Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam bayanlar..ben henüz eve dönemediğim için cuma bildirimi yapamıyorum..murç beni cuma günü ya izinli yaz yada aynı kiloda bildir..herkese selamlar..

ilk önce kendine şişko bi resim çek bir kyafetleee diyete başka aynı kıyafetle resim çek
o resimler inceldikçe mutlu oldugunu göreceksin

makarnan harika görünüyooo murchh kendinmi yağtın dışlarıdanmı söyledinn yanındaki sadece yogurtmuu

Kendım yaptım cnmmm...Yemın ederım uzun yıllardır para harcadıgım en mantıklı sey su tupperware kaplar oldu salatam hazır dogranmıs makarnamıda haslayıp kaba koyuyorum taptaze duruyor...Ofıste cıkarıp hepsını karıstırıyorummm...Az tuz az elma sırkesı tmm ıste sıfır yag yourdun userıe nane ve pul bıber doktum cnm oyle daha lezzetlı oluyor...Allah gulsekerden razı olsun o tavsıye etmeseydı ben sımdı dıyet mıyet yapıo olmazdım ...

Kesınlıkle cnm zaten hıc kımse bu kadar sıkıntı cektınkten sonra tekrar kılo alabılecegıne ınanmıyorum ben.Haaa soyle olur 2 3 kılo alır sonra hemen fırenler...Zaten 10 kılo vermekle 2 3 kılo vermek aasındakı fakı hepımız bılıyoruz...Zaten kılo yuzunden yerlı yersız sakalar yapan o tıplerden nefret edıyorum musamma gostermek mı ? Iyyykkk

kızz tupperlere bayılıyorum ben evde bi kaç tane var amaa çok fazla istiyorumm
bu aralar etrafımda tupper satan kimse yokk

kız murchh şahika rumunu kabarttın şimdiii hastanede bi hemmş. Tupper satıyodu aradım şimdi yanında bi kaç parça varmışşş dedim geliyorummmmm

Eki Görüntüle 253115 Eki Görüntüle 253116 Eki Görüntüle 253117 Eki Görüntüle 253118

Keısnlıkle bunları edınmelısın edda ve butun kızlar...Cok kullanıslı urunlerr...Bıraz tuzlu evet ama hakkını verıyor.Ben bunları dıyet yapmak ıcın ofıse yemek tasımak ıcın aldım...Uzuncana bı lıstede ceyızım ıcın hazırladım gercekten sahane urunler...

Burda acıklamalarını yaptım bı bak ıstersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...zi-resimli-paylasalimquot-2.html#post20810373

Son düzenleme:

evet kuşum birazdan gidiyorum kızın yanına bi kaç tane sipariş ediyim hemenn biraz pahalı biliyorum ama annemde çogu parçası var çok kullanışlı ve gerçekten içindekini bozmuyo...
Görünüşte plastik neki diyosun amaa kullanınca anlıyosunn
bende yapar getiririm salataa en azından

Aynen cnm yaa ne alaka dedım bukadar plastıge bı yıgın para verdım ama kesın ıse yarıyo ve cok saglıklı...Su saklama kabı gıbı olanlar senın ısını gorur mucıze sekerler dıe gecıyo ondan edın mutlaka 1 adet...Pişmiş yemegı uuzn sure taze saklıyo...

Murchh kepekli makarnaa ben hiç duymadımmm
kalorisi azmı zarrsızmı bizim diyetler içinn

Cnmm 100 gr 116 kcl bıde ben hıc yagsız yıyorum sadece haslayıp salataya karıstırıyorum yada yourtla yıyorum...Kepeklı oldugu ıcın ıcım rahat rahat yıyorum ama genede abartmamak gerekır haftada 1 2 kere yenebılır bence....

Banada tacsız prenses tavsıye etmıstı...1 paket kepeklı makarna 1 paket sebzelı makarnayı alıp karıstırıyormus kavanozda 1 er avuc haslayıp yıyorum demıstı...Bende oyle yaptım 2 pkt kepeklı 1 paket sebzelı makarnayı karıstıdım buyukcene bı kavanoza doldurdum ordan haslıyorum goruntusude hos oluyo tadıda...

ben geldimmm =)) saat 2 de girdim eve ancak geldim paşamı doyurdum uyuttum yeşil çayımı aldım geldim =)) Yanına da çörek otlu kraker

rejime başlayalı kaç gün oldu? ben de bugün başladım.

Kime sordun cnm hepımız ayrı tarıhlerde basladık...Senın ıcınde hayırlısı olsun ıns kısa zamanda guzel sonuclar alırız hepımız....Kendınden bahsedermısın bıze bıraz.

Son düzenleme:
murchhh tupperlerime kavuştumm okdar tatlılarkii çok sevebildim

şıunlar aldım ama bi büyükleri 1 ,2,3 litreliklerdi hehralde

Bide şey aldım ama nette resimleri yok sinir oldum
çok tatlılarrrr dışı siyah içi yeşil kaplar.. kapakları yeşil fıstık yeşiliii aynılarının kırmızılarıda varmışş ama elinde yoktu mecbur yeşili aldım
ama öyleki misafire salata ortaya geçmek için bile konulabilir o derece tatlıı
3 parça içiçe onlardan aldımm

bir tanede kahve içi beyaz aynen bu kaplardan orta boy küçük birşey onuda buraya senin gibi yemek getirmek için aldımmmm

220 lirama mal oldun 5 dakkadaaa Murchhh dövcem seniiiiiiiiiiiiiiiii

Hoş geldın cnmm ;

Hasla valla 10 dk hazır ne olacak...HEm ben hıc yagsız yapıorum makarnayı salatayada koymadım sadece elma sırkesı ve tuz ekledım gazet guzel oldu ...

heheh bende bende tuz bile atmıyorum zaten pek sevmiyorum tuzu yanına 2 3 kaşık yoğurt alıyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…