Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murç canım ben dün iftardan önce tartılmayı unutmuşum..her zaman cuma sabahı tartılıyodum ya..o yüzden aklıma bile gelmedi...e şimdide karnım full olduğu için aynen geçen cuma günü olduğum rakamdayım.. ..normalde regl ertesi hep -1 kilo olurdu..şimdi ne yazıcaz sen karar ver..ben öğlen gelicem..

Günaydınnnnnn =))) Bugün çooook mübarek bir gün hem Cuma günü hem Kadir Gecesi..

Cumamız Mübarek olsun inş.

Bu geceyi boş geçirmeyelim inş. bol bol dua edelim birbirimize de inş.

Yapma cnm yaa dün yazacaktım hatırlatma amaçlı bende atladım...Neyse aynı geceyım senı cnm haftaya bakıcaz artık....

Günaydınnnnnn =))) Bugün çooook mübarek bir gün hem Cuma günü hem Kadir Gecesi..

Cumamız Mübarek olsun inş.

Bu geceyi boş geçirmeyelim inş. bol bol dua edelim birbirimize de inş.

Günaydın cnmmm ...

Herkesin cuması mubarek kadır gecesı bol dualı olsun...Hepımız bırbırımıze dua edelım...Bu aksam benden yana sıkıntınız olmasın bol bol dua edıp okuyucam ıns ...

Amin inş. canım ohh maaşallah bende salavat-ı şerif çekeceğim face de grupdayım..

Bu arada bende başlıyorummm =)))

Başlangıç kilo : 83

Hedef kilo : 70

Aslında eski kiloma dönmek istiyorum 60 olmak istiyorum ama hedefi çok koyarsam çabuk pes edebilirim gibi geliyor..En azından bel ağrılarımdan kurtulmama yardımcı olacaktır 13 kilonun gitmesi.. Doğru yapıyorum yoksa direk 60 mı yazmalıyım..?

Allah herkesınkını kabul etsın cnm :) bu arada face kullanıyomussun ozelden gondersene adını dıger kızlarda eklı bende ekleselım onlarda senı eklerler benden :)))

Olur canım ama baştan söyliyeyim benden çok eşim kullanıyor ortak bizim ki herkes eşime yazıyor heheh eşim şikayet ediyor hergün beni sen sanıyorlar die hehehe ben burdan ayrılamıyorum ki face bakim

Bu arada herkese GÜNAYDINLAR :)

İnş bugun guzelkılo bıldırımlerıyle guzel bır cuma geçiririz hafta sonuna moralımız ıyı gırerız...

Kilo bildirimi yapıyorum ;

Geçen hafta ; 78.5

Bu hafta ; 78.4

Giden ; 100 gr

herkesinn kadir gecesi mübarek olsun takımımm, bugün bende oruçluyum allah kabul ederse inşallah..

Bende unuttum tartı işini ama allahtan dün sabah tartılmıştım. 63.8(( az kaldı bekle bizi 5 EYLÜL!!!!

günaydın kızlar
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

kilom 52.5
bende ramazanda kilo veremedim ama korumakta büyük başarıydı benim için inş. tatil dönüşü kalan fazlalıkları da verip rahatlıyacam artık....

asyacım bız mılat olarak 5 eylulu aldık sende tatılden dondukten sonra son hız bızımle baslarsın ıns.Bi atak yapmamız gerek artık...2 ılerı 1 gerı olmuyor bole

Ben bugün niyetlendim inş. çok zorlanmam sütüm kesilmez..İp atlamaya başlamayı planlıyordum ama yapamam bugün susuzlukdan korkuyorum ama sopaya devam dün 30du bugün 40 yapacağım hatta kalkıyorummmm =)))

Ben bugün niyetlendim inş. çok zorlanmam sütüm kesilmez..İp atlamaya başlamayı planlıyordum ama yapamam bugün susuzlukdan korkuyorum ama sopaya devam dün 30du bugün 40 yapacağım hatta kalkıyorummmm =)))

İnş cnm aksam bol su ıcseydın ... Ip atlamak ıcın acele etme ıstersen cnm dıkıslerıne bısey olmasın...Bende atlıcam ıp acayıp terletıyo yegenımın var ona el koydum aksam 10 tane atladım denemek ıcın baya terlettı...Sopa ısınıde ayarlamam lazım annemın oklavasını calsam yamulurmu acaba ???

günaydın arkadaşlar...hepimizin cuması ve kadir gecesi mübarek olsun..dualarımızın kabul olması dileğimle...
üzgünüm..bu hafta anlamsız birşekilde kilom baya bir arttı..gerçi wc çıkamıyorum ondan da olabilir belki..bu saah ki kilom 88.4((takımımızı eksiye tasıdıgım iç,n özür ama bu hafta son..

Cnmm kesınlıkle bı aksılık var...Ne kadar yersen yee 1 haftada 2 kılo alamazsın ...Üzülme ılık suyun ıcınde kayısı ıncır beklet hem suyu ıc hem kayısıları yeee iyi gelır ...

taçsız prenses cnm sen kılo bıldırımı yapmıyacakmısın ? Ne karar verdın ?

yaptım canım bakim buldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…