- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.661
Aynen yaaa bı kere daha yazmıstım bunu ama sen yoktun :) Evde annem sarma yapınca ben kalanları sayıyorum ısten gelınce bıda sayıyorum eksık varmı dıe.O derece yanı bagımlısı gıbıyım ve cok uzun zamandır yemıyorum..Bayramda bende yıycem :)))
Evt cnm 15 gun denıcem mıdemle ılgılı bı sorun olursa bırakıcam...Ama kesınlıkle denıcem kız 13 kılo vermıs ben 5 kıloyada razıyım
yaa ilgilenemiyorum yine sizinle takımcım, yeni arkadaşlar gelmiş hepsine haoşgeldiin diyotumm
kızlar yarın öğlen saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum bugün bir karar vermem gerek böle enselerde falan bi model istiyorum sürekli toplamaktan gına geldi..inşallah pişman olmam çok kararsızım yaa
Ben 4 yıl Teakwando 8 ay Kickboks yaptım abim de milli sporcu..Bildiklerimi ve deneyip sonuç aldığım şeyleri yazmak istiyorum..
Vileda sopasını alın omuzlarınızın üzerine koyup kollarınızı asın ayaklarınnızı omuz genişliğinde açın ve sağa sola dönün ilk olarak 20 tane ile 30 tane ile başlayın..İlk günden zorlamayın..İlk bir kaç gün 30 sonra 40 ertesi gün 50 yapın bel bölgenizi süper inceltiyor ve sıkılaştırıyor..Yağlarınızın kırıldığınızı hissediyorsunuz..Ve çekebiliyor iseniz yarım mekik..Benim sezeryan yerim çok ağrıyor yapamıyorum..
Canım boyu nasıl sımdı saclarının eger belıne kadar felansa sakın yapma derım.Valla bende gecen cumartesı kestırdım boyunu oynatmadım katlattırdım bıde kırıklarını aldırttım genede kısaldı gıbı gelıo bende uzun sac takıntısı varda :)))
Bunu daha oncede duymustum denıcem benım sorunum zaten bel kısmı yan taraflarımda koca koca yaglar varrr :84::84::84::84:
çok şekersin =))) Bende affetmem yerimsonra da hoooop göbek benden önce ama ne yapim dayanamıyorum
Kaç kilosun canım..Kaç kilo başladın dieyete..
87 ıle basladım 78 79 arası gıdıp gelıom sımdı...
vayyy süpersin valla tebrik ederim..Ne kadar sürede verdin ayy çok mu soru soruyorum
Ne demek cnm benım ne ıstıyorsan sorabılırsıncnm soylekı 17 subatta basladım 2.5 3 ayda verdım bu kıloyu ...Ozaman eskı sevgılım askerdeydı gelene kadar suprız olsun ona dıe sıktıydım dısımı baya ...Sonra ıste ayrıldık bız acıklı bı hıkayedır son zamanlarda dıkkat edemedım hıc ama eylul 5 te bomba gıbı baslayıp saldırıcam ve bı 10 kılo daha verıcem ıns ...Bu kıloları verırken şunları yaptım ;
30 dk kondısyon bısıkletı
1 saat leslıe 3 mıl yaptım
sabahları ıs yerıne kepeklı ekmekten sand goturdum
oglenlerı yourt k fleks yada ızgara tarzı seylerle gecıstırdım
aksamlarıda karnıbahar patates ve havuc haslamasından salatalar yemekler felan yaptım
devamlı bu tarz beslendım ınsan ısterse yapar bence ve spor sporun cok faydası var kesınlıkle
Tebrik ederim valla süper yine de bence..İNŞ. bende böyle verebilirim..Bende Antalya dönüşü Muhteşem bir şekilde başlayıp muhteşem olmak istiyorumşuan acil 8 vermem gerek gebelikten kalan sonra da 5 10 verdim mi ohhhh süperim
CANIM ÖNCE TAVUKLARI KÜP KÜP DOGRUYORUM
suda haşlıyorum ama fazla değil biraz kendine gelsin tavuklar yeterrr üzerine zeytinyağı katıyorumm (ama böyle kuru olmuyo tavugun haşlanmış suyundanaz oluyo dibinde yoksa zaten tencere dibine yapışır)
biraz çeviriyorum yağda sonra salça birazda karabiber
bunları soteleyip üzerine 2 doğan dogruyorum
üzerine bir kat ince doğranmış yeşil biber
üzerine bir kat domates
buna 2 diş büyük sarımsak kesip atıyorum büyük büyük 3-4 e bölünmüş
üzerine bol dogranmış maydonozz
tuzzz ve nerdeyse yaarım çay bardagı sıcak su
kapagını kapatıyorum pişiyo piştikten sonra kısık ateştede pişiriyom çok güzel oluyoo
İnş cnm EYLÜL 5 i sabırsızlıkla beklıyorumm
TAÇSIZPRENSES hoşgeldin cnm aramıza..bebeişin var sanırım okdugum kadarıyla..benimde bir kızım var ve 2.5 aylık..senin bebek ne kadarlık..
Canım boyu nasıl sımdı saclarının eger belıne kadar felansa sakın yapma derım.Valla bende gecen cumartesı kestırdım boyunu oynatmadım katlattırdım bıde kırıklarını aldırttım genede kısaldı gıbı gelıo bende uzun sac takıntısı varda :)))
Bunu daha oncede duymustum denıcem benım sorunum zaten bel kısmı yan taraflarımda koca koca yaglar varrr :84::84::84::84:
gel gel geeeeeeeeeel 5 eylül amaaa öncesinde gel gel sarmalar gel
Hoşbuldummmm =)) Çok sevdim ben burayı
Ever 5 aylık paşazadem =)
Rabbim esirgesin minik prensesini..
Sen kaç kilosun senin için erken amabana da hep böyle diyorlardı
tşk ederim canım...evet aslında haklısın erken ama ben çok çabuk kiloalan biriyim..burda olup azar azar versem de gene de faydalı benim için..çünkü kendimi frenlemesem 2 ay sonra 100 kg olurum ben....şu anda 87 kiloyum cnm..gerçi tartı birazartıda 2 gündür( ama bayradan sonra değişecek herşey..boyumda 158 top gibiyim:))bu arada bu kilolarım hamilelik kilosu diil kilolu hamile kalmıştım sadece 3 kg si hamilelikten kalanlar..
tşk ederim canım...evet aslında haklısın erken ama ben çok çabuk kiloalan biriyim..burda olup azar azar versem de gene de faydalı benim için..çünkü kendimi frenlemesem 2 ay sonra 100 kg olurum ben....şu anda 87 kiloyum cnm..gerçi tartı birazartıda 2 gündür( ama bayradan sonra değişecek herşey..boyumda 158 top gibiyim:))bu arada bu kilolarım hamilelik kilosu diil kilolu hamile kalmıştım sadece 3 kg si hamilelikten kalanlar..
murshcum saçlarımın boyu belime yakın ama sürekli topluyorum hiç uğraşamıyorum şekil falan vermekle en azından kısa olsun diyorum iki dkkda fön çeker, köpük möpük bi şeyler yaparım sabahları..böyle çok sıkıldım artık..
Cnm kılolu hamıle kaldıgını bende bılmıyordum bak...Ama gene cok ıyı kalmıs sende hamılelıkten 3 kılo...Verıcez kıloları tıg gıbı olucaz ıns :))) Benım kuzanım 85 90 kılo arası hamıle kaldı doguma 120 gırdı sımdı 105 kılo boyuda cok yok allahım yaa kabus gıbı valla ondan dedım senbaya dıkkat etmıssın hamılelıkte
Cnmm eger degısıklık olun dıosan kestır.İnş sonradan pısman olmazsın ...Uzun sac kadınlara cok yakısıyor yaaa...Ama su modelde benım cok hosuma gıdıyor.Bole kestırebılırsın dedıgın gıbı fon cekmesı kolay olur...
Eki Görüntüle 247013
hellooooooooooooo...........
kzılar saçlardan bahsetmişkn ben de yarınnn bu sefer kesin saçlarımıboyatıcam daha doğrusu röfle yaptırıcam..çok yoğun bir röfle yaptırmayı düşünüyorum..inş istediğim gibi olur...bir de bayramdan sonra çıt çıt almayı düşünüyorum..aslında var bir takım çıtçıtım ama onun uçlarından kestirmiştim manyak gibi kısa duruyor at kuyruk yaparken daha uzun bir saç lazım bana..at kuuruk sıkı toplanmış upuzuun saçlara bayılıyorum ama kendi saçlarım az ve ince telli...bu isteğimi zayıflıycam da çıt çıt alıcam kendime ödül diyordummm ama vazgeçtiiiiiiiiim çünkü belkide en büyük hatayı bugüne kadar kilo aldım diye kendimi arka plana iterek isteklerimi zayıflarsam alıcam diyerek yaptım...kilo aldım diye kendimi de saldım..bu saatten sonra hem kendime bakıcam hem de diegtimi yapıcam...zayıflayınca şunu yapıcam bunu yapıcam demicem..hepsini şimdi yapıcam..şişmansam bunları haketmiyor değilim değil mi:)))
MURSH canım senin saçların ne güzel upuzun..at kuyruk yakışır sana:))
evet canım azçok bu tarz modellere bakıyorum bende amaaa oturcam kuaförün önüne kes dicem bildiğin gibi olcağı odur kesin .. du bakalım nolcak:)
hellooooooooooooo...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?