Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşaallah canım özümüze dönücez haklısınnn....yavas yavas olsa ayda 2 kilo bile olsa uzun vadede vermeyi istiyorum ben ..bıktım artık istediğim şeyleri giyememekten

hoş ben özumdede 80 kg felandımda 72 felan olsam yetıcek sankı ılk etapta.senın bebegınde varmıs allah bagıslasın daha ben hamıle kalcamda bıdaha kılo alcam ( evet gıyım konusunda fena dertlıyım herseyı katkat gymekten gınaa geldı artık yok göbegın cıkmasın herseyın ıcın korse gıy kot pantolona bıle yok elbıse etekte bacakların surtmesın altına tay gıy ıyyy anlatırken sıkılıyorum valla

slm millet bende size dünkü menümü yazayım
kalkar kalkmaz ılık 1 bardak suyun içine tarçın,zencefil,bal ve birazda limon katarak içtim
kahvaltı 1 dilim buğday ekmeği,1 domates,1 salatalık,peynir ve 4 zeytin (ılık sudan geçirdim),maydonoz
ara 1 tane armut ve 1 ince dilim karpuz,2 çay kaşığı çokokrem
öğle 1 tabak tarhana çorbası,yoğurt,4 kaşık pilav,4 küçük biber (tatlı)
ara 3 yemek kaşığı yoğurdun içine 100 gr böğürtlen koyup yedim
akşam 3 kaşık taze fasulye, somon balığı ve salata
yeşilçay: 3 bardak
su: 2,5 lt
spor:45 dk yürüyüş yaptım

Cnmm evt bugun start verdık hersey cok guzel gıdıo yenı arkadaslarımızda geldı :) ıns ızın ısın hallolur cnm hersey gonlunce olsun :) Su temızlık yapmayı bır turlu sevemedım yaa kolay gelsın sana sımdıden...

Selam kızlar hemen yazıp kaçacağım bugün misafirim var gelemeyeceğim

Sanada kolay gelsın cnm mısafır aırlarken dıkkat et cok kacırma :)

Sen zaten cok kasma cnm sadece dıkkat et bıraz yaglı tuzlu yeme cok menun gayet guzel sıkma kendını

inşaallah canım özümüze dönücez haklısınnn....yavas yavas olsa ayda 2 kilo bile olsa uzun vadede vermeyi istiyorum ben ..bıktım artık istediğim şeyleri giyememekten

evt cnm yavas yavas vermek en ıyısı zamanla gıttımı gerı de gelmez hem saglıklı olur

Offff bende okurken sıkıldım valla ıste bunları yasamamak ıcın azcık sıkcaz dısımızı sonrası guzel olacak zaten

evet kaptanımız sayrsınde leslıe 5 mılı ındırdım vee evde spor gıbısı yok yaa:))

Ne demek cnm benım sen sporunu yap zayıfla ama ozeldende yazdım yaa olcule bılme ımkanın varsa olcul not al sonra 15 20 gun leslıe yap bıda olcul aradakı farkı gorelım

Cnmmm hosgeldınnn tatıl nasıl gectı ? Iyıdır umarım menun gene sahane

Ok anlaştık kaptan bende dün dondurma yedim bir dilim ince ama valla =D Ben sirkeli sıcak ballı suyu 3 gündür içiyorum ve kesinlikle tok tutuyor insanı ya bir fincan içiyorum ama o bile yetiyor inanın..Ondan sonra canım hiç birşey istemiyor..

Sabah doktorum programını izledim oğlum ağlamasa yazacaktım izleyin die sıcak sirkeli su muhakkak için diyor diyet uzmanı..Bir tatlı kaşığı koyun diyor bir dilim limon bir parça kabuk tarçın bir dilim elma.. Kaynatıp mı onu bilmiyorum alt yazıda verdi bende hooop kaptım =))

Kızlar 5 eylule super basladık inş böle devam eder ...

Sabah tartıldıgımda 79.5 cıkıyodum bakalım cumaya kadar ne kadar fark etcek...

Bide ölçüm yaptım sonuc rezalet ...Spora baslsadım bakalım farkı nasıl gorcez...Yanlız gobek ıcıne cekılerek olculuyormus ben sısırıpte olculmustum genede yazayım olculerımı ...

Bel ; 104
Basen ; 110
Gögüs ; 102
Kol ; 30-30

Sabah ;

1 kupa ılık ballı sirkeli su
1 litre su

Öğle ;

1 domates
1 salatalık
3 dılım peynır
3 dılım kepek ekmegı

(Sabah bısey yeme fırsatım olmadıgı ıcın oglen ekmegı bıraz kacırdım)

Şimdide yeşil çayımı demliyorum ;

Yeşil çay + Mısır püskülü + kabuk tarçın 3 kupa kadarda bu çaydan içiçem ....

Yarın sabahtan menünün tamamını yazarım

mursh canım sen şu tam parmak kadar sirke li olan karısımdan içtin mi cnm?mideyi delmiyelim alimallah..eve gidince ilk onu içicem ben:))))

mursh canım sen şu tam parmak kadar sirke li olan karısımdan içtin mi cnm?mideyi delmiyelim alimallah..eve gidince ilk onu içicem ben:))))

bugün 3. günüm bişey olmadı valla tok tutuyor gibi geliyor bana benim acelem var ya tatil öncesi sonrası 5 / 8 vermem gerek die 2 yemek kaşığı sirke koyuyorum içerken biraz zorlanıyorum ama yine de içiyorum bugün burnumu tuttum öyle içtim Allah'Im bana şifa ver zayıflamama yardımcı olsun dedim içtim =))

amin canım...benimde çok acelem var ama gitmiyor yağ kütleleri vücutumdannnn..

amin canım...benimde çok acelem var ama gitmiyor yağ kütleleri vücutumdannnn..

Benimde olsun ama moral bozmak yok valla arada ipin ucunun kaçtığı da olacak yorulduğumuzda pes etmek istediğimizde ama asla pes etmek yok kızlar buradaki arkadaşlar özellikle kaptan bana hep destek oldu oluyorlarda..Allah razı olsun..İyi günde de kötü günde de hep destek tam destek

Evt baya ıse yarıyor bende bugun ıctım baya ıyı yanı devam edıcem...Formul supermıs ama ben yapamam ıs yerındeyım ama evdekıler denesınler mutlaka ıse yarar...

Cnm bugun basladım ıcmeye...Ofıste kasık yoktu olcemedım goz kararı koydum baya ekledım ben bardagın altına 1 parmak kadar koydum 1 kasıkta bal ılave ettım ....Bal koydugun ıcın o asıdı kırılıyormus sen olc 2 yemek kasıgı koy 1 tatlı kasıgıda bal koy ıc 15 gun felan dene mıdenden rahatsız olursan ıcmezsın...

ve acı gerçeklerr

bel:93 cm (en ince yernden sıkıstırarak ölçtum hep böyle ölçucem)
göbek:118 cm (en kalın en yaglı yerınden sıkıstırmadan ölçtum)
göğüs:112 cm
kol:40 cm
basen:126 cm
kılom:108
boyum:162
yasım:24

bırde fotograf cekıp koyucam valla:)

aslında iş yerinde de yaparsın al bir şişe sirke sıkmalı ballardan al pratik oluyor sıcak su vardır zaten bir fincan sıcak su al masanın altından çıkar sirkeyi balı iç =)) olmaz mı =))

Cnmm benım bı dıyetısyen bı tv programında şöyle söylemişti ;

Şimdi diyelimki istanbuldan ağrıya yürüyerek yola çıktın...Yol uzun meşakatli trabzondan geçerken durdun dinlendin .Bu çok doğal trabzonu merak edersın gezersın bıraz dınlenırsın.Önemli olan trabzona yerlesmemek dınlenıp ordan tekrar agrıya yola cıkmak...

Diyettede ole tabıkı canın bıseyler cekıcek tabıkı arada kacamaklar olucak onemlı olan ertesı gun yada bıdahakı ogunde bunu dengeleyebılmek...Bu uzun yolda bu kadar ıradelı olmak zaten herkes ıcın zor.Ama dedıgın gıbı bız bırlıkte bırbırımıze destegımızle becerıcez ben ınanıyorum

Walla cnm ben 79 kıloyum olculerım senınkınle hemen hemen aynı dusun ...Vucudun cok sarkık deıl kolların bıraz sıs sanırım kıllara calıs bacımm

aslında iş yerinde de yaparsın al bir şişe sirke sıkmalı ballardan al pratik oluyor sıcak su vardır zaten bir fincan sıcak su al masanın altından çıkar sirkeyi balı iç =)) olmaz mı =))

Onu ole yapıyorum zaten cnm başladım içmeye ...Ama elma lımon tarcın dedıgın karısım zor ancak ev den yapılıp getırılmesı gerek...Dedıgın gıbı bı kavanoz bal aldım bı sıse sırke bugun bısmıllah basladık gazamız mubarek olsun..

evt vucudum sıkı judo aptım 13 yıl kollarımsa annemden mıras hep kalınn hep kalınn:)

evt vucudum sıkı judo aptım 13 yıl kollarımsa annemden mıras hep kalınn hep kalınn:)

Evt cnm tahmın ettıgım gıbı kılona gore vucudun baya sıkı sanslısın...Kollarına calısırsan baya baya ıncelecegını dusunuyorum...Cokta tatlı bır yuzun var bu arada evlımıydın sen oyle hatırlıyorum sankı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…