- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.621
kızlar şimdi szie bişey diyecem...sıkı durun...bugün benim evlilik yıldönümümm...tam 14 sene oldu evleneli...dün aklımdaydı, bugün unutmuşum...face açınca aklıma geldi...
Günaydın sevgili takımım
yarın cuma kilo bildirimi var ama benim sonuçlar pek hoş olmayacağa benziyor. reglimde yaklaştı ondan heralde kendimi şişş hissediyorum(
günaydın canım inşallah iyi bir gün olur .akşam hopidicikin günahını aldım dedim kocişi almış mum ışıgında romantik biryerler gitmişlerdir ama malesef komşuda kahve içmedeymiş bende onu bekledim .küçük kızla net kavgası vardı kız haklı bütün gün evdesin biz tek akşam geliyoruz film izlicem deyip durdu baktım hopidicik yok verdim neti ne anlıyo anlamadım yabancı film dengünaydın kızlar....
Mutlu bir perşembe olsun herkese...
günaydın canım inşallah iyi bir gün olur .akşam hopidicikin günahını aldım dedim kocişi almış mum ışıgında romantik biryerler gitmişlerdir ama malesef komşuda kahve içmedeymiş bende onu bekledim .küçük kızla net kavgası vardı kız haklı bütün gün evdesin biz tek akşam geliyoruz film izlicem deyip durdu baktım hopidicik yok verdim neti ne anlıyo anlamadım yabancı film den
bizimkiler morlin diye bir dizi vardı benide alıştırdılar sihir yapıyodu biliyonmu:))) Bende cok severım flım ızlemeyı yabancıda ızlerım turkte ayırmam yeterkı flım olsun...Hatta koca bı flım arsıvım var :)
bizimkiler morlin diye bir dizi vardı benide alıştırdılar sihir yapıyodu biliyonmu
sen şimdi kitap okumasınıda seversin benim kızlar tam hastalık derecesinde kitap alıp okurlar artık benden gizlerler fiatını tabi ben ögrenirim ama bişe demem napalım kitap yerine gidip zararlı pis şeyler alıcaklarına kendini geliştiriyorlar .:))) Bende cok severım flım ızlemeyı yabancıda ızlerım turkte ayırmam yeterkı flım olsun...Hatta koca bı flım arsıvım var :)
sen şimdi kitap okumasınıda seversin benim kızlar tam hastalık derecesinde kitap alıp okurlar artık benden gizlerler fiatını tabi ben ögrenirim ama bişe demem napalım kitap yerine gidip zararlı pis şeyler alıcaklarına kendini geliştiriyorlar .
aynen bende 3 sayfada küt gidenlerdenim benim markete çıkmam lazım gidip kedime ciger alayım artık bişe begenmiyo facede kedi profili varya tıp onun gibi nasıl tatlı bi oyunlar yapıyo. akşam balkona koyduk illa içeri gelmek istiyo
Günaydın kızlarr dünde dediğim gibi yogunluktan kurtulup gelemiyom 2 gündürr
çok yoruluyorum
bedenen değil ama beynim yoruluyo oturdugum yerde iş yapmaya çalışıyorumm
sizler napıyosunuzz
dün biliyonuz demiştim arkadaşım iftara sana gelcem demiştiii
eve gittim 1 saat içinde çok güzel bir masa hazırladım arkadaşım bile sabahtan beri evde olsan ancak bukadar olurdu dedi benimde kollarım kabardııı
menümü yazimmm
çorba
pirinç pilavı
tavuk sote diyorum ams sote gibi değil çok güzel oluyo sarımsaklı soslu filan
patlıcan kızarttım yogurtladım
acılı çemen yaptım
salata
acı biber turşusu
kadayıf
sağol canım..darısı başına..
maaşallah yaa...bebiş uyuyo demekki.Nazar bizimki ne kendi uyur ne de beni uyutur..gözaltlarım çöktü uykusuzluktan...bağımlılar gibi gözüküyorum...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Bol Neşeli Günler..
Amin inş.
Ya nazar ettim galiba kuzuma dün çok yorgun ve uykusuzdum gece de geç geldik arkadaşa çaya gittik uyumadı ya gece 3 defa kalktı sabah da uyumadı beni de uyutmadı başım çok ağrıyor( Ve kendimi bitkin yorgun hissediyorum (
Gece uykusu bolundugunde ole oluyo cnm ramazan boyunca bende ole hıssettım hep zor oluyo valla gunduz uyudugunda sende kestır onla beraber...
Bazen uyuyoruz birlikte ama bazen de uyku tutmuyor şuan mayhoş mayhoş oturuyorum pc de..
BU arada bişey itiraf etmeliyim ben dün akşam kötü bişey yaptım bütün gün çok dikkat ettim akşam da batırdım 2 bardak kola içtim bi de cips yedim bir de bir parça çikolataagüya yemeyecektim ya sabah tartıya çıktım 82,300 sevindirik oldum dün 82,700 sanırım su kaybı felandır demi..Pufff giden kilolar gelmez inş. hatta gr lar bile gelmesin
Cnmmm butun kendını ac bıraktın gece bıde esın geldı tabı kolalarla cıpslerle dayanamadım.Zaten bu dıyette onemlı olan ırade yeterınce ıradene sahıp cıkamıyorsan basaramıyorsun...Şekıl A1 :)))
ohhh masallahh dokturmussun eddacım...bende bugun yapıcam mantarlı tavuk sote sarımsakta atıcam ıcıne zaten ben nerdeyse butun yemeklerın ıcınde sevıyorum sarımsagı....
allaaamm...deli gibi kendi başıma yazıp duruyorum ama şunuda yazayım...bayramın 1.gününden sonra yokum..bahsettiğim istanbul dışına çıkma durumum eşim tarafından okeylendi...eddaaaaaaaa sana yakın bi yere geliyorum bacımm.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?