Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murshcum sen nerdeyse 1 öğun yıyorsun kahvaltıyı ögle menusu gıbı yıyorsun ve spor lısten yeme lıstenden daha uzun bravo...

sabahki menün dışında herşey süper cnm hatta hem işte çalışıp hemde düzenli spor yapmana bayıldım,sabahki yediklerine gelince bence hata yapıyorsun kahvaltı çok çok önemli evden çıkmadan önce kahvaltını yapmazsan bir süre sonra vücudun iflas eder

Günaydın kızlar =)))

Nasılsınız bütün kemiklerim ağrıyor ya 3 gündür üst üste misafirim var bugün de var ölüyorum artık ya işim gücüm var daha hiç bişey yapamadım misafirlerden..Yoruldum..En iyisi ben yine calsiyum magnezyum başlayayım kemiklerim fena ağrıyor ya yeteeeeeeeeeeer ya yoruldummm ((

Ahh cnm yaa ne mısafırı bu bole arka arkaya bebegemı gelıyolar kı ?

dişleri sabah akşam fırçalarım zaten ama dikkatli olmak lazımm demekki dişlere zararı var...

:))) tosunum benimmm
Lesliee bi ara yapıyodum ama eve zaten yorgun düşüyom onu yapınca duş almam gerekiyo hemen o ara yoruluyorumm
diyorum boşverr üşengeçlikten yaniii

gunaydınn bu ne kadar enerjık bır gunaydın olmus böyle :))) ben yenı uyandım kahvaltı saatım olmasa daha uyucam tembellıktende saatı gecırmıyım dıe kalkıyorum

evdeyken geç kalkmayı hiç sevmiyorum ozaman kendimi bitkin hissediyorum
ne kadar erken kalkarsam o kadar dinç oluyorumm
boşver erken kalkmak en iyisi

ahh cnm yaa ne mısafırı bu bole arka arkaya bebegemı gelıyolar kı ?

murch bu aradaaa senin menüne baktımda spor listen en kabarık öylee zaten işten geç çıkıyon desene sen sabah akşam sspor yapıyosonn aferinnn sanaa kocaman

Cnmm lıste kabarık duruyo ama elle tutulur bı kondısyon bısıkletı var dıgerlerı ole 10 dk 5 dklık seyler toplasan 30 dk onlar yapsa ıste hergun 45 dk 1 saat spor yapıyorum zamanım oldukca yapıcam bakalım ıns ıse yarar...

yarar yararrr hadi sırada 77 varrrr sonra 75 , 74 diye göreceğim seniiiii

Dünya farkında sen değilsin
Bensiz aşkınla kalma böyle
Kim var karşımda? Sen değilsin
Bittin aslında ben de öyle
Duyamadım aşktan ara sıra
Birkaç yeni kelime yine de
Arada sırada aklıma geliyor
Geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor

Kalbime gömülen emin olma diyor
Beni öldürüyor kendisi yaşıyor

AJDA PEKKANIN BU ŞARKINI DİNLEDİNİZMİ KIZLARRR

BUARADA KIZLARRR
bi ark vardı zayıflıyorum önceki nicli LOVONIA dün facveden baktımda baya zayıflamışş sormadım kaç kilo gitti diye ama rejime devam ediyo herhaldee
murch gördünmüü
buraya ilk koydugu taytlı resimdeki mide karın popo hep gitmişşşş
taş gibi hatun olmuş

yarar yararrr hadi sırada 77 varrrr sonra 75 , 74 diye göreceğim seniiiii

İnş cnm yaa inş bi 70 göreyim daha ne ısterım o gazla ben 60 bıle olurum

yok canım çaya geliyorlar ufaklık 6. ayına girecek ayın 12sine ayyy paşacım kocaman olmuş =)))

Tesaduf olmuş hepsının ust uste gelmesı ...Neyse nerde hareket orda bereket...gercı nerde cokluk orda b*kluk da derler ama

Bilmezmıyım bayılırmmmçok severımmm ölürüm bu şarkıya....

Evt cnm sen benden co yasayacaksın bende yazacaktım bugun

Zayıflıyorumun herkese cok slm var...K.K benzeri baska bır fora katılmıs..Orda abuk subuk banlamalar yokmus Neyseee dukan benzerı bır dıyet yapıyormus ama tam dukan deıl..69 68 lere ınmıs ve gercekten cok guzel bı kız olmus...Hatırlıyorum cnm ılk koydugu fotolarla bunlar arasında daglar var...Aslında hepımız cekılmelıyız ole bı foto Neysem dedıgın gıbı hatun taşşş

Bende ole olucam arkamdan sısko mursh dıyenler ortadan catlıyacak

Son düzenleme:

BENCEDE MENUYU BOZAN TEK SEY CUKALATA CUkalatanın olmadıgını dusunursek az bıle yemıssın cnm sakın sıkma canını unutmayalım suan dıyette olmasaydık suankı kılomuzdan daha fazla olacaktık o yuzden 1 kacamak yapılsa bıle dıyet psıkolojısınden cıkılmamalı:)))

söz verdın bakk:)) ben ınanıyorum yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…