Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun .yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler inşallah güzel kilo verip hedeplerine ulaşırlar .ben bu bayram çok coştum gittigim yerde .akşam geç saatte döndüm yorgunluktan ölmek üzereyim yeryerim agrıyo .bugün hastane rendevum var 9 da birazdan çıkarım aç karnına kan vermem gerekiyo 4 ay önce dr bana troit tahlili tekrar yapalım dedi . okul açılmadan gidip yaptırayım siz nasılsınız .hopidicik ortaya bir laf attı giti elbet dönecek

Son düzenleme:

hoşgeldın cnmm ... Allahın ıznıyle hep beraber huzurlu bı sekılde su hazlalıklardan kurtuluruz

MURSH canım sen 10 kg vermişsin...10 kg sende neleri değiştirdi..anlat da biraz motive olayım:)))

Walla cnm şöyle söyliyim pantalon giymeye başladım aslında ben uzun vadede verdıgım ıcın 10 kıloyu cokta bısey anlamadım acıkcası ama cevredekıler hala soyluyorlar baya verdın far ettı dıe...Basenlerım kuculdu papom kuculdu...Leslıe yapıyordum hergun onun cok faydası var ....Kesınlıkle ımkanı olanlara tavsıye ederım...İnsan kendını begenıyor bı kere yaa...Bu yasta kendı tarzına uygun genc fıt duran hıc bıseyı gıyememek çok zoruna gıdıyor ınsanın sımdı bır magzaya gırdıgınde ıstedıgın model kotu alabılmek guzel.Heee sımdıde cok zayıf deılım 42 bedenım ama 44 un ustundeysen ve yasın daha 24 se malesef kendı tarzına uygun bıseyler deıl ustune olan orta yaslı ınsanların tarzında seyler gıymek zorunda kalıyorsun Uzun lafın kısası zayıf olmak guzel hele hele ıstedıgın kıloya ındıkten sonrakı o hazzı dusunemıyorum

doğadan yaseminli harikaa onu bende içiyodum ramazandan önce bide güllüsü var bende oda harikaaa

Açık yeşil çay kızlar ıslenmemıs olanlardan dıgerlerı pek ıse yaramıyor...

Cnm hosgeldın aramıza...Hıc canını sıkma bır kere basarmıssın gene basaracaksın hepımız basarıcaz...Rahatsızlıgın yuzunden belkı bu 3 4 ayda olmazsa 7 8 ayda olur az olsun tam olsun sıkma canını...Yenı gelen uyeler ıcın topık kuralları ve zayıflamak ıcın yapmamız gerekenlerı paylasıcam..Benı takıp edın anacımmm

Tamam cnm artık bugun ıtıbarıyle bıttı kacamak yapan ugramasın yanıma valla...Dun bende son gun dıe yedım dondurma....Bugun ıtıbarıyle hersey cok guzel olucak sıkılmayın kızlar...Su kk dakı degısıkler benımde canımı sıkıyor yawww

Cnmm menun guzel hatta baya baya az yemıssın....Oglelerı sebze yemegı ıle takvıye yapabılırdın...

Slm fadıme abla hosgeldınnn..Iyı bayramlar olmustur ıns sanada....bugun buyuk gun bılıyorsun startı verıyoruz ıns

GÜNAYDIN KIZLARRR

BUGÜN BÜYÜK GÜN HERŞEY İNŞ İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR ....

Yeni gelen arkadaşlarımıza tekrardan hoşgeldiniz diyorum...Bir hafta deneme süresi sonunda paylaşım ve topikte bulunma durumunuza gore onumuzdekı cuma sızı lısteye eklerız...Bizde arkadaşlık saygı ve sevgi en önemli kural...İnş hep beraber mutlu bir zayıflama süreci geçirirz...Ben gene genel ve isteğe baglı kuralları yazıcam birazdan ...Ordan kendınıze bır yon cızebılrısınız...

Son düzenleme:
Edda cım ve tacsız prenses cım canlarım takıma yenı uyeler kattıgınız ve ılgılendıgınız ıcın cok tesekkur ederım...Bol paylasımlı ıradelı ve gercekten kılo vermek ısteyen ınsanlara denk geldık gene sanırsam.Güzel bır kadro çıkarıcaz ıns...

Yeni gelen arkadaşlara durumu özetliyeyim...Ramazan bayaramının ve oruçun verdıgı rehavetle salıverdıgımız dıyet pıskolojısını bugun ıtıbarıyle tekrardan baslıyoruz mutlaka yapılması gerekenler ve ıstee gore yapılabılecekler aşağıdaki gibidir

Evettt bugün 5 EYLÜL milad .... Bu kurallara kesin uyarak çok güzel bir diyet programı uygulayabiliriz

*** KESİNLİKLE UYULMASI GEREKEN KURALLAR ***

* Menülerimizi liste şeklinde hergün paylaşalım (Bu motivasyon için iyi oluyor bence )

* Birbirimizden haberdar olmamız önemli.Hergün mümkün olduğunca gelin kendinizden bahsedin mutlaka ...

* Su Su Su Su Su Su Su Su Su ..... Kesinlikle hergün en az 2 litre su içilmeli...Her gün menülerde mutlaka SU görmeliyiz...

* Yeşil çay kesinlikle diyet yaparken tüketilmeli ... Her gün menülerde mutlaka yeşilçayı görmeliyiz...

* Spor hergün yapılmalı bence ... Fırsatım yok çoluk çocuk ev işi dıyoranız 2 gunde 1 yapın ama haftada en az 3 gün spor yapalım... (Yarım saat bile olsa spor mutlaka yapılmalı)

*** İSTEĞE BAĞLI YAPILABİLECEK ÖNERİLER ***

* Cuma günleri kilo bildirimi yaparken fırsatı olan tartının resmını eklesin ... (sürekliliği önemli deil zamanımız oldukca yapalım)

* Sabahları lımonlu tarcınlı çay yapıp içebilirsiniz...(Tarçın'da tatlı ihtiyacını ve iştahı kapatıyor)

* İsteğe göre yeşil çayınızın içine MISIR PÜSKÜLÜ VE TARÇIN ekleyebilirsiniz...(Mısır püskülü ödem attırıcı , Tarçın iştah kapatıcıdır )

* Sabahları ılık su ve elma sirkesi tüketebilirsiniz aç karna... (Sirke miktarı '' 1 parmagın üzerine gececek kadar '' olmalı) ( Mide sorunu olanlar tüketmemeli )

* 2 orta boy elma 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 dal rulo tarçın 3 litre su ile kaynatıp suyunu zırt pırt içebilirsiniz... (ben kesin deniycem)
Konuyla alakalı link http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html

Kürler isteğe göre kullanılabilir...Benim yazacaklarım bu kadar kızlar eğer eklemek istediğiniz bişey olursa gene gelince konuşuruz.Ama konuştuğumuz ve 5 Eylülde başlarız dediğimiz şeyler madde halinde bunlar...Bol kilo vermeli bir EYLÜL olacak bizim takım için inş

Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum ;

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.

Bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor...

merhaba takımıyla bukadar ılgılı bır kaptanın olması ve uyelerın herkese kucak acması cok guzel ıyıkı bu gruba gelmısım valla.ben kuralları anladım bu hafta deneme suresı ıcındeyım:) ben sızden leslıe yı rıca edıcem lınk varsa gönderebılırmısınız.gercı 1 kere denemıstım gecen sene ama ındırememıstım(

Ufffff amma cok konustum yaaaa ....Dün diyet alışverişine çıktım ;

Eddacımın bahsettıgı caykur yesılcay
Nurmelekcımın tavsıyesı uzerıne kepeklı ve sebzelı makarna
lıght yourt
tavuk gogusu
kepeklı un aldım ....

Evdekı dukan dıyetınden kalan yulaf kepeklerı ve kepeklı undan kepek ekmegı yapıcak annem ...Yulaf kepegınden beyaz ınla denemıs annem gayet guzel olmus onu sımdı kepek ekmegı ıle yaptırıyorum...Hem dogal hem o yulaf kepegı baska bıseyın ıcınde yenmıyecek anlasılan...

Şimdi şirketin on tarafında a101 var ora gıdıcem ELMA SİRKESİYLE BAL almayı unutmusum dun...Daha bısey yemedım ıceyım onu ....Bide benım iş yerınde cekmecemde elma sırkesı vardı ama 1 yıldır ole duruyo onun etkısı kaybolmustur dıe ıcmek ıstemıyorum gıdıp yenısını alıcam ....

Tekrardan hosgeldın cnm Tabı ben sana ozelden leslıe lınkını gondereyım bu cok kolay bı sıte hemen ındırırsın ben sana tarıfte ederım...Birazdan ozelını kontrol et ordan msj atıcam...Leslie cok faydalı bır spor kesınlıkle ımkanı olanlar yapmalı...

evet bakınca az görunuyor ama acıkmadım hıc.dıyet lıstemde öglenlerı sebze yemegı yoğurt ve salata ve 2 d ekmek var ama öğle yemegı saatınde dısardaydım o yuzden salatayla gecıstırmek zorunda kaldım cnm.o kepek ekmegı agzımda buyuyorda buyuyor 1 dılımını zarzor yıyorum yoğurt ve sutte aynı sekılde.sabah kahvaltsında dıyetısyen 2 d k ekmegı 2 dılım peynır(bazen 1 peynır+1 yumurta)5 zeytın ve yesıllık verdıo yuzden sevdıgım 5 zeytını yıyorum:) yanı öğle yemek saatını kacırdıgım ıcın böle oldu(

tamam tesekkur ederım bırde elma sırkesı alcam demıssın.benım bı arkadasım aktardan aldıgı elma sırkesıyle zayıflamıs bu markettekılerden degılmıs sanırım elma sırkesıymıs ama fıyatı 15 tl cıvarındaymıs aktara gdip bakıcam ve elma sırkesının o olup olmadıgını fıyatından tanıcam:) bu arkadasım delı gıbı sporda yapıyordu ama dedıgıne göre elma sırkesı cok ıse yaramıs ve yenıden kılo almamıs.aklımızda bulunsunn

tamam okudum anladım ve cok ıstıyorum:)

Hadi yaaa bı arastırıp bızede bılgı verırmısın cnm ben sımdılık bu normal elma sırkesıyle baslıyımda ...Olmazsa ona gecverız artık

selammmmmmm arkadaşlar.......büyük gün bugünnn...
ben sabahtan iyerime gittim..iznimi yazdırdım..e kızımın kontorlü vardı...su an eşimin işyerindeyim...1 saat sorna eve geçicem ve temzilik yani spor yapıcam:))

yeni gelen arkadaşlarımmm hoşgeldiniz...umarım hepimiz çıpçıtır olucaz
mervecik canım ebn de sen gibi evlenince çokkk çokk kilo alanlardanım..3 kio aldım var mı böyle bişiy ya...ama bu tabi benim şucum..çokk çokk kötü beslendim..

sabah kahvaltımmm 2 dilim beyaz ekmek!!!kepek olmalıydı ama imkanım yoktu..
5 siyah zeytin(3 yemeliyim oldukça tuzlu)
2 dilim beyaz peynir ve 1 domates
kızlar bebeğim 3 aylık oldugu ve emzirdiğim için çok çabuk acıkıyorum ve çok fazla kasınca sütüm azalıyor..o yüzden sizlere göre bir kuble fazla beslenicem sanırım...Allah korusun sütüm kesilmesin.

evet benımkıde benım sucum valla bıde yolu bılıp yoldan gıtmeyenlerdenız hepımız yanı coğumuz bılınclı almısız kıloları yoksa neyı nekdr yıyıp yemıcemızı hepımız cok ıyı bılıyoruz dımı:) zararın neresınden dönersek kardır ınsallah özumuze dönecegızz:)

inşaallah canım özümüze dönücez haklısınnn....yavas yavas olsa ayda 2 kilo bile olsa uzun vadede vermeyi istiyorum ben ..bıktım artık istediğim şeyleri giyememekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…