- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.701
Yarın kilo bildiğimi yapılacak mı =)) ona göre akşam yemeyeyim hehehYarın inş. bende tutacağım Mübarek Kadir Gecesi..
Cnmm paylasımın guzel eger ıstersen senı alabılırım lısteye yada bayramdan sonrakı bıldırıme gırersın...Sen bılırsın bence tamamdır :) Eğer kılo bıldırımı yapmak ıstıyorsan yarın başlangıc kılonu hedef kılonu ve bulundugun kıloyu yazarsın ögleye kadar...
gitmeyiiiinnnnn..ben geldimm..
bal bendende o kadar...misafiri çok severim,ikram yapmayı çok severim ama hepsi vaktinde saatinde olacak..benim küçük bebeğim var, dakkam dakkama uymuyo..birde eşim öğleden sonra evde...sen pat diye gel ..ohhh ne güzel işAhhh cnm benım yaa yazık vallla sana oruclu agzınla hadı gıt sen mısafırıne bak...Kusura bakmayın ama 1. derece yakın akraba ve arkadas dısında eve her daım gelen mısafırlerden sıkayetcıyımdır...
çooook güzel görünüyo...eminim tadıda güzeldir..
canım sen benim gitmeyin dememe bakma , bende öylesine uğradım...bende gittim:))
Hoşgeldinnn =))
Ben ufaktan gidiyorum kızlar sofra hazırmam gerek ezana az kaldı canım sevgilim gelince hemen uyudu =))) Sofrayı azcık süsleyeyim iştahı açılsın =))
Herkese Hayırlı İftarlar Yarın görüşmek üzereee
eddamm bebişim sen işlerine bak...biz nasılolsa buradayız canım..kızlar nolur beni affedin 2 gündür hiç giremiyorum farkındayımmm
ama anlatamıyacagım derece yogunumm
Aklıma hep burda
slm kızlar bende şu anda çok yorgunum bugün kardeşimi sinemaya götürdüm cars 2 filmine süperdi tavsiye ederim yani,çıkıştada bayağı bi dolandık geberdim yani ,bir de millet habire yemek yiyiyo ağzım sulandı hatta tatlıların ,çikolataların önünden geçerken yemin ederim ki gözlerim doldu
artık fadiş yok kızı neti elinden alıyo her akşam sadece 2 dakika veriyo bana bir girip çıkıyorum bizim evdede yasak var bana gündüz neyime yetmiyormuş...............haklı kız yani ....tabiiki susuyorum neti veriyorum bu akşam ablası gelcek laptopunu getirir artık net benim tabiiki ikizler almasafadişşşşşşşşşşşş....
edda cnm sen işlerini toparla kafan dinç gel...iyiyiz biz 5 eylül le ılgılı delı dehset planlarımız var...hepsını kafamızda toparlıyoruz...senınde inş işlerin bıraz olsun rahatlar...
eddamm bebişim sen işlerine bak...biz nasılolsa buradayız canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?