için tehlikeli dediler..OYYYY 60 gün bu kış tutmaya başlamam gerek nasıl tutarım bitiririm hiç bilmiyorum
Cnmm benım menun cok az kılo verıcem dıe ıskence etme kendıne...6 ogun yemeye calıs 3 ara 3 ana ogun (Tavsıye edılen bu ama ben hıc uyamam calısıyorum cunku her zaman ogunlerımı yıyecek zamanım olmuyor ama tavsıye edılen ve saglıklı olan bu elınden geldıgınce uymaya calısırsan ıyı edersın) hıc ekmek yememıssın super ama normale gore menun cok az...
Normal kahvaltını yap...
Öğlenleri az zeytın yaglı sebze yada salata...
Aksamları mutlaka çorba ana yemek ve salata... mutlaka bu duzende beslen cnm sonra hızlı verdıgını sanırsın ama hooppp kılolar gerıye gelır
Evet bende orta karar yok işte inş. burada bulacağım uyku için ben maalesef çok uyuyorum ya8 9 saat 10 saat eşim gittikten sonra 2 saat uyuyorum heheh çok uykucuyum (
Haklısın Ramazandan sonra inş. daha da düzene girer tek başıma kahvaltı yapamıyorum..Eşim ile sahab yersem yerim bunun içinde Ramazan bitmesi gerek ama zorlayacağım kendimi düzen oturtmak için inş. Teşekkür ederim =)) ya ben unuttum peynirin yanında midemi tok tutsun die pide yedim ama işaret parmağım kadardı ölçtümböldüm öyle aldım =))
Ben çıkıyorum bayanlar ütü yapmam gerek paşazadem uyuyor iken fırsat bu fırsat yapayım çıksın aradan =))
Herkese hayırlı Akşamlar..Yarın görüşürüz inş.
Hayırlı İftarlar..
sağol canım..darısı başına..
Tebrik Ederimmmm
Tonton nine ve tonton dede olursunuz inş. sağlıklı mutlu yıllarda hep el ele göz göze olmanız dileği ile Tekrar Tebrik Ederimmm
kız terbiyemi bozma , öyle erkenden uyumalar falan...aaaa tebrik ediyorumm
akşam artık koceneee yemeği mum ışıgında yedirirsinnn erkendende uyursunuzz
hoppidick bu arada kaç yaşındasın sen 14 yıl heee
en büyük çocukun yaşı kaç
birde sana özel msj attım bakkkkk
son olrak Taçsız prensess hoşgeldin mutlu huzurlu topikimizeeee
eşim hatırlamasada çocuklar hayırlatıyo sağolsunlar.ben herşeyi unuturum ama onu unutmam inşallah çocuklarla daha nice yıllara bastonlu halini görürüz inşallah ...amin eşin hatırlarmı ,,,,,ne ya aldın eşine bişe yapcanmı akşam için
aaa...çok az değilmi canım...hemde süt veriyosun...sabah hiçbişey yememişsin, öğlen peynir , zeytin geçirmişsin...artı ara öğünde yok...abboww...ben olsam açlıktan ölürdüm..Bende Listemi yazmak istiyorummm =)))
Sabah : bir fincan yeşil çay
Öğlen : 4 çatal peynir1,5 yeşil biber 2 siyah 1 yeşil zeytin
Akşam : Erişteli yeşil mercimek çorbası daha yemedim tadına baktım
Aralarda bişey yemedim yeşil çay tok tutuyor beni aslında böyle bir özelliği yok ama ben yaseminli yeşil çay içince üzerine bişey yiyesim gelmiyor hemde tok hissediyorum..Oruç tutmuyorum ek gıdaya geçmediğimiz için geçen sene de hamile olduğum için tutmadım günler uzun su kaybı bebek için tehlikeli dediler..OYYYY 60 gün bu kış tutmaya başlamam gerek nasıl tutarım bitiririm hiç bilmiyorum
maaşallah yaa...bebiş uyuyo demekki.Nazar bizimki ne kendi uyur ne de beni uyutur..gözaltlarım çöktü uykusuzluktan...bağımlılar gibi gözüküyorum..
Evet bende orta karar yok işte inş. burada bulacağım uyku için ben maalesef çok uyuyorum ya8 9 saat 10 saat eşim gittikten sonra 2 saat uyuyorum heheh çok uykucuyum (
Haklısın Ramazandan sonra inş. daha da düzene girer tek başıma kahvaltı yapamıyorum..Eşim ile sahab yersem yerim bunun içinde Ramazan bitmesi gerek ama zorlayacağım kendimi düzen oturtmak için inş. Teşekkür ederim =)) ya ben unuttum peynirin yanında midemi tok tutsun die pide yedim ama işaret parmağım kadardı ölçtümböldüm öyle aldım =))
koca camide hopidicik nerde acaba:26:fadimeeeee...koca camidemi???:26::26:
oyy canım.. geldinde beni bulamadınmı??koca camide hopidicik nerde acaba:26:
kızlar bir dahaki hafta bayram olması sebebiyle cuma günü takımlar bildirim yapmayacakmış.şimdiye kadar yapılmamış...ben ölee okudum..
allaaamm...deli gibi kendi başıma yazıp duruyorum ama şunuda yazayım...bayramın 1.gününden sonra yokum..bahsettiğim istanbul dışına çıkma durumum eşim tarafından okeylendi...eddaaaaaaaa sana yakın bi yere geliyorum bacımm.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?