- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.061
benide aranıza aldığınız için teşekkürler...
4 aylık bir bebeğim var hamilelik doğum sonrası kilo aldım ve bugün bi tartıya cıktımki 96,7. kilo vermem lazım.
Aman canım ya bana doktor kansersin dedi yumurlağını alacağız asla çocuk sahibi olmazsın dedi 3 doktor da hemen hemen aynı şeyi söyledi amelyat olduğum doktor ise senin değil benim başım ağrayacak amelyat yapacak olan benim nie tedirginsin dedi..Erken evlen yap çocuğunu dedi bizde öyle yaptık en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın demişsi Rabbime çok şükür gerek kalmadı..Bak paşacım 6. ayını dolduracak nerede ise
bende bu sirkeli ballı sudan yapacagım ama çubuk tarçınım yok migrosa ugrasam alırdım olmasada bi kaç gün sadece ballı sirkeli su yapıp içiyim ben eminim faydası olacaktır
4 aylık bir bebeğim var hamilelik doğum sonrası kilo aldım ve bugün bi tartıya cıktımki 96,7. kilo vermem lazım.
bende bu sirkeli ballı sudan yapacagım ama çubuk tarçınım yok migrosa ugrasam alırdım olmasada bi kaç gün sadece ballı sirkeli su yapıp içiyim ben eminim faydası olacaktır
masallah cnm tabı esınıde taktır ettım genelde böyle durumlarda erkeklerın yuzde seksenı kaçar ya bak öyle yapmamıs.30u nasıl aldın demıssın 6 ay calısmadım öğlene kdr uyu kalk 1-2 lokma ye aksama yemeklerı döktur bnm koca zayıf o yemıyodu kalanını ben yıyodum hareketsızlık aldım ıste ama cok hızlı aldım.hızlı alısım overden olabılır.ama sımdı zayıflama zamanı
1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.
2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.
3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.
4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir
ortamda yapın bunu.
6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.
8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.
9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.
10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.
11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. Diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.
14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.
15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.
16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.
17- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.
18- Sık ama az yiyin.
19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.
20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter.
ben şu atıştırmayı bıraksam süper olur pufff
Olabilir canım çünkü ben 60 dım birden 8 9 ayda 75 oldum ve tek sebebi de kabızlık kist yapmış bağırsaklarım ve rahim sırtıma yapışmış kist büyükdü 15 cm diğeri de 5 cm..
Aman canım ya bana doktor kansersin dedi yumurlağını alacağız asla çocuk sahibi olmazsın dedi 3 doktor da hemen hemen aynı şeyi söyledi amelyat olduğum doktor ise senin değil benim başım ağrayacak amelyat yapacak olan benim nie tedirginsin dedi..Erken evlen yap çocuğunu dedi bizde öyle yaptık en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın demişsi Rabbime çok şükür gerek kalmadı..Bak paşacım 6. ayını dolduracak nerede ise
masallah cnm tabı esınıde taktır ettım genelde böyle durumlarda erkeklerın yuzde seksenı kaçar ya bak öyle yapmamıs.30u nasıl aldın demıssın 6 ay calısmadım öğlene kdr uyu kalk 1-2 lokma ye aksama yemeklerı döktur bnm koca zayıf o yemıyodu kalanını ben yıyodum hareketsızlık aldım ıste ama cok hızlı aldım.hızlı alısım overden olabılır.ama sımdı zayıflama zamanı
benimde yok bende tarçınsız yapıyorum tarçın olsa içimi daha kolay olur tabi tarçın sevenler için =)))
eve t kızlar bugun bızım semt pazarı bı cıkıp sebzelerımı meyvelerımı alıyım dıyorum görusuruzz
[ı]
aman canım ya bana doktor kansersin dedi yumurlağını alacağız asla çocuk sahibi olmazsın dedi 3 doktor da hemen hemen aynı şeyi söyledi amelyat olduğum doktor ise senin değil benim başım ağrayacak amelyat yapacak olan benim nie tedirginsin dedi..erken evlen yap çocuğunu dedi bizde öyle yaptık en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın demişsi rabbime çok şükür gerek kalmadı..bak paşacım 6. Ayını dolduracak nerede ise[/ı]
TÜNAYDINNN ARKADAŞLARIM ben geldimmm....
kızım sabaa karşı 5 de uyanıyo...huy edindi prensesim...o yüzden sabah onla birlikte ben de uyudum..yeni uyandım..benim metabolisma yavatır şimdi:))
ocaga çay koydum ve yumurta haşlıyorum....kızlar yumurta hergün yenmez diil mi diette?
Kızlar dün sabah ofıste kasık olmadığı için elma sirkesini göz kararıyla koymuştum...Bugun kasık getırdım yanımda 3 yemek kasıgı sırke yarım yemek kasıgıda bal koydum gayet normal ıcılebılır bı karısım oldu...Dünkü biraz sertti.
Bundan sonra sirkeli ballı su bu karışımla içilir
3 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı bal
ılık su
Ohhh yarasınnn
kızlar dünkü menümde aklıma takılan bir detay var..hem öğleyin hem de akşam arpa şehriye çorbası içtim bir kase..hani pilav yrken bile tırsıyoruz ya diette..ee arpa şehriye çorbasında da oldukça fazla arpa var..bana zararlı gibi geldi bu çorba..ama çorbaların çoğu öyle..tarhana mercimek falan da?sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?