Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkes çıktı sanırım e İftar hazırlıkları demi bende çıkıyorum kızlar öpüldünüz yarın görüşürüz inş.

EDDA cnm sen işlerini toparla kafan dinç gel...İyiyiz biz 5 EYLÜL le ılgılı delı dehset planlarımız var...Hepsını kafamızda toparlıyoruz...Senınde inş işlerin bıraz olsun rahatlar...

Yarın kilo bildiğimi yapılacak mı =)) ona göre akşam yemeyeyim heheh Yarın inş. bende tutacağım Mübarek Kadir Gecesi..

Yarın kilo bildiğimi yapılacak mı =)) ona göre akşam yemeyeyim heheh Yarın inş. bende tutacağım Mübarek Kadir Gecesi..

Cnmm paylasımın guzel eger ıstersen senı alabılırım lısteye yada bayramdan sonrakı bıldırıme gırersın...Sen bılırsın bence tamamdır :) Eğer kılo bıldırımı yapmak ıstıyorsan yarın başlangıc kılonu hedef kılonu ve bulundugun kıloyu yazarsın ögleye kadar...

Son düzenleme:

aaa ben daha kabul edilmemiştim demi çok pardon emir vaki gibi oldu özür valla ben unuttum deneme sürecini Sen tamam diyorsan ben hepten tamamımmm =))) Tamam yazarım inş. sabah öğlen ancak kalkıyorum hehhe

bal bendende o kadar...misafiri çok severim,ikram yapmayı çok severim ama hepsi vaktinde saatinde olacak..benim küçük bebeğim var, dakkam dakkama uymuyo..birde eşim öğleden sonra evde...sen pat diye gel ..ohhh ne güzel iş

çooook güzel görünüyo...eminim tadıda güzeldir..

canım sen benim gitmeyin dememe bakma , bende öylesine uğradım...bende gittim:))

slm kızlar bende şu anda çok yorgunum bugün kardeşimi sinemaya götürdüm cars 2 filmine süperdi tavsiye ederim yani,çıkıştada bayağı bi dolandık geberdim yani ,bir de millet habire yemek yiyiyo ağzım sulandı hatta tatlıların ,çikolataların önünden geçerken yemin ederim ki gözlerim doldu

nefs terbiyesi hee....

Son düzenleyen: Moderatör:
fadişşşşşşşşşşşş....
artık fadiş yok kızı neti elinden alıyo her akşam sadece 2 dakika veriyo bana bir girip çıkıyorum bizim evdede yasak var bana gündüz neyime yetmiyormuş...............haklı kız yani ....tabiiki susuyorum neti veriyorum bu akşam ablası gelcek laptopunu getirir artık net benim tabiiki ikizler almasa

dün fazla giremedim topige kendime kıyafet almaya gittim gömlek etek aldım .bayramdan hemen sonra bir akrabanın kızı nişanlanıyor.bugünde dışarda bazı işlerim var

ben kilomu yazayım ama hiç iç açıcı degil.kilo almışmıyım bilmiyorum vucut şiş
eski kilom 95.2
şimdiki kilom 97.
ama bana olmayan etegimi giyince bana oluyo anlamadım gitti neyse regl bitsin belli olur

edda cnm sen işlerini toparla kafan dinç gel...iyiyiz biz 5 eylül le ılgılı delı dehset planlarımız var...hepsını kafamızda toparlıyoruz...senınde inş işlerin bıraz olsun rahatlar...

eddamm bebişim sen işlerine bak...biz nasılolsa buradayız canım..

çok teşekkürler kızlarrr
bugün bakalım işleri yarıladım inşallah çok iş çıkmaz müsait oldugum an burdayımmm
Tartıldınızmı kızlarrr benim kilom birazdan geliyo telefonuma çektim atıyım pc ye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…