- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.341
kızlar dans çok güzel bir aktivitedir. bende tavsiye ederim. hem bedenen hem de ruhen çok rahatlatıyor. ayrıca estetik sahibi yapıyor. çok severim dans etmeyi bende.
süper ayyy shakira waka waka da oynadım ölüyorum birazdan ama duracak mıyım hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır
canım sen bu dansları yaparken, streç mutfak bantları varya bir de ondan sarsan kendine sucuk gibi olursun iyice süper olur =) helal saaa
tupperwarenin şirketine bi mail atayım valla benim sayemde zengin oldular belki banada araba verirler
ayyy öldüm ya sadece 5 dk sı bile terletti beni oryantel halt etmiş beasenin için oynayacağım video 9 dk bitsin bi 9 dk da senin için
gör bak olacakk
bi arkadaşım sevgilisinden ayrıldı 5 senelik ilşkiydii ben onsuz yapamam diyordu sonra hayatına biri girdii
1 yıl içinde evlendii
okdarki aşık olduu iyiki bitmiş dedi düşün.. hiç belli olmazzz..
bende ona inanıyom tosbam gör bakkk
süper ayyy shakira waka waka da oynadım ölüyorum birazdan ama duracak mıyım hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır
ayyy fena oldum ya çok uzun zamandır bu kadar delice dans etmemiştim kendimi süper iyi hissediyorum aynaya bakmadığım sürece
Mervecıkk yarın ılk tartı gunun nasıl heyecan varmı ????
...............................................................................................................09.00:1 bardak elma sırkelı su
10.00:1 dılım cavdar ekmegı ve 1 dılım peynır 1 bardak sut ıcıne 1 cy kasıgı nescafe koydum
12.15:1 adet armut
13.45:4 kasık semızotu yemegı acıl evden cıkmalıydım tencereden yıyıverdım:)
17.00:3 adet lıgt bıskuvı ce 1 brdak dıet kola
18.00:1 bardak sırkelı su
19.00:3adet köfte ve 1 tabak salata
bugun spor yok ama 2 lıtreye yakın su ıctım
09.00:1 bardak elma sırkelı su
10.00:1 dılım cavdar ekmegı ve 1 dılım peynır 1 bardak sut ıcıne 1 cy kasıgı nescafe koydum
12.15:1 adet armut
13.45:4 kasık semızotu yemegı acıl evden cıkmalıydım tencereden yıyıverdım:)
17.00:3 adet lıgt bıskuvı ce 1 brdak dıet kola
18.00:1 bardak sırkelı su
19.00:3adet köfte ve 1 tabak salata
bugun spor yok ama 2 lıtreye yakın su ıctım
Evet kızlar bu gün ki uyguladığımmenüyü yazıyorum.
Sabah bir bardak oda sıcaklığında su. Ardından 1 kase süzme çorba.
Öğlen yine 1 kase çorba, 2 yemek kaşığı bamya.
Akşam 2 yemek kaşığı kadar ciğer, 2 yemek kaşığı salçasız bulgur pilavı. 1 küçük kase yoğurt.
Bir kibrit kutusu kadar sütlü tatlı. Bir çay bardağı şekersiz çay.
Gün içerisinde sıkça su içtim. Bu günüm böyle geçti. Çok sıkı değildi ama kendimi de şişirmedim rahatsız değilim şu an durumdan.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?