Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar ,kilo bildirimimi yapıyorum 62.4

Oleyyy sonunda kılo veren biri Tebrıkler tatlımmm

aaaa bu benim formülüm sende uyguluyorsun demekki mursh ,hap kullanmaktansa bu formül daha iyi

Bi kere denemıstım ıse yaradı...Ama ben genelde magnesıum mu ne ole bı toz var onla halledıyorum.Hıc bır yan etkısı yok ıyı oda....

kızlar ben çıkıyorum..daha doğrusu pc yi kapatıyorum..neden derseniz sizden ayrılıp ta işlerimi yapamıyorum..kızım uyurken hep burda oluyorum sonra da işlr güçler kalıyor..arada gelir yazarım..şimdi hızlı bir şekild günlük işlerimi yapıp sonra da kuaföre gitmem gerek..planlı olamlıyım...görüşrüüz şekerler....

bende böyleyim maalesef ütü bekliyor paşazademin cicişleri ütülenecek en iyisi senin yaptığın gibi yapmak pc açık olur ise sürekli burada oluyor aklım..Bende çıkayım işlerimi bitireyim öğleden sonra gelirim inş. yarına da misafirim var iftara..Temizlik yapmam lazım bugünden eşim yarın evde yapamam..

Görüşmek üzere kızlar hepine hayırlı cumalar =))

Kısa bir ara =D 2 saat

Öle bagımlılık yaparız ıste bız hehehhehe hadı gıt yap ıslerını kuaforden sonra resım beklerız haa meraklıyızdır :))

Evet aslında yazdığım gibi 60 olmak istiyorum eskisi gibiiiiiii =))) ama 23 kilo çok uzun zaman alır şimdilik 70 inş. sonrasında 60 Allahın da izni ile inş.

Tmm cnm bu sekılde yazdım senıde lısteye.... Bence altıdıgın hedef cok mantıklı once bı 70 ol sonra 60 dusunursun...Benımde ole zaten 65 yazıyor tıkerda ama bende once 70 ı hedeflıyorum...Uzun ve mesakatlı bı yol bızımkısı ustesınden gelıcez ıns

yaaa inanmıyorumm ya regl oldum bugün olunurmu (( mübarek günden faydalanamıcam off ya çok üzüldüm((( oruçta gitti.. demekki şikinliğim buyüzdendi. aslında bende kilo vermişim ozaman 200-300 gr. vermiş olmalıyım:)

Cnmm kusura bakma yaa dun msj atlamısım gormemısım...TAÇSIZ PRENSES BEN VE SEN denıyoruz dahada katılmak ısteyen olur belkı...Bakalım her bunyede aynı etkıyı yapıyormu...

Aynen 5 EYLÜL sabahı başlıcaz herkes ona gore sırkesını yeşilçayını ödem attırıcı mısır püskülü kiraz sapı kabuk tarcınını kepeklı ve sebzelı makarnalarını ve bılımum diyet için gereklı ne varsa 4 EYLÜL aksamı tedarık etsın...Yok efendım yan yattı çamura battı olmasın

Cnmmm normal boyutta su bardagının ıcıne yatay sekılde tutugunda parmagının ustune gelecek kadar sirke ekleyı ustune ılk su ılave edıyoruz kahvaltıdan once ıcıyoruz...Bı 15 gun deneyelım derım ben...

Geçmiş olsun cnm ...Kötü olmuş bugune denk gelmesı...Ben senın ıcın dua ederım uzulme

bizim dönüş tarihi de belli oldu 8 inde döncez geri 9 unda bildirim yapabilirmiyim bilmiyorum

zaten bayram haftası butun topıkler ızınlı asyacım senı bosu bosuna ızınlı yazmayayım 9 unde faceden felan ulas bana kılonu bıldırmeye calıs mutlaka Bildiremezsen en kotu ıhtımal aynı gecerımsenı...Biz 5 EYLÜLÜ milat aldık sende bıran once don artık aramıza...Hep beraber bıtırelım artık su ısı

sağol canım benim :))düşünmen yeter

kilocukum tarttım akşam iftar öncesi parmaklarımda görünmüş azcık
kilom gecen hafta :67,6 yada 67,8 di unuttummm ticker değişmemişim sanırım 67,6 idi
bu hafta 66,9 yani giden 700 gram

!!! 9. TAKIM 221. ETAP !!!

Asya27: ( 52,5 / 52,5 / 0,0 / %0,00 )
Edda1985: ( 67,6 / 66,9 / 0,7 / %1,04 )
Ene2004: ( 63,5 / 63,8 / -0,3 / %-0,47 )
Fadime02: ( 95,2 / 97 / -0,9 / %-0,95 ) 219. etapta izne ayrılmıştı…Aldığı kilo 2'ye bölündü
Hoppidicik ( 84,9 / 84,9 / 0,0 / %0,00 )
Gulseker: ( 63,6 / 62,4 / 1,2 / %1,89 )
Mursh: ( 78,5 / 78,4 / 0,1 / %0,13 )
Nurkelebek: ( 86,5 / 88,4 / -1,9 / %-2,20 )
taçsız prenses: ( 83 / 83 / 0,0 / %0,00 ) Yeni Üye Hedefi 70
Zayıflıyorum: ( 71,3 ) Kendi isteği ile ayrıldı...

9. TAKIM % ORTALAMASI ( % -0.06 )

Son düzenleme:
Parmaklarında pek sırınmıs Eheheheheh :))))

TEŞKKÜR KUŞUMM

hafta analizi yaparsak bu hafta gramlarla kilolar verilmiş en iyi kiloyu gulseker vermiş 2 kilo kadar sadece fadima abla ve nurkelebek yaklaşık 2 kilo almış oyüzden biraz eksilerdeyiz genel olarak amaaa
bu hafta son haftamız ramazan haftaya hepimizz çok sıkı başlıyoruz diyeteee ve tartıda 1 tane bile eksi yapmıcazzz sözmüü arkidişlerrrrr

Kesinlikle bu hafta genel olarak vasatız...Birtek edda ve gulseker kılo vermıs (Gözle görülür).Haftaya kılo bıldırımı yok ama sonrakı hafta yanı 9 eylül kılo bıldırımınde hersey daha farklı olmalı kızlarrr...

kızlar bizim takımı okuyun üflayin nazar var .ama söz verelim artık sıkı bir spor düzenli yemek salatasından sebze yemegine aklınıza saglıklı ne geliyorsa yiyelim azar azar şu bitki çaylarına da fazla inanmıyorum ama sirkeyi kendim denemiştim ama yine dikkat ettim yediklerime 80 günde 8 kilo vermiştim kışın sabah akşam 1 su bardagına 1 yemek kaşıgı koyuyordum 1 çay k bak koyuyordum ama su ılık olucak sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten yarım saat sonra

bu aksam bol bol dua edıcem hepımız ıcın bıran once fazlalıklarımızdan kurtulalım dıe...Kesınlıkle fadıme abla haklısın artık bı sılkınıp kendımıze gelme zamanımız geldı...Bitki çayları tabıkıde tek basına bı ıse taramaz ama mutlaka vucuttakı fazla suyu atmakla ılgılı cok faydası var.Bence herkes gunde 3 bardak yesıl cay ıcse olmez heralde.İsteyen bunun ıcıne odem attırıcı bıtkıler ekleyebılır...Sirkeye gelıcek olursak sen 1 çay kaşıgı koyuyomussun benım bahsetııgım baya baya koymak ...Yanı bardagın 5 te 1 ıne ole az koyunca etkısı olmuyormus...Ben 15 gun denıcem mıdemde agrı yada benzerı bısey yaparsa bırakırım.Zaten elme sırkesını saltalarda felan onerıyorlar cunku ıcımızdekı butun organları temızlıyormus...

murs 90 artılara gel bişe göstercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…