- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.001
Evt cnm tahmın ettıgım gıbı kılona gore vucudun baya sıkı sanslısın...Kollarına calısırsan baya baya ıncelecegını dusunuyorum...Cokta tatlı bır yuzun var bu arada evlımıydın sen oyle hatırlıyorum sankı...
selam kızlar ben geldiiimmm...eve geçtim...
biraz evi toparladım süpürdüm...yarım saat adar iş yaptım..biraz size takılayım dedim...sonra tekrar işlerim var...
çok acıktım çünkü hala öğle yemeği yemedimm...yaptıgım en byük yanlış bu işte benim...uzun süre bişiyler yemeyip sonra deli gibi ıvırzıvır aburcubur gibi düşmanlara sarılmak..ama artık yenilk düşmiycem..hemen kalkıyorum ve ocaga çorba koyuyorum hene pişsin de yiyim:))))
selam kızlar ben geldiiimmm...eve geçtim...
biraz evi toparladım süpürdüm...yarım saat adar iş yaptım..biraz size takılayım dedim...sonra tekrar işlerim var...
çok acıktım çünkü hala öğle yemeği yemedimm...yaptıgım en byük yanlış bu işte benim...uzun süre bişiyler yemeyip sonra deli gibi ıvırzıvır aburcubur gibi düşmanlara sarılmak..ama artık yenilk düşmiycem..hemen kalkıyorum ve ocaga çorba koyuyorum hene pişsin de yiyim:))))
ah ah bıde ben sevsem su emızlık ısını cok tembelım yaa.ben o yaptıgımız cok buyuk yanlısla yanı uzun sure ac kalıp sonra saldırmakla aldıgım 30 kılonun 20sı kesın bu yuzden yanı aman dıkkat dıyorum:)
Cnmm benım bı dıyetısyen bı tv programında şöyle söylemişti ;
Şimdi diyelimki istanbuldan ağrıya yürüyerek yola çıktın...Yol uzun meşakatli trabzondan geçerken durdun dinlendin .Bu çok doğal trabzonu merak edersın gezersın bıraz dınlenırsın.Önemli olan trabzona yerlesmemek dınlenıp ordan tekrar agrıya yola cıkmak...
Diyettede ole tabıkı canın bıseyler cekıcek tabıkı arada kacamaklar olucak onemlı olan ertesı gun yada bıdahakı ogunde bunu dengeleyebılmek...Bu uzun yolda bu kadar ıradelı olmak zaten herkes ıcın zor.Ama dedıgın gıbı bız bırlıkte bırbırımıze destegımızle becerıcez ben ınanıyorum
Walla cnm ben 79 kıloyum olculerım senınkınle hemen hemen aynı dusun ...Vucudun cok sarkık deıl kolların bıraz sıs sanırım kıllara calıs bacımm
kolay gelsın cnm mısafır agırlarken yememek cok zor ama allah yardımcın olsun :)
taçsızprensescim MİSAFİRLERİN VARMIŞ KOLAY GELSİN CNM..misafirler varken yememeyi başarabiliyorum da ben..misafirler gidince yaptıgımikramlar artınca yememeyi başaramıyordumm...ama artık bitti..
kızlar bu arada ben bişiy farketti..akaşm yemeğimi geç yiyince e e haliyle arkasından bir süre sonra meyvada yeniyr..o zaman kilo veremiyorum..ne zaman yemeyiiçmeyi erken kesersem o zaman kilo verebiliyorum...bu yüzden akşam yemeklerimi öne çekmem lazımmm
merve artık kendimi yanlız hisetmicem tek fazla kilolu bendim .bu fotoda kaç kilosun çok az gibi duruyorsun bende bir göbek var mübarek yarım dünya kadar ama 50 beden etek anca oluyo bana 4 dogumdan sonra göbek balon gibi bi şişti bi indi
ama 4 doğum dıyorsunn bende daha hıc doğum:)) 108 kgyım tamm.etekte 46 beden ama kotta ve pantolonda 48 bedenım sende bı göbek vrmıs bende kol bacak göbek yokyok yanı:)
eskiden kk mi vardı yiyoduk oturuyoduk şimdi arkadaş grupları var nasıl beslencegimizi ögreniyoruz teknoloji ilerliyo senin boyunda benden uzun ben 1 58
hiç sorma ben mart 3 de başladım ama antideprasan kullandıgım için kilo verememedim uzun bi süre ilacı kestim daha bir aydır kilo vermeye başladımsen nezaman basladın kkya 2 basamaklı rakamlara ınmıs bıle kılon:) gercekten öyle burdakı sorumluluk cok daha farklı ıyıkı var bu kk
hiç sorma ben mart 3 de başladım ama antideprasan kullandıgım için kilo verememedim uzun bi süre ilacı kestim daha bir aydır kilo vermeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?