- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.301
murchhh tupperlerime kavuştumm okdar tatlılarkii çok sevebildim
şıunlar aldım ama bi büyükleri 1 ,2,3 litreliklerdi hehralde
Bide şey aldım ama nette resimleri yok sinir oldum
çok tatlılarrrr dışı siyah içi yeşil kaplar.. kapakları yeşil fıstık yeşiliii aynılarının kırmızılarıda varmışş ama elinde yoktu mecbur yeşili aldım
ama öyleki misafire salata ortaya geçmek için bile konulabilir o derece tatlıı
3 parça içiçe onlardan aldımm
bir tanede kahve içi beyaz aynen bu kaplardan orta boy küçük birşey onuda buraya senin gibi yemek getirmek için aldımmmm
220 lirama mal oldun 5 dakkadaaa Murchhh dövcem seniiiiiiiiiiiiiiiii
heheh bende bende tuz bile atmıyorum zaten pek sevmiyorum tuzuyanına 2 3 kaşık yoğurt alıyorum =))
evet çok pahalı ama gerçekten mükemmel ürünler =))) bende alacağım oğluma mama tabağı =))
Mucıze şekerlerden almıssın bunlar cok ıyı ıste .... Pismis yemek haslanmıs sebze salata herseyı saklayabılıyorsun ıcınde...Sende bılıyorsun kı verdıgın para bosa gıtmedı cok ısını gorecek bunlar...Benımde hemen hemen o kadar tutu 4 parca sey ama hıc bısman deılım ıyıkı almısım dıorum sımdı tınımını hanımlar var onlardan alıcam cıg sebze saklamak ıcın bıde senın aldıgın buyuk mucıze sekerlerden alıcam ceyızımede bı suru lıste yaptım alıcam hepsınıaksamdan dogra salatanı koy kabın ıcıne 1 sabah cıkarken 1 tanede lımon at cantana al sana ogle yemegı mısss....
ben geldimmm =)) saat 2 de girdim eve ancak geldim paşamı doyurdum uyuttum yeşil çayımı aldım geldim =)) Yanına da çörek otlu kraker
mucize şekerler evetttt kataogda öyle yazıyoduelime geçmedi onları sipariş verdim yeşillleri aldım sadece diğerleri 15 gün 1 aya en geç gelir dediii 1 de yağlık istedimm uzun sızma yağ için
du bak bunlar resmini çektimm şimdi :)))
Eki Görüntüle 253171
valla sizlerden özendim bende alıcam=)
daha önce görmüştüm ama pahalı diye değmez demiştim paramı oraya bağlamayayım diye düşünmüştüm ama bayatlamayı engellemesi ve hazır gıda stoğu için çok mantıklı. bende iş yerine getirebilirim. burada dolap var zaten. bir tane de ben alıcam salata için en kısa zamanda kızlar.
valla sizlerden özendim bende alıcam=)
daha önce görmüştüm ama pahalı diye değmez demiştim paramı oraya bağlamayayım diye düşünmüştüm ama bayatlamayı engellemesi ve hazır gıda stoğu için çok mantıklı. bende iş yerine getirebilirim. burada dolap var zaten. bir tane de ben alıcam salata için en kısa zamanda kızlar.
Yaaa ben tuzdan vazgecemıyorum bı turlu zararlı ama tuzsuz yedıgım hıc bıseyın tadını alamıyorum annem cok tuzsuz yapar yemeklerı her yemekte kavga ederım masada bu yuzden...
evt cnm benımde yegenım dogsun bende alıcam ona abıcıgım zaten ev kredısı oduyo bıtane kızı var 1. sınıfa baslıcak bıde bebek battı adamcagız ben alıvercem aklımda ne zamandır...
ohhh afiyet olsun cnm..bayılırım çörek otlu krakere..
bende aktarda satılan gerçek elma sirkesinden alıcam kızlar..prenses sen sirkeye dvm edecekmisin..sütümüze geçiyormudur sirke sence?
Ayyy yesıl olanlar hakketten cok sık yaaa servıs ıcın bıle kullanılabılır cok tatlılar bende alırım bunlardan keısn ceyızıme :) beyazda dedıgın gıbı salata yada zeytın yaglı yemekler ıcın 10 numara.Tupper lerın tuvarlak kapaklı olan butun urunlerı sıfır sızdırmazlık ozellıgı varmıs...Yanı ııcıne yaglı bıseyler koysanda gonul rahatlıgıyla cantanda tasıyabılrısın...Gule gule kullan cnm cok guzeller...
Al tabı cnm yaa at cantana getır ogle yemegı derdın olmasın...Benım ıs yerımde mutfak yok halıyle dolapta yok parasını verıyorlar ama onunlada dısarıdan ya tost ya pıde ya pızza hamburger solıycen zaten oyle yapa yapa bu hale geldım...Süper oldu bu kaplar kac gundur yemek sorunu yasamıyorum saglıklı seyler yıyorum...
tupperler pahalı ama içindeki yemeği taptaze saklıyoo
ben bunlara benzer almıştım çeyizime 3 tane içiçe esseden bunlar gibi sandım onlar vakumluu
hiç güzel çıkmadılar günlük dolaba birşey koymak için kullanıyom onları
bende bide şundan var mesela muhallebi yapıyorumyaa şekil verdiriyo yada misafir olunca pilav yapıyorum altına tavuk koyurorum ters çeviriyorumm ortaya koyuyorum
Al tabı cnm yaa at cantana getır ogle yemegı derdın olmasın...Benım ıs yerımde mutfak yok halıyle dolapta yok parasını verıyorlar ama onunlada dısarıdan ya tost ya pıde ya pızza hamburger solıycen zaten oyle yapa yapa bu hale geldım...Süper oldu bu kaplar kac gundur yemek sorunu yasamıyorum saglıklı seyler yıyorum...
http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr...011/1422205/default.htm?ref=milliyet_anasayfa
Yeni doğum yapan taze anneler bi göz atın derim :)))
rejime başlayalı kaç gün oldu? ben de bugün başladım.
Günlük kullanımı 2 gr geçmemesi gerekiyormuş ve hamilelerin kullanması yasakmış..
evet eda öyleymiş valla dediğim gibi en kısa zamanda alıcam. internette var zaten baktım şimdi. yanlız bu sendeki uygulayıcı da güzelmiş. nerden aldın?
Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:
Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.
Çörek Otu ile Zayıflama:
Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.
Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:
1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.
2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.
Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
ALINTIDIR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?