- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.361
kızlar bu sabah ki kilom 87.8..dışaıya çıkıcam az sonra gecikebilirim..görüşmek üzere..
murs günaydın diyorum beni bu hafta yok yaz tartıya çıkmamla inmem bir oldu halen şoktayım
Günaydın kızlar..Hayırlı Cumalar..
Tartı mı yanlış ben mi yanlış yoksa gerçekten veriyor muyuminanamıyorum ya
Başlangıç kilom : 83 ( 2 hafta oldu sanırım başlayalı )
Geçen hafta : 82,700
Şuan : 81.900
Şok oldum ama sevindirik de oldum valla keşke burayı daha önce keşfetseydim bakalım bu akşam arkadaşlara gideceğiz fark edecekler mi :82:
Emzirmeyi kullanmak gerek kesinlikle veeeeeeeeeeee tabi ki zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSıcak ballı sirkeli suyumuzu atlamayalım ama
Waaayyyy bu kadar olur beaaa supersın aynen devam hadı bakalım yılmak yok yola devam....
günaydın millet
kilo bildirimimi yapıyorum 60.4
mursh bu sefer itiraf ediyorum bayramda tatlıları kaçırdım. bunun bedeli bende 99 olarak geri geldi benim gizleme huyum hiç yok sevmemde alırsam aldım verdiysem verdim ama pc kapatıp yürüme bandına gidiyorum. yeter artık okadar para verdim banda bari hergün 1 saat kullanayım sonra ugrarım affedin beni söz veiyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadan herşeyimi tam yapıp yazıcam
Çok azmettim bakalım ne olacak..
Allah Razı Olsun hepinizden ben kendi kendime veremezdim çok iyi bil,yorum motive edilmek çoook önemli
günaydın millet
kilo bildirimimi yapıyorum 60.4
Gulseker gecen hafta 62,4 mussun 2 kılo gıtmıs ıkı haftada bravo valla dıyecek bısey bulamıyorum sana
günaydın ben yeniyim nasılsınız buarada 92 başlangıç kilonmu
Ahhh fadıme abla ahhh keske bayramdan sonrakı gecen 1 hafta azcık spora agırlık verseydın...Neyse olmus olan bosver onumuzdekı hafta senı 1. sırada gormek ıstıyoruz ...Hergun menulerını ve sporunu takıpteyım su hoppıdıcte gelsınde gor sen...Yandı gulum keten helva
Hep beraber basarıcaz cnm ben cok ınanıyorum...Hersey daha guzel olacak....
bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz hep beraber verelim gitsin şu kilolar artık
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün unuttum demeyi geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaslar
kızlar benim kilom tam bir şokkk tatilde hastalandım hala da geçmedi alerji oldum elim yüzüm şişti kıpkırmızı gezdim bir hafta boyunca hala kaşıntılar ve kızarıklıklıar devam ediyo
şimdi gelelim kiloma ben 1 haftada 3 kilo aldığımı düşünmüyorum şuan kilom 57 ama kesin vücudumun şişliğinden
murscum ben bunun listeye böyle yansımasını istemiyorum nasıl yapsak acaba bu hafta da izinli yazsan olurmu ki
gelmemek üzere gitsinler inş. =)))
bugün cuma kızlar birbimize dua edelim inş. =))
inşallahhh AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN yapışık şeyler bi bırakamadılar yaaaaaa
Günaydın cnmm Hoşgeldin ..
Büyük geçmiş olsun inş biran once gecer senıde ızınlı geceyım oyleyse haftaya dogru sekılde devam ederız....
ballı sirkeli sıcak suya başladık sen içiyor musun yağları eritiyor =))
Gelelim zurnanın zırt dediği yere ;
Bayram öncesi kilo ; 78.4
Bayram sonrası kılo ; 79.6
Bugünkü kilo ; 78.1
Listede 300 gr gitmiş gibi görünecek ama aslında 1.5 kılo gıdenÜhühühühü neyse bız bılıyoruz yaa gerısı bos...Heryerım agrıyor fakat degdı valla...
Mervecık cnm senin söylediğin şu yanlara esneme hareketini yapıorum sahane ....
Kılo bıldırımı yaparken hedef kılonuda yazarmısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?