Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

koskoca tencereyte 1 bardak şehriye konuya nolacak içtiğin şurda tabakla şehriye fazla birşey yapmaz olsun içine sıcacık suyu gidiyo ne güzel :))
mercimek çorba dada mercimek var ona bakarsak mercimek nişasta deposuu

mURSHçok tşk ederim cnm..çorbalar çok da masum değilmiş:)
bugün için taze fasulye yapıcam kendime..ekmek işini de sabahları 2 ince dilim tahıllı ekmek ve sonraki öğünlerde yememeyi düşünüyorum..

kızlar dün akşam yatmadan önce sırayla önce rezene sonra yeşil çay ve üzerine sodaiçtim...sonra da gece boyu uyandugumda su içtim..tartı eksilerde..akşam yemeklerimi erken yiyip böyle çaylarla şok yapmayı istiyorm vücudumu:)

haklısın cnm...bu sefe rişi sıkı tutmak istiyorum..ipin ucunu kaçırmamalıyım:)))

Bişey değil tatlımmm

Bencede bitki çayları diyet işinde kullanılmalı faydası kesınlıkle var

haklısın cnm...bu sefe rişi sıkı tutmak istiyorum..ipin ucunu kaçırmamalıyım:)))

İyi yapıyorsun cnm şehriye çorbası ıctıysen ekmek yemıyceksın demekkı dengeyı saglamak adına bu sekılde yapabılırsın

Eeee bu diyet süpermiş valla ... Hem doyurucu gozukuyor hemde idda ettıgı gıbı verdırıyorsa çok çok çok iyi

Hepsi benım yaptığım şeyler iyiside kötüsüde....Paylaşım için teşekkürler eline sağlık...

Amiin inş. canım inş. öyle kucağıma aldım çok şükür =)))

TAÇSIZ PRENSES cim hoşgeldin cnm...çok geçmiş olsun..ne güzel genç anne olmuşsun..ben 28 yasında anne oldum ama keşke erken olsaymışım diyorum:))
canım bu arada sen ek gıdaya geçmişsindir ama diet sütünü engelliyor mu?ben çok sıkı yapmıyorum dietimi çünkü daha 3 aylık 6 aylık olunca biraz daha sıkabilirim.

kızlar az önce sauna esofmanımın altını giydim..üzerini giymiycem bisüre daha ..sıkıntı veriyor..terlemeye başladım..biraz daha size takılayım yeşil çayımı bitireyim biraz spor ve temizlik yapıcam esofmanla..
daha önce 2007 yılında diet ve spor yaparak 1 kg vermiştim ve son dönemde termal şort giymiştim..selülitten eser kalmamıştı..çok faydasını gördüm.

Teşekkür ederimmm =)) Evet hiç pişman değilim =))) Çok şükür ki Rabbim nasip etti cennetin kokusunu bu dünyada duymayı..

Geçmedim sadece günde 1 tane meyve veriyorum cam rende de rendeliyorum..Kilosu çoook iyi bu yüzden ek gıdaya geçmedim geçmeyi de şuan için düşünmüyorum 1 / 2 ay daha inş. sadece süt.. Diet bende çok sıkmıyorum ama öyle saldım çayıra da yapmıyorum ipin ucu kaçtı mı gider valla benim kuzenim doğumdan sonra çok kilo aldı çok şükür ben almadım ama veremiyorum da işte ufak ufak yeni gidiyor..

maaşallah bebişine cnm..benim bebeğimçok zayıf doğduhaklısın emzirme dönemi bence hamilelikten daha tehlikeli..ben biraz daha bu takıma gelmesem 2 ay sonra 100 kg olurdum kesin..çok acıkılıyor bir de emziriyorum düşüncesi insanı yemeye itiyor:)

Kendinden çok etrafındakiler yapıyor bunu..Ben kendi ailemin yanında olsam emin ol bende 100 düm belki geçmiştim bile sütün olsun bunu ye sütün olsun bunu iç ohhh göbek benden önde sonra Benim ki tontiş doğdu tombalak tosunum benim doktor genetik dedi babası da iri yapılı dayıları da e bende küçük sayılmam heheh Ben midem kazındıkça ülker napolyon çikolatadan bir tane yiyordum üstüne de bollll su içiyordum onlar küçük oluyor die onlardan alıyordum dayanamıyorum çikolataya şimdi onlar geçti açıktıkça meyve yiyorum mide kazıntıların eskisi gibi çok olmuyor bünye de alışıyor sanırım..

Bende istiyorum o esofmanlardan ama ıse yarıyormu bılmıyorummm

cnm corba yerken 1 dılım ekmegını gözden cıkartıyorsun dıye bılıyorum.yanı 1 kepçe corba=1dılım ekmek tabı 1 kepçe corba kasede cok az duruyor.:))

yumurtayla ılgılıde cok degerlı bır besın murshunda söledıgı gıbı ama dıyetsyenler haftada 3ten fazla önermıyorlar onuda mesela 2 dılım peynr yıyorsan 1 peynır 1 yumurta yapabılırsın veya 3 parca et yıceksen o gun 2 parca et 1 yumurta yapabılırsın dıye bılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…