- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.221
Kızlar yaptığım şu Mısır Püskülü + Tarcın kabugu + Yeşil çay karısımı çok işe yarıyor...Daha dun sabah tartıldıgımda bı oynama yoktu tartıda cokta moralim bozulmuştu...Dün demledım ıctım sonuc şahane...
ahhahh ne kaddarr mesakkatlı ıs su annelık:)
Günaydın 9. takım çıtırları ....
Mutlu ---- Bol gülümsemeli --- Huzurlu ---- Neşeli ---- Ketifli ---- Süper bir olsun hepimize
Ballı sirkeli suyumu yaptım pc nin başında K.K da takılıp çayımı yudumluyorum....Ohhh deymeyin keyfime
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 litre su
Ballı sirkeli ılk su 1 kupa
1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir
1.5 dılım tam bugday ekmegi
Öğle ;
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yourt (Naneli Pul biberli)
1 kutu ıce tea seftalı
Ara;
Mısır püskülü + Yeşil çay + Tarcın karışımı bitki çayı 4 kupa
Akşam;
Yarım porsiyon tavuklu kepekli makarna ( Öğleden artan 1 avuc ıcı kadar tavuk soteyı koydum makarnanın uzerıne :86:)
3 kasık sarımsaklı yourt
1 porsiyon salata (Yagsız tuzsuz sadece lımon suyu ekledım)
Dip not : Makarnayı yagsız yapıyorum...Haslayı yıyorum
Spor;
25 dk kondisyon bisikleti
50 mekık hareketi
100 sopa hareketi
50 tiwister donusu
200 tempolu ıp atlama (100+100 olarak 2 etap)
10 dk aletsız egzersız hareketleri
Ara;
Yarım şeftali (Sanırım ıp atlarken tansıyonum dustu basım donunce annem yarım seftalı soyuverdı ıyıde geldı valla)
Su ;
2 litre
Bitki Çayı;
4 kupa karışım
1 kupa yeşil çay
Kızlar yaptığım şu Mısır Püskülü + Tarcın kabugu + Yeşil çay karısımı çok işe yarıyor...Daha dun sabah tartıldıgımda bı oynama yoktu tartıda cokta moralim bozulmuştu...Dün demledım ıctım sonuc şahane...
dünkü menümmm
sabah kahvaltıda yumurta zeytin peynir domates salatalık
ara süt
öğle yogurt çorbası
ara yok
akşam balık ekmek (eve giderken eşim sahilde balık ısmarlıyım dedi balık yememe ragmen yedim saçlarım dökülüyo diye)
acı biber turşusu bi kaç tane
yemek sonrası dondurma
hayatım boyunca hiç kilolarımla başımın dertte olmadığı bir dönem bilmiyorum. bebekliğimden beri kiloluyum. şu an 1,74 boyunda 85 kiloyum.
artık nişanlım bile isyan etmeye başladı çünkü bıktı benim bu derdimi dinlemekten ve uğraşmaktan. step tahtası aldım. bu akşam işten dönünce başlıcam her gün akşamları 1 saat step yapıcam. inşallah işe yarar. ben yiyince tam yiyorum yemeyince hiç yiyesim gelmiyor. ortasını bulamadım hiç.
o yüzden çok su içip sabahlarıda sadece çorba içip bütün günü onla idare etmeyi düşünüyorum kızlar. bu arada akşam yemeğini yemeden yatın göbek için acaip fark ediyor.:96:
gunaydın cnm kahvaltı super öğle yemegını az buldum daha dogrusu öğleyle aksam arası cok ac kalmıssın:)aksam menunde ıyı bence dondurma aahhhh dondurma ıstıyorumm:) dun tvde magnum reklamı var ayy canım cok ıstedı dıcektım cumlem bıtmeden esım kanalı degıstırdı:)
kesinlikle ama herşeyine değer kucağımda söyleniyor klavyeye dokunmaya çalışıyor heheh
zumba dansı ayyyy bayıldım süper bişey yaaa
dünkü menümmm
sabah kahvaltıda yumurta zeytin peynir domates salatalık
ara süt
öğle yogurt çorbası
ara yok
akşam balık ekmek (eve giderken eşim sahilde balık ısmarlıyım dedi balık yememe ragmen yedim saçlarım dökülüyo diye)
acı biber turşusu bi kaç tane
yemek sonrası dondurma
tesekkur ederım ıyıkı sızlerde varsınız yazılarımı cevapsız bıraksaydınız sımdıye coktan kopmustum :)))
menün harika murchhh tartıda güzel şeyler görmen paha biçilemez
ben unuttum hala çubuk tarçın yapacamm
hep unutuyorum yeşil çayada daha başlamadımm
murchhh ben sabah evde tartıldımm 67,1 çıktım geçenki kilomdan 200 gram fazla
ben bu akşam anneme gitcem yarın tartılamıycam annemde tartı yok..
beni ya gecen hafta gibi geçersin yada 200 gram fazla
hayatım boyunca hiç kilolarımla başımın dertte olmadığı bir dönem bilmiyorum. bebekliğimden beri kiloluyum. şu an 1,74 boyunda 85 kiloyum.
artık nişanlım bile isyan etmeye başladı çünkü bıktı benim bu derdimi dinlemekten ve uğraşmaktan. step tahtası aldım. bu akşam işten dönünce başlıcam her gün akşamları 1 saat step yapıcam. inşallah işe yarar. ben yiyince tam yiyorum yemeyince hiç yiyesim gelmiyor. ortasını bulamadım hiç.
o yüzden çok su içip sabahlarıda sadece çorba içip bütün günü onla idare etmeyi düşünüyorum kızlar. bu arada akşam yemeğini yemeden yatın göbek için acaip fark ediyor.:96:
menu super bak bugun kahvaltı var menude:))) spor ve bıtkı caylaru tuketebılmende cok guzel aynı hız devam yarın bakacagızz:)
mısır püskülülü karışımı bende yapsam olur mu acep zararı olmaz sanırım
gunaydın cnm kahvaltı super öğle yemegını az buldum daha dogrusu öğleyle aksam arası cok ac kalmıssın:)aksam menunde ıyı bence dondurma aahhhh dondurma ıstıyorumm:) dun tvde magnum reklamı var ayy canım cok ıstedı dıcektım cumlem bıtmeden esım kanalı degıstırdı:)
günaydın kızlar..ben sanırım yapamıycam zayıflayamıycam..çok üzgünüm moralim bozuk..ddün önüme ne geldiyse yedim ve buraya gelemedim yeikten sonra..utancımdan..ben de pskolojik sorun var sanırım..kendime engel olamadım yine..
ayyy ısır o ellerı benm yerıme:) yakın bı arkadasımızın bebegı oldu ocak ayında her hafta gıdıyoruz onlara yada onlar gelıyor bıze bırden gıdıp onu ısırasım geldı valla:)
Mısır Püskülünün Faydaları ve Tıbbi Etkileri: İdrar yollarını temizler ve idrar söktürür. Zayıflamaya ve vücuttaki yağları eritmeye yardımcı olur. Çocuklarda ve yaşlılarda görülen altını ıslatmaların tedavisinde faydalıdır. Böbrek iltihabı, romatizma ve gut hastalıklarına karşı etkilidir. Ödemleri giderir. İdrar yollarındaki ve mesanedeki taşları düşürür. Sinirleri yatıştırır.
Mısır Püskülü Nasıl Kullanılır? 1 tatlı kaşığı kadar kıyılmış mısır püskülünün 1 su bardağı kaynamış suda 4-5 dakika demlendikten sonra süzülmesiyle hazırlanan mısır püskülü çayı dahilen ve genellikle yemeklerden önce günde 2-3 kez içmek suretiyle kullanılabilir. Mısır püskülü çayı, zayıflamaya yardımcı bir diğer bitki olan kiraz sapı ile birlikte de kullanılmaktadır.
aynenn walla öğleden akşama kadar aç dolandımm
dondurmada yemiycektim ama tatlı çekiyo canım kaç gündürr hasta olacam diye sanırımm
e bide yaz bitiyo daha yiyemiycem mantıgıyla yedim ama azcık bide çilekli dondurma yedim
hiç ıssırmadım çok kanım kaynadığında eşimi ıssırıyorum ama eşim hep ıssırıyor sonra da birbirimizi yiyoruz seve seve öperim senin için =))) Tam tatlı zamanı valla bende çoooooooooooooooook zor tutuyorum kendimi sen evli misin bekar mı =))
tmm öpp öyleyse annesın ya kıyamıyosun tabı bende evlıyım ıste mayıs 2010 da evlendım bende ama daha bebek dusunmuyorum hem okdr sorumluluga hazr degılım hemde kılolarrr:))
Allah razı olsun canım..Eşime söyleyeyim alsın akşam getirir inş. bende başlayayım =)) gitsin erisin yağlar inş.
Kızlar hepinizden rica ediyorum şu zumba dansına bakın =))) hem çok keyifli hem de heryerin çalışıyor =D hergün 15 dk yapsak ible eminim faydasını görürüz..Haydi şimdi zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?