- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.801
o zaman denenebilir ama ben karabiberi o kadar çok ekleyemeyebilirim çünkü mide sorunu yaşamaktan korkuyorum (ülser var midemde) ayrıca şişe olayı çok mantıklı mesela ben dün, bütün gün dışardaydım sabahtan 3 sb kadar suda demledim yeşilçayımı sonra tuperwareden aldığım şişeye koydum uzunca bir süre sıcaklığını bile korudu yemeklerden 1 saat sonrada içtim,şişe ile suda aldım yanıma bol bol suda içtim ,öğlen bana uygun birşey bulamam diye de eti form bisküvi aldım yanıma 6 taneden 3 tanesini yedim ,ara öğün saatim geldiğinde de gene yanıma aldığım siyah üzümü yedim.Ne kadar programlıyım demi ama kızlartaktım ben bu zayıflama işine ,deminde dışarıdaydım cnm çok tatlı çekiyo bu aralar bende special k bar aldım onu yedim
kızlar nerelerdesiniz topikte siz hariç herkez var nerelerdesiniz bakimmmmmm
ben geldimmmm bu gece full burdayım kızlarrr nöbetçiyimmmmmmmmmmmmm
bende buradayım ayyy ölüyorum açlıktan ya çok açıktım herşeyi ağzıma tıkasım varbir kere mama verdim kustu yavrucum..Uyuttum kalkınca da meyve püresi yediririm ayyy ezan okunsa da hapur hupur yesem herşeyden
Ayyy insan oruç iken herşeyden istiyor canıdün yatım tatlıyı eşim beğendiği kızlar burada paylaştığımı =))) ben bir kaşık yedim güzeldi =D sahurda yiyecektim unuttum aç gözlüyümmmmmmmmmmmmmmm
1- 1,5 su bardağı arpa şehriye
1 adet havuç
1 su bardağı haşlanmış ya da konserve bezelye
Yoğurt
Konserve mısır
Tuz
Hazırlanışı
Bir tencerede şehriyeleri haşlamak için suyu kaynatın, kaynayan suya şehriyeleri ilave edin. Yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Derin bir kabın içerisinde yoğurdu karıştırın. Bu aşamada isteğe göre mayonez veya sarımsak ekleyebilirsiniz. Daha sonra haşlanmış ya da konserve bezelyeleri ve rendelenen havucu da yoğurda ilave ederek tuzunu ekleyin. Yine isteğe bağlı olarak içine kornişon turşu veya rendelenmiş salatalık da koyabilirsiniz. Son olarak şehriyeleri de karışıma ekleyerek güzelce karıştırın. Mısır ve dereotu ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
alıntıdır =))
Mısır ve havuç yok ama şimdi kalkıp yapacağım merak ettim
Bende hıc ole olmadı bu yıl yaa neden acaba...Tatlıdan bende denıcem pazar gunu bakalım nasıl olacak :)Ne yaptın ıftara cnm??
Açım aç
Şu arpa şehriyeleri koydum ocağa ketil da su bekliyorum hemen yapacağım içine semizotuda ekleyeceğim
Hasanpaşa köftesi ama tek tek değil borcama yerleştirdim kıymayı patates püresini üzerine onun da üzerine kaşar..Kolaya kaçtım yani şuan ocakta patatesler..
Sebzeli kepekli makarna yapacağım..bir de tarhana çorbası..
e bir de dünden kalan barbunya var yeter
sen ne yaptın bakem
Denede bızede yaz bakalım nasıl olacak tadı lezzetlı bıseye benzıyor...
Cnmm sen cok sevdın bu zayıflama ısını yakında 40 kıloya kadar dusecen o derece yanı...Zaten bole planlı olmazsan tedarıklı davranmazsan ondanda yıyım bısey olmaz bı lokmadan ne olur derken dıyet bozuluyo...En dogrusunu yapıon valla...Bide su bardagı nalamadım nasıl bı meret bu banada lazım bole bısey nerden alabılırım sence ?
ahhaaa edda gelmısss...Kızım nerlerdesın kac gundur be yaa ne ıs yaptırıyolar bu kadar sana kızdım onlara cok :)
ah yavrum iş iş anca iş bende çok bunaldımm
birazdan millet gider bende rahatlarım azcıkkk
kızlarrr
eşimi köye gönderdimm ben tek iftar yapacam ne istesem dışardannn
Ne soylenırkı dısarıdanÇıkıp yeme ımkanın yokmu ? Ole sulu yemek felan...Yoksa dısardan solersen pıde pızza lahmacum hamburger baska secenegın oldugunu sanmıyorum..
oğlum durmuyor acıktım susadım yemek yarıda kaldı imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :95::95::95:
Kıyamamm yaaa valla evlılık zor bebek bakmak zor hem evlı hem bebeklı oruc tutmak daha zor yaa
Ne soylenırkı dısarıdanÇıkıp yeme ımkanın yokmu ? Ole sulu yemek felan...Yoksa dısardan solersen pıde pızza lahmacum hamburger baska secenegın oldugunu sanmıyorum..
HAMBURGER en son burger zehirlendim iğreniyorumm
benimde aklıma ancak pizza geliyor amaaa direk hamur yemiş oluyorumm
bilmiyorum ama gözüm al al allll diyor
Ince hamurlu tercıh et ordan kısmıs olursun azcık kolanıda dıyet al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?