- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.861
murçum dua et yanında kusan ve ağlayan bir bebeğin ve devamlı dürteleyen bir eşin yokmuş:))ayrıyeten yaptığın ev işlerini ben her gün yapıyorum canım.Günaydın kızlarrr .....
Anlaşılan bugunde burası sesız olacak...Eeee malum bayram arifesi herkesın telası var haklı olarak...Ramazan ayınıda bıtırdık allah bıdahıkıne saglık versın ıns ...
Dün mü onu hiç sormayın kızlar...Evlenmekle ılgılı butun planlarım 100 yıl ertelendı...Yaa ne zor ev hanımı olmak..Dun evı temızledım (Temızledım dedıgım bı camları sıldım bıde halıları supurdum toz aldım)Gerısını annem yaptı..Off ne zormus ısınız yaaa ev hanımları yemın ederım klımalı ofısımımı cnm pc mı ve kk yı ozledım...Bıde ustune carsıya ındık annemı kuafore bıraktık ordan eksıkler varmıs carsıya alısverıse ındık...Saatlerce alıcamız seylerı aradık...Ordan bıdaha kuafore ordan eve eve gıttım bıde yemek yaptım off ama artık ayaklarım tutmuyodu...Eee hıc guzel bısey olmadımı dıeceksınız...Oldu kendıme bady aldım odul olarak cok cıcı bısey
Neyse kı bugun calısıyorum ve tatlı telasından kurtuldum...Annemın yapacağı tatlıları yazayım...Burma...Saraylı...Kalburabastı...Kadayıff...İrmik tatlısı...Bıde peynırlı tepsı boregı ve zeytın yaglı sarma var
hahahaaa...fadime yaktım çıranı...iğne ipliğe döndürecem seni.
Cnmm bayramdan sonra eslenelım zaten 5 eylul mılat sende bılıyorsun...ben calısırım bıraz eslesmeler uzerınde ama fadıme sana emanet etı senın kemıgı bızım
murçum dua et yanında kusan ve ağlayan bir bebeğin ve devamlı dürteleyen bir eşin yokmuş:))ayrıyeten yaptığın ev işlerini ben her gün yapıyorum canım...yemekti, ev temizliğide , toz almaydı yanında bir bebekle yapıyorum sölemesi ayıp:82:..birde aynı anda kk ya yazıyorum ki tüm bu yaptıklarım için bence bir kupayı hak ediyorum. ...........gelelim sizin şu tatlılara..yavrum senin kilo vermen çok zor onu söyleyeyim..bu kadar tatlının olduğu evde kilo verilmez alınır. eğer bayram ertesi kilo bildiriminde - olursan sana ayrıyeten bende bir kupa vericem...heleki börek ve sarmaaa..off offfff... .
hahahaaaa...çok sevdim özlü sözü..çerçeve yapıp bi yere asmak lazım....çook doğruAhhh hopıdıckcım bızım aydın tarafında bır ozlu soz vardıDuymussundur belkı ALIŞMADIK DÖTTE DON DURMAZ diye...:
bebişim kimi bulacanda yazdıracan allaasen...eğerki topiğe uğrayan birilerini bulursan yazın...baksana bu günden kimsecikler yok...
hahahaaaa...çok sevdim özlü sözü..çerçeve yapıp bi yere asmak lazım....çook doğru...
günaydınnn şekerler MURSH ve HOPPİDİCİK sizleri görüyorumm...
2 gündür giremedim..hafta sonu annemlerde kaldım..biz ilçedeyiz onlar merkzde..ve bol bol alışveriş ve koşturmaca geçtiii...dün akşam da misafirlerim vardı yemekli ve yatılı...ve evim şu anda flakettt durumda toz bi taraftan yayıntı bir taratannn..sabahtan toparlıycam 12 ye kadar 12 de bayan gelicek yardıma dip köşe yapalım yarın bayrammmm....
kızlarrrrrr evimmm çokkkkk dağınık hangi ucundan başlıycagımı bilmiyorum offfff..üztümde acayip bir yorgunluk var...
olaya birde iyi tarafından bakmak lazım...o işleri yaparken bayağı bir kalori yakacaksın canım..doğal spor yani...ben öyle düşünerek daha bir zevkle yapıyorum işleri..günaydınnn şekerler MURSH ve HOPPİDİCİK sizleri görüyorumm...
2 gündür giremedim..hafta sonu annemlerde kaldım..biz ilçedeyiz onlar merkzde..ve bol bol alışveriş ve koşturmaca geçtiii...dün akşam da misafirlerim vardı yemekli ve yatılı...ve evim şu anda flakettt durumda toz bi taraftan yayıntı bir taratannn..sabahtan toparlıycam 12 ye kadar 12 de bayan gelicek yardıma dip köşe yapalım yarın bayrammmm....
murçum olaya çok fransız kaldığım için soruyorum bu tupperware şişede su içmenin faydası ne olaki???ben bebiş için almıştım. bi yere giderken yemeğini koyuyorum ne sızdırıyo nede soğutuyo ama su neden???pet şişeden içsek olmamı??Ahahah sısem geldı sonunda Tupperware sıse ahanda resmı
Eki Görüntüle 248797
Bu 500 ml olanı bırde 1 lıtre olanından alıcam birinde bıtkı cayı ıcerım bırınden su ....Bide tesaduf benım kuafor satmaya baslamıs bunlardan bayada alan varmıs...
murçum olaya çok fransız kaldığım için soruyorum bu tupperware şişede su içmenin faydası ne olaki???ben bebiş için almıştım. bi yere giderken yemeğini koyuyorum ne sızdırıyo nede soğutuyo ama su neden???pet şişeden içsek olmamı??
ben evde zaten pet şişeyle dolaşırım canım...çoook su içerim yaniii..hatta şu an bile elimde pet şişe var ama farklı amaçla..ütüye su doldurmak için..
çok çay veya kahve, meşrubat gibi sıvılar alıyosan (sıvı???) vücudun suyu oradan karşılıyodur belki...(ne gadder bilimsel bir açıklama)............ben küçüklükten beri çok su içerim ve suyu severim bebiş...senin suyu neden sevmediğin için başka bir hipotezim yok..
kızlar size bayramdan sona bir süprüzüm olacak...kk ile ilgili..ama şimdi sormayın , söölemem:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?