Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10.00:2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs tost
12.45:1 elma
14.15:1 pors semızotu yarım bardak yoğurt 1 dılım cvdr ekmegı
17.30:1 adet nektarın
19.30:3 parca tavuk salata 2 kasık pılav 2 kasık yoğurt
22.00:1 adet lımonlu soda

bugun 2 lt cıvaRINda su ıctım leslı 3 mılı yaptım.cok kısa geldı :))

♥ Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

iyi geldi valla =))) GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN..

Gözlerimi tam açamıyorum bile yeni uyandım çok uykum var =)))

Yapamadım geç kalktım canım istemedi misafir gelecek die de mutfağa girdim arada kaynadı =))

Valla haklısın canım daha dikkat etmem gerek süt kalitesi ve üretimi için..Ben sıcak su hazırlayayım ballı sirkeli.. alıp geleyim

günaydın bebek emziriyorsan sirkeli su içme derim bir yerde okumuştum içen bir annenin bebegine zararı varmış bence araştır bebegine çok pişik yapar onu iyi biliyorum daha bilmedigim belki başka şeylerde vardır .

aaaaaa bilmiyordum hemen bakıyorum netten çok saol canım..

doktor sitesine üye oldum biri sormuş sadece tat değişikliği yapıyormuş sütün tadını değiştiriyormuş..Ama başka yerlere de bakıyorum..

Menun super abla tebrıkler

Bende nervecık e katılıyorum cnm bebegını emzırdıgın ıcın cok sıkamazsın ama gene mervecıgın dedıgı gıbı puskugut cokta besleyıcı deıl sut yapması acısından daha besleyıcı seyler yemen gerek...Misafır oldumu olmuyo bu ıs yaa

Süper menu super ırade super ılerleme ıykı geldın aramıza mervecıkkkk

günaydın mursh nasıl gidiyo diyet tartıda eksilme varmı .hopidicik bi gelsin o görür

Süper gıdıo abla 5 eylul mılat olacak dedım ve oldu tartıdada super gelısmeler var süpriz olsun yarın gorursunuz....Hoppıdıcksız tadı yok buraların valla gelsede su sırrını bızlede paylassa

bugün pazarımız var kışın hormonsuz sebze almamak için melemen yepıcam bide barbunya 20 kg fasulye alıp dondurucuya atyım artık zamanı geldi .kışın sebze olmayınca başka şeyler yiyorum sonra kilo alıyorum .zaten bu sene balık bolmuş bir balık delisiyim .eşimle ikizler hiç sevmezken onlarıda alıştırdım

nezaman gelcek haberin varmı gelsin kk artık bir laf attı ortaya gitti delü

Günaydın 9. takım çıtırları ....

Mutlu ---- Bol gülümsemeli --- Huzurlu ---- Neşeli ---- Ketifli ---- Süper bir olsun hepimize

Ballı sirkeli suyumu yaptım pc nin başında K.K da takılıp çayımı yudumluyorum....Ohhh deymeyin keyfime

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 litre su
Ballı sirkeli ılk su 1 kupa

1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir
1.5 dılım tam bugday ekmegi

Öğle ;

1 porsiyon tavuk sote
1 kase yourt (Naneli Pul biberli)
1 kutu ıce tea seftalı

Ara;

Mısır püskülü + Yeşil çay + Tarcın karışımı bitki çayı 4 kupa

Akşam;

Yarım porsiyon tavuklu kepekli makarna ( Öğleden artan 1 avuc ıcı kadar tavuk soteyı koydum makarnanın uzerıne :86:)
3 kasık sarımsaklı yourt
1 porsiyon salata (Yagsız tuzsuz sadece lımon suyu ekledım)

Dip not : Makarnayı yagsız yapıyorum...Haslayı yıyorum

Spor;

25 dk kondisyon bisikleti
50 mekık hareketi
100 sopa hareketi
50 tiwister donusu
200 tempolu ıp atlama (100+100 olarak 2 etap)
10 dk aletsız egzersız hareketleri

Ara;

Yarım şeftali (Sanırım ıp atlarken tansıyonum dustu basım donunce annem yarım seftalı soyuverdı ıyıde geldı valla)

Su ;

2 litre

Bitki Çayı;

4 kupa karışım
1 kupa yeşil çay

Kızlar yaptığım şu Mısır Püskülü + Tarcın kabugu + Yeşil çay karısımı çok işe yarıyor...Daha dun sabah tartıldıgımda bı oynama yoktu tartıda cokta moralim bozulmuştu...Dün demledım ıctım sonuc şahane...

dünkü menümmm

sabah kahvaltıda yumurta zeytin peynir domates salatalık

ara süt

öğle yogurt çorbası

ara yok

akşam balık ekmek (eve giderken eşim sahilde balık ısmarlıyım dedi balık yememe ragmen yedim saçlarım dökülüyo diye)
acı biber turşusu bi kaç tane

yemek sonrası dondurma

tesekkur ederım ıyıkı sızlerde varsınız yazılarımı cevapsız bıraksaydınız sımdıye coktan kopmustum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…