- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.281
teşekkürler hoşbulduk merve=))
bu arada arkadaşlar bu kiloları verdikten sonra da mücadeleye devam asla geri almayacağız. çektiklerimizi unutmamalıyız. Kilo verdikçe veresimiz gelmeli şu dönemde.
Kızlar madem fizik ölçüleri bütün hayatımızı etkiliyor. Gerçekten zayıflayalım ama asla bizi kiloluyken kalplerimizi kıranlara eski müsamamızı göstermeyelim. çok da gururluyuz ve azimliyiz.
makarnan harika görünüyooo murchh kendinmi yağtın dışlarıdanmı söyledinn yanındaki sadece yogurtmuu
teşekkürler hoşbulduk merve=))
bu arada arkadaşlar bu kiloları verdikten sonra da mücadeleye devam asla geri almayacağız. çektiklerimizi unutmamalıyız. kilo verdikçe veresimiz gelmeli şu dönemde.
kızlar madem fizik ölçüleri bütün hayatımızı etkiliyor. gerçekten zayıflayalım ama asla bizi kiloluyken kalplerimizi kıranlara eski müsamamızı göstermeyelim. çok da gururluyuz ve azimliyiz.
selam bayanlar..ben henüz eve dönemediğim için cuma bildirimi yapamıyorum..murç beni cuma günü ya izinli yaz yada aynı kiloda bildir..herkese selamlar..
kendım yaptım cnmmm...yemın ederım uzun yıllardır para harcadıgım en mantıklı sey su tupperware kaplar oldu salatam hazır dogranmıs makarnamıda haslayıp kaba koyuyorum taptaze duruyor...ofıste cıkarıp hepsını karıstırıyorummm...az tuz az elma sırkesı tmm ıste sıfır yagYourdun userıe nane ve pul bıber doktum cnm oyle daha lezzetlı oluyor...allah gulsekerden razı olsun o tavsıye etmeseydı ben sımdı dıyet mıyet yapıo olmazdım ...
kesınlıkle cnm zaten hıc kımse bu kadar sıkıntı cektınkten sonra tekrar kılo alabılecegıne ınanmıyorum ben.haaa soyle olur 2 3 kılo alır sonra hemen fırenler...zaten 10 kılo vermekle 2 3 kılo vermek aasındakı fakı hepımız bılıyoruz...zaten kılo yuzunden yerlı yersız sakalar yapan o tıplerden nefret edıyorum musamma gostermek mı ? ıyyykkk
Eki Görüntüle 253115 Eki Görüntüle 253116 Eki Görüntüle 253117 Eki Görüntüle 253118
keısnlıkle bunları edınmelısın edda ve butun kızlar...cok kullanıslı urunlerr...bıraz tuzlu evet ama hakkını verıyor.ben bunları dıyet yapmak ıcın ofıse yemek tasımak ıcın aldım...uzuncana bı lıstede ceyızım ıcın hazırladım gercekten sahane urunler...
Burda acıklamalarını yaptım bı bak ıstersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...zi-resimli-paylasalimquot-2.html#post20810373
evet kuşum birazdan gidiyorum kızın yanına bi kaç tane sipariş ediyim hemenn biraz pahalı biliyorum ama annemde çogu parçası var çok kullanışlı ve gerçekten içindekini bozmuyo...
Görünüşte plastik neki diyosun amaa kullanınca anlıyosunn
bende yapar getiririm salataa en azından
Murchh kepekli makarnaa ben hiç duymadımmm
kalorisi azmı zarrsızmı bizim diyetler içinn
selam kızlar ara olarak karpuz yedim ve şimdi de nestle nesfit fruits yiycem ve üzerine bol su..
Buyrun kızlar öğle yemeğimm..
Sabah kahvaltı yapamadım gene ogleye kaldı yemek ısı...Kepeklı makarnalı salata yourt yeşilçay ve ben
Eki Görüntüle 253082
ee bende kalkıp haşlasam mıçok seviyorum ben ya hem lezzetli de görünüyor ufff
rejime başlayalı kaç gün oldu? ben de bugün başladım.
Hoş geldın cnmm ;
Hasla valla 10 dk hazır ne olacak...HEm ben hıc yagsız yapıorum makarnayı salatayada koymadım sadece elma sırkesı ve tuz ekledım gazet guzel oldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?