- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.181
buaradsa kızlarrr geçen gün doktorum programını izledim izlemişsinizdir belkiiii
diyet yaparkenn hani biz dukan yapıyoruzda kıyma serbest ama yağ yasakyaaa
mesela diyokii sucugun yagı çıksın eti kalsın diye onu sıcak suya koyacaksın 2 dakika haşlıyacaksın yağı çıkacak üste..
sonra suyunu sızdıktan sonra yavada çevirrrrrr cızlasınnnn
bu şekilde yersek sucugun yağını atmış olacazz kızlarrr
kızlarrr akşama ne yiycenizz planınız nedirrrr
benim evde yemeğim yok tencere yemeği yapmam lazımm
ama benim canım aşırı derecede soslu tavuk salatası istiyorr ama hem yemekle hemde salatayla uğraşamam salata başka güne yaparım artıkkk
Bende aksama ne yesem dıe dusunuyodum...Dunden makarnam kaldı az bısey azda tavuk sote var karıstırım tavuklu makarna yıyım barı....
makarnadan az tavuktan çok :))) salata malzemen varsa birazda kenarına salata yap tabagınınnn ohhh misss :))))
bu arada kaptancımm takımımızda yer varmı ona göre artık takıma alacagımız kişilere dikkat edelim paylaşımcı kişiler alalımm
şuan yeni arakdaşlardan mervecik ve taçsız prenses baya paylaşım yapıyolar yenielrden kim vardı
liste varmı bi gözden geçirsekmii
Cnm gecen hafta ben zaten tacsızprensesı lısteye yazdım bu haftada mervecık ı alıcam lısteye ...Egelıfatos ve lazgulu cagırdıgınız yenı uyelerden ama paylasımları cok az...Yanı bı 2 kısı daha alabılırız suan ıcın ıyı paylasım yapan ama soylede bı durum var.Donmek uzere ayrılan 2 arkadasımız var eskılerden.Fitsema ve soffty dönerlermi bilmiyorum ama su anda onların donecegını hesaplarsak 10+2 = 12 oluyoruz...Nasıl yapalım sızce ?
Egelıfatos ve lazgulu bende paylaşımlarına rastlamadım pek lazgülünü ilk geldiği gün gördüm birdaha girerse sürekli paylaşım yapıp yapmıyacaklarını sorarız olmazsa yeni üyeler alırız yerlerine cuma bakalım geleceklermi ..
toplam kaç kişi olmalıyızz ??
fitsema ve soffy neden gittilar tatil filanmııı
dönerler bence kızlar ama bilmiyorum canımm
Cnmm zaten suanda mervecık le 10 kısıyız 2 kısıde donecek desek 12 kısı oluyoruz...zaten hertakım 12 13 kısı olması gerek...Fitsema ogretmen yaz tatılınde gıttı donmek uzere olması lazım soffty hatırlamıyorum...Belkı soffty ve fıtsemayı karıstırıyorda olabılırım...Yanı mervecıkle suanda takım tmm oluyo 2 3 etap daha beklerız gelecek olanlar donmezse bır kere daha dusunuruz o zman...ıkısıde 214. etapta ayrılmıs 8 hafta once bence ÜYE ALIMINI DURDURALIM derim ben.
tamam öyle yapalım lazgülü ve diger arkadaş çıkarlarsa ozaman yerlerine alırız birinii..
birini davet etmişştim ben gelirse napcaz
gelmez belkiii neyseee misafiri kapıya atmak olmaz dimi:60:
SLM KIZLAR BEN YOKKEN KAYNATILMIS HAA BIRAZ KAYINVALIDEMLE gezeyımde gönlu olsun dedım kalk kız dedım sıkıldım gezelık bıraz dedım hosuna gıdıyo:) sımdı geldım meyvemı yedım haa mursha bahsetmıstım edacım sende oku elma sırkesı demıstım ya aktara gıttım elma sırkesı varmı dedım dırek zayıflamak ıcın naturel olandan mı dedı evet dedım fıyatı 13 tl ıdı.aldım hemen valla.marketten aldıklarımız asıtlı oluyomus bu asıtsız mıde ıcın ıyı sanırım.gunde uc kez ana öğünlerden önce 1 su bardagı oda sıcaklıgındakı suya 1 yemek kasıgı yapıp karıstırıp ıcıyormusuz.2 ve ya 3 öğün yapın dedı.bıde zayıflamak ıcınse bal koymayın dedı bılgılerınıze sunulaaa:)
SLM KIZLAR BEN YOKKEN KAYNATILMIS HAA BIRAZ KAYINVALIDEMLE gezeyımde gönlu olsun dedım kalk kız dedım sıkıldım gezelık bıraz dedım hosuna gıdıyo:) sımdı geldım meyvemı yedım haa mursha bahsetmıstım edacım sende oku elma sırkesı demıstım ya aktara gıttım elma sırkesı varmı dedım dırek zayıflamak ıcın naturel olandan mı dedı evet dedım fıyatı 13 tl ıdı.aldım hemen valla.marketten aldıklarımız asıtlı oluyomus bu asıtsız mıde ıcın ıyı sanırım.gunde uc kez ana öğünlerden önce 1 su bardagı oda sıcaklıgındakı suya 1 yemek kasıgı yapıp karıstırıp ıcıyormusuz.2 ve ya 3 öğün yapın dedı.bıde zayıflamak ıcınse bal koymayın dedı bılgılerınıze sunulaaa:)
kızlar benim kocemmm gelmişş yarın devam ederizz seviyorum siziii
Aaaa öylemı bal koymayın dedı haaa bende alıyım barı ayy bu zayıflamak ne mesakatlı masraflı seymıs yaa...
ben geldim =))
menü yazıyorum bugün :
Sabah kahvaltı yok
Öğlen bir dilim irmik tatlısı bir kaç tane tuzlu bir kaç tane tatlı büskivi 8 / 10 tane cipsdayanadım
Ara yok
Akşam bir porsyon ezogelin çorba 4 kaşık sebze yemeği 2 dilim kuru ve domates ,soğan bir porsyon bulgur plavı bir kase cacık
Daha yer kalmadı yiter
çok dengesiz oldu biliyorum ama yine misafir vardı benim 8 kilo yalan olacak bu gidişle..
A birde öğlen yarım saat kadar yürüdüm paşacımla çıktık az dolandık geldik =))
slm kızlar bugün biraz işim vardı hastanede koca bebegimi götürdüm cildiyeye sivilce tedavisi için .ne çok kaynatmışsınız oku oku anca bittirdim
sabah menümü yazayım yemek yapıcam biraz geç ugrarım
7. 30 da 3 bardak sıcak su
kahvaltı peynir 3 zeytin 2 dilim çavdar ekmek 1 domates 1 salatalık 1 sivri biber 3 çatal omlet yumurta
ara dışardaydım sütlü dondurma yedim
14.00 3 bardak sıcak su 1 biber dolması 1 küçük patlıcan dolması bol salata 1 bardak ayran
16 .00 3 şekersiz çay
17.00ufak salkım annemlerin asmasından kopardıgım üzüm
19.00 3 bardak sıcak su çorba 3 kaşık melemen 3 kaşık yogurt salata 1 dilim ekmek
2 saat sonra meyve 1yeşil çay içerim
2 lt su bitti 1 saat yürüyüş yaptım
AYY TACSIZ 8 kg yalan felan olmasında bebıs var felan ya o yuzden menune mudahale etmek ıstemıyorum sen zaten bılıyorsun ama olsun dıyettesın:)
ayyy arada kaçıyor ya mudahale et et yanlış var ise uyarırsanız daha çok dikkat ederim =))) çok mu kötü yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?