- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.101
yogurtluı karnıbahar bayılırımm
şimdi bende proteinimi aldım sütümü içtimmmm
peynirimi yedimmm
akşamda tavuk yiycemmm
mesajı yenı gördum ama hıc gözume gözukmedı karnabahar cıkmamıs sanırım
yogurtluı karnıbahar bayılırımm
şimdi bende proteinimi aldım sütümü içtimmmm
peynirimi yedimmm
akşamda tavuk yiycemmm
İnceltiyormu peki kullanıp faydasını gördünmü...
Evt sanırım cıkmamıs daha bende kıpada felan vardır dıe baya arastırdım ama bulamadım bende haslayıp salatalara felan eklemeyı sevıyorum söyle kı verdıgım kılonun cogunu karnıbahar haslaması yıyerek verdım ...Şimdi gene dort gozle cıkmasını beklıyorum :)))
cnm corba yerken 1 dılım ekmegını gözden cıkartıyorsun dıye bılıyorum.yanı 1 kepçe corba=1dılım ekmek tabı 1 kepçe corba kasede cok az duruyor.:))
yumurtayla ılgılıde cok degerlı bır besın murshunda söledıgı gıbı ama dıyetsyenler haftada 3ten fazla önermıyorlar onuda mesela 2 dılım peynr yıyorsan 1 peynır 1 yumurta yapabılırsın veya 3 parca et yıceksen o gun 2 parca et 1 yumurta yapabılırsın dıye bılıyorum:)
cnm corba yerken 1 dılım ekmegını gözden cıkartıyorsun dıye bılıyorum.yanı 1 kepçe corba=1dılım ekmek tabı 1 kepçe corba kasede cok az duruyor.:))
yumurtayla ılgılıde cok degerlı bır besın murshunda söledıgı gıbı ama dıyetsyenler haftada 3ten fazla önermıyorlar onuda mesela 2 dılım peynr yıyorsan 1 peynır 1 yumurta yapabılırsın veya 3 parca et yıceksen o gun 2 parca et 1 yumurta yapabılırsın dıye bılıyorum:)
tşk ederim cnm bilgi için..o sen baya iyi biliyorsun detayları..ben de diet bilgisi sıfır
aaaaa bende tavuk yapmayı düşünüyorum...salatanın uzerıne koymak ıcın ....
Ayrıca sımdı bana cıps uzattılar ben gerı cevırdım
kızlar az önce okudugum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum..belki siz biliyorunuzdur ben bilmiyordum..ELMA gibi tok tuttugu söylenen(beni hiç tok tutmazdı)besinlerin tok tutması için üzerine bol su içmek gerekiyormuş..bollifli oldugu için midede şişmesi gerekiyormuş..netle nesfitte öyle sanırım zira beni hiç doyurmuyor:)
bende dolabımda cips almıştım nöbette yememiştim onu burada arkadaşlara veriyorummm
kalktımmm işteee yemiycemm veriyorummm verdimmmm
kızlar az önce okudugum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum..belki siz biliyorunuzdur ben bilmiyordum..elma gibi tok tuttugu söylenen(beni hiç tok tutmazdı)besinlerin tok tutması için üzerine bol su içmek gerekiyormuş..bollifli oldugu için midede şişmesi gerekiyormuş..netle nesfitte öyle sanırım zira beni hiç doyurmuyor:)
kızlar bu arada benım cumartesı gunlerı dıyetısyen gunum aklınıza takılan bısı olursa yazarsınız bende dıyetısyene sorar ögrenırım ne dersınız:)
sporla birlikte kullanılırsa kesinlikle inceltiyor mursh cum..pekiii kondisyon bisikleti inceltior mu?ben de hala emin olamadım da alıp almamakta..
karnabahar haşlaması mı:)) ayy ne güsel fikir kızlar..daha öçnce sadece kızarmışın ı yerdim ..çıksa da yesek o zaman..özellikle akşamları..
kızlar az önce okudugum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum..belki siz biliyorunuzdur ben bilmiyordum..ELMA gibi tok tuttugu söylenen(beni hiç tok tutmazdı)besinlerin tok tutması için üzerine bol su içmek gerekiyormuş..bollifli oldugu için midede şişmesi gerekiyormuş..netle nesfitte öyle sanırım zira beni hiç doyurmuyor:)
kızlar bu arada benım cumartesı gunlerı dıyetısyen gunum aklınıza takılan bısı olursa yazarsınız bende dıyetısyene sorar ögrenırım ne dersınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?