- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.841
bunu kardeşim kullanıyor (bütün ürünlerin desenleri farklı sadece şekillerini göstermek amacı ile gösteriyorum)
TUPPERWARE DİNO SANDAVİÇ CÜZDANI GittiGidiyor.com'da #42958227
bunlarıda genelde ben kullanıyorum
TUPPERWARE MEYVE SAKLA ÇOCUKLARINIZA GittiGidiyor.com'da #42760629
TUPPERWARE SICAK SOĞUK MİDİ YEMEK TERMOSU GittiGidiyor.com'da #42700172
TUPPERWARE ŞEKERPARE 2Lİ SET GittiGidiyor.com'da #40525451
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=20698512&noquote=1
evden çıkarken ki halimi bi düşün istersen Mursh bunlarladışarda bisküvi tarzı şeyler yiyeceğime çözümü böyle buldum ne yapayım yani
murç bebeğim ben hiç üzülmedim açıkcası..fırtına öncesi sessizliğimiz bu.!!! 9. TAKIM 221. ETAP !!! Etap sonuncusu
Buyrun arkadaslar dünkü takımlar ara<sı sonuclardakı sıralamamız....
:13::95::96:
heyyyy nerde bu topıgın kızlarıı......
ALOOOOO bakın benım kafamı bozmayın günlük 5 paylasım yapmayanı diskalifiye ederim ona göre
kızlar nerdesiniz benim misafirlerim var anca hazırlık yapıyorum misafirler biraz özel olunca daha özel yemekler yaptım menüm böyle .çorba sac kavurma salata sarma içli köfte yogurtlu semizotu tatlı olarak padişah lokumu yanında dondurma ikram edicem yeter artık ben nekadar kendimi tutarım ALLAH BİLLİR
heyyyy nerde bu topıgın kızlarıı......
ALOOOOO bakın benım kafamı bozmayın günlük 5 paylasım yapmayanı diskalifiye ederim ona göre
murç bebeğim ben hiç üzülmedim açıkcası..fırtına öncesi sessizliğimiz bu.
..........
nerde bu topik , nerde bu millet yaw...sonuncu olunca hayata küsmediniz umarım..
vay vay vay.:82:..fadime insan bi günde arkadaşlarını çağırır demi...yazıyosun yazıyosun istahımızı kabartıyosunkızlar nerdesiniz benim misafirlerim var anca hazırlık yapıyorum misafirler biraz özel olunca daha özel yemekler yaptım menüm böyle .çorba sac kavurma salata sarma içli köfte yogurtlu semizotu tatlı olarak padişah lokumu yanında dondurma ikram edicem yeter artık ben nekadar kendimi tutarım ALLAH BİLLİR
foto koymak diye bir şartımız yok canım...sadece düzenli katılım ve her cuma kilo bildirimi istiyoruz...her cuma sbah tartılıp kilonu buraya yazacaksın..Cuma günü tartılıp sonuç mu yazıyoruz peki foto koyuyormuyuz ?
haftasonu olması münasebetiyle topüüğümüz bayağı boşlanmış canlar..bende haftasonunu avm lerde mirkelam misali koşarak geçirdim..eşimin ikide bir "çabuk , çabuk" diye dürtmesiyle keyifli bir alışveriş yapamadım maalesefzaten heryer tıklım tıklımdı..yarına bir işim kalmadı, sadece son ütücülük yapıcam.. ..
ben yazmaya devam edeyimde siz gelince okursunuz..topikçe eşlerimiz vardı ya canlarım..şu an ne durumda bilmiyorum ama yine eşleşme olursa ben fadimeyle eş olmak istiyorum murçum...ona dünyayı dar etmek istiyorum açıkcasıbirde şu foto ile bildirim yapma işi var..ben zaten yapıyorum ..edda da yapıyo...fadimeyede bunu öğretip yaptıracaaaamm..nasıl fikir ama???? yoksa bu hatunun kilo vereceği yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?