Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oğlum aklımı kaçırdığımı sanacak yaa kıyamam nasıl dikkatli dikkatli bakıyor ne yapıyor bu hatun diyordur heheheh

kızlar dans çok güzel bir aktivitedir. bende tavsiye ederim. hem bedenen hem de ruhen çok rahatlatıyor. ayrıca estetik sahibi yapıyor. çok severim dans etmeyi bende.

süper ayyy shakira waka waka da oynadım ölüyorum birazdan ama duracak mıyım hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır

canım sen bu dansları yaparken, streç mutfak bantları varya bir de ondan sarsan kendine sucuk gibi olursun iyice süper olur =) helal saaa

canım sen bu dansları yaparken, streç mutfak bantları varya bir de ondan sarsan kendine sucuk gibi olursun iyice süper olur =) helal saaa

ayyy fena oldum ya çok uzun zamandır bu kadar delice dans etmemiştim kendimi süper iyi hissediyorum aynaya bakmadığım sürece

Kaptan senin için de dans ettim ama spatula lazım beni sandalyeden kaldırmak için vew oğlum coştu aaa die bağırıyor

tupperwarenin şirketine bi mail atayım valla benim sayemde zengin oldular belki banada araba verirler

hakın valla ev bıle verseler yerı :)))

ayyy öldüm ya sadece 5 dk sı bile terletti beni oryantel halt etmiş bea senin için oynayacağım video 9 dk bitsin bi 9 dk da senin için

Ohhhh yarasınnnnn ben terlıyom sankı :)))

İnş cnm hersey cok cok guzel olsun ıstıyorum ole olcak hıssedıyorum :)))

Pazar gunu bende yapıcammmmmmmm :)))

ayyy fena oldum ya çok uzun zamandır bu kadar delice dans etmemiştim kendimi süper iyi hissediyorum aynaya bakmadığım sürece

spor ınsana moral verıyor kesınnn

09.00:1 bardak elma sırkelı su
10.00:1 dılım cavdar ekmegı ve 1 dılım peynır 1 bardak sut ıcıne 1 cy kasıgı nescafe koydum
12.15:1 adet armut
13.45:4 kasık semızotu yemegı acıl evden cıkmalıydım tencereden yıyıverdım:)
17.00:3 adet lıgt bıskuvı ce 1 brdak dıet kola
18.00:1 bardak sırkelı su
19.00:3adet köfte ve 1 tabak salata

bugun spor yok ama 2 lıtreye yakın su ıctım

Evet kızlar bu gün ki uyguladığımmenüyü yazıyorum.

Sabah bir bardak oda sıcaklığında su. Ardından 1 kase süzme çorba.
Öğlen yine 1 kase çorba, 2 yemek kaşığı bamya.
Akşam 2 yemek kaşığı kadar ciğer, 2 yemek kaşığı salçasız bulgur pilavı. 1 küçük kase yoğurt.
Bir kibrit kutusu kadar sütlü tatlı. Bir çay bardağı şekersiz çay.

Gün içerisinde sıkça su içtim. Bu günüm böyle geçti. Çok sıkı değildi ama kendimi de şişirmedim rahatsız değilim şu an durumdan.
Sevgiler..

...............................................................................................................

Menüleriniz gayet süper kızlar tam bir diyet menusu herseyden az az yemıssınız tebrıkler

Günaydın CAN'lar

Hayırlı cumalar Herkese

Bugün malum cuma kilo bildirimi var haydi bakalım allah tartılarınıza zeval vermesın ...

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 litre su
Ballı sirkeli ılık su

Öğle ;

Salata (Marul , Domates , Semizotu , Havuc , kepekli makarna , Elma sirkesi , tuz
1 kase yourt
1 kupa yeşil çay

Ara ;

Ufak kase K FLEKS (SÜTSÜZ ATIŞTIRMALIK):2:

Akşam;

1 adet Kabak kıstırma
2 yemek kasıgı makarna
Bol Salata
2 parça karpuz

Ara ;

Yarım şeftali

Spor ;

30 dk kondisyon bisikleti
100 sopa hareketi
100 twister dönüşü
150 mekik
100 tempolu ip atlama
Aletsız egzersız hareketleri

Su ;

2 litre

Bitki çayı;

4 kupa MürŞ karışımı
1 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
Gelelim zurnanın zırt dediği yere ;

Bayram öncesi kilo ; 78.4
Bayram sonrası kılo ; 79.6
Bugünkü kilo ; 78.1

Listede 300 gr gitmiş gibi görünecek ama aslında 1.5 kılo gıden Ühühühühü neyse bız bılıyoruz yaa gerısı bos...Heryerım agrıyor fakat degdı valla...

Mervecık cnm senin söylediğin şu yanlara esneme hareketini yapıorum sahane ....

Kılo bıldırımı yaparken hedef kılonuda yazarmısın...

bayramda yediklerim daha yenimi kilo oldu ne ben bişe anlamadım okadar sıcak sular içiyorum düzenli besleniyorum yok ben stres yapıncamı kilo alıyorum ne anlamadım .az bişede degil yani sölesem gruptan atarsınız eniyisi izinli yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…