- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.961
selam kızlar ....taçsız prensesin davetiyle artık ben de sizinleyim..kendisine teşekkürler..biraz kendimi anlatayım...boyum 1.65.kilom 60..hayatım boyunca ideal hatta idealin altında bi kilodaydım ama dünyalar tatlısı oğluşuma hamile kaldım aslında sadece 11 kg almıştım ve doğumdan çıktığımda 6o kg idim ...onu da emzirme döneminde verecektim ama oğlum 26 aylık oldu hala kilo veremedim...aslında çok da çaba göstermedim sanırım son 3 gün dışında...3 gündür diyetteyim...fena gitmiyorum....52 kg olmak istiyorum...destek olalım birbirimize diye burdayım...
MURSH canım sen 10 kg vermişsin...10 kg sende neleri değiştirdi..anlat da biraz motive olayım:)))
doğadan yaseminli harikaa onu bende içiyodum ramazandan önce bide güllüsü var bende oda harikaaa
arkadaslar merhaba sıze kısaca dıyet gecmısımı anlatayım hemen 24 yasındayım 162 boyundayım 2009da 93 kgden ılacla sporla 5-6 ayda 75 kgye dustum 2010 mayıs ayında evlendım ve ıannılmaz sekılde 5 ayda 90 kgye ulastım suan ıse tam 108 kgyımhızlı kılo alıyorum. bukdr hızlı kılo almamın nedenı duzensız yemek yemelerım su ıcmemem ve hareketsızz yasamım kendıme cok kzııyorum:))) bır de malesef pko teshısı konuldu adetımde de duzensızlıkler var.
bende zayıflamaya karar verdım ve bır doktora gıttım 03.09.2011 de 108 kg ıle basladıgım dıyet seruvenım uzun surecege benzıyor ama basarıcagıma ınanıyorum.bu uzun surecte hem ben sıze destek olmak ıstıyorum hemde sızden bana destek olmanızı belkıyorum
sımdıden hoşbuldumm:)
Selam kızlar pc açıktı kapatmadan slm vereyim dedim bugün diet felan kalmadı ya kola içtim ekmek sadece kahvaltı da yedim ama akşama misafir vardı arkadaşlar eşleri ile geldi yedim vallaabartmadım ama yememem içmemem gerekenleri de hoooop içtim itiraf edeyim dedim amaaa yarın işte büyük gün yarın sıkı sıkı devam ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bizim smilllere ne oldu yahuuuu hergün bişey değişiyor beğen butununu ve smilleri geri istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve üst tarafdaki yazı karekterlerini de
bende uyumadan menumu yazmak ıstedımm
08.30:2 dılım kepek ekmegı+1 dılım peynır+4zeytin+1bardak su
11.00:1 adet dıet bıskuvı
13.00:2 adet dıet bıskuvı
14.30:havuc ve kırmızı bıber salatası sırke lımon nareksısı 1 t.kasıgı yagla yaptım
17.00:2 dılım kavun
19.30:4 kucuk köfte+1dılım kepek ekmegı+1 b dıet kola
21.00:1 fıncan kayısılı form cay
gun ıcınde 7-8 bardak su ıcebıldım(
gunluk 10 bın adım atmalıyım ama bugun 4983te kaldım(( (adım ölçerle adım sayıyorum)
bugun benm ıkıncı gunumdu hersey guzel olacak:))
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun .yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler inşallah güzel kilo verip hedeplerine ulaşırlar .ben bu bayram çok coştum gittigim yerde .akşam geç saatte döndüm yorgunluktan ölmek üzereyim yeryerim agrıyo .bugün hastane rendevum var 9 da birazdan çıkarım aç karnına kan vermem gerekiyo 4 ay önce dr bana troit tahlili tekrar yapalım dedi . okul açılmadan gidip yaptırayım siz nasılsınız .hopidicik ortaya bir laf attı giti elbet dönecek
GÜNAYDIN KIZLARRR
BUGÜN BÜYÜK GÜN HERŞEY İNŞ İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR ....
Yeni gelen arkadaşlarımıza tekrardan hoşgeldiniz diyorum...Bir hafta deneme süresi sonunda paylaşım ve topikte bulunma durumunuza gore onumuzdekı cuma sızı lısteye eklerız...Bizde arkadaşlık saygı ve sevgi en önemli kural...İnş hep beraber mutlu bir zayıflama süreci geçirirz...Ben gene genel ve isteğe baglı kuralları yazıcam birazdan ...Ordan kendınıze bır yon cızebılrısınız...
merhaba takımıyla bukadar ılgılı bır kaptanın olması ve uyelerın herkese kucak acması cok guzel ıyıkı bu gruba gelmısım valla.ben kuralları anladım bu hafta deneme suresı ıcındeyım:) ben sızden leslıe yı rıca edıcem lınk varsa gönderebılırmısınız.gercı 1 kere denemıstım gecen sene ama ındırememıstım(
buarada sen bugün hiçbirşey yememişsinkiii
sadece salata yemişsin öğlede digerleri aparatif şeyler..
sabah kahvaltını güzel yapmalısın bence yemişsin zaten peynir zeytin(zeytin yağlı fazlası zarar) domatesss salata yumurta ...
bunlar
öğledede yesen akşam yememen en güzeli..
hem ara ara sürekli ama azar azar zararsızkarbonhidrattan uzak dursa hem bagırsaklarında kurumaz böyle az yersen bagırsakların tembelleşebilir..
Tekrardan hosgeldın cnmTabı ben sana ozelden leslıe lınkını gondereyım bu cok kolay bı sıte hemen ındırırsın ben sana tarıfte ederım...Birazdan ozelını kontrol et ordan msj atıcam...Leslie cok faydalı bır spor kesınlıkle ımkanı olanlar yapmalı...
Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum ;
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.
Bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor...
tamam tesekkur ederım bırde elma sırkesı alcam demıssın.benım bı arkadasım aktardan aldıgı elma sırkesıyle zayıflamıs bu markettekılerden degılmıs sanırım elma sırkesıymıs ama fıyatı 15 tl cıvarındaymıs aktara gdip bakıcam ve elma sırkesının o olup olmadıgını fıyatından tanıcam:) bu arkadasım delı gıbı sporda yapıyordu ama dedıgıne göre elma sırkesı cok ıse yaramıs ve yenıden kılo almamıs.aklımızda bulunsunn
Hadi yaaa bı arastırıp bızede bılgı verırmısın cnm ben sımdılık bu normal elma sırkesıyle baslıyımda ...Olmazsa ona gecverız artık
yeni gelen arkadaşlarımmm hoşgeldiniz...umarım hepimiz çıpçıtır olucaz
mervecik canım ebn de sen gibi evlenince çokkk çokk kilo alanlardanım..3 kio aldım var mı böyle bişiy ya...ama bu tabi benim şucum..çokk çokk kötü beslendim..
evet benımkıde benım sucum valla bıde yolu bılıp yoldan gıtmeyenlerdenız hepımız yanı coğumuz bılınclı almısız kıloları yoksa neyı nekdr yıyıp yemıcemızı hepımız cok ıyı bılıyoruz dımı:) zararın neresınden dönersek kardır ınsallah özumuze dönecegızz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?