- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.641
edacım tavuk sotenin tarifini alabirmiyim cnm..ben de bu akşam yapmayı planlıyorum da..Günaydın kızlarr dünde dediğim gibi yogunluktan kurtulup gelemiyom 2 gündürr
çok yoruluyorum
bedenen değil ama beynim yoruluyo oturdugum yerde iş yapmaya çalışıyorumm
sizler napıyosunuzz
dün biliyonuz demiştim arkadaşım iftara sana gelcem demiştiii
eve gittim 1 saat içinde çok güzel bir masa hazırladım arkadaşım bile sabahtan beri evde olsan ancak bukadar olurdu dedi benimde kollarım kabardııı
menümü yazimmm
çorba
pirinç pilavı
tavuk sote diyorum ams sote gibi değil çok güzel oluyo sarımsaklı soslu filan
patlıcan kızarttım yogurtladım
acılı çemen yaptım
salata
acı biber turşusu
kadayıf
Şimdi iş yerinden bi arkadaşla muhabbet ediyoruz.Yakın bı akrabası bır ayda 13 kılo vermıs....kız 78 kıloymus ole cokta kılolu sayılmaz yanı hanı 120 kılo olursun once bı cok gıder ama bu olede deıl.Ekmek yememıs masa bası calısıyomus spor yapma fırsatı yokmus spor yapmamıs sadece sabahları elma sırkelı su ıcmıs.Ama ole 1 yemek kasıgı deıl.Bardagın ıcıne 1 parmagı geccek kadar koymus ustune ılk su her sabah ıcmıs 1 ay...Sizce ıse yararmı ?
Sirke gerçekten mucizevi bişey ama bunu yapmak için midenin sağlam olması gerek..Midesi ile problemi olan bunu yapması doğru değil..Aslında yapmak lazım annem her sabah sıcak sirkeli limonlu suyunu içer ve çok şükür kış boyu ciddi anlamda rahatsızlanmaz..Buna başladıktan sonra kendisi söyledi..Vücudun savunma mekanızmasını da nasıl destekliyor bilmiyorum ama destekliyor..
Mıktarı benı endıselendırdı acıkcası...1 yemek kasıgı sırke 1 tatlı kasıgı balla yapılanı duymustum ama bu baya baya koymus dedıgın gıbı mıdesı sorunlu olanlar kullanmamalı ama benım allaha sukur mıdem tas gıbı bayramdan sonra bı 15 gun denıcem.Eger sorun yasamazsam 1 ay devam edıcem...Denemekten bısey cıkmaz heralde...
Bide mezura bulmaya calısıyorum koca memlekette bulamadım....Ramazandan sonra tam gaz devam edıcez ya dıyete....Spora agırlık vermek ıstıyorum evdekı ımkanlarımla...Bu sebeple sımdı bı olcum yapmka ıstıyorum vucudumda...Gogus bel basen kollar gıbı ....Ama bı turlu mezura bulamadım yawww
Şimdi iş yerinden bi arkadaşla muhabbet ediyoruz.Yakın bı akrabası bır ayda 13 kılo vermıs....kız 78 kıloymus ole cokta kılolu sayılmaz yanı hanı 120 kılo olursun once bı cok gıder ama bu olede deıl.Ekmek yememıs masa bası calısıyomus spor yapma fırsatı yokmus spor yapmamıs sadece sabahları elma sırkelı su ıcmıs.Ama ole 1 yemek kasıgı deıl.Bardagın ıcıne 1 parmagı geccek kadar koymus ustune ılk su her sabah ıcmıs 1 ay...Sizce ıse yararmı ?
bende başlayacağım iyi kötü bayramda arada kaynar belki olsun bayramdn sonra inş. annemin yanına gideceğim o zaman içeriz birlikte inş. =))
aa tuafiyerde vardır aslında bende var bende hamile iken sürekli ölçüm yapıyordumiyi fikir valla yazalım bir yere bende tatil dönüşü inş. evime yakın spor kulubu var oraya yazılmayı planlıyorum yoksa temelli kalacak bunlar sağlık sorunlarımda bitsin artık istiyorum özellikle bel ağrılarım (
edacım tavuk sotenin tarifini alabirmiyim cnm..ben de bu akşam yapmayı planlıyorum da..
Walla ben bayramdan sonra baslıcam beraber ıcelım bakalım nasıl etkısı olacak...Belkı bunyeden bunyeye fark ettırıyordur...Eğer spor salonuna yaılma ımkanın varsa kesınlıkle hıc durma derım..Bebege kım bakacak sen spora gıdınce ?Tuafıyelerı bıdaha gezeyım bakayım bulabılcemmı ....
Ok anlaştık o zaman bayram sonu hep birlikte başlayalım inş.
Eşimi ikna etmek zor oldu ama Allahtan adam abimin tanıdığı çıktı abim milli sporcu..
Kayınvalidem ile aynı binada oturuyoruz ben bakarım dedi hafta da 3 gün 1 saat zaten emziririm öyle digerim sorun olmaz inş.
Waaaayyy süper valla bayramdan sonra hemen basla hıc durma derım.Benım fırsatım yok malesef....Sabah saat 8 de gırıyorum ıs yerıne aksam cıkıs bellı deıl.Aslında ıs yerıne cok yakın bı spor salonu var.Gun ıcınde 1 saat gıdeyım orda dusumu alıp ısyerıne gelıyım dedım ama oranın dusları temızmı deılmı sonra yorgun olurmuyum devamlılık saglayabılırmıyım dıe endıse ettım vaz gectım...Eve mekık aletı twıster bıde kond bısıkletı aldım...O 3 uyle calısıcam evde artık hıc yoktan ıyıdır...Tabıkı spor salonunun yerını tumaz eger dıkkat eder bıde sporunu aksatmazsan 1 ayda muhtesem sonuclar alabılırsın...Aaayyyy heyecan yaptım bıran once EYLUL 5 gelsın
Çalışır iken çok zor olur..Bende bekar iken çalışıyordum spor akşamları gidiyordum..8 10 arası geç oluyordu..SÜper işte ne gerek spor salonuna o zaman =)))
Evet bayramda yiyelim tatlıları dolmalarısonra da tam başlarız heheh =D ben tatlıya değil de yaprak sarmasına dayanamıyorum yiyorum
kızlar sirke yazmışsınızz
sirke kilo verdirir bende duydum ama murch canım öyle her gün her gün fazla içilirse mideyi delme ihtimali varrrr
Aynen yaaa bı kere daha yazmıstım bunu ama sen yoktun :) Evde annem sarma yapınca ben kalanları sayıyorum ısten gelınce bıda sayıyorum eksık varmı dıe.O derece yanı bagımlısı gıbıyım ve cok uzun zamandır yemıyorum..Bayramda bende yıycem :)))
Evt cnm 15 gun denıcem mıdemle ılgılı bı sorun olursa bırakıcam...Ama kesınlıkle denıcem kız 13 kılo vermıs ben 5 kıloyada razıyım
Ben 4 yıl Teakwando 8 ay Kickboks yaptım abim de milli sporcu..Bildiklerimi ve deneyip sonuç aldığım şeyleri yazmak istiyorum..
Vileda sopasını alın omuzlarınızın üzerine koyup kollarınızı asın ayaklarınnızı omuz genişliğinde açın ve sağa sola dönün ilk olarak 20 tane ile 30 tane ile başlayın..İlk günden zorlamayın..İlk bir kaç gün 30 sonra 40 ertesi gün 50 yapın bel bölgenizi süper inceltiyor ve sıkılaştırıyor..Yağlarınızın kırıldığınızı hissediyorsunuz..Ve çekebiliyor iseniz yarım mekik..Benim sezeryan yerim çok ağrıyor yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?