- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.941
Yaseminli alıyorum kokusunu seviyorum özellikle doğadan çok güzel =)) Denemek lazım aslında =))
arkadaslar merhaba sıze kısaca dıyet gecmısımı anlatayım hemen 24 yasındayım 162 boyundayım 2009da 93 kgden ılacla sporla 5-6 ayda 75 kgye dustum 2010 mayıs ayında evlendım ve ıannılmaz sekılde 5 ayda 90 kgye ulastım suan ıse tam 108 kgyımhızlı kılo alıyorum. bukdr hızlı kılo almamın nedenı duzensız yemek yemelerım su ıcmemem ve hareketsızz yasamım kendıme cok kzııyorum:))) bır de malesef pko teshısı konuldu adetımde de duzensızlıkler var.
bende zayıflamaya karar verdım ve bır doktora gıttım 03.09.2011 de 108 kg ıle basladıgım dıyet seruvenım uzun surecege benzıyor ama basarıcagıma ınanıyorum.bu uzun surecte hem ben sıze destek olmak ıstıyorum hemde sızden bana destek olmanızı belkıyorum
sımdıden hoşbuldumm:)
merveecim hoşgeldin aramızaa
adet düzensizliği kilo aldırıyor evet amaa kuzenim 2-3-4 ayda bir adet olur düzensizlik var kilo desen kuru birşey incecik..
bünyemizinde etkisi var..
Su olayı zaten kilo vermede başlıca yapmamız gereken ..
bende senin gibi su içmiyorumm ama sonuçlarınıda görüyorum tartıda aldıgım kilolar ve tuvalet sorunuyla..
Burada hep beraber ramazan sonrası artık sıkı bir şekilde vereceğiz kilolarımızı inşallah..
Kaptanımız sana kurallardan bahseder canım yarın burada olursan..
evet benım kuzenımde pkolu ama oda kuru bısı.su demısken sımdı gıdıp ıcecegımm kuralları anlayabılmek ıcın bıraz ger sayfalara baktım ama bısı anlamadım pek kaptanımız gelsın öleyse anlatr yarn bana sanada cok tesekkur ederım benı gruba dahıl ettıgın ıcın
rica ederimm grupta 2 kişilik boş yerimiz vardı hoşgeldinnnnnnn
Her cuma kilolarımızı bildiriyoruz hafta içlerine gün içinde herşeyi paylaşıyoruz..
yaptıklarımızı her sabah gelince dünün menüsünü yazıyoruzz sabah öğle akşam aralarda bunu bunu yedim diye... ve yorum yapıyoruz birbirimizin menülerine..
eğlenceli oluyor hemde birbirimize olan sorumluluğumuzu bildiğimizden yediklerimize dikkat ediyoruz :))
ana özet bu asıl kurallar kaptanın mesajından alıntı yaptım ekliyorum okursun..
*** KESİNLİKLE UYULMASI GEREKEN KURALLAR ***
* Menülerimizi liste şeklinde hergün paylaşalım (Bu motivasyon için iyi oluyor bence )
* Birbirimizden haberdar olmamız önemli.Hergün mümkün olduğunca gelin kendinizden bahsedin mutlaka ...
* Su Su Su Su Su Su Su Su Su ..... Kesinlikle hergün en az 2 litre su içilmeli...Her gün menülerde mutlaka SU görmeliyiz...
* Yeşil çay kesinlikle diyet yaparken tüketilmeli ... Her gün menülerde mutlaka yeşilçayı görmeliyiz...
* Spor hergün yapılmalı bence ... Fırsatım yok çoluk çocuk ev işi dıyoranız 2 gunde 1 yapın ama haftada en az 3 gün spor yapalım...(Yarım saat bile olsa spor mutlaka yapılmalı)
*** İSTEĞE BAĞLI YAPILABİLECEK ÖNERİLER ***
* Cuma günleri kilo bildirimi yaparken fırsatı olan tartının resmını eklesin ... (sürekliliği önemli deil zamanımız oldukca yapalım)
* Sabahları lımonlu tarcınlı çay yapıp içebilirsiniz...(Tarçın'da tatlı ihtiyacını ve iştahı kapatıyor)
* İsteğe göre yeşil çayınızın içine MISIR PÜSKÜLÜ VE TARÇIN ekleyebilirsiniz...(Mısır püskülü ödem attırıcı , Tarçın iştah kapatıcıdır )
* Sabahları ılık su ve elma sirkesi tüketebilirsiniz aç karna...(Sirke miktarı '' 1 parmagın üzerine gececek kadar '' olmalı) ( Mide sorunu olanlar tüketmemeli )
* 2 orta boy elma 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 dal rulo tarçın 3 litre su ile kaynatıp suyunu zırt pırt içebilirsiniz...(ben kesin deniycem)
Konuyla alakalı link http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html
Kürler isteğe göre kullanılabilir...Benim yazacaklarım bu kadar kızlar eğer eklemek istediğiniz bişey olursa gene gelince konuşuruz.Ama konuştuğumuz ve 5 Eylülde başlarız dediğimiz şeyler madde halinde bunlar...Bol kilo vermeli bir EYLÜL olacak bizim takım için inş[/COLOR
merve buarada hızlı kilo alıp veriyosun 5 ayda 15 kilo almışsın imkansız gibi
hormaonlarına baktırdınmı troidlerine filan ??
selam kızlar nasıl gidiyor diyet? ben bugün suçluyum...doğumgününe gittim ve pastadan yedim..yatana kadar bişey yemiycem..sadece su içicem...bi faydası olmaz biliyorum ama napalım...yarın kaldığım yerden devam...bi de yürüyüş yaptım:)
olsun akşam fazla ymezsen birşey olmazz
sadece bir salatayla akşamı geçebilsen kardır
ben nöbetteyim bugün eşim döner getirmiş yedim bende pidesinin çogunu attım yerken kenarlarından amaa yinede yemiş oldum napim nöbetlerde istediğim gibi yiyecekler bulamıyorumm bende
selam kızlar nasıl gidiyor diyet? ben bugün suçluyum...doğumgününe gittim ve pastadan yedim..yatana kadar bişey yemiycem..sadece su içicem...bi faydası olmaz biliyorum ama napalım...yarın kaldığım yerden devam...bi de yürüyüş yaptım:)
ama sen sabaha kadar uyumıcaksın ya metabolızman durmıcak o yuzden uzulme afıyet olsunn
metabolizmam durmicakta AGZIM NASIL DURCAKK :))))
ŞUAN ÖNÜMDE LİPTON İCE TEA
ÇEREZZO FORM BİSKÜVİ LİMONLU
HARİBO :)))
BROWNİ
GELDE SABAHA KADAR DURRRRR NÖBETLERDE YAPACAK BİRŞEY OLMAYINCA AGZIM HAREKET ETSİN İSTİYOMM((((((((((((((((
hımmm brownı ve cerezzoyu tehlıkelı göruyorumm:))) allah sabır versın dıyorum :)) dıyetısyen dıyokı bana abur cubur yıyomusun bnde dedımkı gözum görmezse yemem gözum göruyorsa affetmem:) eve almıyorum artık abur cubur
bende uyumadan menumu yazmak ıstedımm
08.30:2 dılım kepek ekmegı+1 dılım peynır+4zeytin+1bardak su
11.00:1 adet dıet bıskuvı
13.00:2 adet dıet bıskuvı
14.30:havuc ve kırmızı bıber salatası sırke lımon nareksısı 1 t.kasıgı yagla yaptım
17.00:2 dılım kavun
19.30:4 kucuk köfte+1dılım kepek ekmegı+1 b dıet kola
21.00:1 fıncan kayısılı form cay
gun ıcınde 7-8 bardak su ıcebıldım(
gunluk 10 bın adım atmalıyım ama bugun 4983te kaldım(( (adım ölçerle adım sayıyorum)
bugun benm ıkıncı gunumdu hersey guzel olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?