- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.781
kızlar bugünde çok yoğunum...aşkımın doğumgünü ..1 yaşı doldu...akşama misafirlerim var..
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 dal rulo tarçın
bunları bir güzel kaynatıp içelim 5 eylül de başlayalım inş.
Ben daha önce denedim tadı çok güzel tarçın severler için tabiama düzenli yapmadım..Ablam faydasını görmüş ama =)))
Bunları 1 hafta da mı verdiniz
Popo Sıkıştırmak İÇin..
Eki Görüntüle 247551 Eki Görüntüle 247552 Eki Görüntüle 247553
KOlay hareketler ben arada mutfak tezgahına tutunarak yapıyorum..
murch bebeğim sen bu olayı çok güzel becerdinnn kaptancım benimm
kızlar bugünde çok yoğunum...aşkımın doğumgünü ..1 yaşı doldu...akşama misafirlerim var..
Cnmm bunlar zor yaa kolay hareketler olması gerek...ben popomu kaldıramıyorumm
Bakalım 5 eylulde daha neler yapcaz bız bunye samsırtcak valla.Bunu okumustum daha once kk da faydasını goren varmı kı arastırmak gerek.Ama bunu yapıp sıseleyıp dolapta saklayabılırız.Kola ıccegıne gıt bundan koy ıc...Denenebılır...
Yok cnm bunlar verdıklerı kıloların %lerı
Aha ıste bana lazım olan hareketler bu koca popo erıyınce sarmaması ıcın yapıcam
Cnmm valla elımden geldıgınce yapmaya calısıyorum.Benım ecxel ım ıyı ıs yerınde hep ecxel kullanıyorum zamanımı almıyo 5 dk besıktas
Bende pek kaldıramıyorum hehehAblam yaptı 1,2 ay kullandı 4- 5 kilo verdi die biliyorum..Mantıklı soğuk soğuk güzel olur =))
Popo için hareket çok var mesela ben bunu yapacağım inş. yere dizlerinin ve ellerinin üzerinde duruyorsun bacaklarını bir sağa bir sola açıyorsun yağların cayır cayır yandığını hissediyorsun..
Ben bu yer hareketlerını yapamıyorum yaa zorlanıyorum kolay olmalı mesela o popo hareketlerı kolay ama dıgerlerı zor sankı...
yok yok değil ilk zamanlar tabi ki zor ama sonra bir kaç gün sonra alışınca düzenli yapabilirsin..Mutfak tezgahı iyi bir spor aletidir =D arkaya doğru bacanlarını aç bir arkaya bir yana =))) yanlarda çalışsın..
Denıycem cnmmNe yapcagımızı sasırdık yanlız bakalım ıns sonuca ulasırızz
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 dal rulo tarçın
Ben daha önce denedim tadı çok güzel tarçın severler için tabiama düzenli yapmadım..Ablam faydasını görmüş ama =)))
evet bunu bende biliyorum daha önce burda paylaşmıştım hatta ödem attırıcı ve yağ yakıcı özelliği var .. selahattin dönmez isimli bir doktordan.. tadı hiç kötü değil ve sadece yemeklerden sonra 1 bardak içiliyor. günde 3 kere yani..sadece düşük tansiyonluların kullanmasını tavsiye etmiyor dr.
Yaa ıste bole oldumu sınır oluyorum.Şimdi gunde 3 defa yemekelrden sonra dıo ben calısıyorum nasıl ıccıcem kı...Aksam yemegınden sonra 3 bardak ıcsek olmazmı acep...
canım ben yanımda getirmiştim işyerime bi zorluğu olmuyo evde hazırla koy 1 lt. şişeye al yanına, soğuk içebiliyosun bunu evde hazırlıyosun 3 lt. su ile bi kısmını evde bırak bikısmını yanına al. 3 gün serin yerde muhafaza edilebiliyo.
bu arada dediğim gibi gittim saçlarımı kestirdim az önce,, herkes çok beğeniyo:) mutlu oldum,, iyikide yaptım
Aaaa ıyıymıs olabılır bak ole...Denenebılır yanı zararlı bısey deıl netıcede dogal hepsı...
Hadı hayırlısı cnm foto cekılde koy bende catlıcam meraktan yakında
henüz foto yok murshum bakalım en uygun zamanda face yüklerim ordan takip et beni:):):):)
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 dal rulo tarçın
evet bunu bende biliyorum daha önce burda paylaşmıştım hatta ödem attırıcı ve yağ yakıcı özelliği var .. selahattin dönmez isimli bir doktordan.. tadı hiç kötü değil ve sadece yemeklerden sonra 1 bardak içiliyor. günde 3 kere yani..sadece düşük tansiyonluların kullanmasını tavsiye etmiyor dr.
ama karanfil benim bildiğim iştah açıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?