Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menün harika murchhh tartıda güzel şeyler görmen paha biçilemez

ben unuttum hala çubuk tarçın yapacamm
hep unutuyorum yeşil çayada daha başlamadımm

murchhh ben sabah evde tartıldımm 67,1 çıktım geçenki kilomdan 200 gram fazla
ben bu akşam anneme gitcem yarın tartılamıycam annemde tartı yok..
beni ya gecen hafta gibi geçersin yada 200 gram fazla

hayatım boyunca hiç kilolarımla başımın dertte olmadığı bir dönem bilmiyorum. bebekliğimden beri kiloluyum. şu an 1,74 boyunda 85 kiloyum.
artık nişanlım bile isyan etmeye başladı çünkü bıktı benim bu derdimi dinlemekten ve uğraşmaktan. step tahtası aldım. bu akşam işten dönünce başlıcam her gün akşamları 1 saat step yapıcam. inşallah işe yarar. ben yiyince tam yiyorum yemeyince hiç yiyesim gelmiyor. ortasını bulamadım hiç.
o yüzden çok su içip sabahlarıda sadece çorba içip bütün günü onla idare etmeyi düşünüyorum kızlar. bu arada akşam yemeğini yemeden yatın göbek için acaip fark ediyor.:96:

menu super bak bugun kahvaltı var menude:))) spor ve bıtkı caylaru tuketebılmende cok guzel aynı hız devam yarın bakacagızz:)

gunaydın cnm kahvaltı super öğle yemegını az buldum daha dogrusu öğleyle aksam arası cok ac kalmıssın:)aksam menunde ıyı bence dondurma aahhhh dondurma ıstıyorumm:) dun tvde magnum reklamı var ayy canım cok ıstedı dıcektım cumlem bıtmeden esım kanalı degıstırdı:)

mrb bende bebeklıgımden berı hep kıloluyum ve ben yıllarca spor ve dıyet yapmıs bırısı olarak sadece corbayla olmayacagını cok ıyı bılıyorum stepte ıse yaramaz mutlaka duzene oturtmalısın.senın dedıgın gıbı yaparsan eger kas ve su kaybedersın önemlı olansa vucuttakı yagların atılması.boyuna göre kılon cok degıl bence o yuzden bukadar acımazsız bı dıyet dusunme derım

aynenn walla öğleden akşama kadar aç dolandımm
dondurmada yemiycektim ama tatlı çekiyo canım kaç gündürr hasta olacam diye sanırımm
e bide yaz bitiyo daha yiyemiycem mantıgıyla yedim ama azcık bide çilekli dondurma yedim

günaydın kızlar..ben sanırım yapamıycam zayıflayamıycam..çok üzgünüm moralim bozuk..ddün önüme ne geldiyse yedim ve buraya gelemedim yeikten sonra..utancımdan..ben de pskolojik sorun var sanırım..kendime engel olamadım yine..

Mısır Püskülünün Faydaları ve Tıbbi Etkileri: İdrar yollarını temizler ve idrar söktürür. Zayıflamaya ve vücuttaki yağları eritmeye yardımcı olur. Çocuklarda ve yaşlılarda görülen altını ıslatmaların tedavisinde faydalıdır. Böbrek iltihabı, romatizma ve gut hastalıklarına karşı etkilidir. Ödemleri giderir. İdrar yollarındaki ve mesanedeki taşları düşürür. Sinirleri yatıştırır.

Mısır Püskülü Nasıl Kullanılır? 1 tatlı kaşığı kadar kıyılmış mısır püskülünün 1 su bardağı kaynamış suda 4-5 dakika demlendikten sonra süzülmesiyle hazırlanan mısır püskülü çayı dahilen ve genellikle yemeklerden önce günde 2-3 kez içmek suretiyle kullanılabilir. Mısır püskülü çayı, zayıflamaya yardımcı bir diğer bitki olan kiraz sapı ile birlikte de kullanılmaktadır.

zumba dansı ayyyy bayıldım süper bişey yaaa

Bugün herkeste pek bi enerjık sınerjık masallah

Cnmm aslında menun guzel hatta az sadece dondurma olmasa ıyı olurdu ama okadardan bısey olmaz cok ac kalmıssın cunku...Ama lutfen duzene sok su dıyetı artık...Walla kargo yapıcam sana tarcınla yesıl cayı olmıcak baska turlu..

tesekkur ederım ıyıkı sızlerde varsınız yazılarımı cevapsız bıraksaydınız sımdıye coktan kopmustum :)))

Cnmm benım bırbırıne baglı ve arkadaslıga onem veren kısıler hep bır aradayız ne guzel

Tmm tatlım ayarlarım ben duruma gore

Cnmm hosgeldın aramıza ....İnş hep beraber mutlu huzurlu bı sekılde verıcez kılolarımızı ...Nısanlı olduguna gore yasın daha ufak en guzel genc kızlık zamanlarımızı bu kılolarla gecırıyoruz...Nısanlınada hak ver bence oda senı daha mutlu gormek ıster cunku kılolar ınsana mutsuzluk verıyor...

Takım ıcı kuralalrı sana yazarım bırazdan ama en onemlı kural paylasımcı olmak ...Hergun topıgı zıyaret etmen ve sohbete dahıl olman gereklı kı bırbırımızı tanıyabılelım...Hergun bır oncekı gunun menusunu paylasıyoruz ve dıger arkadasların menulerıne yorumlar yapıoruz...Yenı uyelerın 1 hafta deneme suresı var paylasım durumuna gore senı cuma zayıflama yarısması 9. takım lıstesıne seve seve alıyoruz....

menu super bak bugun kahvaltı var menude:))) spor ve bıtkı caylaru tuketebılmende cok guzel aynı hız devam yarın bakacagızz:)

Saol tatlım bu tempoyu hıc bozmadan deva ettırıcem takı 70 gorene kadar 69 dedıgımde bıraz bı tempoyu dusurecegım ama 69 u gorene kadar aynı hızda devam

mısır püskülülü karışımı bende yapsam olur mu acep zararı olmaz sanırım

Cnmm ıstersen bı doktora gıt sen bebek doktoruna bunların hepsını sor bılgı al kafan rahat olsun derım...

Yazık yaa adamcagızda senle beraber sıkıntı ıcınde eee hayat musterek...

cnm öle söyleme yapamıycam dıe bısı yok 1 gun bozduysan bugun toparla mesela gun boyu sıvı seyler tuket sıvılarla mıdenı sısır dengelersın olur bıter bırakırsan eger sımdıden daha cok kılo olucaksın

ayyy ısır o ellerı benm yerıme:) yakın bı arkadasımızın bebegı oldu ocak ayında her hafta gıdıyoruz onlara yada onlar gelıyor bıze bırden gıdıp onu ısırasım geldı valla:)

hiç ıssırmadım çok kanım kaynadığında eşimi ıssırıyorum ama eşim hep ıssırıyor sonra da birbirimizi yiyoruz seve seve öperim senin için =))) Tam tatlı zamanı valla bende çoooooooooooooooook zor tutuyorum kendimi sen evli misin bekar mı =))

Allah razı olsun canım..Eşime söyleyeyim alsın akşam getirir inş. bende başlayayım =)) gitsin erisin yağlar inş.

evet ben yaz kıs yedıgım ıcın o dondurmayı o yuzden frenleyebılıyorum sanırım kendımı.benımde adet dönemım ama lanet yumurtalar catlamamıs olabılır yıne yoksa b tarıhte oluyorum 3 gundr bende cok ttlı ıstıyorum.kayınvaalıdemlerde baklava ve cukalatalar lokumlar vrdı hıcbırını görmedım:)) sadece bugun sutumun ıcıne 1 c kasıgı nescafe attım bakalım nasıl atlarcaz su dönemı dolaptada cukalata var ınanırmısın sımdıye hupletmıstım coktan 1 haftdr duruyor yuzune bakmıyorum allahım sen bu azmı alma bendenn:)

Kızlar hepinizden rica ediyorum şu zumba dansına bakın =))) hem çok keyifli hem de heryerin çalışıyor =D hergün 15 dk yapsak ible eminim faydasını görürüz..Haydi şimdi zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama emzıren annelerle ılgılı bı yazı bulamadım cnm ya

zumbaya baktım cnm bende leslıe yapıyorum gunde 15 dk 15 dkıka sakın sakın yurudukten snra 15 dkka bunlarla kudursam ıyı olcak:)

merwecik valla kıyamıyorum =))) babası öyle mi ama hart die ıssırıyor sonra da ne oldu oğlum azıcık ıssırdım diyor aaaa

Bir zararı olmaz hamile iken yasak ama onu biliyorum söktürücü özelliği olduğu için düşük tehlikesi doğurabiliyor..

tmm ozaman denersın cnm ıse yarar ve zararı olmaz ıns

murshcum sende avrtarın yanındakı kılolarıyla basbasa yazısını degıstırırmısın bana cok karamsar gelıyor sen okdr karamsar bırı dıılsın onu grdukce sankı mutsuzsun gıbıhıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…