Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murçum dua et yanında kusan ve ağlayan bir bebeğin ve devamlı dürteleyen bir eşin yokmuş:))ayrıyeten yaptığın ev işlerini ben her gün yapıyorum canım...yemekti, ev temizliğide , toz almaydı yanında bir bebekle yapıyorum sölemesi ayıp:82:..birde aynı anda kk ya yazıyorum ki tüm bu yaptıklarım için bence bir kupayı hak ediyorum............gelelim sizin şu tatlılara..yavrum senin kilo vermen çok zor onu söyleyeyim..bu kadar tatlının olduğu evde kilo verilmez alınır.eğer bayram ertesi kilo bildiriminde - olursan sana ayrıyeten bende bir kupa vericem...heleki börek ve sarmaaa..off offfff....

Ahhh hopıdıckcım bızım aydın tarafında bır ozlu soz vardı Duymussundur belkı ALIŞMADIK DÖTTE DON DURMAZ diye...Takrıbı 2 yıldır elıne toz bezı almamıs bır hatun ıcın bu ev ızlerı ıgrenc zor ısler...Bebek ısıne gelınce bı kere daha dusundum evlılık olayını 200 yıl ertelemeye karar verdımmm

Becerıklı butun ev hanımlarına burdan kucak dolusu sevgıler ve bolcana altın kupalar gonderıyorum...

Kılo ısıne gelınce ahhh tatlım ahhhh bızım ev kılo almak ıcın kurulmus bır kamp gıbı...Bayramdan sonrakı hafta allahtan kılo bıldırımı yok...Bıdahakı haftaya kadar dengelerız ınss

Bide sey dıorum hoppıdıck bayram donusu bız kılolarımızı takım ıcı yazalım dıorum kım korumus kım almıs bılırız en azında olurmu kı

bebişim kimi bulacanda yazdıracan allaasen...eğerki topiğe uğrayan birilerini bulursan yazın...baksana bu günden kimsecikler yok...

bebişim kimi bulacanda yazdıracan allaasen...eğerki topiğe uğrayan birilerini bulursan yazın...baksana bu günden kimsecikler yok...

Haklısın aslında keske daha once yazsaydık herkes tartılırdı yazardı gelıncede bıldırırdı sımdı taa bıdahakı haftaya kılo bıldırımı yapıcagımızdan pek bısey anlasılmayacak....Neyse artık salık olsun...

hahahaaaa...çok sevdim özlü sözü..çerçeve yapıp bi yere asmak lazım....çook doğru ...

Kesınlıklene guzel sozdur.Bizim buralarda bole ozlu sozler coktur....

günaydınnn şekerler MURSH ve HOPPİDİCİK sizleri görüyorumm...
2 gündür giremedim..hafta sonu annemlerde kaldım..biz ilçedeyiz onlar merkzde..ve bol bol alışveriş ve koşturmaca geçtiii...dün akşam da misafirlerim vardı yemekli ve yatılı...ve evim şu anda flakettt durumda toz bi taraftan yayıntı bir taratannn..sabahtan toparlıycam 12 ye kadar 12 de bayan gelicek yardıma dip köşe yapalım yarın bayrammmm....

Ahhh cnm cok ısabetlı bır karar vermıssın kadın cagırmakla...Yaptır butun zor ıslerı ona...Bayram telasıda baska tatlı oluyo ama yaa

Ahahah sısem geldı sonunda Tupperware sıse ahanda resmı

Bu 500 ml olanı bırde 1 lıtre olanından alıcam birinde bıtkı cayı ıcerım bırınden su ....Bide tesaduf benım kuafor satmaya baslamıs bunlardan bayada alan varmıs...

olaya birde iyi tarafından bakmak lazım...o işleri yaparken bayağı bir kalori yakacaksın canım..doğal spor yani...ben öyle düşünerek daha bir zevkle yapıyorum işleri..

murçum olaya çok fransız kaldığım için soruyorum bu tupperware şişede su içmenin faydası ne olaki???ben bebiş için almıştım. bi yere giderken yemeğini koyuyorum ne sızdırıyo nede soğutuyo ama su neden???pet şişeden içsek olmamı??

Cnmm gulsekerde kullanıyormus bende ondan duydum...Bu da suyu daha uzun sure soguk tutuyormus ve plastıgı kalın oldugu ıcın sıcak bıtkı cayı gıbı seylerde koyup daha uzun sıcak kalmasını saglayabılıyormususn...Bide o pet sıseler boyle egrılıp buyruluyo yaa sınır oluyorum ben ona ...Baya saglam bısey gıbı duruyo ...Bide benım su ıcme alıskanlıgım yok belkı bunla o alıskanlıgı edınırım dıe aldım ....Yanıı sen pet sıseden ıcsende olur cnm

ben evde zaten pet şişeyle dolaşırım canım...çoook su içerim yaniii..hatta şu an bile elimde pet şişe var ama farklı amaçla..ütüye su doldurmak için..

ben evde zaten pet şişeyle dolaşırım canım...çoook su içerim yaniii..hatta şu an bile elimde pet şişe var ama farklı amaçla..ütüye su doldurmak için..

Ahhhaaa tmm cnm sen o pet sıselerle aynen devam Şu su içmeyi seviyorum diyen insanlara hayret ediyorum yaaa ben neden sevmıyorum bu su ıcmeyı :26:

çok çay veya kahve, meşrubat gibi sıvılar alıyosan (sıvı???) vücudun suyu oradan karşılıyodur belki...(ne gadder bilimsel bir açıklama)............ben küçüklükten beri çok su içerim ve suyu severim bebiş...senin suyu neden sevmediğin için başka bir hipotezim yok..

Yok cnm yaa cay hıc sevmem kahvede ıcmeme suda ole garıp bı yaratıgım ben ...

kızlar size bayramdan sona bir süprüzüm olacak...kk ile ilgili..ama şimdi sormayın , söölemem:82:

Ammaaaaa yaaaaaa banane banane en azından bı ıp ucu ısterız konu ney kı hadı hadı lutfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…