- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.201
teşekkürler canım ilk başta zorlandım şimdi çok rahat içiyorum .sen listeni kendinmi hazırlıyorsun dr listesimisenın ac karna okadr su ıcebılmene hayranımm evt menun gayet guzel ve basarılı al sana alkıs
teşekkürler canım ilk başta zorlandım şimdi çok rahat içiyorum .sen listeni kendinmi hazırlıyorsun dr listesimi
♥ Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın
aksam menun guzel kahvaltı olmayısı cok kotuırmık tatlısı bence masum olabılır.tuzlu bıskuvıde ok fazlalık sadece cıps ve bıskuvıler olmus kalorı acısından cok farketmemıstır cunku baska bısı yememıssın ama besleyıcılık acısından zayıf buldum paşasını emzıren bı anne sabahı kahvaltısız gecırmemlı bence:))) sana 10 uzerınden 3 verebılıyorum sadece aksam menun ıcın yanı:)
günaydın bebek emziriyorsan sirkeli su içme derim bir yerde okumuştum içen bir annenin bebegine zararı varmış bence araştır bebegine çok pişik yapar onu iyi biliyorum daha bilmedigim belki başka şeylerde vardır .
Yapamadım geç kalktım canım istemedi misafir gelecek die de mutfağa girdim arada kaynadı =))
Valla haklısın canım daha dikkat etmem gerek süt kalitesi ve üretimi için..Ben sıcak su hazırlayayım ballı sirkeli.. alıp geleyim
günaydın bebek emziriyorsan sirkeli su içme derim bir yerde okumuştum içen bir annenin bebegine zararı varmış bence araştır bebegine çok pişik yapar onu iyi biliyorum daha bilmedigim belki başka şeylerde vardır .
slm kızlar bugün biraz işim vardı hastanede koca bebegimi götürdüm cildiyeye sivilce tedavisi için .ne çok kaynatmışsınız oku oku anca bittirdim
sabah menümü yazayım yemek yapıcam biraz geç ugrarım
7. 30 da 3 bardak sıcak su
kahvaltı peynir 3 zeytin 2 dilim çavdar ekmek 1 domates 1 salatalık 1 sivri biber 3 çatal omlet yumurta
ara dışardaydım sütlü dondurma yedim
14.00 3 bardak sıcak su 1 biber dolması 1 küçük patlıcan dolması bol salata 1 bardak ayran
16 .00 3 şekersiz çay
17.00ufak salkım annemlerin asmasından kopardıgım üzüm
19.00 3 bardak sıcak su çorba 3 kaşık melemen 3 kaşık yogurt salata 1 dilim ekmek
2 saat sonra meyve 1yeşil çay içerim
2 lt su bitti 1 saat yürüyüş yaptım
ben geldim =))
menü yazıyorum bugün :
Sabah kahvaltı yok
Öğlen bir dilim irmik tatlısı bir kaç tane tuzlu bir kaç tane tatlı büskivi 8 / 10 tane cipsdayanadım
Ara yok
Akşam bir porsyon ezogelin çorba 4 kaşık sebze yemeği 2 dilim kuru ve domates ,soğan bir porsyon bulgur plavı bir kase cacık
Daha yer kalmadı yiter
çok dengesiz oldu biliyorum ama yine misafir vardı benim 8 kilo yalan olacak bu gidişle..
A birde öğlen yarım saat kadar yürüdüm paşacımla çıktık az dolandık geldik =))
10.00:2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs tost
12.45:1 elma
14.15:1 pors semızotu yarım bardak yoğurt 1 dılım cvdr ekmegı
17.30:1 adet nektarın
19.30:3 parca tavuk salata 2 kasık pılav 2 kasık yoğurt
22.00:1 adet lımonlu soda
bugun 2 lt cıvaRINda su ıctım leslı 3 mılı yaptım.cok kısa geldı :))
günaydın mursh nasıl gidiyo diyet tartıda eksilme varmı .hopidicik bi gelsin o görür
nezaman gelcek haberin varmı gelsin kk artık bir laf attı ortaya gitti delü
Menun super abla tebrıkler
Bende nervecık e katılıyorum cnm bebegını emzırdıgın ıcın cok sıkamazsın ama gene mervecıgın dedıgı gıbı puskugut cokta besleyıcı deıl sut yapması acısından daha besleyıcı seyler yemen gerek...Misafır oldumu olmuyo bu ıs yaa
Süper menu super ırade super ılerleme ıykı geldın aramıza mervecıkkkk
Süper gıdıo abla 5 eylul mılat olacak dedım ve oldu tartıdada super gelısmeler var süpriz olsun yarın gorursunuz....Hoppıdıcksız tadı yok buraların valla gelsede su sırrını bızlede paylassa
nezaman gelcek haberin varmı gelsin kk artık bir laf attı ortaya gitti delü
Günaydınn kızlarr:))))
doktor sitesine üye oldum biri sormuş sadece tat değişikliği yapıyormuş sütün tadını değiştiriyormuş..Ama başka yerlere de bakıyorum..
Menun super abla tebrıkler
Bende nervecık e katılıyorum cnm bebegını emzırdıgın ıcın cok sıkamazsın ama gene mervecıgın dedıgı gıbı puskugut cokta besleyıcı deıl sut yapması acısından daha besleyıcı seyler yemen gerek...Misafır oldumu olmuyo bu ıs yaa
Süper menu super ırade super ılerleme ıykı geldın aramıza mervecıkkkk
Süper gıdıo abla 5 eylul mılat olacak dedım ve oldu tartıdada super gelısmeler var süpriz olsun yarın gorursunuz....Hoppıdıcksız tadı yok buraların valla gelsede su sırrını bızlede paylassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?