Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mucıze şekerlerden almıssın bunlar cok ıyı ıste .... Pismis yemek haslanmıs sebze salata herseyı saklayabılıyorsun ıcınde...Sende bılıyorsun kı verdıgın para bosa gıtmedı cok ısını gorecek bunlar...Benımde hemen hemen o kadar tutu 4 parca sey ama hıc bısman deılım ıyıkı almısım dıorum sımdı tınımını hanımlar var onlardan alıcam cıg sebze saklamak ıcın bıde senın aldıgın buyuk mucıze sekerlerden alıcam ceyızımede bı suru lıste yaptım alıcam hepsını aksamdan dogra salatanı koy kabın ıcıne 1 sabah cıkarken 1 tanede lımon at cantana al sana ogle yemegı mısss....

heheh bende bende tuz bile atmıyorum zaten pek sevmiyorum tuzu yanına 2 3 kaşık yoğurt alıyorum =))

Yaaa ben tuzdan vazgecemıyorum bı turlu zararlı ama tuzsuz yedıgım hıc bıseyın tadını alamıyorum annem cok tuzsuz yapar yemeklerı her yemekte kavga ederım masada bu yuzden...

evet çok pahalı ama gerçekten mükemmel ürünler =))) bende alacağım oğluma mama tabağı =))

evt cnm benımde yegenım dogsun bende alıcam ona abıcıgım zaten ev kredısı oduyo bıtane kızı var 1. sınıfa baslıcak bıde bebek battı adamcagız ben alıvercem aklımda ne zamandır...

mucize şekerler evetttt kataogda öyle yazıyodu elime geçmedi onları sipariş verdim yeşillleri aldım sadece diğerleri 15 gün 1 aya en geç gelir dediii 1 de yağlık istedimm uzun sızma yağ için
du bak bunlar resmini çektimm şimdi :)))

valla sizlerden özendim bende alıcam=)
daha önce görmüştüm ama pahalı diye değmez demiştim paramı oraya bağlamayayım diye düşünmüştüm ama bayatlamayı engellemesi ve hazır gıda stoğu için çok mantıklı. bende iş yerine getirebilirim. burada dolap var zaten. bir tane de ben alıcam salata için en kısa zamanda kızlar.

ben geldimmm =)) saat 2 de girdim eve ancak geldim paşamı doyurdum uyuttum yeşil çayımı aldım geldim =)) Yanına da çörek otlu kraker

ohhh afiyet olsun cnm..bayılırım çörek otlu krakere..
bende aktarda satılan gerçek elma sirkesinden alıcam kızlar..prenses sen sirkeye dvm edecekmisin..sütümüze geçiyormudur sirke sence?

Ayyy yesıl olanlar hakketten cok sık yaaa servıs ıcın bıle kullanılabılır cok tatlılar bende alırım bunlardan keısn ceyızıme :) beyazda dedıgın gıbı salata yada zeytın yaglı yemekler ıcın 10 numara.Tupper lerın tuvarlak kapaklı olan butun urunlerı sıfır sızdırmazlık ozellıgı varmıs...Yanı ııcıne yaglı bıseyler koysanda gonul rahatlıgıyla cantanda tasıyabılrısın...Gule gule kullan cnm cok guzeller...

Al tabı cnm yaa at cantana getır ogle yemegı derdın olmasın...Benım ıs yerımde mutfak yok halıyle dolapta yok parasını verıyorlar ama onunlada dısarıdan ya tost ya pıde ya pızza hamburger solıycen zaten oyle yapa yapa bu hale geldım...Süper oldu bu kaplar kac gundur yemek sorunu yasamıyorum saglıklı seyler yıyorum...

tupperler pahalı ama içindeki yemeği taptaze saklıyoo
ben bunlara benzer almıştım çeyizime 3 tane içiçe esseden bunlar gibi sandım onlar vakumluu
hiç güzel çıkmadılar günlük dolaba birşey koymak için kullanıyom onları

bende bide şundan var mesela muhallebi yapıyorumyaa şekil verdiriyo yada misafir olunca pilav yapıyorum altına tavuk koyurorum ters çeviriyorumm ortaya koyuyorum

Hayırlı olsun bebişiniz =)))

Ya bende arada canım ister yoğurdu tuzlar yerim ama çok nadir çok şükür aramız yok şeker desen bir tek sütlü tatlılar da ve çikolata çayıma atmam..

Un arada görüşüyoruz valla ne yalan söylüyeyim

ohhh afiyet olsun cnm..bayılırım çörek otlu krakere..
bende aktarda satılan gerçek elma sirkesinden alıcam kızlar..prenses sen sirkeye dvm edecekmisin..sütümüze geçiyormudur sirke sence?

bende çooooook seviyorum =)) Ben içtim bugün yine canım çok kullanmıyorum ki 1 ya da 2 yemek kaşığı ben devam edeceğim netten çok bişey bulamadım doktora gidince sorarım yine tabi ki ama bir de üzerine bol su içince zararı olmaz die düşünüyorum nurcum inş. olmaz =))

Çörekotu da çooooooooooooooooooook faydalı kızlar =))

bu gece anneme gitcem amaa gör bak murch her gün evde getircem salata sonraaaa kepekli makarna :)))) (senden kıskandım çok leziz görünüyoduuu )
sebze yemei bile gelir haa
bazen çorba hehehe bu şakaydıııı

Çörek otunun faydaları:

Bu kadar mükemmel olarak yaratılan çörek otu, bütün bu özellikleri ile:

• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.

• İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.

• Kan şekerini düşürür.

• Damar hastalıklarını engeller.

• İdrar söktürücü özelliği ile safrayı rahatlatır.

• Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar.

• Hazmı kolaylaştırır.

• Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır.

•Alerjiyi engeller.

• Savunma sistemini dengeler.

• Hormon sistemini ve ruh hâlini güçlendir..

Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:

Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.

Çörek Otu ile Zayıflama:

Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

ALINTIDIR..

Japon Beslenme ve yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.

Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.

habertürk

evet eda öyleymiş valla dediğim gibi en kısa zamanda alıcam. internette var zaten baktım şimdi. yanlız bu sendeki uygulayıcı da güzelmiş. nerden aldın?

Alıcam inşallah. İş yerinde yemek yeme konusunda çok doğru söyledin canım. Hazır gıda ve hamur işi yemekten hele bir de masa başında çalışmaktan şiştikçe şiştik. Hem hareket yok hemde hazmı zor fastfood girince işin içine çok sağlıksız oluyor.

Günlük kullanımı 2 gr geçmemesi gerekiyormuş ve hamilelerin kullanması yasakmış..

çörek otunu çok severim nbörek yaparken kesin atarımm ve seçip tek tek yerim çörek otlarını

evet eda öyleymiş valla dediğim gibi en kısa zamanda alıcam. internette var zaten baktım şimdi. yanlız bu sendeki uygulayıcı da güzelmiş. nerden aldın?

aynı tupperware den almıştımm güzel amaa çokda kullanılmıyor özel günlerde özel misafirler için yoksaa normalde koy tabaga yesin kocan pilavı süse gerek yok ben öyle yapıyomm

çörek otu ac karına zayıflattıgı gıbı tok karına alındıgında sısmanlatıyor dıye bılıyorum amannn dıkkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…