Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendimle uğraşmayı severim ama dalga değil ciddiyim çok fena hırs yaptım inaN..mUhtemel 8 veremem biliyorum kendimi eşim 8 dedi die 8 e taktım eşim bana destek hep Allah razı olsun sorun değil diyor benim için kilolar gider nasılsa diyor ama ama işte 5 versem var yaaa offf süper ötesi olur benim için inş. canım inş.

inş. net var ama sorun biz evde duramayı düşünmüyoruz sabah çıkarız denize diyor eşim Ama fırsat bulursam kesin uğrarım..

Dönüşüm Muhteşem olacak Allah'ın izni ile :82:

Ayy cnm sende benım gıbısın desene ama seytanın bacagını kırıcaz ıns...Hersey guzel olacak :)

Verırsın cnm yaa 5 kılo kesın gıderde 8 supelı sen yap tatılını kafanı dagıt gel...Ama gıderken gıdıyorum su tarıhte donucem dıe hbr et bıze :)

Tamam canım..Allah nasip etti ise 12 sine yola çıkacağız 1 hafta 10 gün kalacağız inş.

oooff yeni üye alamıyoruz bı turlu yazanları hep kapıyorlar yetısemedım sankı ole pusuda beklıyo dıger takımlar

hımmm kilo grubu olarak ayrılmıyor yani gruba davet ediyorsun..Ben kiloya göre ayrılıyor sanıyordum saf mıyım neyim ya

Yok cnm ole deıl ama kılolara gore ayrılan takımlarda var onlarda kısı sınırlaması yok gidiyosun 79 89 topıgıne ben geldım dıosun yazısıyosun ama bızde 12 kısıyı gecmedıgı ıcın takımlar bız davet edıyoruz.Ama yakalayamadım bı turlu bırılerını.Bide paylasım yapacak kısıler olmalı

aNLADIM canım sadece sen mi davet edebiliyorsun bende bakayım mı arada denk gelir mi bilmem hoş sen sürekli online =))))

9 da kahvaltı yaptım 11,30 da elma yedim e açıktım şimdi temizlik yapıyorum bir yandan müzik ve dans ediyorum ondan sonra da işim bitmiyor

Ne yiyeyim çorba içsem mi acep

selam kızlarr......ohhh ne güzel kaynatmışsınız....
geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım....kurban bayramına umarım hepimiz istediğimiz kilolara inmiş oluruz...ben su an 87 kg yim ve kurban bayramı hedefim 75
TAÇSIZ PRENSES cim canım çok geçmiş olsun..boynun umarım normale dönmüştür..çok zor bir agrı olmalı...hemen hemen aynı kilolardayız senle ben senden baya fazlayım...senin boyun kaç cnm..bir de hamilelikten ne kadar kaldı sende?
EDA cım ben de de var o eşin memlekeinde vakit geçirememe durumu hehehee

kzılar beni strese sokan bir durum var...salı günü doğum iznim bitiyor ve kızım 3 aylık bile olmadı daha...offffff ondan ayrıldıgımı görüyorum rüyalarımda...çok kafama taktım..pazartesi önemli bir gün benim için..işyerime gidip izninmi yazdırıcam..biraz birikmişiznim var..o bitince de ücretsiz izin yazıdırıp kızıma 1 yasına kadar kendim bakmak istiyorum inşaalllahhhh aminnnnnn....çok zormuş anne olup yavrundan ayrılmak istememek...pazartesi sabah erken gidip gelicem....umarım hemen halledebilirim..

5 EYLÜL PAZARTESİ İTİBARİ İLE DİET ADINA YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM DETAYLARI YAZAYIM KIZLAR SİZE..ÇOĞU MURSH CUMUN YAZDIGI ŞEYLERAMA BEN GENE DE YAZMAK İSTEDİM...
günde 3 litre suuuuu
3 büyük kupa yeşil çay
sabah ve akşam olmak üzere tarçınlı su
sabahları elma sirkeli su
günde bir kupa ıhlamur rezene papatya falan(bunlar iştahımı kesiyor benim)
tokluk verdiğini düşündüğüm...hurmayı hayatıma dahil ediyorum:)
çok fazla meyva tüketiyorum şeker ihtiva ettiği için zayıflamamı engellediğini hissettim..meyvaya biraz fren:)
spor olarak kondisyon bisikleti araştırıyorum...bu akşam sip geçicez inşaallah...onu mjutfagıma koyup aktif bir şekilde kullanmayı hedefliyorum...
sopa hareketi yapıcam...ve her gün evi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum...hehheeee çok titiz olduugm için diil..spor olsun die....heheheee..bunun yanında evim 5 katta..asansöre noooooooooooo....ve evde spor yapacagımda sauna esofmanımı giyicem...
bu arada NESTLE NESFİT FRUİTS ALDIM...bunu ana öğün olarak mı kullanıyorsunuz kızlar..ölçüsü nedir..nem göz kararı koyuyorum..tok tutacaga benziyor ve çok lezzetliiiii
ve bu araada size bunları yazarken yeşilçayımı yudumluyorum..sölemeden geçemicem:))))

rapor alsan benim burda arkadaşlar dogum sonrası 45 gün heyet raporu alıyolar..

Ayyy cnm nasıl guzel bır lıstedır bu ıns eylul sonu ekım bası gıbı herkeste harklılıklar gorulur...

murchh konuya cvp yazıldıgında bana mail at olayı var sana mail atsınn

Ahaaa kesın ole bısey var yaaa bende dıyorum neden bole bıze denk gelmıyor meyersem pekte akıllıca bır yolu varmıs ....

Seninde geçmiş bayram mübarek olsun canım..

Teşekkür ederim şuan biraz daha iyiyim sanırım

1,65 canım gebelik boyunca 22 aldım çok aldım ben kabızlık problemim vardı gebelikden önce de gebelik de gelince hepten bittim doktor 3 tane ilaç verdi sırası ile kullandım ayrı zamanlarda ama fayda etmedi..Önce yemesen bu kadar alamazsın diyordu..7. ayımda başka ilaç verdi oda fayda etmeyince yapacak bişey yok kabızlıktan hızlı kilo alıyorsun dedi..şuan 8 kilo var aslında 7,5 ilk hedefim bunlardan kurtulmak sonra da kendi kiloma düşmek inş.

selam kızlar ....taçsız prensesin davetiyle artık ben de sizinleyim..kendisine teşekkürler..biraz kendimi anlatayım...boyum 1.65.kilom 60..hayatım boyunca ideal hatta idealin altında bi kilodaydım ama dünyalar tatlısı oğluşuma hamile kaldım aslında sadece 11 kg almıştım ve doğumdan çıktığımda 6o kg idim ...onu da emzirme döneminde verecektim ama oğlum 26 aylık oldu hala kilo veremedim...aslında çok da çaba göstermedim sanırım son 3 gün dışında...3 gündür diyetteyim...fena gitmiyorum....52 kg olmak istiyorum...destek olalım birbirimize diye burdayım...

hoşgeldinn aramızaa
dogum yapmışsın 60 kilodasın ne güzell ben daha bebişim yok 67 kilodayımmm
bebek olduktan sonrasının düşünemiyorumm :2:
burada hep beraber vereceğiz kilolarımızıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…