Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm sakın bırakmaaa bak bayram tatılı boyunca hıcbısey senı yıldırmamıs bu kararlılıgını gösterır.onlar gözunun önunde bunları yapıyorsa gözunun görmeyecegı baska bır odaya gec veya elıne bı meyve al ye veya gıt 2 bardak su ıc hemen hırsını bu sekılde bastır pes etmek yoookk:)

10.30:1 dılım kepek ekmegı+5zeytın+1dılım peynır+1 bardak sut
12.45:1 elma
14.30:5 kasık bezelye+yarım bardak yoğurt+1 dılım kepek ekmegı
16.30:1 adet lımonlu soda
17.30:1 dılım karpuz
19.30:2 adet haslanmıs yumurta
21.30:2 DILIM KAVUN

bugun cnm cok tatlı ıstedı cnm ıstedıkce ben kavun-karpuz yedım napim(
8 bardak felan su içtim
leslie ıle 15 dk yurudum:)

mervecimm napıyosun...ben yeşil çay içiyorum..üzerine de sade soda içicem...sonra da erkenden yatıcam bugün..dün gece kızım uyutmamıştı ve günboyu dısarlardaydım..

canım çok az yemişsin..diyetisyenin mi veriyor yoksa...bu arada leslie ile yürümek nasıl ben daha başlayamadım..

mervecimm napıyosun...ben yeşil çay içiyorum..üzerine de sade soda içicem...sonra da erkenden yatıcam bugün..dün gece kızım uyutmamıştı ve günboyu dısarlardaydım..

tempona hayranım bende tatlı krızımı bastırmaya calısıyorum sımdı kavun yedım 2 dılım bugunde gayet ıyı gectı benım acımdan:) tvde de bısı yok ben calısıyorken 11ı gecmeden uyuyordum bebek olunca dusunemıyorum:) uykusuz hergece:)

ben çok rahatıma düşkün bir insandım..ama bebek olunca sevgisiyle sabrıyla doğuyor hayatına..o yüzden çok da zor olmuyor...
mervecim hedefin kaç ccanım kaç kg olmak istiyorsun?

canım çok az yemişsin..diyetisyenin mi veriyor yoksa...bu arada leslie ile yürümek nasıl ben daha başlayamadım..

tabı dıyetısyen tam olarak bunu vermıyor bırazda ben azaltıyorum hatta dıyetısyenın verdıgını yazayım buraya.leslıe guzel ya ben 5 mılı ındırdım 15 dk yurudum ılk gun ıcın hosuma gıttı nasıl gectıgını anlamadım yanı

dıyetısyenın verdıgı lıstem

sabah: şekersız acık cay,2 dılım peynır(bazen 1 yumurta 1 peynır) 5 zeytin domates bıber salatalık 2 ınce dılım esmer ekmek
ara:1 meyve
öğle:1 kap sebze yemegı bol salata yarım bardak yoğurt veya 1 brdk ayran 2 ınce dılım esmer ekmek
ara:2 adet galeta veya yarım paket lıght bıskuvı 1 meyve
aksam:3 yumurta buyuklugunde et bol salata yarım kap yoğurt 2 dılım esmer ekmek
ara:2 meyve

bugun tavugu buzluktan cıkarmayı unuttugumdan bu aksam 2 yumurtaya talım etık:)

ben çok rahatıma düşkün bir insandım..ama bebek olunca sevgisiyle sabrıyla doğuyor hayatına..o yüzden çok da zor olmuyor...
mervecim hedefin kaç ccanım kaç kg olmak istiyorsun?

orası muhakkak okdr tatlı oluyolar kı mınımını:) senınkı kac aylık ısmı ney? benım yakın hedefım 76 uzak hedefımde 60 kg cnm bu arada son 10 yıldır hıc 60 kg olmadım en son 2003 te felan 70lerdeydım

kızım cuma günü 3 aylık olucak canım...bebiş doğunca ilk günler nerdeyse hergün 1 kg gitti..su anki kilomun 5 kg assasına inmiştim ama pisboğazlıgım yüzünden geri aldım..benim yakın hedefim 70(ki bu kiloda bilee oldukça şişko oluyorum)uzak hedefim yani 1 sene içinde 55 kg olmak istiyorum inşaallah...

benım dugun fotolarım var o dönemde 76 kgdim ozamanda 42 beden olabılıyorum ancak ama ona bıle sukurmus yanı.ben olabılcegıne ınanıyorum ya okadar basaran ınsan var yeterkı acele etmeyelım kılo gtmedıgınde kendımızı bırakmaalım

selam hanımlar nasılsınız? bu topikte yeni anneler varmış..ne güzel b ortak yönümüz daha var demek sizlerle..
mervecik diyetisyeninin verdiği liste güzelmiş....kişiye özel olmalı, ama yine de bi denemek isterim...benim uyguladığım diyette ara öğün yok...sanırım bu nedenle başım çok dönüyor, ben de sağlıklı ara öğünler ekledim diyetime...ama ezbere bişey yapmak istemiyorum...her işi bilene sormak lazım...yani ben de bi diyetisyene gitsem iyi olacak....

Son düzenleme:

gıt tabı gercı dıyetısyenlere bıze bızım bıldıgımızden farklı seylr de söylemıyorlar aslında:)sonucta bz uygulıcaz onlar degılama yınede ınsan bırılerı onu durtsun ıstıyor:)

günaydın ısız topik ben listemi sunuyorum hergün düzenli yapıcaklarım
1 şart....... sabah kalkarkalkmaz 3 bardak sıcaksu 2 bardagı sade 1 bardagına 1 çay kaşıgı bal 1 çay kaşıgı limon suyu koyup içilcek

2. şart......... bütün ögünlerde 2 dilim çavdar ekmek yencek eger pilav yoksa
3. şart........her yemekten önce çorba içilcek salata yencek ,yarım su bardagı yogurt yencek
4.şart..........sebze yemeklere et koyduysam yag konmucak
5.şart........ara ögünlerimi düzeni yapıcam
6.şart.......yeşil çay bitki çaylarımı mutlaka günde 3 kupa içicem
7.şart .......günlük şimdilik 30 dakika yürüyüşümü yapıcam
8.şart .......yemekten hemen sonra 1 su bardagına 1 yemek kaşıgı doldurdugum elma sirkesini içicem
9.şart .........hergün 3 lt suyumu içicem akşam yemegimi 19. da yemiş olucam
10 .şart kaptan ne derse onu yapıcam yaşasın 9. TAKIM

Son düzenleme:

Gulsekercım sacmalama yaaa ne demek pes etmek???Senın bu kararlıgın hepımıze ornek oluyor.Ayrıca sen gayet kısa zamanda cok guzel kılo vermıssın.Benım gorusum artık 90 kıloymus gıbı sıkmaman...Aılen mangal yapmıs nbeden yemıyorsun kı bol salatayla ızgara kofte derısız tavuk yada pırızola zararlı deılkı?Haftada 1 gun dondurma yesen yada ufak bı cıkolata kacamagı bunun sana ne kadar zararı olur kı...Sen cogu atlatmıssın azı kalmıs azmıne hayranım o kadar kılo verebıldıysen bu kalanlar senın ıcın hıc bısey ama genede bu denlı pıskolojını bozacak kadar katı olma...Aralarda ufak kacamaklar yap bunyenı odullendır bence coktan hak etmıs ...Bidahada ole pes etcem olmuyo deme ailende senle beraber dıyet yapmak zorunda deıl her koyun kendı bacagından unutma...

Leslıe delı bır spor yaa dedıgın gıbı hıc sıkılmıyor ınsan super bısey walla menun gayet guzel cnm ole zorlayıcı bır lıste vermemıs bende gayet olur bı lıste...

Bir kere basardıysan bırkere daha basarabılırsın...Ama bende uzun yıllardır 5 yıldan fazladır 60 lı kıloları gormuyorum...Biz 70 kolay ınerız ama 60 lara geldıgımızde kılo sabıtlesmıs oldugundan zorlanıcaz baya

Bızım bısey soylememıze gerek kalmadı...Sen karartını vermıssın eger bu kararları bozarsan cekecegın var elımızden hbr olsun

Günaydın 9. takım çıtırları .... Haydi uyanın mıskınlıge son spor spor sporr

Hepimize güzel az kcl bir salı günü olsun....

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 kupa ılık ballı sirkeli su
1 litre su

Öğle ;

1 domates
1 salatalık
3 dılım peynır
3 dılım kepek ekmegı

Ara ;

1 kase K Fleks (Sütsüz kuru kuru yedim )

Akşam;

1 porsiyon börülce yemeği
1 adet domates
2 adet acı yeşil biber
1 dilim anne kepeklı ekmeği
1 kase yourtlu semız otu

Yeşil çay ;

4 kupa

Su ;

3 litre

Spor ;

25 dk kondısyon bısıkletı
100 tiwisterla hareket
50 sopalı hareket

Dün gayet güzel geçti...Allahım sen bu gayreti eksıltme mıslı mıslı arttır...Aminnnn

DÜNKÜ MENÜMM

sabah kahvaltıda

beyaz peynir
kaşar peynir
yumurta kırması
domates+ince yeşil acı biber salatası
1 çubuk sosis
ince dilim ekmek

ara yok

öğle yok

ara yine yok ((

akşam çorba
tavuk kızartma
ekmek yok

Günaydın kızlarr çok yogunummm
napıyosunuzzz

Genemı yaa valla nazar degdırdık eddacım sana neyse ıs olsunda sen calıs gerısı kolay...Kolay gelsın tatlım

Cnm dukana baslamadın heralde cok az yemıssın yaaa dıkkat et buyen yorgun dusmesın bıde youn calısıyorsun...

mursh haklısın cnm mesela tatilde babam sabah bol kıymalı börek alıyo bende biraz yesem birşey olmaz diyorum ve yiyorum bazen ama öğlen gidip dondurma ,tatlı vs alıyo ben tmm bundan da yiyeyim diyorum ama akşam gene elinde birşeyle çıkıp geliyor eee ben nasıl diyet yapıcam,tmm haklısın ailemde benimle birlikte diyet yapmak zorunda değil ama biraz dikkat etsinler benim yanımda diyorum,bazen gece 11 -12 gibi dışarı çıkıyoruz eee gezcez diye bende onlarla gidiyorum bi bakıyorum hadi karnımız acıktı yemek yiyelim diyorlar eee ne yapayım şimdi ben? oturup mal mal onları izliyorum,çay falan içiyorum.Annem tıpkı bana küçükken yaptığı gibi kardeşimede bol bol vitamin veriyor o da son 1 senede bayağı kilo aldı gece gece yemek yediriyorlar çocuğa,onunda benim gibi olmasını istemiyorum fast food haftada 1 bilemedin 2 yesin diyorum sağlığı için ama ailem haftanın 5-6 günü fast food yediriyorlar çocuğa ,her akşam cips ve bazende çikolata alıyorlar.

heç bozarmıyım artık kendime gelmemin zamanı gelmiş aralık 12 istedigim kiloya gelene kadar sonra yeni hedef belirlerim .ama 90 altına bi insem kemikler iri oldugu için güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…