Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet iş görüşmelerinde bile fiziğe dikkat ediyorlar. ya şu bilim adamları o kadar mücizevi şeylere imza atıyorlar. bir tek bizi zayıflatamıyorlar =)))
zayıflayalım ve onlara patron kimmiş gösterelim

bu sabah kahvaltım 1,5 dilim beyaz ekmek 5 siyahzeytin 2 dilim beyaz peynir 1 domates..
ve şimdide dünki yediklerimi az da olsa dengeleyebilmek için sıvıya yükleniyorum

Tammm ıste bızım takımın bı uyesı olarak sendende bunu beklerdım cnm .Neymıs o ben yapamıycamlar ugrasamıyacagımlar ask olsun...Çokta guzel olacak hersey ama zaman once zaman ben belkı 2 aydır bı 78 bı 79 bı 80 devamlı bole gıttım geldım...pesmı ettım ama bak sımdı artık uyandım basladım ve super gıdıo...Herkesın hayatında bole donemler oluyorr takma kafana onemlı olna kendını hazır hıssetmen...Dun yedın dıe bugun salımı vereceksın ...Bugun dıkkatlı olursan dunu telafı edebılırsın ınanıyorum.

evet iş görüşmelerinde bile fiziğe dikkat ediyorlar. ya şu bilim adamları o kadar mücizevi şeylere imza atıyorlar. bir tek bizi zayıflatamıyorlar =)))

Evt cnm haklısın bende ona hayret edıyorum neden bu zayıflamaya bı cozum bulamaıyorlar kı madem bu kadar saglıksız ve bole bısey bulsalar zaten ıcat eden adam ıhya yani :))) Dedıgın gıbı kılolardan kurtulalım kendımıze yenı cıcıler alalımm

evet canım çokkk çokkk haklısın..desteğin iiçin çok tşk ederim..hepinize...dediğin gibi çok çok vermesemde ayda 1kg da versem almaktan iyidir öyle değil mi..
bu akşam çok hafif geçirmem lazım..yarın tartı için...öyle yapıcam..

evet alalımm alalım kredi kartlarımızın limitlerini dolduralım..şıkır şıkır olalımmm

kızlar ben kendimde bişiy farkettim ..bebekten dolayı çok fazla dışarı çıkmıyorum o yüzden bir kaç gün içinde enerjim sönüyor..bugün dışarılardayım ve çok enerjik ve umutluyum sanırım bununda etkisi oluyor benim pes etmem de..

canım hoşgeldin aramıza..umarım hep beraber en yakın zamanda i,stediğimizkilolara ineriz..

lionesse aramıza hoşgeldin canım..

Kızlar ben ufaktan çıkıyorum paşamı hazırlayıp yürüyüşe gideceğim =))

canım hoşgeldin aramıza..umarım hep beraber en yakın zamanda i,stediğimizkilolara ineriz..

inşallah =)
ben bir sauna eşofman takımı almıştım bir kaç ay önce. vücuttaki suyu toksitleri atıyor ter şeklinde. şimdi haftada üç gün düzenli olarak her akşam bir saat onu giyip step yapmayı denicem. boğazımıda tutarsam bakalım olucak mı? 1 ay sonra nişanlımla görüşücez kendisi şehir dışında. inşallah zayıflamış olurum ya. çünkü en çok o bıktı bu durumdan=( sürekli şikayetlerimden ve üzülmemden dolayı gerçekten yıprandık bu benim kilolarla. :96::95:

Kesinlikle aynı fikirdeyim dün çıktım ooo süperdim hep zor oluyor die üşeniyordum ama bugün de çıkacağım birazdan inş. İnsanın keyfi yerine geliyor yahu =)))

Buyrun kızlar öğle yemeğimm..

Sabah kahvaltı yapamadım gene ogleye kaldı yemek ısı...Kepeklı makarnalı salata yourt yeşilçay ve ben

menu ve aktıvıte guzel sadece 100 gr kuru uzumu sevmedım ara öğün için cok gıbıme geldı tatlı ya soucta :)ama onun dısında supersın

ay evet lanet ıs görusmelerı ben bu slagonu begendım zayoflayalım ve onlara patron kımmıs gösterelım:)) hosgeldın aramıza

kesınlıkle katılıyorum evde oturdukca mıskınlesenlerden bırısı olarak dun yeteeerrr dedım ve aldım kaynanamı cıktım mahalleye ohh bee

Kesinlikle aynı fikirdeyim dün çıktım ooo süperdim hep zor oluyor die üşeniyordum ama bugün de çıkacağım birazdan inş. İnsanın keyfi yerine geliyor yahu =)))

kesinlikle haklısınız dışarı çıkmak insana kendini çok iyi hissettiriyor. birilerini görmek yada mağaza vitrinlerindeki kıyafetleri görmek insana yapması gerekeni haırlatıyor. evde otururken dünya sadece bize dönüyor gibi gelir. o yüzden dışarı çıkmalı.

Kesınlıkle sana burda 1 ayda 5 kılo vermen lazım dıyen yok 1 kılo bıle versen almaktan ıyıdır...Aynen devam

evet alalımm alalım kredi kartlarımızın limitlerini dolduralım..şıkır şıkır olalımmm

Ayyy bırı alısverısmı dedı

Evt cnm cok dogru teshıs aksam ustulerı yarım saat bıle olsa al bebegını cık yada butun ısını bıtır yesıl cayını demle al bebegını dogru balkona temız hava ıyı gelır emın ol

:2:
Ahhh ahhh deme yaa kendı anılarım geldı aklıma valla ...Bende exaskın askerden gelsın benı zayıflamıs gorsun dıe ne cabaladıydım...Guzel heycanlar bunlar ıns cıddı sekılde kılo vermıs cıkarısn karsısına

ne guzel bı göruntu afıyet olsun cnmcım

Saol tatlım gel beraber olsun

Son düzenleme:

ay evet lanet ıs görusmelerı ben bu slagonu begendım zayoflayalım ve onlara patron kımmıs gösterelım:)) hosgeldın aramıza

teşekkürler hoşbulduk merve=))
bu arada arkadaşlar bu kiloları verdikten sonra da mücadeleye devam asla geri almayacağız. çektiklerimizi unutmamalıyız. kilo verdikçe veresimiz gelmeli şu dönemde.
kızlar madem fizik ölçüleri bütün hayatımızı etkiliyor. gerçekten zayıflayalım ama asla bizi kiloluyken kalplerimizi kıranlara eski müsamamızı göstermeyelim. çok da gururluyuz ve azimliyiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…