- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.881
şu afilli telefonlardan kk ya girilse olmamı??..0face olduğu gibi 0kk olsa mesela..nasıl fikir??bunu kazene iletmeliyim..
Evt kızlar bu kadar kendı kendıme konusmak yeter ... Geldiğinizde yazdıklarımı okuyun ve değerlendırmelerınızı paylasın . Burası böyle olmamıs dedıgınız yerlerı degıstırelım.İyi oldu yaww mesaı bıttı valla ...Ben yarından ıtıbaren burdayım sizde gelin artık sıkıldım biran once dıyete baslamak istiyorum
selam cnm..ben de yarından itibaren buralarda olurum....5 eylüllü iple çekiyorum ben de....kendime inanamıyorum ama bayramda sadece bir tane baklava yedim veee hiç şeker çikolaata yemedim..bu iyi oldu benim için..sadece öğün yemeklerimden yedim..ekmeği de azaltmaya çalışıyorum yavas yavas....tartıda hafif bir iniş söz konusu...
bu arada 5 eylül için tertibatlarım hazırr...elma sirkemiii yeşil çayımı tarçınımı aldım..hatta corn flakes aldım ..bebeğimi emzirdiğim için ani açlıklarım oluyor..belki bununla dengeleyebilirim...
Selammmm kızlar =))
Ancak gelebildim kilo bildirimi : 82.700 300 gr gitmişçok mutlu oldum çünkü bayramda idik tatlı çok az yedim içime dert oldu yahu
Bayramın 1. günü doğum günümdü..Ve güne çok kötü başladım hastanedeboynumda sinir sıkışması oldu kolumu bile oynatamadım bugün başımı hafif hafif sağa sola oynatabiliyorum şükür..Buraya da gelemedim..Şuan bile ağrım var..
Ayyy cnmm iyiki doğmuşsunmu diyim geçmiş olsunmu dıyım ıyı bayramlarmı dıyım kılo vermıssın tebrıklermı dıyım ne desem kı sastım kaldım...Kotu bır gun gecırmıssın ama herseye ragmen ıradene sahıp cıkman cok guzel 300 gr hıcte fena sayılmaz cumaya kadar baya gıdecek demekkı
Teşekkürler canım =)) Evet özellikle bayram ziyaretleri çok fena geçti oğlumu kucağıma bile alamadım kaç gündür emzirmeden emzirmeye( sormaa özellikle sütlaç çok zorladı beni ya öldüm resmen sonra eve geçtikten sonra keşke yeseydim dedim o derece sarma da yedim ama tabağı bitirmedim 2 3 tane yedim ona da dayanamadım ama bilmiyorum ki gider mi inş. gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?