Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benle aynı kiloya indi desene çatlarım şimdi ortamdannn:18::18::18:
işte kız iradesine hakim olduu yaptıı bende sabahları sucukları yemeye devam edersemm 2 katınıza çıkcamm

hee murchhh bize şişko diyenlere incecikkk olup hıhhhh demek istiyorummmmm
şöyle zayıf arakdaşımla giderken beni tarif etmek içinn tombul kız diyen vardır eminimmmmm
ben olsam derimdee işteeee bunu ortadan kaldırcammm

hahahaaa kız murchhh lovinia yaa taş gibi hatun olmuş dedimyaaa
e benle aynı kiloya inmişş ozaman bende taş oluyorum dimii

ama bende olsa olsa böyle taş olur >>>>>>>>>>>>>

:44:

hahahaaa kız murchhh lovinia yaa taş gibi hatun olmuş dedimyaaa
e benle aynı kiloya inmişş ozaman bende taş oluyorum dimii

ama bende olsa olsa böyle taş olur >>>>>>>>>>>>>

:44:

Cnmmm sen zaten tas gıbısın...Şöyle ki ben senin kilona inicem daha bişey istemem...Bide söyle bi durum war vucut yapısına gore sen daha zayıf duruyosun zayıflıyorumdan ...Ama senın bebk yapma ıhtımalın kılo vermene sebep yoksa senın ole abartılacak bı kılon yok bı 5 kılo versen sutun olursun sen

kılondan daha zayıf suruyorsun cnmm ama bel ıcın sopa hareketı ve sabah anlattıgım harekete devam etmelısınn

Cnm hemen sımdı yaptım 50 tane aksamda evde yapıcam 50 tane ben bı su belımı ınceltsem tam super olacak da

iyi yapmıssın cnm benım kılo verırken ılk ıncelen yerım o yan kısımlarım oluyor bıde suan cızelge yapmaya calısıyorum((((((( olmusmu bakalım

Son düzenleme:

İNŞALLAH BİTANEMM
azcık veriyim kilo hırkasız yeleksiz dar badi giymek istiyorummmm

bu arda bugünkü ben göbeğe ve katlara dikkat

İNŞALLAH BİTANEMM

Eki Görüntüle 252601

gördugum kadarıyla sadece göbek var hemen sana bı hareket vereyım yere sırtustu yat ayaklarını bırlestır ve havaya kaldır yanı bacaklarınla karnın 90 derece acıyla dursun eller basın altında olcak mekık yaparsan bu sekılde yap 10 ar tane 2 set yapabılırsın

İNŞALLAH BİTANEMM

Eki Görüntüle 252601

Pek şıksın edda hanım masallah ahh o gobek bır gıtse tam sutun olacan

Hareket bıraz zor gıbı ama denıcem aksam

MEKİK ÇEKEMİYOM BEN ÇOK UYUŞUĞUM AKŞAM EVDE VARYA SON GÜNLER Bİ HALSİZİMKİİ EŞİM BIRAKSA EVE GİDİP KOLTUGA UZANCAM YEMEK MEMEK YEMİYCEMM ..
AMA EVET DİYET YANISIRA SPORLA MEKİK YAPARAK VERSEM HARİKA OLURRR O GÖBEĞİİ
Pek şıksın edda hanım masallah ahh o gobek bır gıtse tam sutun olacan

Hareket bıraz zor gıbı ama denıcem aksam

KIZ NEREM ŞIK GÖRMİYONMUU GÖBEĞİ BOZUYO HERŞEYİİİ
ÜFF MURCHHH incecik badiler giymk istiyorumm cidden bugün bunu çok hissettim ..

bu kadının tipine bayılıyorum benn esmer ten incecik bel ve top gibi kalçalar

ahhh ahhh belimi ince yapcammm Allahım duy sesimiiiiii :86::86::86:

Kadın sana benzıyo edda az zayıflasan aynısı olursun haa Ama popusu hosuma gıtmedı cok kocaman duruyo

MURCH SEN BANA BUGÜN ÇOK İLTİFAT ETTİN TEŞEKKÜRLERRR BACIM
ama nerdeee öyle olmam için 40 fırın ekmek YEMEMEEEM lazım
benim sevdigim böyle amaa ince ama çok değil ama yağsız bel ama popo olcak poposuz kızlar hiç hoşuma gitmiyoo kadına baksanaaa erkek olsam böyle bir eş isterdim

buarda hoppidick nerde yawwwww :96::97:

Aaa ıltıfat deıl bacıımmmm ask olsun senınde kasın gozun sacın basın yerınde bı belı ınceltsen tamm ıste aynısı ...Hopıdıck tatılde cnm onumuzdekı hafta ıcı gelıcek heralde ...Hemde gıderken bı bomba attı ole gıttı bayram donusu sıze bı süprizim var dedı o kadar sıkıstırdım soylemedı bakalım gelsın ogrencez...:82:

buaradsa kızlarrr geçen gün doktorum programını izledim izlemişsinizdir belkiiii
diyet yaparkenn hani biz dukan yapıyoruzda kıyma serbest ama yağ yasakyaaa
mesela diyokii sucugun yagı çıksın eti kalsın diye onu sıcak suya koyacaksın 2 dakika haşlıyacaksın yağı çıkacak üste..
sonra suyunu sızdıktan sonra yavada çevirrrrrr cızlasınnnn

bu şekilde yersek sucugun yağını atmış olacazz kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…