- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.041
selam hanımlar nasılsınız? bu topikte yeni anneler varmış..ne güzel b ortak yönümüz daha var demek sizlerle..
mervecik diyetisyeninin verdiği liste güzelmiş....kişiye özel olmalı, ama yine de bi denemek isterim...benim uyguladığım diyette ara öğün yok...sanırım bu nedenle başım çok dönüyor, ben de sağlıklı ara öğünler ekledim diyetime...ama ezbere bişey yapmak istemiyorum...her işi bilene sormak lazım...yani ben de bi diyetisyene gitsem iyi olacak....
genemı yaa valla nazar degdırdık eddacım sana neyse ıs olsunda sen calıs gerısı kolay...kolay gelsın tatlım
cnm dukana baslamadın heralde cok az yemıssın yaaa dıkkat et buyen yorgun dusmesın bıde youn calısıyorsun...
mursh haklısın cnm mesela tatilde babam sabah bol kıymalı börek alıyo bende biraz yesem birşey olmaz diyorum ve yiyorum bazen ama öğlen gidip dondurma ,tatlı vs alıyo ben tmm bundan da yiyeyim diyorum ama akşam gene elinde birşeyle çıkıp geliyor eee ben nasıl diyet yapıcam,tmm haklısın ailemde benimle birlikte diyet yapmak zorunda değil ama biraz dikkat etsinler benim yanımda diyorum,bazen gece 11 -12 gibi dışarı çıkıyoruz eee gezcez diye bende onlarla gidiyorum bi bakıyorum hadi karnımız acıktı yemek yiyelim diyorlar eee ne yapayım şimdi ben? oturup mal mal onları izliyorum,çay falan içiyorum.Annem tıpkı bana küçükken yaptığı gibi kardeşimede bol bol vitamin veriyor o da son 1 senede bayağı kilo aldı gece gece yemek yediriyorlar çocuğa,onunda benim gibi olmasını istemiyorum fast food haftada 1 bilemedin 2 yesin diyorum sağlığı için ama ailem haftanın 5-6 günü fast food yediriyorlar çocuğa ,her akşam cips ve bazende çikolata alıyorlar.
dün annemin işleri vardıı
onları hallettik eve 10 da geldim düşünün
ki nöbetten çıktıgım halde dinlenmeden
haliyle menüm böyle düzensiz oldu
yok canım dukana daha başilıyamadım
bi düzene girmedimkiiii
annem taşınacak o bile etkiliyo benim düzenimiiiii işi oluyo haliyle gel şunu alalım gel bunu alalım bi gün iznim olsa oda ona gidiyo
kızlar ben yürüyüş yapmaya gidiyorum artık bugün benim için yeni bir gün sonra gelirim
Günaydııııın =))
Dün ki menüm =D
sabah bir fincan ballı sirkeli sıcak su..
Kahvaltı yapmadım geç kalktığım için ve sirkeli su tok tuttu canım istemedi..
Öğlen makarna salatası 1 kase 1 tane milföy börek 2 dilim fırında mücver 1 dilim ıslak kek domates salatalık
Akşam 3 kaşık kuru fasülye 3 kaşık plav 1 kaşık sebze yemeği
bu pek sağlıklı olmaıd meyve de yemedim dün(
Günaydın 9. takım çıtırları ....Haydi uyanın mıskınlıge son spor spor sporr
Eki Görüntüle 251871
Hepimize güzel az kcl bir salı günü olsun....
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 kupa ılık ballı sirkeli su
1 litre su
Öğle ;
1 domates
1 salatalık
3 dılım peynır
3 dılım kepek ekmegı
Ara ;
1 kase K Fleks (Sütsüz kuru kuru yedim )
Akşam;
1 porsiyon börülce yemeği
1 adet domates
2 adet acı yeşil biber
1 dilim anne kepeklı ekmeği
1 kase yourtlu semız otu
Yeşil çay ;
4 kupa
Su ;
3 litre
Spor ;
25 dk kondısyon bısıkletı
100 tiwisterla hareket
50 sopalı hareket
Dün gayet güzel geçti...Allahım sen bu gayreti eksıltme mıslı mıslı arttır...Aminnnn
valla öyle oldubirazcık kaçtı =))) çayı şekersiz içiyorum ordan yırttım
günaydın ısız topik ben listemi sunuyorum hergün düzenli yapıcaklarım
1 şart....... sabah kalkarkalkmaz 3 bardak sıcaksu 2 bardagı sade 1 bardagına 1 çay kaşıgı bal 1 çay kaşıgı limon suyu koyup içilcek
2. şart......... bütün ögünlerde 2 dilim çavdar ekmek yencek eger pilav yoksa
3. şart........her yemekten önce çorba içilcek salata yencek ,yarım su bardagı yogurt yencek
4.şart..........sebze yemeklere et koyduysam yag konmucak
5.şart........ara ögünlerimi düzeni yapıcam
6.şart.......yeşil çay bitki çaylarımı mutlaka günde 3 kupa içicem
7.şart .......günlük şimdilik 30 dakika yürüyüşümü yapıcam
8.şart .......yemekten hemen sonra 1 su bardagına 1 yemek kaşıgı doldurdugum elma sirkesini içicem
9.şart .........hergün 3 lt suyumu içicem akşam yemegimi 19. da yemiş olucam
10 .şart kaptan ne derse onu yapıcam yaşasın 9. TAKIM
gunaydın nasılsınn sende yanlıs hatırlamıyorsam gecen sene mı evlenmıstın gelınlıklere bakarkenden sankı bi hatırlıyorum senı:)
mursh bu arada şişeyi kullanıyor musun??? memnun kaldın mı???
gayet basarılı tebrık ederım
2010 şubat
iyiyim canım sen nasılsın =))
evt doğru hstrlamısım ıyıym bende mapım okumussundur dugunden snra aldıgım 30 kıloyu vermekle cebellesıyorum ne guzel bebegın olmus senın bazen dıyorumkı hazır dugun zamanı zayıfken yapsaymısım bende bebısımı dıorum.:)
=))
E nasıl aldın 30(
Benim acelem vardı hemen yapalım dedikRabbimde nasip etti çok şükür =)) Çİkolata kistinden amelyat oldum tüplerin yapışma ihtimali vardı ondan düğünü bile erken tarihe aldık normalde biz bu yaz evlenecektik ama benim sağlık sorunlarım yüzünden sevgilim hemen dedi canıma minnet dedi evlendik 4 ay sonra da bebişimizin yola çıktığını öğrendik =))
canımm nasıl sevındım anlatamam allahım nasıp etmıs sana bak ne guzel bendede polıkıstık over varmısdaha cocuk dusunmedıgım ıcın pek takmıyorum ama umarım dusundugum zaman bana bı yamuk yapmaz çatı çatır çatlar yumurtalarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?