Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım..Gelmene sevindim :))

Evet bende tazecik anneyim oğlum 12 eylülde 6. ayını dolduracak Rabbimin izni ile..Senin bebişin ne kadarlık..

dün annemin işleri vardıı
onları hallettik eve 10 da geldim düşünün
ki nöbetten çıktıgım halde dinlenmeden
haliyle menüm böyle düzensiz oldu
yok canım dukana daha başilıyamadım
bi düzene girmedimkiiii
annem taşınacak o bile etkiliyo benim düzenimiiiii işi oluyo haliyle gel şunu alalım gel bunu alalım bi gün iznim olsa oda ona gidiyo

Günaydııııın =))

Dün ki menüm =D

sabah bir fincan ballı sirkeli sıcak su..

Kahvaltı yapmadım geç kalktığım için ve sirkeli su tok tuttu canım istemedi..

Öğlen makarna salatası 1 kase 1 tane milföy börek 2 dilim fırında mücver 1 dilim ıslak kek domates salatalık

Akşam 3 kaşık kuru fasülye 3 kaşık plav 1 kaşık sebze yemeği

bu pek sağlıklı olmaıd meyve de yemedim dün (

Çok haklısın cnm kızmakta bende kızıyorum bızımkılere kızartmaya cok duskunler nerdeyse hergun yapılıyor bızım evde yazın kızartma...Ama artık careyı soyle bulacaksın cok canının cektıgı seylerden 1 adet 1 lokma yıyeceksın...Sızınkıler bu kadar bogazlarına duskunlerse annen babanda kıloludur.Bızımkıler oyle sahsen...Kardesın ıcınse kesınlıkle ona yol gostermelısın yoksa ılerde senın gosterdıgın azmı gosteremeye bılır ve saglık sorunları yasayabılır...Bence onun aklına gır yavas yavas kırmadan...Senın ıcın cok uzuluyorum aılenın bu denlı davranması cok kotu ama sende ırdelı olacaksın ve cok canın cektıgınde azar azar yıyeceksın...Netıcede 1 borek yedın dıe 1 dılım baklava yedın dıe hemen 100 kılo olacak deılsın...Ole kacırdıgını hıssettıgınde spora agırlık ver bıraz.Kendınıde uzme malesef ınsan aılesını secemıyo...Öle olsaydı zayıf bır annem babam olsun ısterdım ....(Allah basımızdan eksın etmesın )

Ayy tasınmak kadar zor bısey yok allah yardımcınız olsun cnm ıns bıran once hallolur ve sende duzene sokarsın yasamını

kızlar ben yürüyüş yapmaya gidiyorum artık bugün benim için yeni bir gün sonra gelirim

Haydı mars mars

Misafir olunca bole oluyor malesef...Ama dengelemıssın bence aksam ve kahvaltıdan kalanları oglen hupletmıssın

gayet basarılı tebrık ederım

bencede cok guzel sarlandırmıssın kendını ama sabah sabah okadar suyu nasıl ıcıyorsunuz yaa( bnm hemen mıdem bulanıyor

mursh bu arada şişeyi kullanıyor musun??? memnun kaldın mı???

Evt cnm kullanıyorum cokta memnunum cumat gunu ıcınde su kalmıstı yarım pzt gunu ıctım aynı duruyodu hemde bende su ıcme alıskanlıgı edındırdı bu sıse...Şimdi salata saklama kabı ve yemek saklamak ıcın olan kaplardan alıcam ....Özellıkle salata kabını cok tavsıye edıyorlar...2 3 hfta yesıllıkler hıc bozulmadan saklanabılıyormus ...Alıp salatayı dograyıp her aksam yemeklerın yanında yada sade olarak yemeyı dusunuyorum...

gayet basarılı tebrık ederım

Saol cnm ıns bu azımle devam ederım sıkılcak gıbı durmuyorum ama bakalım

=))

E nasıl aldın 30 (

Benim acelem vardı hemen yapalım dedik Rabbimde nasip etti çok şükür =)) Çİkolata kistinden amelyat oldum tüplerin yapışma ihtimali vardı ondan düğünü bile erken tarihe aldık normalde biz bu yaz evlenecektik ama benim sağlık sorunlarım yüzünden sevgilim hemen dedi canıma minnet dedi evlendik 4 ay sonra da bebişimizin yola çıktığını öğrendik =))

canımm nasıl sevındım anlatamam allahım nasıp etmıs sana bak ne guzel bendede polıkıstık over varmıs daha cocuk dusunmedıgım ıcın pek takmıyorum ama umarım dusundugum zaman bana bı yamuk yapmaz çatı çatır çatlar yumurtalarım:)

benide aranıza aldığınız için teşekkürler...
4 aylık bir bebeğim var hamilelik doğum sonrası kilo aldım ve bugün bi tartıya cıktımki 96,7. kilo vermem lazım.

bende bu sirkeli ballı sudan yapacagım ama çubuk tarçınım yok migrosa ugrasam alırdım olmasada bi kaç gün sadece ballı sirkeli su yapıp içiyim ben eminim faydası olacaktır

Aman canım ya bana doktor kansersin dedi yumurlağını alacağız asla çocuk sahibi olmazsın dedi 3 doktor da hemen hemen aynı şeyi söyledi amelyat olduğum doktor ise senin değil benim başım ağrayacak amelyat yapacak olan benim nie tedirginsin dedi..Erken evlen yap çocuğunu dedi bizde öyle yaptık en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın demişsi Rabbime çok şükür gerek kalmadı..Bak paşacım 6. ayını dolduracak nerede ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…