- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.161
Evt cnm sen benden co yasayacaksın bende yazacaktım bugun
Zayıflıyorumun herkese cok slm var...K.K benzeri baska bır fora katılmıs..Orda abuk subuk banlamalar yokmusNeyseee dukan benzerı bır dıyet yapıyormus ama tam dukan deıl..69 68 lere ınmıs ve gercekten cok guzel bı kız olmus...Hatırlıyorum cnm ılk koydugu fotolarla bunlar arasında daglar var...Aslında hepımız cekılmelıyız ole bı foto Neysem dedıgın gıbı hatun taşşş
Bende ole olucam arkamdan sısko mursh dıyenler ortadan catlıyacak
benle aynı kiloya indi desene çatlarım şimdi ortamdannn:18::18::18:
işte kız iradesine hakim olduu yaptıı bende sabahları sucukları yemeye devam edersemm 2 katınıza çıkcamm
hee murchhh bize şişko diyenlere incecikkk olup hıhhhh demek istiyorummmmm
şöyle zayıf arakdaşımla giderken beni tarif etmek içinn tombul kız diyen vardır eminimmmmm
ben olsam derimdee işteeee bunu ortadan kaldırcammm
hahahaaa kız murchhh lovinia yaa taş gibi hatun olmuş dedimyaaa
e benle aynı kiloya inmişş ozaman bende taş oluyorum dimii
ama bende olsa olsa böyle taş olur >>>>>>>>>>>>>
:44:
hahahaaa kız murchhh lovinia yaa taş gibi hatun olmuş dedimyaaa
e benle aynı kiloya inmişş ozaman bende taş oluyorum dimii
ama bende olsa olsa böyle taş olur >>>>>>>>>>>>>
:44:
kılondan daha zayıf suruyorsun cnmm ama bel ıcın sopa hareketı ve sabah anlattıgım harekete devam etmelısınn
Cnmmm sen zaten tas gıbısın...Şöyle ki ben senin kilona inicem daha bişey istemem...Bide söyle bi durum war vucut yapısına gore sen daha zayıf duruyosun zayıflıyorumdan ...Ama senın bebk yapma ıhtımalın kılo vermene sebep yoksa senın ole abartılacak bı kılon yok bı 5 kılo versen sutun olursun sen
Cnm hemen sımdı yaptım 50 tane aksamda evde yapıcam 50 tane ben bı su belımı ınceltsem tam super olacak da
İNŞALLAH BİTANEMM
azcık veriyim kilo hırkasız yeleksiz dar badi giymek istiyorummmm
bu arda bugünkü ben göbeğe ve katlara dikkat
Eki Görüntüle 252601
İNŞALLAH BİTANEMM
azcık veriyim kilo hırkasız yeleksiz dar badi giymek istiyorummmm
bu arda bugünkü ben göbeğe ve katlara dikkat
Eki Görüntüle 252601
gördugum kadarıyla sadece göbek var hemen sana bı hareket vereyım yere sırtustu yat ayaklarını bırlestır ve havaya kaldır yanı bacaklarınla karnın 90 derece acıyla dursun eller basın altında olcak mekık yaparsan bu sekılde yap 10 ar tane 2 set yapabılırsın
gördugum kadarıyla sadece göbek var hemen sana bı hareket vereyım yere sırtustu yat ayaklarını bırlestır ve havaya kaldır yanı bacaklarınla karnın 90 derece acıyla dursun eller basın altında olcak mekık yaparsan bu sekılde yap 10 ar tane 2 set yapabılırsın
Pek şıksın edda hanım masallahahh o gobek bır gıtse tam sutun olacan
Hareket bıraz zor gıbı ama denıcem aksam
Kadın sana benzıyo edda az zayıflasan aynısı olursun haaAma popusu hosuma gıtmedı cok kocaman duruyo
MURCH SEN BANA BUGÜN ÇOK İLTİFAT ETTİN TEŞEKKÜRLERRR BACIM
ama nerdeee öyle olmam için 40 fırın ekmek YEMEMEEEM lazım
benim sevdigim böyle amaa ince ama çok değil ama yağsız bel ama popo olcak poposuz kızlar hiç hoşuma gitmiyoo kadına baksanaaa erkek olsam böyle bir eş isterdim
buarda hoppidick nerde yawwwww :96::97:
yoksa topikimizin 2. bebeğimi geliyooooo
Yok artık zaten bı tane ufak bebegı var bıda yapmaz bence hopidick zaten 3 tane yok yok bence cıddı kılo verdı suprız o :)))
anam hoppidick kilo versinnnnn nolur biliyonmuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?