Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşkr ederım aslında daha tatlıda bu fotolarımı bulabıldım:) evet evlıyım mayıs 2010 da evlendım kk yı da gelınlık ararken bulmustum:)

selam kızlar ben geldiiimmm...eve geçtim...
biraz evi toparladım süpürdüm...yarım saat adar iş yaptım..biraz size takılayım dedim...sonra tekrar işlerim var...
çok acıktım çünkü hala öğle yemeği yemedimm...yaptıgım en byük yanlış bu işte benim...uzun süre bişiyler yemeyip sonra deli gibi ıvırzıvır aburcubur gibi düşmanlara sarılmak..ama artık yenilk düşmiycem..hemen kalkıyorum ve ocaga çorba koyuyorum hene pişsin de yiyim:))))

ah ah bıde ben sevsem su emızlık ısını cok tembelım yaa.ben o yaptıgımız cok buyuk yanlısla yanı uzun sure ac kalıp sonra saldırmakla aldıgım 30 kılonun 20sı kesın bu yuzden yanı aman dıkkat dıyorum:)

Evt cnm ac bırakmamak gerek bunyeyı...Arada bı elma bı dılım karpuz kavun yıyıp bastırabılırdın ac bırakma kendını..

Cnmm hemen kıloları verıyoruz bebek yapıyoruz o zaman.Ruz dedıgıme bakma ben bekarım sen yapıyosun...Ayy bende ole yaa bayramda anneme yardım ettım temızlık ıslerınde (normalde elımı surmem)evlılık olayını 100 yıl erteledım yok yok ev hanımlıgı bana gore deıl

mervecik CANIM FOTOLARINI GÖRDÜM.maaşallah gerçekten de hiç kilonu göstermiyorsun...aramızda kilo arkı var ama ben de sen gibi gözküyorum hatta daha bıngıl bıngılım:))

kızlar bu arada ben bişiy farketti..akaşm yemeğimi geç yiyince e e haliyle arkasından bir süre sonra meyvada yeniyr..o zaman kilo veremiyorum..ne zaman yemeyiiçmeyi erken kesersem o zaman kilo verebiliyorum...bu yüzden akşam yemeklerimi öne çekmem lazımmm

taçsızprensescim MİSAFİRLERİN VARMIŞ KOLAY GELSİN CNM..misafirler varken yememeyi başarabiliyorum da ben..misafirler gidince yaptıgımikramlar artınca yememeyi başaramıyordumm...ama artık bitti..

kızlar anca geldim dr dan bugun çok büyük bir kalabalık vardı .tahlillerimi aldım .iyi çıktı sadece kolestrolum biraz yüksek çıktı. artık bugünden itibaren sıkı bir diyet spor zamanı bugünkü yürüyüşümü yaptım sayıyorum 4 kez minübüse binmek için duraga kadar yürüdüm mesafe çok uzak bir iş yaptıgım yok.daha ögle yemegimi yemedim ama artık akşamla bereber yemeyi düşünüyorum bol salata çorbayla karnımı doyurmayı düşünüyorum .sonrada yeşil çayımı içerim zaten yarın sabah yeni listemi sunucam artık listeyle devam etmeyi planlıyorum yoksa bu kilolar gitmicek

ben bıkerede 93 kgden 76 kgye dusmustum ozaman saat 4-5e kadr canım ne ısterse yıyodum pızza bıle sonra yemeyı kesıyordum bende bunyemın öyle oldugunu dusunuyorum dıyetısytene sorucam cumartesı gunu böyle yapsam nasıl olur dıye 5ten sonra yememeye calıssam dıe:)

ama 4 doğum dıyorsunn bende daha hıc doğum:)) 108 kgyım tamm.etekte 46 beden ama kotta ve pantolonda 48 bedenım sende bı göbek vrmıs bende kol bacak göbek yokyok yanı:)

ama 4 doğum dıyorsunn bende daha hıc doğum:)) 108 kgyım tamm.etekte 46 beden ama kotta ve pantolonda 48 bedenım sende bı göbek vrmıs bende kol bacak göbek yokyok yanı:)

eskiden kk mi vardı yiyoduk oturuyoduk şimdi arkadaş grupları var nasıl beslencegimizi ögreniyoruz teknoloji ilerliyo senin boyunda benden uzun ben 1 58

kızlar ben çok acıktım yemegimi yicem daha akşam asker ugurlamaya gidicez .yazlıgına gittigim arkadaşımın oglu askere gidiyo izmire vermişler tek oglan ALLAH YARDIMCISI OLSUN SELİMPAŞAYA GİDİCEZ YEMEKTEN SONRA ARTIK YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE

ayy kızlar çok moralim bozuk ya,tatilde kendimi tuttum ,ailem mangal, kokoreç,döner,dondurma falan yerken ben mal mal baktım eve dönüncede tatlı ve bir sürü çikolata yerkende kendimi tuttum ama şimdi babamın işten gelirken kardeşime aldığı bir sürü abur cuburları görünce patladım artık,şu anda valla ağlıyorum yaa, yeter artık bi insanın üstüne bu kadar gidilmez ki ,ne yerlerse gözümün önünde yiyorlar bana hiç yardımcı olmuyorlar, ne yapıcam ben bilemiyorum pes etmek üzereyim :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…