- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.121
Gulsekerrrr tupperware lerden aldım bı suru bı tanıdıgımda varmıs almıs elınde kalmıs satamamıs bana verdı yavas yavas odersın dedı :))))
Salata kurutucusu aldım
super sef aldım
saklama kabı aldım
bu termoslu yemek kabından aldım msendekınden....
Cok guzel denk geldı yaaa...Saol tatlım senın sayende hayatım cok kolaylasacak
w
wawwwww çok sevindim senin adına valla bana büyük kolaylık sağlıyor mesela dün kahvaltıdan hemen sonra evden çıktım ama yanıma yeşilçay ve meyve almıştım ,acıktıkça onları yedim-içtim süper oldu,eskiden utanırdım sokakta birşeyler yiyip içmeye ama artık hapır hupur yiyorum vallaayrıca tatilde havuz başındaki en zayıf bayanlardan biriydim hatta 103 kilo olan 16 yaşında bi kızı bile diyete ikna ettim nerdeyse hayata küsmüştü na yapayım yani, birde şu çatlaklarım olmasaydı çok daha süper olurdu vücut vücut değil harita mübarek
w
wawwwww çok sevindim senin adına valla bana büyük kolaylık sağlıyor mesela dün kahvaltıdan hemen sonra evden çıktım ama yanıma yeşilçay ve meyve almıştım ,acıktıkça onları yedim-içtim süper oldu,eskiden utanırdım sokakta birşeyler yiyip içmeye ama artık hapır hupur yiyorum vallaayrıca tatilde havuz başındaki en zayıf bayanlardan biriydim hatta 103 kilo olan 16 yaşında bi kızı bile diyete ikna ettim nerdeyse hayata küsmüştü na yapayım yani, birde şu çatlaklarım olmasaydı çok daha süper olurdu vücut vücut değil harita mübarek
cnm benim en merak ettiğim konu yemek esnasında su yada başka bir içecek içilebilir mi? ve yeşilçayı yemeklerden ne kadar süre sonra içmeliyiz? bunları sorarsan sevinirim
Aramıza tekrar hoşgeldin canım..Bende 6 aylık anneyim =))) gebelik boyunca ne kadar aldın ne kadarı gitti..?
şuanki kilom 96,7 önce 75 daha sonrada vere bildiğim yere kadar devam edeceğim. bu arada her hafta cuma günümü kilo bildirimi?
10.00:2 dılım normal ekmek + 1 dılım peynırle yapılmıs tost ve kayısılı form cayı
13.00:1 adet nektarin
14.15:5 kasık bezelye+yoğurt+salata+1 dılım cavdar ekmegı
16.30:1 cay kasıgı sarelle (çok tatlı yemek ıstıyorummmmm)
17.15:3 adet dıyet bıskuvı+1 bardak sut (sutun ıcıne 1 tatlı kasıgı nescafe attım)
19.15:bezelyelı tavuk sote+1 bardak dıyet kola
22.00:3 bardak sekersız cay+yarım haslanmıs mısır
15 dk leslıe ıle yuruyus ve 2 ltre su ıctım
gÜNAYDIN CANLARIMMMMM
NASILINIZ BUGÜNN
Cnmm ıyı gıdıyorsun tartıldıgında meyvesını alıcaksın merak etme...Menun gayet guzel mısır olmasa ıyımıs ama odaolsun
Günaydın tatlımmmm süperiz bomba gibiyizSen nasılsın inş maşallah
Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız
Geçip giden yılların ardından bakacağız
Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız
Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız
Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerdeHani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimsin şimdi nerdesin nerde
iyiyim canımm işteyim dua ediorum yogun olmiyim bugün diyee
sınavlarım var hasta sonu açıköğretim çalışıyorum akşamları daha dogrusu dün başladım son günler çalışırım hep
diyet psikolojine giremedim hala murchh dürt beni azcıkkkk
sen napıyon iyimisinnn
Benüm dünkü menümm
Sabah kaşar peynir
ince dilim kepek ekmek
ara yok
öğle
1 hamburger
ara süt
akşam 2 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 büyük çikolata(((
canım tatlı çekiyo hasta olcam hehraldee
su yattımm
dünüm hiç diyet gibi geçmedi üzgünümm ama bu sabh bi beyaz badi giydim istanbuldan severek almıştım dar biraz baktım 2 kat halinde (çamaşırım belimi kestiği için 2 kat :))))) ) o görüntüyü görünce dedimkiiiii Eddaa sana ne yakıştı beyaz badiiii tühhhhh sanaaa
veeeee daha yemiycemmm bu sabah aklım başıma geldi yine gitmez inşallahhh
O zaamn al sana cevap tatlımmm (şarkıya bayılırım bu arada)
“Önceden olsa bırak gitsin aşk tek kişilik derdim. Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim… Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış…”
Eddaaaa cnm ıns bugun youn olmazsın hafta sonu ıcınde sımdıden basarılar ! Hangı bolum okuyorsun ?
Diyet konusuna gelıncede artık lutfen basla walla kararlıydık cok hanı ılla dukan yapıcam dıe bekleme bu arada normal dıyetını yap kendını hazır hıssettıgınde dukana baslarsın bıde nobet senın duzenını bozdu bence ...Ama bu gıbı durumlarda insan bıraz daha bahanecı oluyor.Tedbırını alırsan cok kolay dıyet yapmak...Hadı hemen bugun baslıyorsun...Kahvaltıda ne yemıs olursan ol :82:
Kendıne haksızlık etme bır tek cıkolata ısı bozan ...Tek hamburger yedıysen sorun yok...Patates cola varmıydı yanındaneyse olan olmus bak o beyaz bady gıyebılırsın ha gayret yaaa azcık azım et hanı ne oldu en azımlımız sendın walla....Cuma gunu lıste var unutma Aklın basından gıtmeye megıllendımı gel bıze sole bız caydırırz senı
Heyt beee !!!! söze bak
aynen nöbette kudurup yiyince daha normale dönemiyom nasılsa dün diyet yalan oldu bugünde evdeyim yiyim bari oluyorum
yok bugün aynada göbeğimi hiç begenmedimmm diyet başlarrrrrrrrrr :79::80:
kuşum giyiyorum şuan görsennn karnımı içeride çekmiyorumm saldım gittiii
zayıflıcammmm
evet murchh zayıflıyocazzz !!!!!!!
bu sabah son olarak ne yazdıgımı söyliyim içim rahat etsinnn
uyandımki eşim çemenli sucuklu yumurta yapmış yanında 2 çeşit reçelll beyaz peynir kaşar peynir yeşil siyah zeytinn dogranmış salammmmm
birde domates ve salatalık dilimlemiş... (bi kaç gündür limoniyim kahvaltıya kaldırdı beniiii güyam iyilik yaptı bana)
ve ben yedimmmmm yağlı yağlı yumurtaannn pişmanımmmm zayıflıcam sözzz
sabah tartıldım 67,3 çıktım cuma günü 66,9 dum 400 gram fazla çıktım ama cumaya kadar söz o farkı kapıycammm ve birazda kilo vermiş olcammm Sözzz murchhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?