- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.741
günaydın kızlar ,kilo bildirimimi yapıyorum 62.4
aaaa bu benim formülüm sende uyguluyorsun demekki mursh ,hap kullanmaktansa bu formül daha iyi
yaptım canımbakim buldummmm
Atlamışım cnm soryyy
Başlangıc 83
şuankı 83
hedef 70 yanıyorum doğrumu anlamısım ???
kızlar ben çıkıyorum..daha doğrusu pc yi kapatıyorum..neden derseniz sizden ayrılıp ta işlerimi yapamıyorum..kızım uyurken hep burda oluyorum sonra da işlr güçler kalıyor..arada gelir yazarım..şimdi hızlı bir şekild günlük işlerimi yapıp sonra da kuaföre gitmem gerek..planlı olamlıyım...görüşrüüz şekerler....
kızlar ben çıkıyorum..daha doğrusu pc yi kapatıyorum..neden derseniz sizden ayrılıp ta işlerimi yapamıyorum..kızım uyurken hep burda oluyorum sonra da işlr güçler kalıyor..arada gelir yazarım..şimdi hızlı bir şekild günlük işlerimi yapıp sonra da kuaföre gitmem gerek..planlı olamlıyım...görüşrüüz şekerler....
Evet aslında yazdığım gibi 60 olmak istiyorum eskisi gibiiiiiii =))) ama 23 kilo çok uzun zaman alır şimdilik 70 inş. sonrasında 60 Allahın da izni ile inş.
asyacım bız mılat olarak 5 eylulu aldık sende tatılden dondukten sonra son hız bızımle baslarsın ıns.Bi atak yapmamız gerek artık...2 ılerı 1 gerı olmuyor bole
mürşidecim ben de varım canım..deneyelim beraber bakalım sonuçlara..5 eylül sabah başlangıcımız olsun..ama sirke miktarını tam anlayamadım cnm..parmak derken dik olarak mı yan olarak mı? ay çok saçma bir soru oldu:))
yaaa inanmıyorumm ya regl oldum bugün olunurmu(( mübarek günden faydalanamıcam off ya çok üzüldüm ((( oruçta gitti.. demekki şikinliğim buyüzdendi. aslında bende kilo vermişim ozaman 200-300 gr. vermiş olmalıyım:)
bizim dönüş tarihi de belli oldu 8 inde döncez geri 9 unda bildirim yapabilirmiyim bilmiyorum
Cnmm kusura bakma yaa dun msj atlamısım gormemısım...TAÇSIZ PRENSES BEN VE SEN denıyoruz dahada katılmak ısteyen olur belkı...Bakalım her bunyede aynı etkıyı yapıyormu...
Aynen 5 EYLÜL sabahı başlıcaz herkes ona gore sırkesını yeşilçayını ödem attırıcı mısır püskülü kiraz sapı kabuk tarcınını kepeklı ve sebzelı makarnalarınıve bılımum diyet için gereklı ne varsa 4 EYLÜL aksamı tedarık etsın...Yok efendım yan yattı çamura battı olmasın
Cnmmm normal boyutta su bardagının ıcıne yatay sekılde tutugunda parmagının ustune gelecek kadar sirke ekleyı ustune ılk su ılave edıyoruz kahvaltıdan once ıcıyoruz...Bı 15 gun deneyelım derım ben...
Geçmiş olsun cnm ...Kötü olmuş bugune denk gelmesı...Ben senın ıcın dua ederım uzulme
Eki Görüntüle 247497
kilocukum tarttım akşam iftar öncesi parmaklarımda görünmüş azcık
kilom gecen hafta :67,6 yada 67,8 di unuttummm ticker değişmemişim sanırım 67,6 idi
bu hafta 66,9 yani giden 700 gram
Parmaklarında pek sırınmıs Eheheheheh :))))
TEŞKKÜR KUŞUMM
hafta analizi yaparsak bu hafta gramlarla kilolar verilmiş en iyi kiloyu gulseker vermiş 2 kilo kadar sadece fadima abla ve nurkelebek yaklaşık 2 kilo almış oyüzden biraz eksilerdeyiz genel olarak amaaa
bu hafta son haftamız ramazan haftaya hepimizz çok sıkı başlıyoruz diyeteee ve tartıda 1 tane bile eksi yapmıcazzz sözmüü arkidişlerrrrr
kızlar bizim takımı okuyun üflayin nazar var .ama söz verelim artık sıkı bir spor düzenli yemek salatasından sebze yemegine aklınıza saglıklı ne geliyorsa yiyelim azar azar şu bitki çaylarına da fazla inanmıyorum ama sirkeyi kendim denemiştim ama yine dikkat ettim yediklerime 80 günde 8 kilo vermiştim kışın sabah akşam 1 su bardagına 1 yemek kaşıgı koyuyordum 1 çay k bak koyuyordum ama su ılık olucak sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten yarım saat sonra
murs 90 artılara gel bişe göstercembu aksam bol bol dua edıcem hepımız ıcın bıran once fazlalıklarımızdan kurtulalım dıe...Kesınlıkle fadıme abla haklısın artık bı sılkınıp kendımıze gelme zamanımız geldı...Bitki çayları tabıkıde tek basına bı ıse taramaz ama mutlaka vucuttakı fazla suyu atmakla ılgılı cok faydası var.Bence herkes gunde 3 bardak yesıl cay ıcse olmez heralde.İsteyen bunun ıcıne odem attırıcı bıtkıler ekleyebılır...Sirkeye gelıcek olursak sen 1 çay kaşıgı koyuyomussun benım bahsetııgım baya baya koymak ...Yanı bardagın 5 te 1 ıne ole az koyunca etkısı olmuyormus...Ben 15 gun denıcem mıdemde agrı yada benzerı bısey yaparsa bırakırım.Zaten elme sırkesını saltalarda felan onerıyorlar cunku ıcımızdekı butun organları temızlıyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?