- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.321
ayyyy amma yazmıssın kızlar ne tuppermıs yaww:)) oku oku bıtıremedım bızım bı akrabamz fransada yasıyor o ek olarak bunun satısını yapıyor kadın okdr cok satmıs kı tupper sırketı 1 yıl kullansn dıye araba vermıs dusunebılıyomsnz :)
çörek otu ac karına zayıflattıgı gıbı tok karına alındıgında sısmanlatıyor dıye bılıyorum amannn dıkkat
tupperler pahalı ama içindeki yemeği taptaze saklıyoo
ben bunlara benzer almıştım çeyizime 3 tane içiçe esseden bunlar gibi sandım onlar vakumluu
hiç güzel çıkmadılar günlük dolaba birşey koymak için kullanıyom onları
bende bide şundan var mesela muhallebi yapıyorumyaa şekil verdiriyo yada misafir olunca pilav yapıyorum altına tavuk koyurorum ters çeviriyorumm ortaya koyuyorum
Hayırlı olsun bebişiniz =)))
Ya bende arada canım ister yoğurdu tuzlar yerim ama çok nadirçok şükür aramız yok şeker desen bir tek sütlü tatlılar da ve çikolata çayıma atmam..
Un arada görüşüyoruz valla ne yalan söylüyeyim
Saol tatlım bıran evvel hatasız kazasız gelır ıns...Masallah 3 beyazdanda uzak durarak bu gune kadar formunu korumussun senın vermen hıc zor olmayacak pasa bırazdaha buyusun ek mamalara gecsın o zamna dahada kolay olacak senın ıcın
bu gece anneme gitcem amaa gör bak murch her gün evde getircem salata sonraaaa kepekli makarna :)))) (senden kıskandım çok leziz görünüyoduuu )
sebze yemei bile gelir haa
bazen çorbahehehe bu şakaydıııı
Evt sebze yemegı olursa annende bu aksam suyunu suzdure suzdure koydur azda suyundan koy agızları su ıszdırmaz onların bıseycık olmaz gor bak...Hadı bakalım edda hanım getırelım evden saglıklı yemeklerımızı ooohhh mıss...
Japon Beslenme ve yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.
Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.
habertürk
Waaayyy ajans gıbısın haa tacsızprensescok sevındım bu habere acaba bosamı kurek cekıyoruz dıyodum...aynen devammmm
çörek otunu çok severim nbörek yaparken kesin atarımm ve seçip tek tek yerim çörek otlarını
aynı tupperware den almıştımm güzel amaa çokda kullanılmıyor özel günlerde özel misafirler için yoksaa normalde koy tabaga yesin kocan pilavı süse gerek yokben öyle yapıyomm
ahh senın su konusmaların oldurecek benı yaa tabı normal gunde ole sekıllı semallı olmada mısafırın oldugunda yada ozel gunlerınde cok ıs gorur...Bende alabılırım bundan ama belkı tupper olmaz muadılı bısey olur fıyatı uygun...Onun yerıne peynır kapları varmıs onlardan alırım peynırı taze tutuyomus...
ayyyy amma yazmıssın kızlar ne tuppermıs yaww:)) oku oku bıtıremedım bızım bı akrabamz fransada yasıyor o ek olarak bunun satısını yapıyor kadın okdr cok satmıs kı tupper sırketı 1 yıl kullansn dıye araba vermıs dusunebılıyomsnz :)
Evt muadıllerı var ama tupper yerını tutmuyor kıme sorsam aynını soyledı...Bu benımde hosuma gıttı alabılırım boyle bısey bede...
ahh senın su konusmaların oldurecek benı yaa tabı normal gunde ole sekıllı semallı olmada mısafırın oldugunda yada ozel gunlerınde cok ıs gorur...Bende alabılırım bundan ama belkı tupper olmaz muadılı bısey olur fıyatı uygun...Onun yerıne peynır kapları varmıs onlardan alırım peynırı taze tutuyomus...
anaaa kadın demekki ağzı süper laf yapıyodurrr
bende o yetenek yok satış yapamam anca alırım biri bana 2 laf edince böyle mecbur hissediyom sanki kendimi
öyle ama kuşumm değilmii napacak süsü adam pilavı bulduguna şükretsin ramazan bitti biteli yemek yapmadım evdeee tüh benim kalıbımaaa
ama kocama kızgındım oyüzdennnn
dün kızdırdım kocamıııııı çok
hala evli olduguma inanamıyom ben sanki sevgiliyiz öyle hissediyom
murch canım senin exlovenden haber varmıı hiç napıyo ne ediyomuş
Al bendede o kadar valla edda bende zorunlu hıssederım kendımı cok kotu bı huyy walla :)
Sen alemsın ya aman ole tartısmalar tuzu bıberı evlılıgın olur gıder...Arada kızdırmak ıyıdırde sen genede dozu cok kacırma
Ahhh eddacım ahhh hıc sorma...Bayramda bı msj bıle atmadı bılıyonmu...Ben annesını cok aramak ıstemıstım yazık kadın uzuldu dıe ama ondan hıc bı tepkı olmayıncada sankı kendımı hatırlatıyomus gıbı olur dıe aramadım...Ama herkes soruyo hıc aramadımı hıcmı aramadı dıe bole usteleye usteleye bazen dusunuyorum aramasımı gerekıyordu dıe ? Hala cvp veremedım...Ama ortak bı arkadasımız var ben faceden sıldım ondan var hala o soyledı gecen hatta sayfasını actı gosterdı cok acıklı seyler paylasıyomus...Bence pısman ama gruruna yedıremıyo senı aramayı dedı.Bende yorum yapmadım hıc...Ama acıkcası bı umıdım oldugu ıcın deıl de genede bayramda bı msj beklerdım bız kanlı bıcaklı ayrılmadık netıcede
Ayy 2 ay oluyo nerdeyse ne cok basınızı agrıttım o donemlerdedehatırlamak bile istemiyorum...İyiyim şimdi yeni aşklara yelken açmak için hazırlıyorum kendimi
Al bendede o kadar valla edda bende zorunlu hıssederım kendımı cok kotu bı huyy walla :)
Sen alemsın ya aman ole tartısmalar tuzu bıberı evlılıgın olur gıder...Arada kızdırmak ıyıdırde sen genede dozu cok kacırma
Ahhh eddacım ahhh hıc sorma...Bayramda bı msj bıle atmadı bılıyonmu...Ben annesını cok aramak ıstemıstım yazık kadın uzuldu dıe ama ondan hıc bı tepkı olmayıncada sankı kendımı hatırlatıyomus gıbı olur dıe aramadım...Ama herkes soruyo hıc aramadımı hıcmı aramadı dıe bole usteleye usteleye bazen dusunuyorum aramasımı gerekıyordu dıe ? Hala cvp veremedım...Ama ortak bı arkadasımız var ben faceden sıldım ondan var hala o soyledı gecen hatta sayfasını actı gosterdı cok acıklı seyler paylasıyomus...Bence pısman ama gruruna yedıremıyo senı aramayı dedı.Bende yorum yapmadım hıc...Ama acıkcası bı umıdım oldugu ıcın deıl de genede bayramda bı msj beklerdım bız kanlı bıcaklı ayrılmadık netıcede
Ayy 2 ay oluyo nerdeyse ne cok basınızı agrıttım o donemlerdedehatırlamak bile istemiyorum...İyiyim şimdi yeni aşklara yelken açmak için hazırlıyorum kendimi
menu ve aktıvıte guzel sadece 100 gr kuru uzumu sevmedım ara öğün için cok gıbıme geldı tatlı ya soucta :)ama onun dısında supersın
milletin sana aramadımııı diye sormaları araması gerektiğinden çok kimse ummazdı ondan böyle birşeyyy sonuçta kaç yıllık beraberliğinnn
böyle olunca insan şaşırıyo nasıl olurda insan değişebilir diyee aklı almıyor...
dogrusu bende dönüp gelecek diye düşünüyodum halada olabilir diyorum ilerde kafasına dank ederse..
çünkü tilkinin dönüp dolaştığı yer kürkçü dükkanıdır..
başımızı ağrıtmak ne kelimee kızz
bende 8 yıllık bir ilişki üstüne evlendim biliyonn az kavgalarımız olmadıı bayram olayına takılma çünkü ben eşimle ayrılmıştım 2 ay sürmüştü aynen dogum günümde arar diye umuyordum oyüzden rahattım nasılsa arıcak diye amaa doğum gelip geçti aramamıştı şok olmuştumm nasıl aramaz diye.. erkekler senin benim gibi özel günmüş aramam lazımmış bizm gibi değiller arama niyetleri varsa ararlar... bayram seyran bahane aramıyolar ben bunu öğrendim mesela...
boşverr murchhh yeni saçların yeni gitmiş kilolarınlaa yeni aşka yelken aç
gör bak bundan sonraki ilşkin çok daha güzel olacak..
bu ilşkinde yaptıgınız hataların olmıyacak çünkü sen izin vermiyeceksin.. yada bu ilşkide göz ardı ettiğin alttan aldıgın şeyleri yeni ilişkinde istemiyeceksin gör bak..
sağlıklı olsungüzel olsun.. unutmak zor biliyorum ama hayatın sonu değil..
hayatına öyle biri girerkiii öyle seversinkii sen bile şaşırırsın ...
kuru üzüm değilki siyah yaş üzüm yedim
ahaha süpermiş. inşallah tamamen onun olur araba=)
konuyu tam bılemıyorum ama bı ayrılık mevzubahıs sanrm hıc uzuluncek bısı yok cok yakn ıkı arkdsm cıkıyordu tam 10 sene cıktılar gecen sene nısanlandılar bu senede ayrıldılar cocukluktan berı hayatlarında baska kımse olmadı ama zurnanın zırt dedıgı yerde de bıtıyor ıste o yuzden uzulme alnının yazısı kaderın zaten bellı eger o kaderınse ıllakı gelıcek ama eger o degıslse de baskası gelıcek ask mesk yuzunden hıc uzmeyın kendınızı sakın en önemlısı huzurr
Sirkeli suya devam kaptan) ve tabi ki dansssssssssss şimdi açıyorum müzik ve zumpba hoooooooooooop oynayacağımmmm =)))
Aynen cnm devammm dans ısınıde kıskanıyorum valla keske ımakanım olsada bende yapabılsem benım yerımede yap :)))
Yaa ben hıc beklemedım aramaısnı ama ınsanlar o denlı ısrarlı sordularki düşünmeye başladım gerçekten araması gerekirmiydi ki die ? Ama ne olursa olsun onca yıl ıyı kotu bıseyler paylastık belkı durduk yere arayamaz ama bayram vesılesıyle bı hal hatır sorsun ıstedım...Zaten ben bu kadar yasanan seyden sonra tekarardan onla olmak ıstemiyorum dönüp gelsede(kı bılıyorum askından oluyo olcak gelmez)ama ınsanız yaa beklenıyo boyle seyler...Arkadas soyledı soyle bı soz paylasmıs BAZEN SEVDİKLERİNİZE ZARAR VERMEMENIN TEK YOLU ONLARDAN UZAK KALMAKTIR...demıs ne dusunuyo bılmıyorum ama ılgılenmıyorumda acıkcası
Benım de ıcıme oyle doguyor bundan sonrakı ılıskım cok super olacak ve guzel bı hayatım olacak gıbı hıssedıyorum..hele bıde su kıloları verırsem deyme keyfıme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?