Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben öğle yemeği olarak kendime iki avuç makarna haşladım..yağlamadan üzerine yoğurt döküp yiycem ama pişince koca tabak oldu buyaa...bu nasıl diet yemeği...yağsız olunca çok da kalorilideğil diye biliyorum

bende erişte haşladım içine azcık peynir koydum yağ tuz yok..3 kaşık da yoğurt ile yedim =)))

bu arada ben sopa ile 30 tane yaptım hareket şimdi yanlarım ağrıyor ya ben ip atlamak istiyorum ip de alacağım =)))

Kızlar bir paket kepekli makarna ve bir paket sebzeli makarna alın bir kavanozda karıştırın hep renk renk oluyor hem gözümü hem karnımı doyuruyor =)) Kepekli makarna bağırsakları da çalıştırıyor..Ben filizin alıyorum karıştırıyorum bir avuç haşlıyorum salatanın üzerine renk renk süper oluyor hem hafif de oluyor Tavsiye ederim..

bu arada ben sopa ile 30 tane yaptım hareket şimdi yanlarım ağrıyor ya ben ip atlamak istiyorum ip de alacağım =)))

canım ip atlamak çok faydalı zayıflamak için ama daha erken değil mi..dikişler açısından...ben de vileda sopamı hazırladım..yapıciiim hergün..en basenler göbek zor gidiyor en azındna belimiz kıvrımlansın değil mi...
kızlar ben eve kondisyon biiskleti alıcammmmmm...önerileriniz var mı.

1 avuctan bısey olmaz yagda eklememıssın makarna zaten sıser haslanınca afıyet olsun cnm...

bende erişte haşladım içine azcık peynir koydum yağ tuz yok..3 kaşık da yoğurt ile yedim =)))

Ohhh afıyet olsunn...

Yarasın valla yansın butun yaglar aksın gıtsın :) denıcem bende bu hareketı cok faydası oldugunu duymustum ...Ahh bıde ıftardan sonra su agırlık basmasa...

kızlar ben çıkıyorum..ütü yapıcam..çamaşır asıcam..tekrar çamaşır atıcam mkineye ve yemek yapıcam hafiften akşam için..görüşürüzşekerler...

Evet çok da seviyorum =))) 3 dk 3 dk hızlı atlıyordum o kadar olmaz ama olsun az az da olsa atlarım..Hımm bilmem bişey olmaz inş. Ben 1 tl aldım ucuzlardan tak çıkart olmasın die vileda sopasını =D Kesinlikle =))

Heyyy bayıldım bu onerıne hemen denıcem...Salatanın ustune koymakta super fıkır.İşte bu topıgı bunun ıcın sevıyorum yenı seyler ogrenıyorsun Tesekkurler tatlım fıkrın ıcın cunku tek kepeklı makarna gıtmıyo dıgerıyle karıstırınca hem renklı hem lezetelı olur emınım

Cnm benım evde var pısıkletım ama bınen yok ılk aldıgımda hevesten bınıyordum bıde sımdı yenı bı eve tasındık odamda yer yok koyacak annemlerın odasında duruyobu sebepten bınemıyorum ama 5 EYLULDE baslıcam tekrardan...Aslında cok faydalı bacakları felan ınceltıyor...

Benımkının markası VOIT herevelazım dıe bır sıteden almıstım ındırımdeydı 100 tl almıstım bence al dısarıda spor yapma ımkanın yoksa evde elının altında olmalı dıe dusunuyorum...

AHANDA BUNDAN ;

Beğenmene sevindim yedikten sonra da böyle konuşacağından eminim =)))

Aslında ben sade kepekli de yiyorum ama eşim pek sevmedi bende öyle bir avuç ondan bir avuç sebzeli karıştırdım yedi =)) Salatanın üzerinde emin ol iştah açıyor benim gözüm doymalı karnımdan önce

bayramın ertesi hafta cuma bildiriminde buradayım inşallah..

nerdeeee öyle ormantik koca...herzamanki gibi bir pastayla kurtardı günü...diyet yapan eşe hediye olarak pastaa...o kadar düşüncelidir benim eşim

benimi anlatıyosun canım..yorgunluk ve uykusuzluktan ölmek üzereyim..

:

nere geliyonn kızz yakına geliyosan banada gellll ??
kız yakın dediysek o kadarda değil yani...aramızda bir şehir var..

hoşgeldin canım..nasılsın?
sağol canım..iyi diyelim iyi olalım..

Paşazadem uyandı da =)) ancak geldim hoppidicik hoşgeldinnnn
..hoşbulduk canım..

[

imdaaaaaaaaattttt diye bağırasım var vallahi..sabahtan beri koştur koştur tam mıçım yer görecektiki komşu geldi...ya oruç oruç oturmamı olur.."ramazanda misafirliğe gelen bütün komşuları esefle kınıyorum"....sabah evden çıktım hem bayram alış-verişi hem yola gidiyoruz diye bavul neyin aldım..çooooook yorgunum..daha yemek yapıcam ..

Ahhh cnm benım yaa yazık vallla sana oruclu agzınla hadı gıt sen mısafırıne bak...Kusura bakmayın ama 1. derece yakın akraba ve arkadas dısında eve her daım gelen mısafırlerden sıkayetcıyımdır...

yoğunsun..Allah yardımcın olsun bende netten tarif aldım tatlı yaptım buraya da ekeliyorum birazdan kaselere alacağım inş. burdan kalkar isem

Malzemeler,

Yarım litre limonata
1 paket vanilyalı puding
1 Türk kahvesi fincanı dolusu mısır nişastası
3,5 su bardağı süt

Hazırlanışı,

Küçük bir tencerede limonata ve nişastayı karıştırın.
Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
Vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı sütle kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
Tatlı kaselerini hafifçe ıslatın.
Limonlu muhallebiden bir kepçe, vanilyalı muhallebiden bir kepçe tatlı kasesine koyun.
Muhallebiler bitene kadar işlemi tekrarlayın.
Diyet muhallebiyi buzdolabında 2 saat bekletin.
Ters çevirerek servis yapın.

Şekline bayıldımmmm =))

aslında ıcınde hıc seker yok süper....Ve pudıng lıght ve sutte yarım yaglı olarak kullanılırsa daha bı lıght ve dıyete uygun olur alıyorum bu tarıfı pazar gunu yapıcam :)))

aslında ıcınde hıc seker yok süper....Ve pudıng lıght ve sutte yarım yaglı olarak kullanılırsa daha bı lıght ve dıyete uygun olur alıyorum bu tarıfı pazar gunu yapıcam :)))

evde yarım yağlı süt vardı ondan yaptım valla =))) görüntüsü çok güzel oldu da limonatalı olunca biraz tatlı gibi oldu hoş ben çok tatlıyı sevmiyorum belki de ondan ama görüntüsü süper =D sogusun çikolata damlaları ile ters çevirip süsleyeceğim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…