- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.241
günaydın kızlar..ben sanırım yapamıycam zayıflayamıycam..çok üzgünüm moralim bozuk..ddün önüme ne geldiyse yedim ve buraya gelemedim yeikten sonra..utancımdan..ben de pskolojik sorun var sanırım..kendime engel olamadım yine..
Mısır Püskülünün Faydaları ve Tıbbi Etkileri: İdrar yollarını temizler ve idrar söktürür. Zayıflamaya ve vücuttaki yağları eritmeye yardımcı olur. Çocuklarda ve yaşlılarda görülen altını ıslatmaların tedavisinde faydalıdır. Böbrek iltihabı, romatizma ve gut hastalıklarına karşı etkilidir. Ödemleri giderir. İdrar yollarındaki ve mesanedeki taşları düşürür. Sinirleri yatıştırır.
Mısır Püskülü Nasıl Kullanılır? 1 tatlı kaşığı kadar kıyılmış mısır püskülünün 1 su bardağı kaynamış suda 4-5 dakika demlendikten sonra süzülmesiyle hazırlanan mısır püskülü çayı dahilen ve genellikle yemeklerden önce günde 2-3 kez içmek suretiyle kullanılabilir. Mısır püskülü çayı, zayıflamaya yardımcı bir diğer bitki olan kiraz sapı ile birlikte de kullanılmaktadır.
evet ben yaz kıs yedıgım ıcın o dondurmayı o yuzden frenleyebılıyorum sanırım kendımı.benımde adet dönemım ama lanet yumurtalar catlamamıs olabılır yıne yoksa b tarıhte oluyorum 3 gundr bende cok ttlı ıstıyorum.kayınvaalıdemlerde baklava ve cukalatalar lokumlar vrdı hıcbırını görmedım:)) sadece bugun sutumun ıcıne 1 c kasıgı nescafe attım bakalım nasıl atlarcaz su dönemı dolaptada cukalata var ınanırmısın sımdıye hupletmıstım coktan 1 haftdr duruyor yuzune bakmıyorum allahım sen bu azmı alma bendenn:)
leslıe..? sorsam ayıp olur munetten baktım ama sinema videoları çıktı
hıc ayıp olurmu askolsun onuda kkdan ögrenmıstım gecen sene ama ındırememıstım bı turlu bı kadın var adı leslıe sanırım yuruyus yaptırıyor.pcye ındırıyorsun sonra vıdeo gıbı acıyosun baslıyosun yurumeye oldugun yerde veya saga sola veya öne arkaya yuruyorsun 5 asaması var kolaydan baslıyor asama arttıkca teöpoda artıyor bende 3 gundr yapıyorum
:2:
Peki teşekkür ederim=)
gerçekten öyle, giyinmeyi gezmeyi beğenilmeyi en çok sevdiğim zamanlarda hep kiloluydum. Ben 24 yaşındayım. 24 yıldır hiç zayıf görmedim kendimi :95:
Teşekkür ederim =))) ben bu zumba bayıldım ki zaten dans etmeyi çok seviyorum dans kıyafetlerim bile vardı bekar iken hehehmini hareketli etekler almıştım çatlakmışım Şimdi de giyiyorum bakıyorum aynaya kendimi görmek istemiyorum sinirime dokunuyor
peki teşekkür ederim=)
gerçekten öyle, giyinmeyi gezmeyi beğenilmeyi en çok sevdiğim zamanlarda hep kiloluydum. ben 24 yaşındayım. 24 yıldır hiç zayıf görmedim kendimi :95:
Teşekkür ederim =))) ben bu zumba bayıldım ki zaten dans etmeyi çok seviyorum dans kıyafetlerim bile vardı bekar iken hehehmini hareketli etekler almıştım çatlakmışım Şimdi de giyiyorum bakıyorum aynaya kendimi görmek istemiyorum sinirime dokunuyor
Aynı yastayız tatlım bende senın gıbı hıc zayıf oldugumu hatırlamam cok zor bı durum yasamayan bılemez...Ama avantajın boyun baya ıyı turk kadını standartları ustundesın...Az kılo versen fıstık olursun valla...Ama az yemekte ıyı deıl kılo vermenı yavaslatır...Ac kalmak cozum deıl yanı...Keske step tahtası yerıne kondısyon bısıkletı alsaydın daha etkılı olurdu...Maddı durumuna gore eger dusunursen tavsıye ederım bısıkletı oyle cokta pahalı deıl zaten 100 tl almıstım ben hemde taksıtlı...Hergun gelmeye calıs zayıflayalım hep beraber
Tamam her gün paylaşırım günlük durumu. Benimki ailevi bir durum. Benim ailem yemek yedirmeyi iyilik sanıyor=)
'' Ye kızım ye'' der dururlar. Özellikle babam eve çikolatayla light liomanata almadan gelmiyor. Nasıl zayıflıcaksın? Geliyor uzatıyor bize kopar biraz falan diyor çikolatadanBabaannem küçükken bana yemek yedirirmiş anneme hiç bir şey yemediğimi söylermiş. Üstüne bir de annem yedirmeye çalışırmış beni aç zannedip. Nasıl bir ruhtaysa babaannem ilerde itiraf etmiş bu durumu. ahaha. İşkence gibi
Şakası bir yana bu bir hastalık gerçekten. Yemek yiyince çok mutlu oluyorum. Yemeyince suratımdan belli oluyor zaten. Normalde çok konuşurum, açken yanınızda varmıyım yokmuyum bilemezsiniz =))
selam kızlaarr
tatil bitti dün akşam geldik eve bir sürü çamaşır beni bekliyo ve ben cok yorgunum
bu arada kilo da aldım maalesef(
bende pazartesinden itibaren sıkı bi diyete baslıyorum
Tamam her gün paylaşırım günlük durumu. Benimki ailevi bir durum. Benim ailem yemek yedirmeyi iyilik sanıyor=)
'' Ye kızım ye'' der dururlar. Özellikle babam eve çikolatayla light liomanata almadan gelmiyor. Nasıl zayıflıcaksın? Geliyor uzatıyor bize kopar biraz falan diyor çikolatadanBabaannem küçükken bana yemek yedirirmiş anneme hiç bir şey yemediğimi söylermiş. Üstüne bir de annem yedirmeye çalışırmış beni aç zannedip. Nasıl bir ruhtaysa babaannem ilerde itiraf etmiş bu durumu. ahaha. İşkence gibi
Şakası bir yana bu bir hastalık gerçekten. Yemek yiyince çok mutlu oluyorum. Yemeyince suratımdan belli oluyor zaten. Normalde çok konuşurum, açken yanınızda varmıyım yokmuyum bilemezsiniz =))
Günaydınnnnnn herkese ,menümü yazıyorum
sabah ılık ballı,tarçınlı,zencefilli,limonlu 1 bardak su
kahvaltı 1,5 dilim tam tahıllı ekmek,5 yeşil zeytin ve peynir (ılık sudan geçirdim),1domates,yarım salatalık,maydonoz ve 2 ceviz
ara 100 gr siyah üzüm ve 5 yemek kaşığı light yoğurdu karıştırıp üstüne tarçın serpip yedim
öğle 1 kase ezogelin çorbası ve 2 tane küçük karnıyarık
ara 1 avuç yaban mersini
akşam 4 kaşık pilav (esmer) ve 2 yk çökelek,1 domates,2 biber,1 soğan,1tk zeytinyağı,biraz semizotu-maydonoz, 2 çay kaşığı sumak,bol limon suyu koyarak yaptığım salata
yeşilçay:3 bardak ,su:3lt içtim. 50 dk yürüdüm,50 mekik,100 kol hareketleri ve 20 kezde karnımı içeri çekip 10a kadar saydım
ayyyyyy aynı benim ailemi anlatıyorsun ya,kendimi bildim bileli bende hep kiloluyum ,küçükken annem hep vitamin vermiş bana ve babaannemde yarım ekmek tost için nerdeyse kase yağların 4te 1ini kullanırmış bende nasılda severek yermişim o vıcık vıcık yağlı şeyi bilemiyorum yani,keşke o günlere geri dönebilseydim
Lionesse cnm takım içi kurallarımız genel hatlarıyla bunlar ;
Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Waaayyy yenı bısey daha ogrendım zumba dansı haaa waayy anasını beaa..İşte leslie de aynı bunun gıbı bıseyyy...Guzelmıs sevdımm
artık hersyın vıdeosu vr valla pcde bıgun salsa yaparız hem onu ögrenırız bıgun çaça:) bıgun plates acarız bı gun zumba:)
ahah. İşte öyle bir davranış şekilleri var ki dünyadaki en normal şey o yağlıları yemek gibi gösteriyorlar. Ne yapsınlar işte eskiden böylemiymiş. İyi niyetliler aslında. Belki de doğrusunu yaptılar o yaşlarımızda. Bilemiyorum.
Babaannemin anlattığına göre eskiden zayıf kızları görünce bakımsız derlermiş ailesi bakmamış sağlıksız diye düşünürlermiş.
Şimdi tam tersi. Kilolu insanlar dışarıdan bakıldığında vebalı muamelesi yapılıyor. Tamamen politik ve kapitalist sistemin getirdiklerinin etkisi var ben sağlık düşünüldüğü için insanlara rejim dayatması yapıldığına inanmıyorum. Herşey düzeni değiştirmek için, ticaret için. Ben dediğim gibi 85 kiloyum ama 6-7 ay önce tahlil yaptırdım 55 kilo olan kuzenimde kolesterol çıktı bende ise herşey normal ve temiz çıktı. Mesele kilo değil sağlıklı beslenme ama medya kilo gibi gösteriyor. Eniştem 75 kilo ve şeker hastası, babam 125 kilo ondan sağlıklı. Bunun açıklaması tamamen temiz ve kaliteli ,sağlıklı gıdaları tüketmek.
Her gün tv de ve mecmua gazetelerde yok zayıf olun, fit olun manken gibi olun, güzel giyinin estetik yaptırın vb. Bu yöntem çok yanlış ve insanları bunalıma sokuyor. Herşey bir zincir.:96:
Of ne dert edermişim =)))
evet okudum - anladım. elimden geleni yapıcam artık. teşekkür ederim=)
haydi sallayalım ooo oooo haydi kurtulalım kilolardan oo oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?