Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kardeşim bunu kullanıyor okulda (gösterdiğim bütün ürünlerin bizdeki desen ve renkleri farklı sadece şekilleri aynı)
TUPPERWARE DİNO SANDAVİÇ CÜZDANI GittiGidiyor.com'da #42958227

bende genelde bunları kullanıyorum
TUPPERWARE ÜÇLÜ ŞEKER SET GittiGidiyor.com'da #39167770

TUPPERWARE EKO ŞİŞE 500ml GittiGidiyor.com'da #43881997 (bence sen bunun büyüğünü al Mursh ,sonuçta bütün gün iştesin sana anca yeter ama gene kendin bilirsin)
TUPPERWARE ÇOK AMAÇLI ŞİŞE 1LT. KAÇIRMAYIN!!! GittiGidiyor.com'da #36986750 (yani bunu al demek istiyorum Mursh)

TUPPERWARE SICAK SICAK MİNİ FIRSATI KAÇIRMAYIN!! GittiGidiyor.com'da #31727861

TUPPERWARE MEYVE SAKLA ÇOCUKLARINIZA GittiGidiyor.com'da #42760629

(kendimi satıcı gibi hissettim ) valla annemin arkadaşı benim sayemde zengin oldu, evden çıkarkenki halimi bi düşünsene Mursh gerçe her zaman hepsini yanıma almıyorum canım ne istiyorsa ona göre kaba koyuyorum ,her zaman bisküvi yada salata yemek zorunda kalacağıma çözümü böyle buldum ne yapayım yani :78:

Sen bolee yapmasan zaten bunca kıloyu veremezdın harıka bır yontem bulmussun kendıne sıseden aldım gıttı gıdıyordan bulamam aydında bılıyorum zaten cokta pahalı bısey deıl kargo ucretı var bı napalım saglık olsun su sıcak tutan yemek kabı dupermıs ama azcık pahalı alırım ondanda belkı ıs yerıne oglen yemek getırırken ıyı olur ...Ne kadar dure sıcak tutuyo 1 2 saatmı sadece

heyyyy nerde bu topıgın kızlarıı......

ALOOOOO bakın benım kafamı bozmayın günlük 5 paylasım yapmayanı diskalifiye ederim ona göre

!!! 9. TAKIM 221. ETAP !!! Etap sonuncusu

Buyrun arkadaslar dünkü takımlar ara<sı sonuclardakı sıralamamız....

:13::95::96:

murç bebeğim ben hiç üzülmedim açıkcası..fırtına öncesi sessizliğimiz bu.

ALOOOOO bakın benım kafamı bozmayın günlük 5 paylasım yapmayanı diskalifiye ederim ona göre
..........

kızlar nerdesiniz benim misafirlerim var anca hazırlık yapıyorum misafirler biraz özel olunca daha özel yemekler yaptım menüm böyle .çorba sac kavurma salata sarma içli köfte yogurtlu semizotu tatlı olarak padişah lokumu yanında dondurma ikram edicem yeter artık ben nekadar kendimi tutarım ALLAH BİLLİR

offf offfffffff menüye bak,ağzım sulandı valla Fadime Abla

ozaman biz noluyoruzz birinci oluyoruzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!
ama sondannnnn

murç bebeğim ben hiç üzülmedim açıkcası..fırtına öncesi sessizliğimiz bu.

..........

nerde bu topik , nerde bu millet yaw...sonuncu olunca hayata küsmediniz umarım..

sevdim bunu fırtına öncesi sessizlikkkkk
havamızı yesinlerr

vay vay vay.:82:..fadime insan bi günde arkadaşlarını çağırır demi...yazıyosun yazıyosun istahımızı kabartıyosun

haftasonu olması münasebetiyle topüüğümüz bayağı boşlanmış canlar..bende haftasonunu avm lerde mirkelam misali koşarak geçirdim..eşimin ikide bir "çabuk , çabuk" diye dürtmesiyle keyifli bir alışveriş yapamadım maalesef zaten heryer tıklım tıklımdı..yarına bir işim kalmadı, sadece son ütücülük yapıcam....

ben yazmaya devam edeyimde siz gelince okursunuz..topikçe eşlerimiz vardı ya canlarım..şu an ne durumda bilmiyorum ama yine eşleşme olursa ben fadimeyle eş olmak istiyorum murçum...ona dünyayı dar etmek istiyorum açıkcasıbirde şu foto ile bildirim yapma işi var..ben zaten yapıyorum ..edda da yapıyo...fadimeyede bunu öğretip yaptıracaaaamm..nasıl fikir ama????yoksa bu hatunun kilo vereceği yok..

İyi geceler =))

Fırsat bulmuşken pc açtım =))) Kızlar bayram süresince maalesef net giremeyeceğim..Şİmdiden hepinizin Bayramı Mübarek Olsun..

Dikkat edelim inş. tatlının dozunu kaçırmayalım =)) Ama sarmalar serbest

Görüşmek üzere..

kızlaarrrr ne o ses seda kesilmiş koca bir pazar kimse uğramazmı topişe yaaww:))))

Bende dün misafir ağırladım iftarda, bugün azbi bayram temizliği cam sil falan az bi alışveriş çocuklara bayramlık ve şu saate kadarda hoppicik senin gibi son ütücülük yaptım şimdi yatıyorum bi bakiim dedim şaşırdım herkes çok yoğun anlaşılan, hadi görüşemezsek şimdiden hepinize hayırlı çok çok mutlu bir bayram olmasını diliyorum....

Ayyy aynı seylerı yasamısız sanırsam....Çok sınır bozucu bır hafta sonu gecırdım...

Cnmm bayramdan sonra eslenelım zaten 5 eylul mılat sende bılıyorsun...ben calısırım bıraz eslesmeler uzerınde ama fadıme sana emanet etı senın kemıgı bızım

Günaydın kızlarrr .....

Anlaşılan bugunde burası sesız olacak...Eeee malum bayram arifesi herkesın telası var haklı olarak...Ramazan ayınıda bıtırdık allah bıdahıkıne saglık versın ıns ...

Dün mü onu hiç sormayın kızlar...Evlenmekle ılgılı butun planlarım 100 yıl ertelendı...Yaa ne zor ev hanımı olmak..Dun evı temızledım (Temızledım dedıgım bı camları sıldım bıde halıları supurdum toz aldım)Gerısını annem yaptı..Off ne zormus ısınız yaaa ev hanımları yemın ederım klımalı ofısımımı cnm pc mı ve kk yı ozledım...Bıde ustune carsıya ındık annemı kuafore bıraktık ordan eksıkler varmıs carsıya alısverıse ındık...Saatlerce alıcamız seylerı aradık...Ordan bıdaha kuafore ordan eve eve gıttım bıde yemek yaptım off ama artık ayaklarım tutmuyodu...Eee hıc guzel bısey olmadımı dıeceksınız...Oldu kendıme bady aldım odul olarak cok cıcı bısey

Neyse kı bugun calısıyorum ve tatlı telasından kurtuldum...Annemın yapacağı tatlıları yazayım...Burma...Saraylı...Kalburabastı...Kadayıff...İrmik tatlısı...Bıde peynırlı tepsı boregı ve zeytın yaglı sarma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…