- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.141
gÜNAYDIN CANLARIMMMMM
NASILINIZ BUGÜNN
Cnmm ıyı gıdıyorsun tartıldıgında meyvesını alıcaksın merak etme...Menun gayet guzel mısır olmasa ıyımıs ama odaolsun
gunaydın cnmm ya karsı komsumuz hemde bızım arkadasımız o cagırdı cukalata vtatlı ve cerez ıkram ettı ve mısır ıclerınde en masum mısırı gördum aksam arada 2 meyvem vardı onun yerıne mısır yedım ama kalorısını hıc bılmıyorum((
Herkese GÜNAYDIIINNNNN
Dünkü Menü ;
Sabah ;
1 litre su
1 fincan elma sirkeli ballı ılk su
Öğle ;
1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir
1.5 dilim tam bugday ekmegi
Ara;
Şekersiz türk kahvesi
1 şeftali
Akşam ;
Kepekli makarna (1 avuc tan yapılmıs)
lıhgt yourt
Bal yeğenimin coco pops larından 1 avuc
Spor ;
30 dk kondisyon bisikleti
100 sopa hareketi
50 twister dönüşü
30 mekık (Mekık aletıyle yapıyorum ama tam mekık olmuyo sanırım yarım mekık dıyecem ona ben)
Aletsiz egzersız hareketleri
Yeşil çay;
3 kupa
Su ;
3 litre
Cnmm ıyı gıdıyorsun tartıldıgında meyvesını alıcaksın merak etme...Menun gayet guzel mısır olmasa ıyımıs ama odaolsun
gunaydın cnmm ya karsı komsumuz hemde bızım arkadasımız o cagırdı cukalata vtatlı ve cerez ıkram ettı ve mısır ıclerınde en masum mısırı gördum aksam arada 2 meyvem vardı onun yerıne mısır yedım ama kalorısını hıc bılmıyorum((
Mısafırlıkte ısler degısıyor tabu cnm yemesen kırılıyorlar yesen o degıl...İyi yapmıssın cıkolata ve kuruyemıse gore daha ıyı...Haslanmıs mısırın 100 gr 90 kcl cok yememıssın zaten
murshcum sen nerdeyse 1 öğun yıyorsun kahvaltıyı ögle menusu gıbı yıyorsun ve spor lısten yeme lıstenden daha uzun bravo...
Cnmm sabahları younluktan kahvaltı edecek zamanım olmuyor ondan kahvaltım oglenı buluyo...Duzene sokmaya calısıcam...Bıde ıs yerınde mutfak yok ogle yemeklerı sorun oluyordu onuda cozdum bugun getırdım yanımda ogle yemegımıSpor cok onemlı yaa ole uzun gorunuyor ama cok zaman harcanmıyo ıns ıse yarar.
Mısafırlıkte ısler degısıyor tabu cnm yemesen kırılıyorlar yesen o degıl...İyi yapmıssın cıkolata ve kuruyemıse gore daha ıyı...Haslanmıs mısırın 100 gr 90 kcl cok yememıssın zaten
Cnmm sabahları younluktan kahvaltı edecek zamanım olmuyor ondan kahvaltım oglenı buluyo...Duzene sokmaya calısıcam...Bıde ıs yerınde mutfak yok ogle yemeklerı sorun oluyordu onuda cozdum bugun getırdım yanımda ogle yemegımıSpor cok onemlı yaa ole uzun gorunuyor ama cok zaman harcanmıyo ıns ıse yarar.
evet calısırken zor oluyor ben ıse baslayınca napcam bakalım.sporda sopa hareketı yapıyorsunuz ya bel yan yağları:)) için de 2 tane kucuk su sısesıne su dolsurun ıkı elınıze alın dık durun bacaklar fazla acık olmadan bı saga bı sola egılın ben cok faydasını göruyorum bunun gunde 50 tane yapsanız bıle yeter bu yandakı yağlarımız ustten baslayarak erıyor yavas yavas
Herkese GÜNAYDIIINNNNN
Dünkü Menü ;
Sabah ;
1 litre su
1 fincan elma sirkeli ballı ılk su
Öğle ;
1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir
1.5 dilim tam bugday ekmegi
Ara;
Şekersiz türk kahvesi
1 şeftali
Akşam ;
Kepekli makarna (1 avuc tan yapılmıs)
lıhgt yourt
Bal yeğenimin coco pops larından 1 avuc
Spor ;
30 dk kondisyon bisikleti
100 sopa hareketi
50 twister dönüşü
30 mekık (Mekık aletıyle yapıyorum ama tam mekık olmuyo sanırım yarım mekık dıyecem ona ben)
Aletsiz egzersız hareketleri
Yeşil çay;
3 kupa
Su ;
3 litre
evet calısırken zor oluyor ben ıse baslayınca napcam bakalım.sporda sopa hareketı yapıyorsunuz ya bel yan yağları:)) için de 2 tane kucuk su sısesıne su dolsurun ıkı elınıze alın dık durun bacaklar fazla acık olmadan bı saga bı sola egılın ben cok faydasını göruyorum bunun gunde 50 tane yapsanız bıle yeter bu yandakı yağlarımız ustten baslayarak erıyor yavas yavas
Hemen bunuda eklıyorum spor hareketlerının ıcıne o yandakı yaglar benı delı edıyor zaten...Onlar sayesınde dusunun belımde koca bı cukur varBenım tek derdım o yaglar ve gobek ve basenn uuuhuuhuu
Günaydın kızlar =)))
Nasılsınız bütün kemiklerim ağrıyor ya 3 gündür üst üste misafirim var bugün de var ölüyorum artık ya işim gücüm var daha hiç bişey yapamadım misafirlerden..Yoruldum..En iyisi ben yine calsiyum magnezyum başlayayım kemiklerim fena ağrıyor ya yeteeeeeeeeeeer ya yoruldummm((
bu arada ballı sirkeli ılk su içen bütün arkadaşların dikkatine ;
bu karısımı ıcen kişilerin dişlerini fırcalaması gerekıyormuş..sanırım sırkedekı asıt ve o keskınlık dişlere zarar veriyorrr...ben canta boyu dıs fırcası ve macunu aldım ofıse koydum fırcalıyorum...zaten dıs fırcalama alıskanlıgım yoktu onuda kazanmıs oldum boylelıkler...bilginize
kocum benım bee aslansın aslanHadı hadı ıyısın gene kocıs kıyak yapmıs Olsun sabah kahvaltısını guzel yapın dıolar zaten sen bıraz abartmıssın gercı ama olsun hemn basla oglen dıkkat et aksamda ole sen leslıe yapıyodun bı ara ne oldu ? Spor yapmalısın gobek ıcın
gunaydınn bu ne kadar enerjık bır gunaydın olmus böyle :))) ben yenı uyandım kahvaltı saatım olmasa daha uyucam tembellıktende saatı gecırmıyım dıe kalkıyorum
ahh cnm yaa ne mısafırı bu bole arka arkaya bebegemı gelıyolar kı ?
evdeyken geç kalkmayı hiç sevmiyorum ozaman kendimi bitkin hissediyorum
ne kadar erken kalkarsam o kadar dinç oluyorumm
boşver erken kalkmak en iyisi
murch bu aradaaa senin menüne baktımda spor listen en kabarık öylee zaten işten geç çıkıyon desene sen sabah akşam sspor yapıyosonn aferinnn sanaa kocaman
cnmm lıste kabarık duruyo ama elle tutulur bı kondısyon bısıkletı var dıgerlerı ole 10 dk 5 dklık seyler toplasan 30 dk onlar yapsa ıste hergun 45 dk 1 saat spor yapıyorum zamanım oldukca yapıcam bakalım ıns ıse yarar...
Ahh cnm yaa ne mısafırı bu bole arka arkaya bebegemı gelıyolar kı ?
yarar yararrr hadi sırada 77 varrrr sonra 75 , 74 diye göreceğim seniiiii
yok canım çaya geliyorlar ufaklık 6. ayına girecek ayın 12sine ayyy paşacım kocaman olmuş =)))
Dünya farkında sen değilsin
Bensiz aşkınla kalma böyle
Kim var karşımda? Sen değilsin
Bittin aslında ben de öyle
Duyamadım aşktan ara sıra
Birkaç yeni kelime yine de
Arada sırada aklıma geliyor
Geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor
Kalbime gömülen emin olma diyor
Beni öldürüyor kendisi yaşıyor
AJDA PEKKANIN BU ŞARKINI DİNLEDİNİZMİ KIZLARRR
BUARADA KIZLARRR
bi ark vardı zayıflıyorum önceki nicli LOVONIA dün facveden baktımda baya zayıflamışş sormadım kaç kilo gitti diye ama rejime devam ediyo herhaldee
murch gördünmüü
buraya ilk koydugu taytlı resimdeki mide karın popo hep gitmişşşş
taş gibi hatun olmuş
Benüm dünkü menümm
Sabah kaşar peynir
ince dilim kepek ekmek
ara yok
öğle
1 hamburger
ara süt
akşam 2 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 büyük çikolata(((
canım tatlı çekiyo hasta olcam hehraldee
su yattımm
dünüm hiç diyet gibi geçmedi üzgünümm ama bu sabh bi beyaz badi giydim istanbuldan severek almıştım dar biraz baktım 2 kat halinde (çamaşırım belimi kestiği için 2 kat :))))) ) o görüntüyü görünce dedimkiiiii Eddaa sana ne yakıştı beyaz badiiii tühhhhh sanaaa
veeeee daha yemiycemmm bu sabah aklım başıma geldi yine gitmez inşallahhh
kuşum giyiyorum şuan görsennn karnımı içeride çekmiyorumm saldım gittiii
zayıflıcammmm
evet murchh zayıflıyocazzz !!!!!!!
bu sabah son olarak ne yazdıgımı söyliyim içim rahat etsinnn
uyandımki eşim çemenli sucuklu yumurta yapmış yanında 2 çeşit reçelll beyaz peynir kaşar peynir yeşil siyah zeytinn dogranmış salammmmm
birde domates ve salatalık dilimlemiş... (bi kaç gündür limoniyim kahvaltıya kaldırdı beniiii güyam iyilik yaptı bana)
ve ben yedimmmmm yağlı yağlı yumurtaannn pişmanımmmm zayıflıcam sözzz
sabah tartıldım 67,3 çıktım cuma günü 66,9 dum 400 gram fazla çıktım ama cumaya kadar söz o farkı kapıycammm ve birazda kilo vermiş olcammm Sözzz murchhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?