- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.681
kızlar ben öğle yemeği olarak kendime iki avuç makarna haşladım..yağlamadan üzerine yoğurt döküp yiycem ama pişince koca tabak oldu buyaa...bu nasıl diet yemeği...yağsız olunca çok da kalorilideğil diye biliyorum
bu arada ben sopa ile 30 tane yaptım hareket şimdi yanlarım ağrıyor ya ben ip atlamak istiyorum ip de alacağım =)))
kızlar ben öğle yemeği olarak kendime iki avuç makarna haşladım..yağlamadan üzerine yoğurt döküp yiycem ama pişince koca tabak oldu buyaa...bu nasıl diet yemeği...yağsız olunca çok da kalorilideğil diye biliyorum
bende erişte haşladım içine azcık peynir koydum yağ tuz yok..3 kaşık da yoğurt ile yedim =)))
bu arada ben sopa ile 30 tane yaptım hareket şimdi yanlarım ağrıyor ya ben ip atlamak istiyorum ip de alacağım =)))
canım ip atlamak çok faydalı zayıflamak için ama daha erken değil mi..dikişler açısından...ben de vileda sopamı hazırladım..yapıciiim hergün..en basenler göbek zor gidiyor en azındna belimiz kıvrımlansın değil mi...
kızlar ben eve kondisyon biiskleti alıcammmmmm...önerileriniz var mı.
Kızlar bir paket kepekli makarna ve bir paket sebzeli makarna alın bir kavanozda karıştırın hep renk renk oluyor hem gözümü hem karnımı doyuruyor =)) Kepekli makarna bağırsakları da çalıştırıyor..Ben filizin alıyorum karıştırıyorum bir avuç haşlıyorum salatanın üzerine renk renk süper oluyor hem hafif de oluyor Tavsiye ederim..
canım ip atlamak çok faydalı zayıflamak için ama daha erken değil mi..dikişler açısından...ben de vileda sopamı hazırladım..yapıciiim hergün..en basenler göbek zor gidiyor en azındna belimiz kıvrımlansın değil mi...
kızlar ben eve kondisyon biiskleti alıcammmmmm...önerileriniz var mı.
Heyyy bayıldım bu onerıne hemen denıcem...Salatanın ustune koymakta super fıkır.İşte bu topıgı bunun ıcın sevıyorum yenı seyler ogrenıyorsunTesekkurler tatlım fıkrın ıcın cunku tek kepeklı makarna gıtmıyo dıgerıyle karıstırınca hem renklı hem lezetelı olur emınım
Eki Görüntüle 247041
bayramın ertesi hafta cuma bildiriminde buradayım inşallah..saol bılgı ıcın canım arastıralım bakalım nasıl olacakmıs...Mantıklı aslında herkes ızınlı evınde olacak...İyi düşünmüşler...
Waaayyy ıyısın valla hoppıdck cım gez bakalım yakısır sana :))) Bizi unutma bak arada fırsatın olursa gel 2 satır yaz...Nezaman donden bu durumda...
nerdeeee öyle ormantik koca...herzamanki gibi bir pastayla kurtardı günü...diyet yapan eşe hediye olarak pastaa...o kadar düşüncelidir benim eşimgünaydın canım inşallah iyi bir gün olur .akşam hopidicikin günahını aldım dedim kocişi almış mum ışıgında romantik biryerler gitmişlerdir ama malesef komşuda kahve içmedeymiş bende onu bekledim .30:
benimi anlatıyosun canım..yorgunluk ve uykusuzluktan ölmek üzereyim..
Ya nazar ettim galiba kuzuma dün çok yorgun ve uykusuzdum gece de geç geldik arkadaşa çaya gittik uyumadı ya gece 3 defa kalktı sabah da uyumadı beni de uyutmadı başım çok ağrıyor( Ve kendimi bitkin yorgun hissediyorum (
kız yakın dediysek o kadarda değil yani...aramızda bir şehir var..:
nere geliyonn kızz yakına geliyosan banada gellll ??
sağol canım..iyi diyelim iyi olalım..hoşgeldin canım..nasılsın?
..hoşbulduk canım..Paşazadem uyandı da =)) ancak geldim hoppidicik hoşgeldinnnn
demi canım...diğer hafta buradayım zaten..okullarda açılıyo malum...:96:Bişey kaçırmış olmuyorsun o zamna hoppidick zaten bayram haftası bıldırım yapmıyoruz....
[
imdaaaaaaaaattttt diye bağırasım var vallahi..sabahtan beri koştur koştur tam mıçım yer görecektiki komşu geldi...ya oruç oruç oturmamı olur.."ramazanda misafirliğe gelen bütün komşuları esefle kınıyorum"....sabah evden çıktım hem bayram alış-verişi hem yola gidiyoruz diye bavul neyin aldım..çooooook yorgunum..daha yemek yapıcam ..
[
imdaaaaaaaaattttt diye bağırasım var vallahi..sabahtan beri koştur koştur tam mıçım yer görecektiki komşu geldi...ya oruç oruç oturmamı olur.."ramazanda misafirliğe gelen bütün komşuları esefle kınıyorum"....sabah evden çıktım hem bayram alış-verişi hem yola gidiyoruz diye bavul neyin aldım..çooooook yorgunum..daha yemek yapıcam ..
yoğunsun..Allah yardımcın olsun bende netten tarif aldım tatlı yaptımburaya da ekeliyorum birazdan kaselere alacağım inş. burdan kalkar isem
Malzemeler,
Yarım litre limonata
1 paket vanilyalı puding
1 Türk kahvesi fincanı dolusu mısır nişastası
3,5 su bardağı süt
Hazırlanışı,
Küçük bir tencerede limonata ve nişastayı karıştırın.
Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
Vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı sütle kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
Tatlı kaselerini hafifçe ıslatın.
Limonlu muhallebiden bir kepçe, vanilyalı muhallebiden bir kepçe tatlı kasesine koyun.
Muhallebiler bitene kadar işlemi tekrarlayın.
Diyet muhallebiyi buzdolabında 2 saat bekletin.
Ters çevirerek servis yapın.
Şekline bayıldımmmm =))
aslında ıcınde hıc seker yok süper....Ve pudıng lıght ve sutte yarım yaglı olarak kullanılırsa daha bı lıght ve dıyete uygun olur alıyorum bu tarıfı pazar gunu yapıcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?