Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar..Hayırlı Cumalar..

Tartı mı yanlış ben mi yanlış yoksa gerçekten veriyor muyum inanamıyorum ya

Başlangıç kilom : 83 ( 2 hafta oldu sanırım başlayalı )

Geçen hafta : 82,700

Şuan : 81.900

Şok oldum ama sevindirik de oldum valla keşke burayı daha önce keşfetseydim bakalım bu akşam arkadaşlara gideceğiz fark edecekler mi :82:

Emzirmeyi kullanmak gerek kesinlikle veeeeeeeeeeee tabi ki zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sıcak ballı sirkeli suyumuzu atlamayalım ama

kızlar bu sabah ki kilom 87.8..dışaıya çıkıcam az sonra gecikebilirim..görüşmek üzere..

Cnmm dun ısyan edıyodun ama baya ıyı vermıssın aynen devam...

murs günaydın diyorum beni bu hafta yok yaz tartıya çıkmamla inmem bir oldu halen şoktayım

Allah allah yaa neden ole oldu kı belkı vucudun su toplamıstır bu hafta ızınlı yazıyorum senı ama ıstersende bıldır aklında soru ısaretı kalmasın sen bılırsın yanı

Waaayyyy bu kadar olur beaaa supersın aynen devam hadı bakalım yılmak yok yola devam....

mursh bu sefer itiraf ediyorum bayramda tatlıları kaçırdım. bunun bedeli bende 99 olarak geri geldi benim gizleme huyum hiç yok sevmemde alırsam aldım verdiysem verdim ama pc kapatıp yürüme bandına gidiyorum. yeter artık okadar para verdim banda bari hergün 1 saat kullanayım sonra ugrarım affedin beni söz veiyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadan herşeyimi tam yapıp yazıcam

Ahhh fadıme abla ahhh keske bayramdan sonrakı gecen 1 hafta azcık spora agırlık verseydın...Neyse olmus olan bosver onumuzdekı hafta senı 1. sırada gormek ıstıyoruz ...Hergun menulerını ve sporunu takıpteyım su hoppıdıcte gelsınde gor sen...Yandı gulum keten helva

Çok azmettim bakalım ne olacak..

Allah Razı Olsun hepinizden ben kendi kendime veremezdim çok iyi bil,yorum motive edilmek çoook önemli

Hep beraber basarıcaz cnm ben cok ınanıyorum...Hersey daha guzel olacak....

İNŞ. canım ben umutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün unuttum demeyi geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaslar
kızlar benim kilom tam bir şokkk tatilde hastalandım hala da geçmedi alerji oldum elim yüzüm şişti kıpkırmızı gezdim bir hafta boyunca hala kaşıntılar ve kızarıklıklıar devam ediyo
şimdi gelelim kiloma ben 1 haftada 3 kilo aldığımı düşünmüyorum şuan kilom 57 ama kesin vücudumun şişliğinden
murscum ben bunun listeye böyle yansımasını istemiyorum nasıl yapsak acaba bu hafta da izinli yazsan olurmu ki

Günaydın cnmm Hoşgeldin ..

Büyük geçmiş olsun inş biran once gecer senıde ızınlı geceyım oyleyse haftaya dogru sekılde devam ederız....

bız gercegı bılıyoruz ya önemlı olan o dedıgın gıbı.hareketın ıse yaramasına cok sevındım cnm bu arada menun gayet az yanı:)nerdeyse 1 öğün yıyorsun ama kendını öyle ıyı hıssedıyorsa sorun ykcnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…