- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.821
sen nemzana gitcen eve iftara yetişebiliyomusunn
Şimdiye kadar hep yetıstım cnm ama sımdı bu aralar ay sonu yaa bızım ısler youn oluyo araclar donmedı daha hıc...Olmazsa kendımı bıraktıracam eve kadar artık...Orucluyken ıftara yetısemedımmı delı oluyorum sınırden...İnş yetişirim...
murs dediğim gibi şişeyi tuperwareden aldım yeşil renkli ,tavsiye ederim yani termos gibi içecekleri uzun süre sıcak tutuyo,bu şişe plastik ama erimiyo hiçbir şey olmuyo, kendimi frenlemeye çalışıyorum böyle işte ,çünkü çevremdekiler bana hiç yardımcı olmuyo zaten ,ailem çok iştahlı (maşallahhhh) önümde pideler,pizzalar,kokoreçler,kumpirler falan götürüyorlar tatlılarda cabası ,üst kat komşumuz bile 11 senedir hiçbirşey getirmiyordu ama benim zayıfladığımı görünce kadın haftada 2 kez mutlaka kek ,poğaça,kısır ,mercimek köftesi falan getirir oldu (gıcık oluyorum ona) ayrıca beni her gördüğünde cin çarpmışa dönüyorum çok çabuk nazarı değiyo ama kararlıyım artık kilolu olmak istemiyorum,10 yaşımdan itibaren kiloluydum (annemin verdiği vitaminler sayesinde) ama artık bende genç kız gibi görünmek istiyorum kilo bana hiç ama hiç yakışmıyo
slm kızlar..ben geldimmm...saçlarımı boyattım sonunda..tam istediğim gibi olmadı ama istediğime yakın oldlu gene de..2 ay sonra dip yatoroken daha çok istediğim tonu yakalarım inşaallah..hem o zmana belki 10 kg cık zayıflamış da olurum...
yarın detaylı market aışverişine cıkıcam..ve ilk alacagım şeyler yeşil çay...elma sirkesi..ve kepekli ve renkli makarna...:))))
bu arada tacsız prensescim ben vileda sopası hareketine başladım günde 3 defa 50 şer defa yapayım diyorum inşşşş
murs dediğim gibi şişeyi tuperwareden aldım yeşil renkli ,tavsiye ederim yani termos gibi içecekleri uzun süre sıcak tutuyo,bu şişe plastik ama erimiyo hiçbir şey olmuyo, kendimi frenlemeye çalışıyorum böyle işte ,çünkü çevremdekiler bana hiç yardımcı olmuyo zaten ,ailem çok iştahlı (maşallahhhh) önümde pideler,pizzalar,kokoreçler,kumpirler falan götürüyorlar tatlılarda cabası ,üst kat komşumuz bile 11 senedir hiçbirşey getirmiyordu ama benim zayıfladığımı görünce kadın haftada 2 kez mutlaka kek ,poğaça,kısır ,mercimek köftesi falan getirir oldu (gıcık oluyorum ona) ayrıca beni her gördüğünde cin çarpmışa dönüyorum çok çabuk nazarı değiyo ama kararlıyım artık kilolu olmak istemiyorum,10 yaşımdan itibaren kiloluydum (annemin verdiği vitaminler sayesinde) ama artık bende genç kız gibi görünmek istiyorum kilo bana hiç ama hiç yakışmıyo
slm kızlar..ben geldimmm...saçlarımı boyattım sonunda..tam istediğim gibi olmadı ama istediğime yakın oldlu gene de..2 ay sonra dip yatoroken daha çok istediğim tonu yakalarım inşaallah..hem o zmana belki 10 kg cık zayıflamış da olurum...
yarın detaylı market aışverişine cıkıcam..ve ilk alacagım şeyler yeşil çay...elma sirkesi..ve kepekli ve renkli makarna...:))))
bu arada tacsız prensescim ben vileda sopası hareketine başladım günde 3 defa 50 şer defa yapayım diyorum inşşşş
bende boyatmayı düşünüyorum uçlarına sarı kalın balyaj şeklinde
değişiklik olsun diye şuan saçlarım simsiyahhhh
nasıl oldu saçların resim kesip yüzünü kapatsan olarmı acabaaa
Günayyyyyydddddddddddddııııııııııınnnnnnnnnnnnn mursh dün listeyi hazırlamışsın ellerine saglık ne çok şey yazmışsınız öyle .dün ikizlere çocuk kıyafeti satan magazadan kıyafet aldım magaza adı yasak heralde reklam oluyo diye yazmadım .bugünde küçük kızım kendisine elbise istiyo ben gitmedende almazlar.yarında misafirlerim var bugünden yemek yapmaya başlasam iyi olcak yarın zor yetişir .
kız ben onu yerim iyiki onu dogurmuşsun bilsemki öyle tatlı kızım olcak bu kilonun üstüne bitane daha dogururum ama gece aglamıcaksa artık gece uykusuna alıştımkızlar bugünde çok yoğunum...aşkımın doğumgünü ..1 yaşı doldu...akşama misafirlerim var..
haklısın artık bizimde kendimize gelmenin zamanı geldi ben çörek otuna başladım bide spora başlasam tamamdır bu işne demek cnm elimden geldıgınce ıste yaptım bıseyler...dunguzeldı baya muhabbet vardı...ama sonuç vasat sonuncu olmusuz moralım bozuldu...önumuzdekı bıldırımde yıkmamız lazım ortalıgı olmuyo bole bence...
haklısın artık bizimde kendimize gelmenin zamanı geldi ben çörek otuna başladım bide spora başlasam tamamdır bu iş
söz bayram bitsin başlıcam zaten bende çok istiyorum günde 30 dakika yapıcam birazda yerde göbek için egzersizler işe yarar benceBence artık o kosu bandını kullanmalısın diyorum...
Eki Görüntüle 248010 Eki Görüntüle 248011
Şöyle bişeymi cnm bahsettiğin bardak !!! Cnm kılo kıme yakısır yaa bosver sen bakma komsuna o getırsın...Bazı ınsanların ole oluyo yaa nazarı cok degıyor..
yok cnm bu değil,bende bu da var ama ben bunda genelde ayran falan yapıyorum ,resmini bulursam eklerim
Eki Görüntüle 248010 Eki Görüntüle 248011
Şöyle bişeymi cnm bahsettiğin bardak !!! Cnm kılo kıme yakısır yaa bosver sen bakma komsuna o getırsın...Bazı ınsanların ole oluyo yaa nazarı cok degıyor..
yok cnm bu değil,bende bu da var ama ben bunda genelde ayran falan yapıyorum ,resmini bulursam eklerim
Tmm cnm bulursan ve eklersen sevınırım...Bende ıs yerıne gıderken bole bıseye ıhtıyacım var bulabılırsem alırım belkı :)
Eki Görüntüle 248022 şişe bu cnm ,bulabildim nihayet fotosunu gerçe bulamasaydım da evdekini fotolardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?