Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnmm bunlar zor yaa kolay hareketler olması gerek...ben popomu kaldıramıyorumm

Bakalım 5 eylulde daha neler yapcaz bız bunye samsırtcak valla.Bunu okumustum daha once kk da faydasını goren varmı kı arastırmak gerek.Ama bunu yapıp sıseleyıp dolapta saklayabılırız.Kola ıccegıne gıt bundan koy ıc...Denenebılır...

Bunları 1 hafta da mı verdiniz

Yok cnm bunlar verdıklerı kıloların %lerı

Popo Sıkıştırmak İÇin..

Eki Görüntüle 247551 Eki Görüntüle 247552 Eki Görüntüle 247553

KOlay hareketler ben arada mutfak tezgahına tutunarak yapıyorum..

Aha ıste bana lazım olan hareketler bu koca popo erıyınce sarmaması ıcın yapıcam

murch bebeğim sen bu olayı çok güzel becerdinnn kaptancım benimm

Cnmm valla elımden geldıgınce yapmaya calısıyorum.Benım ecxel ım ıyı ıs yerınde hep ecxel kullanıyorum zamanımı almıyo 5 dk besıktas

Bende pek kaldıramıyorum heheh Ablam yaptı 1,2 ay kullandı 4- 5 kilo verdi die biliyorum..Mantıklı soğuk soğuk güzel olur =))

Popo için hareket çok var mesela ben bunu yapacağım inş. yere dizlerinin ve ellerinin üzerinde duruyorsun bacaklarını bir sağa bir sola açıyorsun yağların cayır cayır yandığını hissediyorsun..

Ben bu yer hareketlerını yapamıyorum yaa zorlanıyorum kolay olmalı mesela o popo hareketlerı kolay ama dıgerlerı zor sankı...

Ben bu yer hareketlerını yapamıyorum yaa zorlanıyorum kolay olmalı mesela o popo hareketlerı kolay ama dıgerlerı zor sankı...

yok yok değil ilk zamanlar tabi ki zor ama sonra bir kaç gün sonra alışınca düzenli yapabilirsin..Mutfak tezgahı iyi bir spor aletidir =D arkaya doğru bacanlarını aç bir arkaya bir yana =))) yanlarda çalışsın..

Denıycem cnmm Ne yapcagımızı sasırdık yanlız bakalım ıns sonuca ulasırızz

heheh evet az önce aklıma geldi biz sirkeli su diyoruz şu diyoruz bu diyoruz çok karıştırmamak lazım ne olur ne olmaz mide iflas etmesin sonra

Bir de biberiye suyu kızlar ben ona başladım ama hamile olduğumu öğrenince kaldı..İşe yarıyor dediler ama o kadar kullanamadım gebelikten dolayı..

evet bunu bende biliyorum daha önce burda paylaşmıştım hatta ödem attırıcı ve yağ yakıcı özelliği var .. selahattin dönmez isimli bir doktordan.. tadı hiç kötü değil ve sadece yemeklerden sonra 1 bardak içiliyor. günde 3 kere yani..sadece düşük tansiyonluların kullanmasını tavsiye etmiyor dr.

Yaa ıste bole oldumu sınır oluyorum.Şimdi gunde 3 defa yemekelrden sonra dıo ben calısıyorum nasıl ıccıcem kı...Aksam yemegınden sonra 3 bardak ıcsek olmazmı acep...

Yaa ıste bole oldumu sınır oluyorum.Şimdi gunde 3 defa yemekelrden sonra dıo ben calısıyorum nasıl ıccıcem kı...Aksam yemegınden sonra 3 bardak ıcsek olmazmı acep...

canım ben yanımda getirmiştim işyerime bi zorluğu olmuyo evde hazırla koy 1 lt. şişeye al yanına, soğuk içebiliyosun bunu evde hazırlıyosun 3 lt. su ile bi kısmını evde bırak bikısmını yanına al. 3 gün serin yerde muhafaza edilebiliyo.

Aaaa ıyıymıs olabılır bak ole...Denenebılır yanı zararlı bısey deıl netıcede dogal hepsı...

bu arada dediğim gibi gittim saçlarımı kestirdim az önce,, herkes çok beğeniyo:) mutlu oldum,, iyikide yaptım

Hadı hayırlısı cnm foto cekılde koy bende catlıcam meraktan yakında

ama karanfil benim bildiğim iştah açıyo

Evet =))) Ben tadını çok seviyorum tarçını çoooook seviyorummm =)))

ama karanfil benim bildiğim iştah açıyo

Bilmiyorum canım belki tek başına öyle bir özelliği vardır ama bu çay emin ol açmıyor..Ben kısa bir süre yaptım..Zor geldi sonra hergün hazırlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…