Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mesajı yenı gördum ama hıc gözume gözukmedı karnabahar cıkmamıs sanırım

yogurtluı karnıbahar bayılırımm

şimdi bende proteinimi aldım sütümü içtimmmm
peynirimi yedimmm

akşamda tavuk yiycemmm

Evt sanırım cıkmamıs daha bende kıpada felan vardır dıe baya arastırdım ama bulamadım bende haslayıp salatalara felan eklemeyı sevıyorum söyle kı verdıgım kılonun cogunu karnıbahar haslaması yıyerek verdım ...Şimdi gene dort gozle cıkmasını beklıyorum :)))

Aaaaa bende tavuk yapmayı düşünüyorum...Salatanın uzerıne koymak ıcın ....

Ayrıca sımdı bana cıps uzattılar ben gerı cevırdım

kızlar bu arada benım cumartesı gunlerı dıyetısyen gunum aklınıza takılan bısı olursa yazarsınız bende dıyetısyene sorar ögrenırım ne dersınız:)

karnabahar haşlaması mı:)) ayy ne güsel fikir kızlar..daha öçnce sadece kızarmışın ı yerdim ..çıksa da yesek o zaman..özellikle akşamları..

tşk ederim cnm bilgi için..o sen baya iyi biliyorsun detayları..ben de diet bilgisi sıfır

tşk ederim cnm bilgi için..o sen baya iyi biliyorsun detayları..ben de diet bilgisi sıfır

Kahvaltı : 1 adet yumurta peynir bir dilim ekmek..

Ara öğün : 1 yeşil elma

Öğlen yemeği : bir porsyon kuru fasülye 4 kaşık makarna salatası

Atıştırma yarım dilim ıslak kek 1 paket çilekli süt

Akşam yemeği : 4 kaşık sebze yemeği bir kase yoğurt ve sonra bir elma olarak devam edecek =)) bir de salata ve çorba tabi ki

kızlar az önce okudugum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum..belki siz biliyorunuzdur ben bilmiyordum..ELMA gibi tok tuttugu söylenen(beni hiç tok tutmazdı)besinlerin tok tutması için üzerine bol su içmek gerekiyormuş..bollifli oldugu için midede şişmesi gerekiyormuş..netle nesfitte öyle sanırım zira beni hiç doyurmuyor:)

Saol canım ben biliyordum ama unutmuştum valla iyi oldu

nestfit benide doyurmuyorr bide en son aldıgım müsli hiç hoşuma gitmedii
nestfit daha güzeldi yinede meyvelisiii

kızlar bu arada benım cumartesı gunlerı dıyetısyen gunum aklınıza takılan bısı olursa yazarsınız bende dıyetısyene sorar ögrenırım ne dersınız:)

Ayy cnm super fıkır sorarız tabı sende caktırmadan sorarsınbıızm adımıza :))))

sporla birlikte kullanılırsa kesinlikle inceltiyor mursh cum..pekiii kondisyon bisikleti inceltior mu?ben de hala emin olamadım da alıp almamakta..

Duzenlı kullanılırsa evt ben faydasını gordum cnm ve eve alınabılecek spor aletlerı arsında en uygunu ayrıca guzel askı gorevı goruyor Tavsıye ederım ama dısarıya spora gıtme sansın yoksa al derım

karnabahar haşlaması mı:)) ayy ne güsel fikir kızlar..daha öçnce sadece kızarmışın ı yerdim ..çıksa da yesek o zaman..özellikle akşamları..

evt cnm ben bır kıs tukettım pataes havuc karnıbahar artık ıstatıslık yapmıstım cesır cesıt yapıyodum :))) Bencede bıran evvel cıksında yıyekk

evt duymustum cnm bol bol su tuketılmelıymıs kı ben k fleks yedıkten yedıkten sonra uzerıne su ıcıyorum tok tutuyor...

cnm benim en merak ettiğim konu yemek esnasında su yada başka bir içecek içilebilir mi? ve yeşilçayı yemeklerden ne kadar süre sonra içmeliyiz? bunları sorarsan sevinirim

Gulsekerrrr tupperware lerden aldım bı suru bı tanıdıgımda varmıs almıs elınde kalmıs satamamıs bana verdı yavas yavas odersın dedı :))))

Salata kurutucusu aldım
super sef aldım
saklama kabı aldım
bu termoslu yemek kabından aldım msendekınden....

Cok guzel denk geldı yaaa...Saol tatlım senın sayende hayatım cok kolaylasacak

bende bugünkü menümü yazayım
sabah müsli (keten tohumlu),3 ceviz ve biraz yaban mersini
ara 1 armut
öğle somon balığı ,bol salata ve 1 dilim çavdar ekmeği
ara siyah üzümlü,tarçınlı yoğurt
akşam karnıyarık,4 kaşık pilav ve biraz maydonoz
yeşilçay 3 bardak,şalgam suyu 1 bardak ve suyuda şimdilik 2 lt içtim yatana kadar 3 lt ye tamamlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…