- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.261
Cnmm cogu soyledıgıne katılıyorum haklısın ama kıloda saglık sorunlarını tetıkleyen buyuk bır faktor ben hıc bır zaman zayıf olmayı ıstemedım zaten ole dusunenler hastalıklı bence...1.65 boyum 87 kıloydum dusun duba gıbı bıseydım sımdı gene az daha hallıceyım hele bugun kendımı daha ınce hıssedıyorum...Bence herkes kendıne ve saglıgına yakısan kıloda olmalı...Kımse ınkar etmesın kı dıs gorunuste onemlı dedıgın gıbı bu zamanda bı ortama gırdıgınde senın deıl dıs gorunusunun kalıtesı one cıkıyor.Bu malesef kı boyle.
Saol cnm ıns guzel paylasılar olacak hıssedıyorum azmını :)
bu sabah kahvaltım 1,5 dilim beyaz ekmek 5 siyahzeytin 2 dilim beyaz peynir 1 domates..
ve şimdide dünki yediklerimi az da olsa dengeleyebilmek için sıvıya yükleniyorum
evet iş görüşmelerinde bile fiziğe dikkat ediyorlar. ya şu bilim adamları o kadar mücizevi şeylere imza atıyorlar. bir tek bizi zayıflatamıyorlar =)))
zayıflayalım ve onlara patron kimmiş gösterelim
Tammm ıste bızım takımın bı uyesı olarak sendende bunu beklerdım cnm .Neymıs o ben yapamıycamlar ugrasamıyacagımlar ask olsun...Çokta guzel olacak hersey ama zaman once zaman ben belkı 2 aydır bı 78 bı 79 bı 80 devamlı bole gıttım geldım...pesmı ettım ama bak sımdı artık uyandım basladım ve super gıdıo...Herkesın hayatında bole donemler oluyorr takma kafana onemlı olna kendını hazır hıssetmen...Dun yedın dıe bugun salımı vereceksın ...Bugun dıkkatlı olursan dunu telafı edebılırsın ınanıyorum.
Evt cnm haklısın bende ona hayret edıyorum neden bu zayıflamaya bı cozum bulamaıyorlar kı madem bu kadar saglıksız ve bole bısey bulsalar zaten ıcat eden adam ıhya yani :))) Dedıgın gıbı kılolardan kurtulalım kendımıze yenı cıcıler alalımm
evet iş görüşmelerinde bile fiziğe dikkat ediyorlar. ya şu bilim adamları o kadar mücizevi şeylere imza atıyorlar. bir tek bizi zayıflatamıyorlar =)))
canım hoşgeldin aramıza..umarım hep beraber en yakın zamanda i,stediğimizkilolara ineriz..
kızlar ben kendimde bişiy farkettim ..bebekten dolayı çok fazla dışarı çıkmıyorum o yüzden bir kaç gün içinde enerjim sönüyor..bugün dışarılardayım ve çok enerjik ve umutluyum sanırım bununda etkisi oluyor benim pes etmem de..
Günaydınnnnnn herkese ,menümü yazıyorum
sabah ılık ballı,tarçınlı,zencefilli,limonlu 1 bardak su
kahvaltı 1,5 dilim tam tahıllı ekmek,5 yeşil zeytin ve peynir (ılık sudan geçirdim),1domates,yarım salatalık,maydonoz ve 2 ceviz
ara 100 gr siyah üzüm ve 5 yemek kaşığı light yoğurdu karıştırıp üstüne tarçın serpip yedim
öğle 1 kase ezogelin çorbası ve 2 tane küçük karnıyarık
ara 1 avuç yaban mersini
akşam 4 kaşık pilav (esmer) ve 2 yk çökelek,1 domates,2 biber,1 soğan,1tk zeytinyağı,biraz semizotu-maydonoz, 2 çay kaşığı sumak,bol limon suyu koyarak yaptığım salata
yeşilçay:3 bardak ,su:3lt içtim. 50 dk yürüdüm,50 mekik,100 kol hareketleri ve 20 kezde karnımı içeri çekip 10a kadar saydım
bu sabah kahvaltım 1,5 dilim beyaz ekmek 5 siyahzeytin 2 dilim beyaz peynir 1 domates..
ve şimdide dünki yediklerimi az da olsa dengeleyebilmek için sıvıya yükleniyorum
kızlar ben kendimde bişiy farkettim ..bebekten dolayı çok fazla dışarı çıkmıyorum o yüzden bir kaç gün içinde enerjim sönüyor..bugün dışarılardayım ve çok enerjik ve umutluyum sanırım bununda etkisi oluyor benim pes etmem de..
Kesinlikle aynı fikirdeyim dün çıktım ooo süperdim hep zor oluyor die üşeniyordum ama bugün de çıkacağım birazdan inş. İnsanın keyfi yerine geliyor yahu =)))
Buyrun kızlar öğle yemeğimm..
Sabah kahvaltı yapamadım gene ogleye kaldı yemek ısı...Kepeklı makarnalı salata yourt yeşilçay ve ben
Eki Görüntüle 253082
evet canım çokkk çokkk haklısın..desteğin iiçin çok tşk ederim..hepinize...dediğin gibi çok çok vermesemde ayda 1kg da versem almaktan iyidir öyle değil mi..
bu akşam çok hafif geçirmem lazım..yarın tartı için...öyle yapıcam..
evet alalımm alalım kredi kartlarımızın limitlerini dolduralım..şıkır şıkır olalımmm
:2:inşallah =)
ben bir sauna eşofman takımı almıştım bir kaç ay önce. vücuttaki suyu toksitleri atıyor ter şeklinde. şimdi haftada üç gün düzenli olarak her akşam bir saat onu giyip step yapmayı denicem. boğazımıda tutarsam bakalım olucak mı? 1 ay sonra nişanlımla görüşücez kendisi şehir dışında. inşallah zayıflamış olurum ya. çünkü en çok o bıktı bu durumdan=( sürekli şikayetlerimden ve üzülmemden dolayı gerçekten yıprandık bu benim kilolarla. :96::95:
ne guzel bı göruntu afıyet olsun cnmcım
[ı]
buyrun kızlar öğle yemeğimm..
Sabah kahvaltı yapamadım gene ogleye kaldı yemek ısı...kepeklı makarnalı salata yourt yeşilçay ve ben[/ı]
Eki Görüntüle 253082
:2:
Ahhh ahhh deme yaa kendı anılarım geldı aklıma valla ...Bende exaskın askerden gelsın benı zayıflamıs gorsun dıe ne cabaladıydım...Guzel heycanlar bunlar ıns cıddı sekılde kılo vermıs cıkarısn karsısına
ay evet lanet ıs görusmelerı ben bu slagonu begendım zayoflayalım ve onlara patron kımmıs gösterelım:)) hosgeldın aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?