Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyyy amma yazmıssın kızlar ne tuppermıs yaww:)) oku oku bıtıremedım bızım bı akrabamz fransada yasıyor o ek olarak bunun satısını yapıyor kadın okdr cok satmıs kı tupper sırketı 1 yıl kullansn dıye araba vermıs dusunebılıyomsnz :)

Ben vitamin başladım kızlar calsiyum magnezyum..Emzirdiğim için ne olur ne olmaz die =))) ki doktorum baş dönmesi için magnezyum önermişti..

Evt muadıllerı var ama tupper yerını tutmuyor kıme sorsam aynını soyledı...Bu benımde hosuma gıttı alabılırım boyle bısey bede...

anaaa kadın demekki ağzı süper laf yapıyodurrr
bende o yetenek yok satış yapamam anca alırım biri bana 2 laf edince böyle mecbur hissediyom sanki kendimi

öyle ama kuşumm değilmii napacak süsü adam pilavı bulduguna şükretsin ramazan bitti biteli yemek yapmadım evdeee tüh benim kalıbımaaa
ama kocama kızgındım oyüzdennnn

dün kızdırdım kocamıııııı çok
hala evli olduguma inanamıyom ben sanki sevgiliyiz öyle hissediyom

murch canım senin exlovenden haber varmıı hiç napıyo ne ediyomuş

Son düzenleme:

Al bendede o kadar valla edda bende zorunlu hıssederım kendımı cok kotu bı huyy walla :)

Sen alemsın ya aman ole tartısmalar tuzu bıberı evlılıgın olur gıder...Arada kızdırmak ıyıdırde sen genede dozu cok kacırma

Ahhh eddacım ahhh hıc sorma...Bayramda bı msj bıle atmadı bılıyonmu...Ben annesını cok aramak ıstemıstım yazık kadın uzuldu dıe ama ondan hıc bı tepkı olmayıncada sankı kendımı hatırlatıyomus gıbı olur dıe aramadım...Ama herkes soruyo hıc aramadımı hıcmı aramadı dıe bole usteleye usteleye bazen dusunuyorum aramasımı gerekıyordu dıe ? Hala cvp veremedım...Ama ortak bı arkadasımız var ben faceden sıldım ondan var hala o soyledı gecen hatta sayfasını actı gosterdı cok acıklı seyler paylasıyomus...Bence pısman ama gruruna yedıremıyo senı aramayı dedı.Bende yorum yapmadım hıc...Ama acıkcası bı umıdım oldugu ıcın deıl de genede bayramda bı msj beklerdım bız kanlı bıcaklı ayrılmadık netıcede

Ayy 2 ay oluyo nerdeyse ne cok basınızı agrıttım o donemlerdede hatırlamak bile istemiyorum...İyiyim şimdi yeni aşklara yelken açmak için hazırlıyorum kendimi

milletin sana aramadımııı diye sormaları araması gerektiğinden çok kimse ummazdı ondan böyle birşeyyy sonuçta kaç yıllık beraberliğinnn
böyle olunca insan şaşırıyo nasıl olurda insan değişebilir diyee aklı almıyor...

dogrusu bende dönüp gelecek diye düşünüyodum halada olabilir diyorum ilerde kafasına dank ederse..
çünkü tilkinin dönüp dolaştığı yer kürkçü dükkanıdır..

başımızı ağrıtmak ne kelimee kızz
bende 8 yıllık bir ilişki üstüne evlendim biliyonn az kavgalarımız olmadıı bayram olayına takılma çünkü ben eşimle ayrılmıştım 2 ay sürmüştü aynen dogum günümde arar diye umuyordum oyüzden rahattım nasılsa arıcak diye amaa doğum gelip geçti aramamıştı şok olmuştumm nasıl aramaz diye.. erkekler senin benim gibi özel günmüş aramam lazımmış bizm gibi değiller arama niyetleri varsa ararlar... bayram seyran bahane aramıyolar ben bunu öğrendim mesela...

boşverr murchhh yeni saçların yeni gitmiş kilolarınlaa yeni aşka yelken aç
gör bak bundan sonraki ilşkin çok daha güzel olacak..
bu ilşkinde yaptıgınız hataların olmıyacak çünkü sen izin vermiyeceksin.. yada bu ilşkide göz ardı ettiğin alttan aldıgın şeyleri yeni ilişkinde istemiyeceksin gör bak..
sağlıklı olsungüzel olsun.. unutmak zor biliyorum ama hayatın sonu değil..
hayatına öyle biri girerkiii öyle seversinkii sen bile şaşırırsın ...

konuyu tam bılemıyorum ama bı ayrılık mevzubahıs sanrm hıc uzuluncek bısı yok cok yakn ıkı arkdsm cıkıyordu tam 10 sene cıktılar gecen sene nısanlandılar bu senede ayrıldılar cocukluktan berı hayatlarında baska kımse olmadı ama zurnanın zırt dedıgı yerde de bıtıyor ıste o yuzden uzulme alnının yazısı kaderın zaten bellı eger o kaderınse ıllakı gelıcek ama eger o degıslse de baskası gelıcek ask mesk yuzunden hıc uzmeyın kendınızı sakın en önemlısı huzurr

Yaa ben hıc beklemedım aramaısnı ama ınsanlar o denlı ısrarlı sordularki düşünmeye başladım gerçekten araması gerekirmiydi ki die ? Ama ne olursa olsun onca yıl ıyı kotu bıseyler paylastık belkı durduk yere arayamaz ama bayram vesılesıyle bı hal hatır sorsun ıstedım...Zaten ben bu kadar yasanan seyden sonra tekarardan onla olmak ıstemiyorum dönüp gelsede(kı bılıyorum askından oluyo olcak gelmez)ama ınsanız yaa beklenıyo boyle seyler...Arkadas soyledı soyle bı soz paylasmıs BAZEN SEVDİKLERİNİZE ZARAR VERMEMENIN TEK YOLU ONLARDAN UZAK KALMAKTIR...demıs ne dusunuyo bılmıyorum ama ılgılenmıyorumda acıkcası

Benım de ıcıme oyle doguyor bundan sonrakı ılıskım cok super olacak ve guzel bı hayatım olacak gıbı hıssedıyorum..hele bıde su kıloları verırsem deyme keyfıme....

Sirkeli suya devam kaptan ) ve tabi ki dansssssssssss şimdi açıyorum müzik ve zumpba hoooooooooooop oynayacağımmmm =)))

Bizde 4 yıl cıktık nısana 1 hafta kala ayrıldık dedıgın gıbı bu ısler zurnanın zırt dedıgı yerde bıtıyo ...Uzulme asaması gecıldı cnm sımdı yenı hayat yenı ask modundayım 2 ay oluyo nerdeyse...

link veremiyorum ama hemen açın kızlar süper ya diğerleri çok yavaş ben buna bayıldım :=))

dailymotion da ZUMBA au club süper ya 10 numaraaaaaa

Aynen cnm devammm dans ısınıde kıskanıyorum valla keske ımakanım olsada bende yapabılsem benım yerımede yap :)))

ayyy öldüm ya sadece 5 dk sı bile terletti beni oryantel halt etmiş bea senin için oynayacağım video 9 dk bitsin bi 9 dk da senin için

gör bak olacakk
bi arkadaşım sevgilisinden ayrıldı 5 senelik ilşkiydii ben onsuz yapamam diyordu sonra hayatına biri girdii
1 yıl içinde evlendii
okdarki aşık olduu iyiki bitmiş dedi düşün.. hiç belli olmazzz..
bende ona inanıyom tosbam gör bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…